sonček balonček
|
Pozdravljene januarčice! Hvala lepa za čestitke, v imenu moje male Maruške Hruške . Trenutno spi že dve uri, kar je rekord za dnevni spanec v enem kosu. Revica je danes ponoči, ravno ob uri, ko se je rodila, zakuhala in zbolela. Se je celo noč premetavala in stokala. Ima vneto uho in AB. Tako sva se stiskali in premetavali do jutra. Tako rada bi enkrat napisala samo lepo in pozitivno, ampak nekako ne gre. Od poletja dalje je vendno ena od mojih pupik bolna. Že cel december smo bolj doma, ker je Lara že tretjič zaporedoma na AB, tudi zaradi vnetja ušesa. Ko neha jemat antibiotik, naslednji dan ponovno dobi vnetje ušes in tako smo spet tam, ker smo bili pred enim tednom. Ravno včeraj je pojedla zadnjo dozo 3. AB, pa je zdravnica na kontroli danes ugotovila, da je uho še vedno rahlo vneto. No zdaj pa še Maruša, ki ima tako res super praznovanje. Jutri ima RD Lara, za darilo dobi smučarsko opremo, pa nisem čisto prepričana kdaj jo bo lahko preizkusila. Tako praznovanje obeh RD iz danes prestavljamo na 1. ali 2. januarja. Za darilo smo jima želeli končati in opremiti novo otroško sobico, pa nekako zaradi bolezni nismo uspeli vsega dokončati. Tako je dragi šel ravnokar iskat zanjo darilo poganjalec Tomy, s prikolico. Da še napišem nekaj o Maruši. Je zelo živahna, močna in svojeglava punca. Zdaj že teka, ne le hodi. Veliko čeblja, tudi ponoči . Poje, pleše, seveda po svoje. Najraje vozi punčko v vozičku, kuha in streže hrano in pijačo iz otroške kuhinje. Zelo zabavno se ji zdi če mi lahko uteče kam in se potem reži, ko jo lovim.Ne pusti se hranit, namesto tega se raje hrani sama in hrani tudi mene. Še vedno se doji, predvsem ponoči in pa čez dan pred spanjem. Večinoma spi po dvakrat čez dan, vendar nikoli dolgo. Ponoči se zbuja vsaj 3x . Vsak šum jo zbudi, ker je vedno za žur in akcijo. Ima kakšnih 11 kg in je res velika punca. Taka prava hruškica. Moja princeska, ki jo imam najraje na svetu. Me pa ti dnevi kar malo navdajajo z žalostjo, ker je njeno prvo leto tako hitro minilo in bo kmalu morala v vrtec jaz pa v službo. Najbolj bom pogrešala jutranje crkljanje, ko se stisne k meni in me med dojenjem gleda v oči in se vsake nekaj časa zasmeji. Se je ravnokar zbudila, tako da še enkrat hvala lepa za čestitke! Vsem januarčkom želim prijetno praznovanje RD, ki se bližajo. Žan Luka - vse najboljše za 1. svečko tudi tebi!
|