|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova Borba Se Pripravlja IV :)
29.12.2008 13:15:22   
eva Ana
gigi hvala ti user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
29.12.2008 13:18:39   
gigi1
Eva srce sem prebrala zgodbico kako je tvoj dragi laufal po hiši od veselja user posted image  user posted image  user posted image . Prav vesela sem, da je bil tako srečen user posted image . Se mi je kar smejalo user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
29.12.2008 13:21:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Eva srce sem prebrala zgodbico kako je tvoj dragi laufal po hiši od veselja user posted image  user posted image  user posted image . Prav vesela sem, da je bil tako srečen user posted image . Se mi je kar smejalo user posted image

kje pa je ta zgodbica???

Hvala eva Ana za pohvale user posted image user posted image user posted image   Tok mi je bil simpatičen da ga nisem mogla ignorirat... Jaz sem OK, danes me nekaj šraufa ampak ni panike, mam pa skoz občutek kot če bi mi nekaj kapljalo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4228
29.12.2008 13:25:12   
gigi1
Pingvinček radovedni user posted image

EVO

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
29.12.2008 13:31:25   
Anonimen

Pingvinček radovedni user posted image

EVO

HVALA!!!

hehehehehehehehe  sem se udi jaz nasmejala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dobra sta vidva user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4230
29.12.2008 15:18:38   
sonček85

Helou pupike user posted image

Evo mene iz GK. Dobila municijo. Jutri pade prva špika user posted image .

Vsem želim en prelep dan.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa le pridno se pikaj ,da bo bebicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
29.12.2008 15:43:13   
beyba
Živa ni res da pozabiš na bolečino ko dobiš v roke svojo pikico, vse še veš kako je bolel pa kolk časa je bolel, sam veš pa tisti trenutek da bi šel čez vse še miljonkrat za pikico ne cam enkrat in da se je vse spačalo....

Sem se nasmejal zgodbici ja ...po bajti letal, dobro da ne živita v bloku, še bolje v stolpniciuser posted image user posted image user posted image

Ja nisem rekla za nič protibolečinskega, pa se da vse zdržat....Mogoče boš pa ena tistih srečnic, ki bo kar samo ven padlo dete....

Spanje...kaj pa vem kaj jo baše...se ji kaj takega sanja...namreč se v joku zbudi...jo potolažiš takoj nazaj zaspi jo položiš pa je ok tko da ne vjramem da so krči....ma kaj pa veš kaj za ene strahove je sabo prinesla na svet, ker spi bolje, kadar se pri meni crklja v moi postelji, sam jaz potem toliko slabše...ma pa se zmaniva pol noči tako drugo polovico noči pa tako pa jeuser posted image user posted image user posted image

Ela je moj največji zaklad, ki dopolnuje moje življenje v popolnost!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
29.12.2008 21:21:36   
Anonimen
a se nobena, ki je bila danes na pregledu ne bo oglasila  user posted image user posted image user posted image user posted image

JAZZZZZIIIIIII  SE*KICAAAAAAAAAAAAAA KJE STAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA??????????

(odgovor članu beyba)
  Neposredna povezava do sporočila: 4233
30.12.2008 9:08:13   
ledenka
hello, borkice user posted image  kako smo kaj? malo sem poniknila včeraj, sem bila bolj lene sorte user posted image  za danes imam v planu veliko žehto, pa morda bom šla kaj v center - pogledat, če je kaj manj gneče po trgovinah user posted image  

vidim, da se Se* in jazzzika nista javli? Se* ima sicer lepo novičko, bom pa pustila, da jo sama pove user posted image user posted image user posted image , jazzziko bom pa izbezljala iz brloga user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
30.12.2008 9:22:54   
Anonimen
ah ajsika no.... Zdej pa povej če si že omenila.... Ona nas je zgleda zapustila.... se tok malo oglasi da sem kar malo žalostna user posted image user posted image user posted image

JAZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII  javi svoje vesele novičke in slikice si nam dolžna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4235
30.12.2008 9:28:11   
ledenka
čist potihem bom povedala, da je Se* vidla user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
30.12.2008 9:28:36   
Anonimen
jst bom pa čist potihem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

enega ali dva?

