|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Son�ki januar�ic 08 - 5. del
31.12.2008 10:08:32   
katee
O limma, hvala za zadnjo kavico v tem letu. Mmmmmmmm je dobra!!!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
31.12.2008 10:12:02   
mala pikica
Jutro!

Konec leta... Mene tudi neka žalost daje. Je to leto tako prehitro minilo. In bolj kot se bliža služba, bolj me stiska. Če samo pomislim, da imam samo tisti dopust in je to to user posted image Po drugi strani pa sem vesela, da sem sploh dobila službo. Brez bi bilo še težje. Sicer pa je letna bilanca super, saj smo ja dobili našega sončka user posted image

sunny upam, da bo šlo. Jaz še nisem delala niti s silikonsko podlago, niti z barvami za jajčke. Boš pa povedala, kako se obnese silikonska podlaga, jo bom še jaz kupila user posted image

mml upam, da boste kljub vsem težavam lepo praznovali user posted image Pa naj se kmalu umirijo problemi user posted image user posted image user posted image

D vitamin... nam je P rekel, naj ga jemljemo do 1.leta. Pa glede na to, da je Gašper vsak dan zunaj, se sploh ne sekiram, če kdaj pozabimo. Koliko še imamo v steklenički, še bomo porabili, potem pa ne bomo več jemali.

katee glede jakne... čisto odvisno od stanja. Jaz je ne bi vzela, ker nam nikakor ne znese.

majra si mene tudi nasmejela user posted image Jaz pa sploh nimam občutka, da danes je kaj, sem okoli nas do danes slišala samo par raket, to pa je tudi vse user posted image V mesto pa v teh dneh ne hodimo, ker se mi želodec obrača od gneče user posted image Sem tapravi nakup naredila že pred božičem in pred soboto sploh ne grem v trgovino.

nana jaz še tudi nisem slišala za snajko, sem pa takoj vedela, kaj misliš user posted image

sunny user posted image Pa hvala za lepe želje!

vaney user posted image Si mislim, kako ti je težko. Upam, da boste vsaj zvečer skupaj.

ljubljana hvala za čudovito voščilnico user posted image

Jaz tudi nisem letos pošiljala voščilnic po pošti. Se pa ob tej priložnosti tudi jaz iskreno zahvaljujem vsem, ki ste nam izrazile lepe želje po pošti, po mailu ali po sms-u. Hvala vsem user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
31.12.2008 10:13:42   
mala pikica
Sem pozabila user posted image ... Kaj gre katera kam silvestrovat ali bomo vsi doma (oziroma na RR-u user posted image )? Mi bomo doma, z dragim bova po možnosti imela kar pižama party user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
31.12.2008 10:20:49   
limma

IZVIRNO SPOROČILO: katee

Sunny: pri nas, ko Žan Luka enkrat zaspi, spi celo noč. Danes se je zbudil ob 6.20 za flašo, ponoči ga tudi enkrat nisem slišala.

katee, a po flaški pa še zaspi nazaj? Neža se tudi zbudi ob 6h, ampak takrat vsi počasi vstanemo... siscer pa, kaj se pritožujem, s ponedeljkom bom vstajala še dobro uro prej user posted image user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
31.12.2008 10:22:48   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

klepetka- lepo praznujte! Pa ti si svetovna za revijouser posted image , bom razmislila...user posted image

Vidiš, sani, tako se lahko začne tvoja politična kariera user posted image Morajo te opaziti, to je vsa skrivnost! user posted image Ima klepetka ideje, ne user posted image Mogoče bi midve lahko bili tvoj PR user posted image

katee, ni za kaj, z veseljem user posted image Bom še v službi kakšno kavico skuhala, če bom utegnila user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 31.12.2008 10:23:32 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
31.12.2008 10:28:37   
Lunca1
Mi bomo doma skupaj s še 4 pari, otrok bo 7.

MML pozdravite se.

