|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 08 - 5. del
29.12.2008 19:55:32   
Sunny Morning
Vivien
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
29.12.2008 20:08:14   
klaja
Anchikaa lepe slike, se vidi da ste uživale na srečanju!

Tinča kaj v Šentilj ste se preselili? Lepo da ti je uspelo se oglasit!

Mi smo pa končno prodali stajico, pa jima bom lahko kaj kupla!

Pa še to, tudi Hana že naredi nekaj korakov in se spušča sama, danes jih je naredila že po pet. user posted image Še malo pa bo prav hodila.

Jan vse lepo za 11 mesecev!

Nekaj sem še mislila napisat, pa sem pozabla, bom kasneje.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
29.12.2008 20:10:22   
Alfabeta
Dober večer!

Malo sem vas zanemarjala, pa ne morem kaj dosti pomagat. Kaj pametnega nisem imela za napisat, da bi pa kar klofala pa ne smemuser posted image

No, naša vročina je po 1 dnevu in pol padla, vmes sva šle vseeno še enkrat k dežurnemu, ker je imela vročino na 2 uri, tak da sem jo zbijala že preveč pogosto. Dala je kri in je vse bp, tudi železa ima dovolj, dobila pa ni nič, ker je rekla da je ali viroza, katerih je sedaj "še pa još" ali pa res od zobkov. In kot kaže je res od zobkov, ker sem jaz že vsa v modricah, ker me ugrizne, ko me le doseže, pa škrta da bo vse dlesni potrla

Hja, takole....mi smo še vedno delavni, sem danes še delala inventuro,....Časa imam bolj malo in lovim še zadnje minutke leta, da kaj postorim. Na silvestrovo bomo imeli pa spet polno stanovanje. Zdaj pa grem.... 

No, še tole....

JAN vse najboljše!!!!!!!!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Golobček)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
29.12.2008 20:12:41   
sani1
Pozdravljene!

No tudi me Ljubljančanke smo danes kofetkale. V zasedbi kot ponavadi (klepetka, katee, mml in moja malenkost)  oz. manjkala nam je lunca. Upam, da se naslednjič pridruži. Bi se našla še katera ampak vse druge so polno zasedene.  user posted image
Bomo se še kaj dobile in kakšno rekle. Čeprav smo ugotovile, da je zdej pa to že skoraj nemogoče, ker so naši user posted image tako naspidirani, da nimamo ravno več časa čvekat.user posted image    Ampak smo ženske in smo vseeno malo počvekale.user posted image  

klepetka- hvala ti za kavico. Pa kakšno slikco pripopaj če se ti bo dalo.

katee- hvala za darilce. Ga je Manja takoj ko sma prišli domov pospravila v škatlo.

mml- pa sem končno kupila stekleničko z slamco in Manja je navdušena in lepo pije po njej.  Sem pa še mojmu povedala kako je Matic fajni, da se kar malo pocartlja pri meni. user posted image  

Sicer sva pa popoldan oz. po kosilu odrinili k frizerju. Sva šli kar tukaj blizu naju. In imamo zdej doma fantka.user posted image   Moj user posted image   je bil preko telefona hud ko user posted image ampak jaz sem pa prav vesela, da se je naša gospodična pustila postričt in ni nič jokala in je bila lepo pri miru in opazovala kaj gospa frizerka počne.  Tako, da je zdej res pravi mali nagajivko...user posted image

In od vsega današnjega dogajanje zdej lepo spi.

anchikaa- super fotke. Vidim, da ste tudi ve uživale.

urssyy- upam, da se Vivi čimprej pozdravi. user posted image user posted image user posted image

sunny- sem videla slikce pregrešnih stvari. user posted image   Pol pa hujšaj če moreš, a ne? Fajn, da sta si z dragim malo privoščila in se naužila sonca...

mala pikica- super torto sta naredila z dragim. Je bila dobra?

nana- moj user posted image   se je v soboto spomnil nate. In je rekel, da bi lahko prišla Manjo pošiškat in ob enem na izlet in kavico. Sploh nisem mogla verjet, da si te je tako zapomnil. Tako, da za naslednje striženje se bomo pa kaj zmenili...user posted image

Grem jaz malo pred tv, ker vidim, da je tukaj bolj kot ne zatišje...user posted image

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
29.12.2008 20:15:46   
sani1
alfabeta- no samo, da ste boljše. Lahko napišeš tudi kaj nepametnega...user posted image   Ti boš ja pregorela od dela. Pa še obiske si naročiš za silvestrovo.  Kdaj se boš pa spočila?

kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
29.12.2008 20:49:16   
obrigit
Čer vsem skupaj.