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4237
30.12.2008 9:30:24   
vita80
Že dolgo se vam nisem oglasila. Vse je še po starem, no le nekaj je novega, da se bodo kmalu oglasili poročni zvonovi.user posted image
Punce v prihajajočem letu vam želim, da bi čimprej dobile tisto kar si želite ter dosti zdravja in ljubezni!user posted image user posted image

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

(odgovor članu LuNa73)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
30.12.2008 9:31:56   
ledenka
živa, enega user posted image  

vita user posted image user posted image user posted image  čestitam! imaš kake slikce, obleko, torto itd?

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
30.12.2008 9:34:23   
Anonimen
jupiiiiiiiiiiiii

(sem čisto potiho)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

VITA ČESTITAMMMMM!!!!!!  Jaz sem se glih včeraj spominjala svoje poroke... noro je blo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4240
30.12.2008 9:34:35   
vita80
Ajsi hvala, žal nimam. Tisto obleko ko sem si jo izbrala je žal ni na netu. Te dni imava pravo norišnico. Nosiva vabila. 

Ko pride ljubezen,
te poboža z drobnimi ročicami, te zasuje z
mnogoterimi spomini
in ti postavlja čudovita vprašanja,
ki nimajo odgovora.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
30.12.2008 9:38:32   
ledenka
vita, verjamem user posted image   kje pa bo poroka, če ni skrivnost?

(odgovor članu vita80)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
30.12.2008 9:44:07   
ledenka
joj, to moram povedat user posted image  končno sem našla vozek, ki je mojemu všeč user posted image

tale user posted image  

no, meni so všeč običajni vozički tega proizvajalca... tile, npr. chilli ali polar izvedba user posted image  dobi se tudi komplet, ki zgleda tako user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
30.12.2008 9:51:35   
Anonimen
waaaaaw

Meni je tisti polar lepi in tisti bež.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
30.12.2008 10:38:46   
gigi1
Daaan

Se*kica jupiiiiiii user posted image  user posted image  user posted image . Čestitam za user posted image . Zdej pa lahko začneš uživati v nosečnosti user posted image

Vita čestitam user posted image  user posted image  user posted image .

Ajsika jaz pa ne morem odpret te strani user posted image . A lahko kakšno slikco pripopaš?
Hvala ti, da si sporočila za Se* user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
30.12.2008 10:47:29   
ledenka
user posted image

no, tole je favorit od mojga user posted image

(odgovor članu eva Ana)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
30.12.2008 10:51:00   
ledenka
tole pa sta moji izvedenki

chilli
user posted image

polar

user posted image

med njegovo in mojo je ena MALA razlika v ceni user posted image  kolk, raje ne povem user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
30.12.2008 10:52:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

med njegovo in mojo je ena MALA razlika v ceni user posted image  kolk, raje ne povem user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zaupaj se nam ajsi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4248
30.12.2008 11:01:11   
ledenka
user posted image

no, tole je še tadruga barvna varjanta od mojga...

cena je res svinjska, stokke se proti temu skrije v tamalo lukno user posted image  je pa kao ultra high-tech, okvir iz ogljikovih vlaken itd.

tule je daljši članek user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
30.12.2008 11:02:44   
Anonimen
dan!
kako ste kej?
živček še zmeri veselo poskakujeuser posted image user posted image
gigi se še zmeri lepo smejčkauser posted image go girl držim pestke pa da bo zdej čimprej prijelo in se ti pokazal user posted image user posted image
evo jaz morm it pa zdele pospravit cel stanovanje k mislim da ni koščka tal k ne bi bla pomazana s čokolado,no to so pa tamaliuser posted image
nč pridne bodite!

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?