Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:05:52
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally a estrella je šla brez pozdrava ? nenavadno za njo, kajne? mogoče je pa imela kakšen alarm AL pa se je šla zrihtat. Ji ne mormo čisto nič zamerit glede na uro.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:06:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 saj moj je isti sicer sva pa oba pujsa, požeruha... no, bo treba mal pazit, zgleda... zdaj sem že nekaj mesecev na prednosečniški teži, mogoče 1 kg več... bi rada, da tako ostane jst 5.1. začnem nazaj z aerobiko, pa tud s sladkišem nehat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:06:49
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* uuuu poglej poglej, post v isti sekundi kot tally uuuu pa res
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:07:15
|
|
|
|
barbaw
|
Jaz odhajam mamice, drugače se mi bodo baterije sesule in jih živ bog več ne obudi. Nočko pa lepo spite brez vstajanja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:07:27
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally a estrella je šla brez pozdrava ? nenavadno za njo, kajne? mogoče je pa imela kakšen alarm AL pa se je šla zrihtat. Ji ne mormo čisto nič zamerit glede na uro. kolk ur pa ti spiš ponoči? kolk maš dovolj?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:07:33
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally tana a Brina zdej kaj več pije? tko tko ne najbl pije edin mal iz tamehkega nubyja - ampak samo ko leži na hrbtu med previjanjem - s čeljustmi stisne tisto in ji teče v usta, mal verjetno pogoltne, ostalo gre mimo in je mokra ji zdaj prej slinček namontiram pred previjanjem, jao sicer pa največ spije iz evianove plastenke 0,75, prek tistega "ustnika" - sicer spet teče mal ven iz ust, ker je luknjica kar velika ampak vsaj kaj spije ni pa to ok rešitev posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado tko je moj začel pit, iz evianove plastenke s ta rdečim nastavkom...zdej pa čist normalno pije tud po flaši z navadnim cucljem. a s take flaše, ki je tut za AM, al katere? sem bla slaba z izrazi za razne flaške in cuclje... nismo imeli tega v uporabi Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:07:48
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally tana a Brina zdej kaj več pije? tko tko ne najbl pije edin mal iz tamehkega nubyja - ampak samo ko leži na hrbtu med previjanjem - s čeljustmi stisne tisto in ji teče v usta, mal verjetno pogoltne, ostalo gre mimo in je mokra ji zdaj prej slinček namontiram pred previjanjem, jao sicer pa največ spije iz evianove plastenke 0,75, prek tistega "ustnika" - sicer spet teče mal ven iz ust, ker je luknjica kar velika ampak vsaj kaj spije ni pa to ok rešitev posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado tko je moj začel pit, iz evianove plastenke s ta rdečim nastavkom...zdej pa čist normalno pije tud po flaši z navadnim cucljem. kakšen pa je to? evianova plastenka, 0,75l ki ima še tist pokrovček za recmo "kolesarje"... da ni treba odvijat pokrovčka, taka manjša luknjica
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:07:51
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally a estrella je šla brez pozdrava ? nenavadno za njo, kajne? mogoče je pa imela kakšen alarm AL pa se je šla zrihtat. Ji ne mormo čisto nič zamerit glede na uro. valda da ne. ona bo jutri lažje vstala kot me
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:08:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz odhajam mamice, drugače se mi bodo baterije sesule in jih živ bog več ne obudi. Nočko pa lepo spite brez vstajanja. hvala enako...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:08:30
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz odhajam mamice, drugače se mi bodo baterije sesule in jih živ bog več ne obudi. Nočko pa lepo spite brez vstajanja. nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:09:25
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally a estrella je šla brez pozdrava ? nenavadno za njo, kajne? mogoče je pa imela kakšen alarm AL pa se je šla zrihtat. Ji ne mormo čisto nič zamerit glede na uro. valda da ne. ona bo jutri lažje vstala kot me ja sploh ko me bo vrgu v luft ob 5h, pa bo gledu ko sova, sam se ne dam, ga kr nazaj spat spravim, pa če tud ni po njegovi volji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:09:36
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ne morem pogruntat zakaj se moj otrok zbuja? Je reku ata m, da ga je sam nazaj obrnu na bok in je zaspal, očitno se zbudi ker se premetava in se ne zna nazaj naštimat Včasih pa spi na trebuhu celo noč moj se tud skoz zbuja po mojem glih zarad tega, ker se premetava, potem pa mu manjka duda, al pa ne zna najdt položaja al pa se obrne na trebuh...sledijo kolena in valjda na noge, kako mu sploh pride na misel da to dela ponoči Se pripravlja na žuranje, ki bo v najstniških letih. pa bi lahko to začel mal kasneje vadit, kajne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:09:37