Lepe slikice iz srečanja, nama ni zneslo. Sma spale do desetih pol pa sem imela še registracijo,tako da ni šlo. Zdaj sem že parkrat prešvicala,upam da bo še priložnost da vas vidim.

Mala pikica  lepa torta, ti si res deklica za vse,srečna tvoja moška,da imata takšno mamico.

Patrik user posted image user posted image user posted image  za vedno daljšo pot

In vsem ki ste praznovali user posted image user posted image user posted image  sicer z malo zamude,ampak vseeno iz srca.

Zdaj pa hitim v nočkovo deželo, ker mi je ginekolog rekel naj malo ustavim konje ker sem se zredila samo 2 kg in še sladkor imam nizek.
Tako sem si zadala da 1.1.2009 prestavim iz pete brzine v drugo in grem dalje čisto na izzy.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
29.12.2008 20:54:50   
Sunny Morning
Neja si je zadnjič, ko sva bili v Bjelovaru najdla novo prijateljico. Lana je od moje prijateljice nečakinja in ima 15m.

Živjo
user posted image

Ti dam še lubčka
user posted image

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
29.12.2008 21:00:59   
klepetka
Dober večer,

Lana že spi, jaz pa sem, da oddam kratko dnevno  poročilo

Me smo se danes nakofetkale, prav prijetno je blo. Zato ljubljančanke, hvala vam za prijeten čvek.Pa še kdaj. user posted image user posted image

Naši mali cukri itak pridni vsi po spisku, tako kot pravi sani, naspidirani u nulo. No, naša Lana je rabila kar nekaj časa; čisto nekaj drugega kot doma. Ji je bilo vse novo, zato je nekaj časa kar sedelauser posted image .Je treba iti z otrokom večkrat kam v svet..očitnouser posted image .

Slikanje je bilo tud svojevstren podvig, ko so tako šibali vsiuser posted image . Vse štrii sončke spravit na en osliko je bilo nemogoče, takorekoč ZF user posted image .Ko smo tazadnjega lepo posedli,  taprvega ni blo nikjer več, je bil  že daleeeeeeeečuser posted image

Maruša je bla tud  čist navdušena nad vsemi, tud na Manco in njene kravžlje. Je za domov komentirala njeno česanje, v stilu "boga Manca ko se zjutraj češeuser posted image

katee, hvala ti za vseuser posted image

sani, super da se je Manja pustila ostričtuser posted image .Ampak je pa taka pojavicauser posted image .

Lunca, sem prejela. Hvala ti user posted image Voščilnica je pa fenomenalna.  Tebi in tvojim bolančkom pa user posted image user posted image

urssyy, ojej, kako pa to vse na kupuuser posted image ?! Upam da bo Vivi kmalu spet  stara Vivi; da čimprej ozdravi. Pošiljam ji mnogo user posted image , tebi pa user posted image

alfabeta;suepr da je Ajda boljeuser posted image

štajerke in suny, zelo lepe slike, itakuser posted image user posted image

mala pikica, uau, kakšna tortauser posted image .Res vse pohvale.ZElo lepe slike iz praznovanja. user posted image MI pa imamo praznovanje za Lanin RD v petekuser posted image

še nekaj slikc; sem ugotovila, da se je glavno slikanje odvijalo ravno v tistem času, ko še ni bilo mml.Posledično je Matic na malokateri slikiuser posted image

takole nekako je zgledal poskus skupinskega slikanjauser posted image
user posted image

naša Lana

user posted image

šarmer Matic

user posted image

navihana Manja

user posted image

prisrčni Žan Luka in  naša lepotička s katee

user posted image

naši damici Lana in Maruša pa še Žan Luka

user posted image

tukaj se je zgodil pobeguser posted image .Lani nič kaj dosti jasnouser posted image
user posted image

naša plezalka; to jio gre zaenkart najbolje od nog

user posted image

Maruša, Lana in Manja

user posted image

Žan Luka in Lana

user posted image

In še ena slika od doma

user posted image

< Sporočilo je popravil klepetka -- 29.12.2008 21:03:00 >

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
29.12.2008 21:21:29   
nana35
Tinča,pozdravljena po zelooo dolgem času,sem večkrat mislila nate,pa da se nič ne javiš in to.Pa tudi srečam te nič ne,le 1x sem videla tvojega dragega pa najprej nisem vedela kam naj ga dam.In se mi je potem posvetilo.No,upam,da boš vsaj to prebrala in da kmalu dobite tale internet.

urssyy,veliko pikapolonic pošiljam tvoji deklici,da kmalu ozdravi in zobki zrastejo.
Vivien pa vse naj,najboljše!!!