Vaney jaz bi tvojga z valarjem po glavi.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2856
31.12.2008 10:32:34   
limma
vaney user posted image Upam, da bo tvoj mož drugo leto dajal prednost vama pred jago... sicer je bil pa vseeno priden, je lepo skrbel za Anžeta teh par mesecev, a ne?

sunny user posted image Ne bit slabe volje, saj bo boljše user posted image

mml, user posted image

mala pikica, mi bomo doma.. in meni prav paše tako. Mogoče se bo oglasila sestra in bomo kaj spili, zdaj, ko ne dojim več, si lahko dam duška user posted image user posted image

Kuham čičeriko že skoraj 2 uri, pa celo noč sem jo namakala user posted image Rada bi pripravila humus, ne vem, če poznate, en tak namaz s sezamom in čičeriko, meni je ful fin.. sicer ni najbolj "svečana" jed, ampak to sploh ni pomembno...

Neposredna povezava do sporočila: 2857
31.12.2008 10:33:44   
limma
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Vaney jaz bi tvojga z valarjem po glavi.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Hvala, lunca, ker si me nasmejala do ušes user posted image user posted image user posted image
vaney, pa ne smejim se tvoji "situaciji".... da ne bo narobe razumljeno.

Zdaj pa že malo smetim, ne? user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 31.12.2008 10:34:54 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
31.12.2008 10:55:32   
limma
Jaz bom pa kar zdajle zaželela vse lepo, ker ne vem, kako bom s časom pooldan/zvečer

Vsem vam želim...

Da leto 2009 vam srečo prinese...
in da le najboljše v naročja vaša strese.
Naj gre za denar, ljubezen, kariero, mir,
zdravje, otroke... ali pa le v veseli družbi pir ...

...ni pomembno...

tisto naj vsem se dogodi,
česar vsak od vas najglobje v srcu si želi.
Kajti vsakdo srečo predstavlja si po svoje...

"Srečno v letu 2009!" pa je voščilo moje..
.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
31.12.2008 10:58:18   
Katrin
user posted image

Srečno, zdravo, uspešno,
strpno in
smeha polno leto 2009!

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
31.12.2008 10:59:42   
mml
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica

Sem pozabila user posted image ... Kaj gre katera kam silvestrovat ali bomo vsi doma (oziroma na RR-u user posted image )? Mi bomo doma, z dragim bova po možnosti imela kar pižama party user posted image

Glede na naše zdravstveno stanje bomo doma, pa saj smo tudi že prej načrtovali, da bomo doma. Mišljeno je bilo, da se oglasijo eni prijatelji okrog 18, da nazdravimo in malo počvekmo, spustimo nekaj raket in gremo spravit vsak svoje otroke spat in v trenerko/pižamo in na kavč (po tv tako ali tako ni nič pametnega, bo treba kakšen DVD spravit v pogon),...
...samo zdaj pa ne vem, če ne bova prijateljev odpovedala...no odvisno od počutja...predvsem mojega, ker Manca je bistveno boljša, ne vem od kod zjutraj tista vročina, ker je bila čez pol ure že čisto fit in poskakujoča, tako da vaše pikepoke in dobre misli super pomagajo
user posted image

vaney se strinjam z lunco, da bi bil čas, da kdo tvojega malo postavi na realna tla...ali pa z valjarjem po glavi...

Joj punce, se mi zdi, da vas gre kar veliko v ponedeljek v službo....bo kar zatišje tukaj...ah saj bo, boste pa popoldneve in konce tednov bolj aktivno izkoristile...jaz sem se prvič nekje po treh tednih čisto navadila, da sem spet v službi in je bilo pravzaprav čisto super user posted image