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally tana a Brina zdej kaj več pije? tko tko ne najbl pije edin mal iz tamehkega nubyja - ampak samo ko leži na hrbtu med previjanjem - s čeljustmi stisne tisto in ji teče v usta, mal verjetno pogoltne, ostalo gre mimo in je mokra ji zdaj prej slinček namontiram pred previjanjem, jao sicer pa največ spije iz evianove plastenke 0,75, prek tistega "ustnika" - sicer spet teče mal ven iz ust, ker je luknjica kar velika ampak vsaj kaj spije ni pa to ok rešitev posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado tko je moj začel pit, iz evianove plastenke s ta rdečim nastavkom...zdej pa čist normalno pije tud po flaši z navadnim cucljem. a s take flaše, ki je tut za AM, al katere? sem bla slaba z izrazi za razne flaške in cuclje... nismo imeli tega v uporabi Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške hm...to smo probali prejšnji teden - smo jo šele dali iz škatle, prekuhali, če bo pila - ni še bila v uporabi pa ne vleče al ne zna pit iz flaške al kaj iz evianove ne rabi vleč, vsaj ne tolk...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:09:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* Ja, enake ima tako za AM kot za vodo/čaj/sok....s silikonskim cucljem...uporabljamo pa Aventove flaške a tebi te aventove flaške kdaj polivajo. jaz prav pazim da jih dobro zaperm in ko hočem pretrest melko vse okrog teče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:09:56
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally tana a Brina zdej kaj več pije? tko tko ne najbl pije edin mal iz tamehkega nubyja - ampak samo ko leži na hrbtu med previjanjem - s čeljustmi stisne tisto in ji teče v usta, mal verjetno pogoltne, ostalo gre mimo in je mokra ji zdaj prej slinček namontiram pred previjanjem, jao sicer pa največ spije iz evianove plastenke 0,75, prek tistega "ustnika" - sicer spet teče mal ven iz ust, ker je luknjica kar velika ampak vsaj kaj spije ni pa to ok rešitev posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado tko je moj začel pit, iz evianove plastenke s ta rdečim nastavkom...zdej pa čist normalno pije tud po flaši z navadnim cucljem. kakšen pa je to? evianova plastenka, 0,75l ki ima še tist pokrovček za recmo "kolesarje"... da ni treba odvijat pokrovčka, taka manjša luknjica aha hvala, poznam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:10:34
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ne morem pogruntat zakaj se moj otrok zbuja? Je reku ata m, da ga je sam nazaj obrnu na bok in je zaspal, očitno se zbudi ker se premetava in se ne zna nazaj naštimat Včasih pa spi na trebuhu celo noč moj se tud skoz zbuja po mojem glih zarad tega, ker se premetava, potem pa mu manjka duda, al pa ne zna najdt položaja al pa se obrne na trebuh...sledijo kolena in valjda na noge, kako mu sploh pride na misel da to dela ponoči Se pripravlja na žuranje, ki bo v najstniških letih. pa bi lahko to začel mal kasneje vadit, kajne ja recimo, pri 18
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:10:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally a estrella je šla brez pozdrava ? nenavadno za njo, kajne? mogoče je pa imela kakšen alarm AL pa se je šla zrihtat. Ji ne mormo čisto nič zamerit glede na uro. valda da ne. ona bo jutri lažje vstala kot me ja sploh ko me bo vrgu v luft ob 5h, pa bo gledu ko sova, sam se ne dam, ga kr nazaj spat spravim, pa če tud ni po njegovi volji a jaz tudi, če mamici ura ne odgovarja ne bomo vstali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:11:01
|
|
|
|
tana7
|
zdaj pa res sedim tuki že kot da mam steklino, čist penasta od paste lahko noč
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:11:12
|
|
|
|
jana81
|
še 5, pa grem spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:11:47
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 zdaj pa res sedim tuki že kot da mam steklino, čist penasta od paste lahko noč nočko tud tebi, pa mirno brez zbujanja
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:12:10
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally tana a Brina zdej kaj več pije? tko tko ne najbl pije edin mal iz tamehkega nubyja - ampak samo ko leži na hrbtu med previjanjem - s čeljustmi stisne tisto in ji teče v usta, mal verjetno pogoltne, ostalo gre mimo in je mokra ji zdaj prej slinček namontiram pred previjanjem, jao sicer pa največ spije iz evianove plastenke 0,75, prek tistega "ustnika" - sicer spet teče mal ven iz ust, ker je luknjica kar velika ampak vsaj kaj spije ni pa to ok rešitev posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado tko je moj začel pit, iz evianove plastenke s ta rdečim nastavkom...zdej pa čist normalno pije tud po flaši z navadnim cucljem. kakšen pa je to? A veš te flaše, ki imajo tak zamašek da lahko ven potegneš in piješ...no ta je podoben, samo da malo lažje teče...odpreš in piješ iz nastavka, nič ni treba zamaška odšravfat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:12:19
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 zdaj pa res sedim tuki že kot da mam steklino, čist penasta od paste lahko noč lahko noč jaz se tudi poslavljam lahko nočko mamice in hroščki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:12:56
|
|
|
|
jana81
|
takole bom jutri čakala 2009
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:13:10
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 še 5, pa grem spat jaz pa še 8 pa sem se zže poslovila. a čmo vztrajat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:13:11
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz odhajam mamice, drugače se mi bodo baterije sesule in jih živ bog več ne obudi. Nočko pa lepo spite brez vstajanja. lahko noč
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.