ona
|
Jutro! APRILČICA,ja res nas je slana pobrala Meni dnevi tako letijo,da gre kar dva dni tik tak mimo,evo je že petek! Včeraj sem bila pri psihologinji z sinom in bo dala izjavo na sodišče,da ni še pripravljen sin za stike,ker res ni pripravljen! Joj,včasih se mi zdi,da ga tako vsi matramo brez veze....pa saj mu nič ne manjka,ljubevzni ima in to je najvažnejše!Edino za mojo napako mora revček plačevat,ker sem ga imela z napačnim moškim Ma enkrat se bo že poštimalo,pa zrastel bo še bolj in bo bolj razumel! Jutri je miklavž in moja dva sta prav že euforična kdaj bo.....samo je pa lepo,ko tako čakata,da jim kaj prinese.Zanimivo,da sin še zmeraj nekako verjame,da res hodijo ti dobri možje,čeprav me je že večkrat vprašal oz. rekel...ma ta darila,ti mama napraviš,kajne?Jaz mu vedno rečem,da ne,da pride res miklavž in božiček,samo priredit sem mogla tole njegovim letom primerno in sem mu rekla,da pustim odklenjena vrata,da lahko pride v hišo Ja,za Božič imamo tudi mi navado si nekaj podarit in si damo oz. dam jaz pred hišna vrata na božični večer,da potem ta darila odvijamo! Najhuje mi je,ko imam ta poslovna darila za delat in vsakemu od teh naših poslovnih partnerjev to nosit in se potuhnjeno nasmihat,ko bi jim včasih kateremu najraje kaj v glavo vrgla Mah,tud to je kmalu mimo! In to mi največ časa vzame.Saj nekaj naročim na netu,nekaj pa letam pol po trgovinah za darila. Drugače je vse po starem,zavese sem naredila,sem tudi poslikala,samo ne utegnem dat slik gor,ma ko jih bom,vam javim.Sem tudi podstrešje poslikala,da vidite kako je ratalo,ok! Sem pa dobila še nekaj za delat,mi je una od zaves,ki me fehta,da grem delat k njej prosila,če bi ji pomagala šivat in sem rekla,da lahko,tako,da bom doma naredila neke prevleke!Vsaj dolgcajt mi ne bo,pa glih zdej,ko imam polno dela,pa konec leta,pa zaloge moram obračunat,pa s tem standardom zaključit....uffff! APRILČICA,no pa kmalu pride tvoj domov,kajne?Pa bo spet veselo! ANAKARIN;zob je uredu?Zdravje?Jaz grem v ponedeljke k zobarci po dolgem času na tisto enoletno kontrolo in grem spet na obalo,se mi zdi da sem zadnje čase enkrat na teden tam doli... LOIS,mi imamo tudi enih 15-20 minut z avtom do morja in ponavadi jaz poleti kar hodim v Italijo(Sesljan) tako za en dan kar med tednom,ko je manj gužve,da peljem otroke. Povej,če se te bo Miklavž usmilil,ok? MID,evo danes sem bla prav vesela,da sem te šla pogledat v službo!Saj bo enkirat boljše,verjemi,ti se kar potarnaj,saj veš,da te bomo poslušale in bodrile! Ok,letim v pisarno,ker se mi res mudi! Lepo se imejte
|