katee upam, da ga Žan Luka ne bo v naslednjih dneh takole doglo biksal. Pri nas Matic praviloma zaspi v roku 15 minut, včasih malo pocmevka, ampak ni hujšega, če je pa premalo zaspan, se pa sprehaja po postelji, se pogovarja z medvedkom in muckom, ki ju ima v posetelji, zmeče na tla vse kar doseže, po tem pa naenkrat omaga in obleži, kjer pač pade user posted image . Ponoči praviloma spi, razen če ga kaj muči, po tem mali cmevka ali kašlja...zjutraj je pa čisto odvisno, danes se je po dolgem času zbudil že pred 8. in ni hotel več zaspati nazaj, prejšnji teden smo ga pa enkrat budili ob 11.30 user posted image

klepetka ima tvoja M., kar prav glede Mancinega česanja...jo češem bolj po vrhu kodrčkov, konkretno jo pa razčešem, ko ji umivam lase, ker je sicer preveč joka in stoka, že tako pravi: "Mami pojdi no stran s to krtačo!" user posted image
Včeraj je pa prijavila: "Dojenčki jokajo in včasih malo dadajo." (ker Matic, kar naprej "govori" da-da-da) user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

Neposredna povezava do sporočila: 2861
31.12.2008 11:05:41   
Alfabeta
Najprej

user posted image

Želim vam, da bo prihajajoče leto še bolj srečno, še bolj veselo, še bolj zdravo in še bolj popolno

Družina H.

Naprej.....

Ne bom dosti ker me čas lovi,.....

Ampak moram komentrirati lunco..... vaney jaz bi ga tudi. Če ne bi ga pa vsaj nekam sočno poslala. Res je bil zadnje mesece priden, ampak ......Tebi še posebej želim, da se stvari postavijo na boljše mesto in da se tudi njemu nekaj v glavi postavi na pravo mesto!user posted image user posted image  tole je pa extra zate

mala pikica mi bomo tudi doma....ampak ne sami. Nas bo 11 vse skupaj, no 13 z dvema malima.

limma, ti kar smeti....saj ne dostkrat...jaz imam prepoveduser posted image user posted image user posted image

majra....tebe sem pa že prav pogrešala zadnje čase...ker čeprav nisem nič napisala, sem pa skoraj vse prebrala, tak da imam kontrolo še vednouser posted image

mml, želim vam da boste čimprej spet čili in zdravi user posted image

katee, živčni zlom ob uspavanju je meni povsem poznan....ampak samo čez dan...ni šans da bi zaspala v posteljici, obvezno na rokah. Tam pa takoj, 5 minut. Ne vem kaj bo v vrtcu, 5.1. ko štartamouser posted image

sani, kaj jaz berem? Koliko si pa snela dol? No, povej kako, ker meni ne gre...Bom morala slediti navodilom triške no vsaj plan je, da takoj po novem letu.

Me pa nekaj zdravje heca....prehlajena sem, poleg tega me pa na desni strani pod rebri, v višini jetr tako boli, pa tudi na levi strani....ne vem kaj za user posted image  je spet. Menda bo nehalo. Sedaj pa res šibam

Aja, ne še.....

sunny, upam da si prišla iskat, pa za ušesa te bom,, če si prišla TI pa nisi prišla gor!user posted image

ŽAN LUKA IN MARUŠA
user posted image

Pa hvala vsem za čestitke ob obmesečnici¸! Ta je tudi naša zadnja, pred pihanjem prve svečke!user posted image user posted image user posted image  Še Alex pa smo, a ne? Aja, pa od Baby tudi še, a ne?

NO, SEDAJ PA RES GREM.....

SE TIPKAMO V NOVEM LETU!!!!

SREČNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 31.12.2008 11:07:00 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
31.12.2008 11:20:52   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: limma

katee, a po flaški pa še zaspi nazaj? Neža se tudi zbudi ob 6h, ampak takrat vsi počasi vstanemo... 

Če se zbudi okoli 6h za flaško, potem navadno zaspi nazaj za kako uro in pol. Če pa se zbudi po 7 za flaško, potem pa ne zaspi nazaj oz. redkokdaj. Pa tudi odvisno je, kdaj zvečer zaspi. Ker je včeraj zaspal ob 10h, je imel do 6h premalo spanca, zato tudi zaspi.

