mml
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica Sem pozabila ... Kaj gre katera kam silvestrovat ali bomo vsi doma (oziroma na RR-u )? Mi bomo doma, z dragim bova po možnosti imela kar pižama party Glede na naše zdravstveno stanje bomo doma, pa saj smo tudi že prej načrtovali, da bomo doma. Mišljeno je bilo, da se oglasijo eni prijatelji okrog 18, da nazdravimo in malo počvekmo, spustimo nekaj raket in gremo spravit vsak svoje otroke spat in v trenerko/pižamo in na kavč (po tv tako ali tako ni nič pametnega, bo treba kakšen DVD spravit v pogon),... ...samo zdaj pa ne vem, če ne bova prijateljev odpovedala...no odvisno od počutja...predvsem mojega, ker Manca je bistveno boljša, ne vem od kod zjutraj tista vročina, ker je bila čez pol ure že čisto fit in poskakujoča, tako da vaše pikepoke in dobre misli super pomagajo vaney se strinjam z lunco, da bi bil čas, da kdo tvojega malo postavi na realna tla...ali pa z valjarjem po glavi... Joj punce, se mi zdi, da vas gre kar veliko v ponedeljek v službo....bo kar zatišje tukaj...ah saj bo, boste pa popoldneve in konce tednov bolj aktivno izkoristile...jaz sem se prvič nekje po treh tednih čisto navadila, da sem spet v službi in je bilo pravzaprav čisto super katee upam, da ga Žan Luka ne bo v naslednjih dneh takole doglo biksal. Pri nas Matic praviloma zaspi v roku 15 minut, včasih malo pocmevka, ampak ni hujšega, če je pa premalo zaspan, se pa sprehaja po postelji, se pogovarja z medvedkom in muckom, ki ju ima v posetelji, zmeče na tla vse kar doseže, po tem pa naenkrat omaga in obleži, kjer pač pade . Ponoči praviloma spi, razen če ga kaj muči, po tem mali cmevka ali kašlja...zjutraj je pa čisto odvisno, danes se je po dolgem času zbudil že pred 8. in ni hotel več zaspati nazaj, prejšnji teden smo ga pa enkrat budili ob 11.30 klepetka ima tvoja M., kar prav glede Mancinega česanja...jo češem bolj po vrhu kodrčkov, konkretno jo pa razčešem, ko ji umivam lase, ker je sicer preveč joka in stoka, že tako pravi: "Mami pojdi no stran s to krtačo!" Včeraj je pa prijavila: "Dojenčki jokajo in včasih malo dadajo." (ker Matic, kar naprej "govori" da-da-da)