user posted image
klaja,user posted image za Hano in njene prve korake!!

sani,sva te z Alfabeto pogrešali na gmailu...in tukaj.Oh,kaj verem...kako lepo da se je tvoj dragi spomnil name in na to kar počnem...sem res prijetno presenečena.No,pa saj sva na pikniku tudi kakšno rekla,pa si me je zapomnil,če ne drugače,pa po slikahuser posted image .Če bom hodila kaj v Lj te pokličem,za kavico pa bo že čas...sploh s tako fajn deklino.

obrigit,hvala za voščilo na telefon,nisem uspela vrnit,pa saj sem ti poslala po mailu.Hvala tvoji celi družinici,zdaj vem,zakaj bo punčki ime Nikauser posted image .

klepetka,res lepe slikice z vašega druženja.Moja snajka je prava babikauser posted image .

Zdaj pa se poslovim,smo imeli danes spet pestro doma,jutri še,potem pa itak novo leto,no,potem pa šele počitek.
Lahjko noč.

Lepe slikice srečanja,kakor vedno.

< Sporočilo je popravil nana35 -- 29.12.2008 21:22:46 >

:))

(odgovor članu Tinča1)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
29.12.2008 21:36:14   
lutiropan
dašabina imaš zs

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
29.12.2008 21:55:25   
klepetka
nana, suepr da si zadovoljna  s "snajko"user posted image (prvič slišim ta izraz al si s epa zatipkala"user posted image ). SEm vesela, da ti je všečuser posted image .
Drugače pa imate pri vas zelo živahnouser posted image

klaja, user posted image  za prve korakce

< Sporočilo je popravil klepetka -- 29.12.2008 21:58:21 >

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
29.12.2008 22:48:59   
muzika
Lusa, najlepša hvala za pijačo, ki jo je plačal tvoj dragi. user posted image

Mala pikica, res si zgrešila poklic.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
30.12.2008 4:15:36   
TRIŠ
Lusa hvala tudi tebiuser posted image

Sunny morning kako je sladka Neja,bi jo kar domov vzelauser posted image

Ljubljančanke in Štajerke slikice so fenomenalne.Vsi ste zelooo lepiuser posted image

Dašabina ja pri nas je sedaj pestro ko nas je 6user posted image user posted image user posted image user posted image .Ena je bolj afnasta kot druga.Včeraj so imele nastope in midva z user posted image sva jih morala hodit gledat.So prodajale karte za 1 eur,imele so pa tri predstaveuser posted image .Matic je vse zrežiral potem pa akcija.Danes pa so nam obljubile da bo karta že 5 euruser posted image user posted image user posted image

Mala pikica
s čim pa pobarvaš potem to masouser posted image

(odgovor članu muzika)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
30.12.2008 7:29:49   
mala pikica
Jutro!

Mi zadnje dni tako slabo spimo. Gašper se nonstop v joku zbuja user posted image Pa mislim, da ga nič ne boli, ker se pri meni v spalnici takoj pomiri. Mogoče ga je strah. Pa razvajen mislim da ni, ker ni navajen pri nama spat, to se zelo redko zgodi. Pojma nimam, kaj ga muči user posted image

klepetka in ljubljančanke res lepe slikice. Je pa samo katee tako pogumna, da se nastavi objektivu user posted image

nana Vivien ima rojstni dan šele čez 14 dni. Zdaj pa ne vem, če sem jaz kaj pobrkala user posted image

triš upam, da sta z dragim uživala na predstavah user posted image Masa se barva z jedilnimi barvami. Se dobijo v večjih trgovinah, malo boljše pa v teh specializiranih trgovinah. Nekatere pa barvajo kar z barvami za jajčke. Si za veliko noč naredijo cele zaloge user posted image Če še bo te kaj zanimalo, kar vprašaj.

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
30.12.2008 8:16:13   
mala pikica
sunny vidim, da si ravno tukaj. Če ti je dolgčas, te v nabiralniku čaka veliiiiko branja v zvezi s tičino user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2790
30.12.2008 8:24:15   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
Sunny morning kako je sladka Neja,bi jo kar domov vzelauser posted image

Ti jo brez problema kdaj posodimo. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
30.12.2008 8:29:14   
mala pikica
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vse naj, naj pa še zadnjič pred 1.svečko tudi Špeli in Maticu!

user posted image

< Sporočilo je popravil mala pikica -- 30.12.2008 8:31:51 >

Neposredna povezava do sporočila: 2792
30.12.2008 8:57:38   
Sunny Morning
ŽAN LUKA za 1. rojstni dan
user posted image