Je bil pa sedaj že tako siten, da sem ga dala v mai-thai in je lepo zaspal. Se mora naspati, ker današnja noč bo  dolga.

mala pikica: tudi mi bomo doma. Najprej bomo šli k mojim staršem na pozno kosilo in bomo tam do okoli 20h, potem pa domov.

< Sporočilo je popravil katee -- 31.12.2008 11:21:40 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
31.12.2008 11:24:20   
katee
Uuuuu kaj pa je tole z mojim citiranjem?

Jao jao, bo drugo leto bolje.

Mml: jaz ne grem v ponedeljek v službo, bova lahko midve klepetali. Grem pa takoj ob 8.45 k zdravniku, ker sem že dva meseca zatečena pod očmi in ne vem zakaj, ker tako malo soli pojem, pa tudi vode dovolj spijem. Aja, po zdravniku grem pa na razprodaje. user posted image user posted image user posted image Itak vem, da si ne bom nič kupila. Mogoče kako malenkost, za aerobiko si pa moram par stvari nabavit.

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
31.12.2008 11:38:00   
lutiropan
Ajda in Jan  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej malo pokomentiram...
Vaney user posted image user posted image   Naš oči je pa deloholik...Sedaj za praznike skoz delamo res sicer doma v spodnjem štuku...ampak vseeno -  še danes sedaj dopoldne je ploščice polagal, pa material še nabavljal...user posted image Mi gre včasih prav na živce...Pa mu rečem dej en dan miruj.... isto je bilo pred božičem....

Bolančki pozdravite seuser posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa danes moj ta srednji sinko praznuje 9. roj. dan. Vse najboljše dragi Tim.user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi bomo doma. Zvečer kakšno raketo spustili, popoldne pa dva obiska, ki pridejo voščit Timu.(botrca in boter). Pravo njegovo praznovanje bo pa v soboto.

Vsem želim srečno, zdravo in uspehov polno novo leto 2009. Veliko strpnosti in razumevanja do eden drugega.
.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
31.12.2008 12:04:26   
Anchikaa
Dan.

Daša se okoli potepa z dedejem in babico,mi2 pa doma kraljujeva v tišini,nekaj kuham za kosilo.Za večerjo pa mislim naret piščančji žur in upam da mi rata,če ne pa bo gospod pes imel pojedino.user posted image

Klepetka nisem skregana z vami,le zakaj bi bila.user posted image Skregana sem s to počasno kišto od računalnika,pa večkrat nimam kaj pametnega za napisat pa sem rajši tiho kot pa da kozla vstrelim.user posted image

Pri nas je letos tudi mir glede petard,predvsem zaradi Daše,pa še mir imamo pol z psom ki se itak boji lastne sence,ko pa kaj poči pol pa je že lužica okoli njega in moreš samo s coto okoli njega letat oz. gledat kje je kaka luža.

Vaney,jaz tako ne bi mogla.En dan je pocukran do amena,pol drugi dan pa čisto kontra.Sicer pa bi jaz tut kar z valarjem ga čakala,tako kot Luncauser posted image .

Limma hvala za še zadnjo kavico letos in upam da boš jih tudi v letu 09 večkrat kuhala.

Naša mala pa je danes zelo lepo spala in kar nisem mogla verjet,ko me je zbudila s svojim iskanjem dude ob 5h.Sem jo šla samo nazaj na bok obrnit,ninico zraven dala in je tako spala do 9h,ko se skupaj z atijem primaje smeje iz sobe.

Grem še kaj koristnega naret,al pa se malo poknit na kavč,ker bo danes itak predolg dan.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
31.12.2008 12:04:33   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: mml

Joj punce, se mi zdi, da vas gre kar veliko v ponedeljek v službo....bo kar zatišje tukaj...ah saj bo, boste pa popoldneve in konce tednov bolj aktivno izkoristile...

