Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.12.2008 13:15:22
|
|
|
|
eva Ana
|
gigi hvala ti
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.12.2008 13:18:39
|
|
|
|
gigi1
|
Eva srce sem prebrala zgodbico kako je tvoj dragi laufal po hiši od veselja . Prav vesela sem, da je bil tako srečen . Se mi je kar smejalo
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.12.2008 13:21:02
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Eva srce sem prebrala zgodbico kako je tvoj dragi laufal po hiši od veselja . Prav vesela sem, da je bil tako srečen . Se mi je kar smejalo kje pa je ta zgodbica??? Hvala eva Ana za pohvale Tok mi je bil simpatičen da ga nisem mogla ignorirat... Jaz sem OK, danes me nekaj šraufa ampak ni panike, mam pa skoz občutek kot če bi mi nekaj kapljalo
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.12.2008 13:25:12
|
|
|
|
gigi1
|
Pingvinček radovedni EVO
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.12.2008 13:31:25
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Pingvinček radovedni EVO HVALA!!! hehehehehehehehe sem se udi jaz nasmejala dobra sta vidva
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.12.2008 15:18:38
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Helou pupike Evo mene iz GK. Dobila municijo. Jutri pade prva špika . Vsem želim en prelep dan. pa le pridno se pikaj ,da bo bebica
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.12.2008 15:43:13
|
|
|
|
beyba
|
Živa ni res da pozabiš na bolečino ko dobiš v roke svojo pikico, vse še veš kako je bolel pa kolk časa je bolel, sam veš pa tisti trenutek da bi šel čez vse še miljonkrat za pikico ne cam enkrat in da se je vse spačalo.... Sem se nasmejal zgodbici ja ...po bajti letal, dobro da ne živita v bloku, še bolje v stolpnici Ja nisem rekla za nič protibolečinskega, pa se da vse zdržat....Mogoče boš pa ena tistih srečnic, ki bo kar samo ven padlo dete.... Spanje...kaj pa vem kaj jo baše...se ji kaj takega sanja...namreč se v joku zbudi...jo potolažiš takoj nazaj zaspi jo položiš pa je ok tko da ne vjramem da so krči....ma kaj pa veš kaj za ene strahove je sabo prinesla na svet, ker spi bolje, kadar se pri meni crklja v moi postelji, sam jaz potem toliko slabše...ma pa se zmaniva pol noči tako drugo polovico noči pa tako pa je
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 29.12.2008 21:21:36
|
|
|
|
Anonimen
|
a se nobena, ki je bila danes na pregledu ne bo oglasila JAZZZZZIIIIIII SE*KICAAAAAAAAAAAAAA KJE STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA??????????
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 9:08:13
|
|
|
|
ledenka
|
hello, borkice kako smo kaj? malo sem poniknila včeraj, sem bila bolj lene sorte za danes imam v planu veliko žehto, pa morda bom šla kaj v center - pogledat, če je kaj manj gneče po trgovinah vidim, da se Se* in jazzzika nista javli? Se* ima sicer lepo novičko, bom pa pustila, da jo sama pove , jazzziko bom pa izbezljala iz brloga
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 9:22:54
|
|
|
|
Anonimen
|
ah ajsika no.... Zdej pa povej če si že omenila.... Ona nas je zgleda zapustila.... se tok malo oglasi da sem kar malo žalostna JAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII javi svoje vesele novičke in slikice si nam dolžna
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 9:28:11
|
|
|
|
ledenka
|
čist potihem bom povedala, da je Se* vidla
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 9:28:36
|
|
|
|
Anonimen
|
jst bom pa čist potihem enega ali dva?
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 9:30:24
|
|
|
|
vita80
|
Že dolgo se vam nisem oglasila. Vse je še po starem, no le nekaj je novega, da se bodo kmalu oglasili poročni zvonovi. Punce v prihajajočem letu vam želim, da bi čimprej dobile tisto kar si želite ter dosti zdravja in ljubezni!
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 9:31:56
|
|
|
|
ledenka
|
živa, enega vita čestitam! imaš kake slikce, obleko, torto itd?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 9:34:23
|
|
|
|
Anonimen
|
jupiiiiiiiiiiiii (sem čisto potiho) VITA ČESTITAMMMMM!!!!!! Jaz sem se glih včeraj spominjala svoje poroke... noro je blo
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 9:34:35
|
|
|
|
vita80
|
Ajsi hvala, žal nimam. Tisto obleko ko sem si jo izbrala je žal ni na netu. Te dni imava pravo norišnico. Nosiva vabila.
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 9:38:32
|
|
|
|
ledenka
|
vita, verjamem kje pa bo poroka, če ni skrivnost?
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 9:44:07
|
|
|
|
ledenka
|
joj, to moram povedat končno sem našla vozek, ki je mojemu všeč tale no, meni so všeč običajni vozički tega proizvajalca... tile, npr. chilli ali polar izvedba dobi se tudi komplet, ki zgleda tako
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 9:51:35
|
|
|
|
Anonimen
|
waaaaaw Meni je tisti polar lepi in tisti bež....
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 10:38:46
|
|
|
|
gigi1
|
Daaan Se*kica jupiiiiiii . Čestitam za . Zdej pa lahko začneš uživati v nosečnosti Vita čestitam . Ajsika jaz pa ne morem odpret te strani . A lahko kakšno slikco pripopaš? Hvala ti, da si sporočila za Se*
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 10:47:29
|
|
|
|
ledenka
|
no, tole je favorit od mojga
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 10:51:00
|
|
|
|
ledenka
|
tole pa sta moji izvedenki chilli polar med njegovo in mojo je ena MALA razlika v ceni kolk, raje ne povem
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 10:52:23
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka med njegovo in mojo je ena MALA razlika v ceni kolk, raje ne povem zaupaj se nam ajsi
|
|
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:01:11
|
|
|
|
ledenka
|
no, tole je še tadruga barvna varjanta od mojga... cena je res svinjska, stokke se proti temu skrije v tamalo lukno je pa kao ultra high-tech, okvir iz ogljikovih vlaken itd. tule je daljši članek
|
|
RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :) 30.12.2008 11:02:44
|
|
|
|
Anonimen
|
dan! kako ste kej? živček še zmeri veselo poskakuje gigi se še zmeri lepo smejčka go girl držim pestke pa da bo zdej čimprej prijelo in se ti pokazal evo jaz morm it pa zdele pospravit cel stanovanje k mislim da ni koščka tal k ne bi bla pomazana s čokolado,no to so pa tamali nč pridne bodite!
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?