Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:59:28
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem jaz sem za mojo tamalo ki se ji tud to dela pozimi, nekakšni izpuščaji iz katerih potem rata taka suha trda hrapava koža, kupila eno naravno olje .... grem škatlo pogledat .....svetlinovo olje, proizvajalca Melvita iz Francije...zdaj je že bolje, upam da bo še bolje ja tako se je meni začelo potem gre res verjetno za kako alergijo Tiana je bila lani, ko se ji je to pojavilo prav na dieti zaradi tega, pa smo pogruntali samo to, da to nima veze s hrano, kaj več pa ne, zdaj pa vidim, da se ji je spet ponovilo zdaj ko je mraz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 22:59:47
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 kje ste ja včasih kr zatišje rata Meni je RR zštekala. Estrella pa je zgleda pobegnila v posteljo. meni tudi kr neki šteka
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:00:14
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado čak da se začne slinit, Nejc je skos moker, mu sploh več slinčka ne montirat, kr s plenico sem zraven ma tile slinčki, ki so zgoraj bombaž, podloga pa je nepremočljiva, so zakon!!! samo te nucamo, uni sam bombažni so čist neuporabni tut za papanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:01:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jana, si ti zadnjič rekla, da si se zredila po koncu dojenja? mis mo sedaj na -3 dojenja in me je mal strah, da se mi začne nabirat... posebej, ker tolk žrem pred spanjem... kolk si pa dobila, če ni skrivnost? ampak ti že nekaj časa hodiš na aerobiko, a ne? no moja aerobika počiva že od začetka decembra, ko sva z Nejcem zbolela, tehtala sem se ravn danes, sem se zredila za 3 kg, ampak verjetno tud zato, ker jem same kekse in nič prave hrane, razen kosila, jem pa že celo življenje tud pozno zvečer, ker moj ima napad lakote ko je tema, in jst jem zraven
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:01:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado čak da se začne slinit, Nejc je skos moker, mu sploh več slinčka ne montirat, kr s plenico sem zraven ma tile slinčki, ki so zgoraj bombaž, podloga pa je nepremočljiva, so zakon!!! samo te nucamo, uni sam bombažni so čist neuporabni tut za papanje mi zamenjamo xx slinčkov na dan. se tolk slini , samo če par minut nima slinčka je mokra in jo moram preobleči
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:02:00
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ne morem pogruntat zakaj se moj otrok zbuja? Je reku ata m, da ga je sam nazaj obrnu na bok in je zaspal, očitno se zbudi ker se premetava in se ne zna nazaj naštimat Včasih pa spi na trebuhu celo noč moj se tud skoz zbuja po mojem glih zarad tega, ker se premetava, potem pa mu manjka duda, al pa ne zna najdt položaja al pa se obrne na trebuh...sledijo kolena in valjda na noge, kako mu sploh pride na misel da to dela ponoči
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:02:11
|
|
|
|
tana7
|
saj jaz bom tudi zdaj šla... mam polna usta pene - od zobne paste mi je moj kar sem v dnevno prinesel... sedim tukaj kot grof s tem laptopom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:02:22
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado čak da se začne slinit, Nejc je skos moker, mu sploh več slinčka ne montirat, kr s plenico sem zraven ma tile slinčki, ki so zgoraj bombaž, podloga pa je nepremočljiva, so zakon!!! samo te nucamo, uni sam bombažni so čist neuporabni tut za papanje se strinjam
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:02:34
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ko sem pogledala na desni strani zadnje z foruma smo sam majčice čvekale , sami naši posti ja zvečer je ponvadi tako obsedno stanje Takrat imamo edino cajt za sproščanje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:02:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 estrella in barbaw so odšle ?? nn še
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:02:45
|
|
|
|
tally
|
a estrella je šla brez pozdrava ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:03:14
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 saj jaz bom tudi zdaj šla... mam polna usta pene - od zobne paste mi je moj kar sem v dnevno prinesel... sedim tukaj kot grof s tem laptopom
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:03:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ne morem pogruntat zakaj se moj otrok zbuja? Je reku ata m, da ga je sam nazaj obrnu na bok in je zaspal, očitno se zbudi ker se premetava in se ne zna nazaj naštimat Včasih pa spi na trebuhu celo noč moj se tud skoz zbuja po mojem glih zarad tega, ker se premetava, potem pa mu manjka duda, al pa ne zna najdt položaja al pa se obrne na trebuh...sledijo kolena in valjda na noge, kako mu sploh pride na misel da to dela ponoči to se tud jst sprašujem
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:03:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ne morem pogruntat zakaj se moj otrok zbuja? Je reku ata m, da ga je sam nazaj obrnu na bok in je zaspal, očitno se zbudi ker se premetava in se ne zna nazaj naštimat Včasih pa spi na trebuhu celo noč moj se tud skoz zbuja po mojem glih zarad tega, ker se premetava, potem pa mu manjka duda, al pa ne zna najdt položaja al pa se obrne na trebuh...sledijo kolena in valjda na noge, kako mu sploh pride na misel da to dela ponoči Se pripravlja na žuranje, ki bo v najstniških letih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:03:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret jaz uporabljam od Oriflame: Hand& Nail Creme in mi je super ko bi videl moje roke med prsti mam čist fuč vsako zimo fašem neki podobnega , ampak leto je še slabš ne vem, če gre sam za suho kožo prav rdeče mam med prsti, kot kaka alergija, al kaj... letos mi je pa še