Služba ni izgovor. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
31.12.2008 12:07:52   
Lunca1
Da ne bi slučajno kera mislila, da jaz mojga res z valarjem nadziram.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
31.12.2008 12:13:55   
katee

Da ne bi slučajno kera mislila, da jaz mojga res z valarjem nadziram.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja ja, zdej se pa ven vlečeš! user posted image user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
31.12.2008 12:36:39   
katarinas
Dan!

Jaz sploh nimam nobenega časa več odkar sem v službi....tole zdajle pišem v službi....pssst nobenmu povedatuser posted image  Domov pridem čist crknjena, ma se mi zdi da nič ne naredim,glih tolk da Laro zrihtamuser posted image

Vsem, ki ste v zadnjih dneh praznovali VSE NAJBOLJŠE in tudi tistim, ki boste-bomo praznovali v teh dneh VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image user posted image

Sunny škoda za stanovanje, ideja je bila super, škoda da ni izvedljivo....se bo pa mogoče kako drugače rešilouser posted image

Lara je imela ponoči svojevrstno silvestrovanje...sicer eno noč prezgodaj!! Se je zbudila ob treh in do šestih sploh ni hotla nazaj zaspat, ob šestih se pa itak midva vstaneva za na šiht...je ležala med nama in naju ščipala in tipala po temiuser posted image user posted image user posted image

Silvestrovanje....upam, da ne prespim polnočuser posted image  Bom doma, mogoče če se nama bo dalo greva ob polnoči na trg v Nm....pa baje sploh ne bo ognjemeta tko, da ne vem če se nama splačauser posted image

Ok, tolko zaenkrat, grem, delo priganja....sej ne moreš verjet, vsi prej končajo mi pa tle do zadnjegauser posted image

VSEM MAMICAM, OTROČIČKOM IN NASPLOH VAŠIM DRUŽINAM PA ŽELIMO MI TRIJE:
user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
31.12.2008 12:50:47   
Sunny Morning
Sunny: pri nas, ko Žan Luka enkrat zaspi, spi celo noč. Danes se je zbudil ob 6.20 za flašo, ponoči ga tudi enkrat nisem slišala.

Ali nam boš ti posodila tvojega fanta, ali pa jaz pripeljem Nejo, da se bo naučila kako se spi.user posted image
Smo bili pa zadnjič na obisku pri enih friendih, ki imajo poba starega 3 mesece. On gre spat ob 17.00. Včasih se zbudi za hranjenje ob 24.00, največkrat pa prespi in se zbudi šele ob 4.00. Se nafotrajo in spi do 7.00, ko se spet nafotrajo in največkrat potegnejo do 11.00. Potem je malo pokonci, potem spet spi je še malo pokonci, potem gre pa že spet spat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, pa dojita se, da ne bo pomote. Je bil pa zlatenčen in je že v P spal po 7 ur skupaj. In ona potem prijavi, da je zmatrana. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vaney moj je tudi rekel, da bo cele praznike doma, pa je bil v ponedeljek in včeraj do 20.00 v službi, danes je pa tudi šel in bo mogoče ob 14.00 doma. Jaz sem kar navajena in se bom nehala s tem obremenjevat. Evo moja noboletna odločitev.

IZVIRNO SPOROČILO: sani1
In seveda da se na pujsmetru ne bo nič poznalo.user posted image

Iz tvojih ust v božja ušesa. user posted image  user posted image  user posted image

sunny upam, da bo šlo. Jaz še nisem delala niti s silikonsko podlago, niti z barvami za jajčke. Boš pa povedala, kako se obnese silikonska podlaga, jo bom še jaz kupila user posted image

Bom poročala kako je šlo.

Mi ne gremo nikamor upamo, da bo Neja kmalu šla spat in da bo dala mir. Bi pa tudi jaz imela pižama party pa je user posted image povabil svoje. Je hotel, da pridejo še moji, pa je mami rekla, da nas ne bo hodila "nadlegovat".

IZVIRNO SPOROČILO: limma
sicer ni najbolj "svečana" jed, ampak to sploh ni pomembno...

