Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:49:57
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem nič mil in ceta, če drgneš posodo na roke moraš imet rokavice katerih mil nič?? ne menda teh za roke drgne pa sicer stric Bosch
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:50:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat Pametno...jaz pa prižgem tv, potem pa na RR visim jst pa sedim na kavču pred TV in sem na RR a danes nisi na dveh stolčkih ? sem , ampak stolčka sem zamenjala, danes je RR in TV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:50:45
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem jaz sem za mojo tamalo ki se ji tud to dela pozimi, nekakšni izpuščaji iz katerih potem rata taka suha trda hrapava koža, kupila eno naravno olje .... grem škatlo pogledat .....svetlinovo olje, proizvajalca Melvita iz Francije...zdaj je že bolje, upam da bo še bolje ja tako se je meni začelo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:51:28
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat še, še....se ne damo tako zlahka odpravit A Brina že spi?? Brina hodi spat ob 19.30 potem jst skočim pod tuš, potem pa Tv al kaj podobnega pa večerja, ki pri meni zgleda tako, da pojem za kake 3 ali 4 obroke ful preveč se zvečer bašem ampak taka je moja navada... že leta... pred spanjem spraznim hladilnik Zjutraj ga lažje napolniš. kwa? sicer nisem več blond... Ja hladilnik, ko greš v trgovino zjutraj. sploh ne hodim v trgovino zjutraj al kaj nabavim spotoma, ko sva na sprehodu - ampak to so bolj malenkosti, če res kaj takoj za kosilo nucam drgač pa potem zvečer moj al pa jst skočiva v štacuno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:52:28
|
|
|
|
jana81
|
kje ste
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:52:48
|
|
|
|
tally
|
tana a Brina zdej kaj več pije?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:52:50
|
|
|
|
jana81
|
evo spet budnica, gre ata
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:53:03
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem jaz sem za mojo tamalo ki se ji tud to dela pozimi, nekakšni izpuščaji iz katerih potem rata taka suha trda hrapava koža, kupila eno naravno olje .... grem škatlo pogledat .....svetlinovo olje, proizvajalca Melvita iz Francije...zdaj je že bolje, upam da bo še bolje ja tako se je meni začelo a pa veš, da bi tut jst rekla, da je najprej zgledalo kot nekakšni izpuščaji, potem pa blo mal podobno opeklini, rdeče, ko sem namazala s kako kremo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:53:20
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zdej pa res grem NOČKO lahko nočko
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:53:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje ste ja včasih kr zatišje rata
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:53:56
|
|
|
|
jana81
|
ne morem pogruntat zakaj se moj otrok zbuja? Je reku ata m, da ga je sam nazaj obrnu na bok in je zaspal, očitno se zbudi ker se premetava in se ne zna nazaj naštimat Včasih pa spi na trebuhu celo noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:54:18
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo spet budnica, gre ata a to se prav zbudi al samo mal zajokca?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:55:29
|
|
|
|
jana81
|
ko sem pogledala na desni strani zadnje z foruma smo sam majčice čvekale , sami naši posti
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:55:46
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally tana a Brina zdej kaj več pije? tko tko ne najbl pije edin mal iz tamehkega nubyja - ampak samo ko leži na hrbtu med previjanjem - s čeljustmi stisne tisto in ji teče v usta, mal verjetno pogoltne, ostalo gre mimo in je mokra ji zdaj prej slinček namontiram pred previjanjem, jao sicer pa največ spije iz evianove plastenke 0,75, prek tistega "ustnika" - sicer spet teče mal ven iz ust, ker je luknjica kar velika ampak vsaj kaj spije ni pa to ok rešitev posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:55:57
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ne morem pogruntat zakaj se moj otrok zbuja? Je reku ata m, da ga je sam nazaj obrnu na bok in je zaspal, očitno se zbudi ker se premetava in se ne zna nazaj naštimat Včasih pa spi na trebuhu celo noč to se nam včasih dogaja ponoči mal zajokca, jaz vstanem in jo pogledam ona že nazaj zaspi. Potem pa nekaj nočo spi kot top. pa tudi ne vem zakaj se tako zbuja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:56:09
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo spet budnica, gre ata a to se prav zbudi al samo mal zajokca? zajokca in se postavlja na vse štiri in se gunca, pa ima zaprte oči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:56:18
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally crkneš a? jaz bi tudi men je pa prav fino, ko me en goni do daske. Sam res, ko sem jaz na aerobiko hodila, mi je blo tud to dobro. Zdej pa še nisem zbrala dovolj motivacije, me mora en brcnit v rit. ni problema , sam povej v levo al desno ritnico=? bo treba po mojem kr v obe, pa še to ne samo enkrat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:56:54
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ko sem pogledala na desni strani zadnje z foruma smo sam majčice čvekale , sami naši posti ja zvečer je ponvadi tako obsedno stanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:57:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo spet budnica, gre ata a to se prav zbudi al samo mal zajokca? zajokca in se postavlja na vse štiri in se gunca, pa ima zaprte oči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:57:37
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado čak da se začne slinit, Nejc je skos moker, mu sploh več slinčka ne montirat, kr s plenico sem zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:58:30
|
|
|
|
jana81
|
estrella in barbaw so odšle ??
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:58:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo spet budnica, gre ata a to se prav zbudi al samo mal zajokca? zajokca in se postavlja na vse štiri in se gunca, pa ima zaprte oči Mogoče pa intenzivno sanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:58:33
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje ste ja včasih kr zatišje rata Meni je RR zštekala. Estrella pa je zgleda pobegnila v posteljo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:58:40
|
|
|
|
tana7
|
jana, si ti zadnjič rekla, da si se zredila po koncu dojenja? mis mo sedaj na -3 dojenja in me je mal strah, da se mi začne nabirat... posebej, ker tolk žrem pred spanjem... kolk si pa dobila, če ni skrivnost? ampak ti že nekaj časa hodiš na aerobiko, a ne?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:59:23
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 evo spet budnica, gre ata a to se prav zbudi al samo mal zajokca? zajokca in se postavlja na vse štiri in se gunca, pa ima zaprte oči Mogoče pa intenzivno sanja. sem prehitro rekla da si šla. Ja mogoče, kaj pa vem kaj se mi plete po glavci
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.