nana35
|
Tinča,pozdravljena po zelooo dolgem času,sem večkrat mislila nate,pa da se nič ne javiš in to.Pa tudi srečam te nič ne,le 1x sem videla tvojega dragega pa najprej nisem vedela kam naj ga dam.In se mi je potem posvetilo.No,upam,da boš vsaj to prebrala in da kmalu dobite tale internet. urssyy,veliko pikapolonic pošiljam tvoji deklici,da kmalu ozdravi in zobki zrastejo. Vivien pa vse naj,najboljše!!! klaja, za Hano in njene prve korake!! sani,sva te z Alfabeto pogrešali na gmailu...in tukaj.Oh,kaj verem...kako lepo da se je tvoj dragi spomnil name in na to kar počnem...sem res prijetno presenečena.No,pa saj sva na pikniku tudi kakšno rekla,pa si me je zapomnil,če ne drugače,pa po slikah .Če bom hodila kaj v Lj te pokličem,za kavico pa bo že čas...sploh s tako fajn deklino. obrigit,hvala za voščilo na telefon,nisem uspela vrnit,pa saj sem ti poslala po mailu.Hvala tvoji celi družinici,zdaj vem,zakaj bo punčki ime Nika . klepetka,res lepe slikice z vašega druženja.Moja snajka je prava babika . Zdaj pa se poslovim,smo imeli danes spet pestro doma,jutri še,potem pa itak novo leto,no,potem pa šele počitek. Lahjko noč. Lepe slikice srečanja,kakor vedno.
< Sporočilo je popravil nana35 -- 29.12.2008 21:22:46 >