Še vedno ne kapiram zakaj taka fama okrog svečanosti za Novo leto. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
sunny, upam da si prišla iskat, pa za ušesa te bom,, če si prišla TI pa nisi prišla gor!user posted image

Nisem bila jaz. Veš, da bi se oglasila. Če ne prej se bom itak marca, ampak v službi.

Aja, po zdravniku grem pa na razprodaje. user posted image user posted image user posted image Itak vem, da si ne bom nič kupila. Mogoče kako malenkost, za aerobiko si pa moram par stvari nabavit.

Ti že zdaj čestitam, če res ne boš nič kupila. Zame je to "mission impossible".user posted image

Ja ja, zdej se pa ven vlečeš! user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
31.12.2008 12:55:11   
Sunny Morning
TIM za 9. rojstni dan
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

Neposredna povezava do sporočila: 2872
31.12.2008 13:21:54   
Golobček
Najverjetneje je tole javljanje za letos zadnje ali pa tudi ne, bom vidla kako bo s časom.

Mismo zaenkrat še vsi zdravi.MMl pri vas pa upam da se stanje čimprej umiri.user posted image user posted image
Enako tudi vsem ostalim bolančkomuser posted image user posted image user posted image

Mi bomo tudi  nocoj doma, kam pa naj grem s tremi, je preveč naporno.

Današnjim slavljenčkom želim vse najboljše ob obmesečnici
user posted image
Vaney tudi jaz se pridružujem ostalim da bo treba tvojega dragega postavit na realna tla.

Ne bom rekla da moj včasih ne zabluzi, ampak če se da je pa z nami takrat ko ima možnost.Ali pa gremo skupaj kam. Največkrat gremo ob petkih na pizzo, pa to skoraj vsak petek.Sedaj ko je zimski čas ni tolko dela in izkoristimo zato da smo skupaj, ker poleti pa ga res ni veliko doma, razen ob večerih.
Pa tudi pomaga mi veliko, zelo rad kuha, tako da včasih meni res ni treba in meni to veliko pomeni.user posted image user posted image

Sem opazla da se pogovarjate o letni bilanciuser posted image . Tudi naša je bila uspešna saj smo dobili tretjega sončeka, ki nas razveseljuje, pa tudi skrbi povzroča. Ampak glavno da so zdravi ti moji sončki.

Sedaj se pa poslovim..

Vsem želim zdravo in uspešno novo leto 2009. Da bi se imeli radi in razveseljevali eden drugega.
user posted image

Obenem pa se še enkrat vsem zahvaljujem za vse držane pesti za mojo Nino in hvala vam da ste vedno mislile na naju.

Sedaj imam tri navihančke...

Neposredna povezava do sporočila: 2873
31.12.2008 13:25:48   
vaney
no, midva sva nazaj od pregleda, je prehlajen in smo preskočili cepljenje, imamo ga februarja, srečala pa sva anitov in triš....

anita, kako Jan šiba, že skoraj teče, pravi frajeruser posted image  a je bil cepljen?

triš, nisem mogla bit v ZD tako očitna, ampak izgledaš fenomenalnouser posted image user posted image user posted image  ne vem sicer, kako ti je uspelo, ampak zdaj si pa za na naslovnicouser posted image

Ja, no, Anžeta so kot ponavadi hotele pomanjšat...novembra je imel 76 cm, danes mu je izmerila 71 cm, pa sem jo čudno pogledala, ga je še 1x zmerila, je imel pa 77cmuser posted image kr neki....

no, glihkar je Grega prišel iz jage, grem malo valar razmigat na njemuser posted image

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

Neposredna povezava do sporočila: 2874
31.12.2008 14:34:10   
Alfabeta
Dan!

Sem morala še nekaj prit....

enkrat je ena od vas pisala, da je prebolela hepatitis,  pa nisem sigurna katera.....Če je "tista" pri volji, bi mi napisala kaki so znaki....Saj v knjigi sem že prebrala, zanima me dejansko...

Hvala 

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?