Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:43:59
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally crkneš a? jaz bi tudi men je pa prav fino, ko me en goni do daske. jaz sem včasih hodila na aerobiko in smo imeli eno k nas je gonila da tudi vodo nismo smele pit,je bila čisto nora no ta ziher ni bila čist diht, vodo pa res moreš pit...ma da mene taka vodi, jo pošljem v tri krasne marjetice hudoooo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:44:12
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem alergija na mraz mogoče a obstaja? mi pade na pamet sicer kako pomanjkanje vitaminov...ampak jst res ful sadja in zelenjave pojem... Ja obstaja na mraz in sonce aja? ok, na sonce sem že slišala ampak meni sicer mraz čist paše sem zdaj z Brino vsak dan min. 1 uro zunaj in mi je fajn še več bi bla, pa moram al kosilo delat al kaj z njo poštimat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:44:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 SS kaj ti še za nazaj bereš ? sem vidla da si mi za kremo odgovorila je pridna v delanju domačih nalog tuds posteljnih verjetno, sklepam po Manci... žlahtnoba
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:44:31
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce moje jaz grem v horizontalo. Upam, da bo Manca spala čim dlje, vsaj do 6.30 (da bi Bog dal, da bi ta otrok kdaj spal do 10ih ) No lepo čvekajte še naprej! NOČKO nočko pa upam da se ti želja uresniči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:44:31
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem jst mam tako na členkih na prstih a samo na teh, kjer prsti "rastejo" iz dlani, al tudi na drugih členkih na prstih? tud na drugih, glih na sredi prsta najbolj
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:45:13
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
zdej pa res grem NOČKO
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:45:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally crkneš a? jaz bi tudi men je pa prav fino, ko me en goni do daske. jaz sem včasih hodila na aerobiko in smo imeli eno k nas je gonila da tudi vodo nismo smele pit,je bila čisto nora no ta ziher ni bila čist diht, vodo pa res moreš pit...ma da mene taka vodi, jo pošljem v tri krasne marjetice hudoooo se poskušam lepo obnašat, ker jutri prideta dva otroka 9 in 10 let k nam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:45:35
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat Pametno...jaz pa prižgem tv, potem pa na RR visim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:45:58
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** zdej pa res grem NOČKO nočko pa lepo spančkajte, brez budnic
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:46:15
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no dejmo čvekat, jst bi mela 3000 Optimistka, bo treba počakat na drugo leto Če bi imela jutri dan z mojim rekordom bi ji še letos uspelo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:46:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no dejmo čvekat, jst bi mela 3000 Optimistka, bo treba počakat na drugo leto ma sem res mal pozna ne...kaj pa 2800 bo šlo? hmmmm, bo verjetno kak let prej
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:46:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem nič mil in ceta, če drgneš posodo na roke moraš imet rokavice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:46:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem alergija na mraz mogoče jaz imam pa kremo od Avona
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:46:27
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat še, še....se ne damo tako zlahka odpravit A Brina že spi?? Brina hodi spat ob 19.30 potem jst skočim pod tuš, potem pa Tv al kaj podobnega pa večerja, ki pri meni zgleda tako, da pojem za kake 3 ali 4 obroke ful preveč se zvečer bašem ampak taka je moja navada... že leta... pred spanjem spraznim hladilnik Zjutraj ga lažje napolniš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:46:33
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem jst mam tako na členkih na prstih a samo na teh, kjer prsti "rastejo" iz dlani, al tudi na drugih členkih na prstih? tud na drugih, glih na sredi prsta najbolj uf, to pa ne vem, če sem že kdaj imela....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:46:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat Pametno...jaz pa prižgem tv, potem pa na RR visim jst pa sedim na kavču pred TV in sem na RR
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:47:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce moje jaz grem v horizontalo. Upam, da bo Manca spala čim dlje, vsaj do 6.30 (da bi Bog dal, da bi ta otrok kdaj spal do 10ih ) No lepo čvekajte še naprej! NOČKO Saj bo, samo takrat ti e boš več mogla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:47:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat še, še....se ne damo tako zlahka odpravit A Brina že spi?? Brina hodi spat ob 19.30 potem jst skočim pod tuš, potem pa Tv al kaj podobnega pa večerja, ki pri meni zgleda tako, da pojem za kake 3 ali 4 obroke ful preveč se zvečer bašem ampak taka je moja navada... že leta... pred spanjem spraznim hladilnik Zjutraj ga lažje napolniš.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:47:58
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat še, še....se ne damo tako zlahka odpravit A Brina že spi?? Brina hodi spat ob 19.30 potem jst skočim pod tuš, potem pa Tv al kaj podobnega pa večerja, ki pri meni zgleda tako, da pojem za kake 3 ali 4 obroke ful preveč se zvečer bašem ampak taka je moja navada... že leta... pred spanjem spraznim hladilnik Zjutraj ga lažje napolniš. kwa? sicer nisem več blond...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:48:39
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat Pametno...jaz pa prižgem tv, potem pa na RR visim jst pa sedim na kavču pred TV in sem na RR a danes nisi na dveh stolčkih ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:48:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 uf, to pa ne vem, če sem že kdaj imela.... hotla sem napisat da na kazalcu na členku na sredini prsta imam razpokano, na levi in desni roki, in to od mraza.. sem namazala z ognjičem (po nasvetu barbaw) in je malo boljše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:49:42
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat Pametno...jaz pa prižgem tv, potem pa na RR visim jst pa sedim na kavču pred TV in sem na RR a danes nisi na dveh stolčkih ? sem , ampak stolčka sem zamenjala, danes je RR in TV
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:49:46
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem jaz sem za mojo tamalo ki se ji tud to dela pozimi, nekakšni izpuščaji iz katerih potem rata taka suha trda hrapava koža, kupila eno naravno olje .... grem škatlo pogledat .....svetlinovo olje, proizvajalca Melvita iz Francije...zdaj je že bolje, upam da bo še bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:49:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem alergija na mraz mogoče a obstaja? mi pade na pamet sicer kako pomanjkanje vitaminov...ampak jst res ful sadja in zelenjave pojem... Ja obstaja na mraz in sonce aja? ok, na sonce sem že slišala ampak meni sicer mraz čist paše sem zdaj z Brino vsak dan min. 1 uro zunaj in mi je fajn še več bi bla, pa moram al kosilo delat al kaj z njo poštimat Kaj pa rokavice si daš gor? Jaz bi si na tvojem mestu mazala s ful mastno kremo in dala čez bombažne rokavice, da ne mažeš vsega okrog.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:49:57
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 ste še tle? midva sva glih povečerjala, pa mal TV pogledala - no, bolj tisto, kar mava posneto mal naštudiram, kdaj je kaj zanimivega, dam snemat, pa imam potem vedno kaj zanimivega na zalogi za pogledat še, še....se ne damo tako zlahka odpravit A Brina že spi?? Brina hodi spat ob 19.30 potem jst skočim pod tuš, potem pa Tv al kaj podobnega pa večerja, ki pri meni zgleda tako, da pojem za kake 3 ali 4 obroke ful preveč se zvečer bašem ampak taka je moja navada... že leta... pred spanjem spraznim hladilnik Zjutraj ga lažje napolniš. kwa? sicer nisem več blond... Ja hladilnik, ko greš v trgovino zjutraj.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.