MARUŠA za 1. rojstni dan
user posted image

MATIC za obmesečnico
user posted image

ŠPELA za obmesečnico
user posted image

< Sporočilo je popravil Sunny Morning -- 30.12.2008 8:58:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 2793
30.12.2008 8:59:07   
Sunny Morning
mala pikica imaš ZS. Še enkrat hvala. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2794
30.12.2008 9:15:51   
Lunca1
Jutro. Še dva dni službe, potem pa spet malo doma.user posted image

Žan Luka vse naj naj za prvo svečko.

user posted image

Maruša vse naj naj za prvo svečko.
user posted image

Pa čestitke tudi Maticu in Špeli za obmesečnico.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2795
30.12.2008 9:16:47   
Lunca1
Vivien čim prej se pozdravi. user posted image user posted image user posted image

Klepetka zdaj pa čim prej po grelec za vodo.user posted image

< Sporočilo je popravil Lunca1 -- 30.12.2008 9:17:15 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
30.12.2008 9:26:47   
klaja
Žan Luka in Maruša vse lepo ob pihanju prve svečke, pa da bi še naprej tako razveseljevala svoje starše!!!!!!!!!!

Matic in Špela vama pa čestitke za 11 mesecev!

< Sporočilo je popravil klaja -- 30.12.2008 9:27:09 >

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
30.12.2008 9:39:57   
sani1
Dobro jutro dober dan!

Ena velika user posted image za vse.

Čeprav moram rečt, da je bila super noč in skoraj nebi rabila kavice ampak navada je železna srajca. Al kako je že ta pregovor...user posted image

Žan Luka vse najboljše in najlepše za tvoj prvi rojstni dan! Nagajaj očku in bodi mamici v ponos. Manja ti pošilja enega velikega poljubčka.  user posted image user posted image user posted image

Maruša tudi tebi vse lepo ob pihanju prve svečke!!!user posted image user posted image user posted image

Špela in Matic vama pa še zadnjič pred prvo svečko vse lepo ob obmesečnici!user posted image user posted image user posted image

sunny- super fotka. In jaz želim tvoji Neji, da ohrani to prijateljstvo do konca življenja.  Je lepo imeti prijateljico od malih nog. Jaz jo imam. In ob enem ji pošiljam en user posted image ...

klepetka- super fotke. Slikanje je bilo res misija nemogoče. Prav smešno. Lana pa je  super deklica. Mi ne gre iz glave tisto njeno petje. Bo še nastopala in bomo malo več kot 5e dali za njene koncerte...user posted image   Maruša pa je itak že prava dama.  Manja pa je zdej, ko je postrižena še večji falot. Pravkar se postavlja na glavo...user posted image

mala pikica- si si upamo slikat. Samo objavljamo ne rade naših fotka zaradi takšnih in drugačnih komentarjev. Sej veš, da ni fajn če te pol cela žlahta opravlja...user posted image

Evo ob enem lahko pošljem pozdrave na Koroško. Jih že dolgo nisem pozdravila. In pošiljava z Manjo poljubčke nečakinji Evi!

limma- zdej pa si ti med pogrešanimi? user posted image

klepetka- nana se ni zatipkala. Jaz sem snajka mami od mojga dragega. Torej Lana je snajka nani. Snaha po slovensko. Snajka pa je v srbščini...user posted image

nana- a ne? Ja je moj mene prav fajn presenetil z to izjavo. Znajo včasih presenetit.user posted image Hvala, da sta me pogrešali. Težko sedim za računalnikom zato sem bolj malo prisotna. Bo po novem letu vse boljše.user posted image

triš- no vidiš, ko otroci uspejo takoj podražijo vstopnice? user posted image Še kaj pečeš al si zaključila za letos?

Sem še kaj pozabila...user posted image

kot čas in voda!
Za lepši dan!

Neposredna povezava do sporočila: 2798
30.12.2008 9:58:43   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Masa se barva z jedilnimi barvami. Se dobijo v večjih trgovinah, malo boljše pa v teh specializiranih trgovinah. Nekatere pa barvajo kar z barvami za jajčke. Si za veliko noč naredijo cele zaloge

A to se potem tudi lahko brez problema poje?

Neposredna povezava do sporočila: 2799
30.12.2008 10:34:41   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

IZVIRNO SPOROČILO: mala pikica
Masa se barva z jedilnimi barvami. Se dobijo v večjih trgovinah, malo boljše pa v teh specializiranih trgovinah. Nekatere pa barvajo kar z barvami za jajčke. Si za veliko noč naredijo cele zaloge

A to se potem tudi lahko brez problema poje?

Jap!

Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?