popokalo malo - grozno imam... že prav trda koža se dela nobena krema ne pomaga zdaj si že z bepantenom mažem jaz sem za mojo tamalo ki se ji tud to dela pozimi, nekakšni izpuščaji iz katerih potem rata taka suha trda hrapava koža, kupila eno naravno olje .... grem škatlo pogledat .....svetlinovo olje, proizvajalca Melvita iz Francije...zdaj je že bolje, upam da bo še bolje ja tako se je meni začelo potem gre res verjetno za kako alergijo Tiana je bila lani, ko se ji je to pojavilo prav na dieti zaradi tega, pa smo pogruntali samo to, da to nima veze s hrano, kaj več pa ne, zdaj pa vidim, da se ji je spet ponovilo zdaj ko je mraz To se marsikomu dogaja zaradi mraza. Ko bo spet toplo bo minilo. Jaka ima to okrog ust. Zdaj ko je bolan in ne hodimo skoraj nič ven pa mu je izginilo. Mu je sudocrema ful pomagala. Pa seveda večkrat dnevno mazat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:03:42
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ko sem pogledala na desni strani zadnje z foruma smo sam majčice čvekale , sami naši posti ja zvečer je ponvadi tako obsedno stanje Takrat imamo edino cajt za sproščanje. jp sprostimo vse ventile
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:03:50
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally tana a Brina zdej kaj več pije? tko tko ne najbl pije edin mal iz tamehkega nubyja - ampak samo ko leži na hrbtu med previjanjem - s čeljustmi stisne tisto in ji teče v usta, mal verjetno pogoltne, ostalo gre mimo in je mokra ji zdaj prej slinček namontiram pred previjanjem, jao sicer pa največ spije iz evianove plastenke 0,75, prek tistega "ustnika" - sicer spet teče mal ven iz ust, ker je luknjica kar velika ampak vsaj kaj spije ni pa to ok rešitev posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado tko je moj začel pit, iz evianove plastenke s ta rdečim nastavkom...zdej pa čist normalno pije tud po flaši z navadnim cucljem.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:04:03
|
|
|
|
tana7
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 jana, si ti zadnjič rekla, da si se zredila po koncu dojenja? mis mo sedaj na -3 dojenja in me je mal strah, da se mi začne nabirat... posebej, ker tolk žrem pred spanjem... kolk si pa dobila, če ni skrivnost? ampak ti že nekaj časa hodiš na aerobiko, a ne? no moja aerobika počiva že od začetka decembra, ko sva z Nejcem zbolela, tehtala sem se ravn danes, sem se zredila za 3 kg, ampak verjetno tud zato, ker jem same kekse in nič prave hrane, razen kosila, jem pa že celo življenje tud pozno zvečer, ker moj ima napad lakote ko je tema, in jst jem zraven saj moj je isti sicer sva pa oba pujsa, požeruha... no, bo treba mal pazit, zgleda... zdaj sem že nekaj mesecev na prednosečniški teži, mogoče 1 kg več... bi rada, da tako ostane
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:04:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally a estrella je šla brez pozdrava ? nenavadno za njo, kajne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:04:24
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally a estrella je šla brez pozdrava ? Zgleda tako. Je njena ura. Včasih smo čvekale do 22, potem smo prestavile ure na 22,302, zdaj čvekamo do 23, počasi bo zgleda 23,30, ker debata še kar ni zamrla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:05:11
|
|
|
|
*Tiana*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tana7 posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado čak da se začne slinit, Nejc je skos moker, mu sploh več slinčka ne montirat, kr s plenico sem zraven
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:05:11
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: tally a estrella je šla brez pozdrava ? nenavadno za njo, kajne? mogoče je pa imela kakšen alarm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:05:27
|
|
|
|
tana7
|
tko je moj začel pit, iz evianove plastenke s ta rdečim nastavkom...zdej pa čist normalno pije tud po flaši z navadnim cucljem. IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally tana a Brina zdej kaj več pije? tko tko ne najbl pije edin mal iz tamehkega nubyja - ampak samo ko leži na hrbtu med previjanjem - s čeljustmi stisne tisto in ji teče v usta, mal verjetno pogoltne, ostalo gre mimo in je mokra ji zdaj prej slinček namontiram pred previjanjem, jao sicer pa največ spije iz evianove plastenke 0,75, prek tistega "ustnika" - sicer spet teče mal ven iz ust, ker je luknjica kar velika ampak vsaj kaj spije ni pa to ok rešitev posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado tko je moj začel pit, iz evianove plastenke s ta rdečim nastavkom...zdej pa čist normalno pije tud po flaši z navadnim cucljem. a s take flaše, ki je tut za AM, al katere? sem bla slaba z izrazi za razne flaške in cuclje... nismo imeli tega v uporabi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:05:30
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana* IZVIRNO SPOROČILO: tana7 IZVIRNO SPOROČILO: tally tana a Brina zdej kaj več pije? tko tko ne najbl pije edin mal iz tamehkega nubyja - ampak samo ko leži na hrbtu med previjanjem - s čeljustmi stisne tisto in ji teče v usta, mal verjetno pogoltne, ostalo gre mimo in je mokra ji zdaj prej slinček namontiram pred previjanjem, jao sicer pa največ spije iz evianove plastenke 0,75, prek tistega "ustnika" - sicer spet teče mal ven iz ust, ker je luknjica kar velika ampak vsaj kaj spije ni pa to ok rešitev posebi, ker je mokra zraven in ji moram skos nekja podstavljat pod brado tko je moj začel pit, iz evianove plastenke s ta rdečim nastavkom...zdej pa čist normalno pije tud po flaši z navadnim cucljem. kakšen pa je to?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 30.12.2008 23:05:49
|
|
|
|
*Tiana*
|
uuuu poglej poglej, post v isti sekundi kot tally
|
|
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.