|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice iz Krasa
29.11.2008 21:56:54   
ona
Dober večer!
Ravno smo prispeli iz enega RD,smo bili z otroci v pizzeriji v Sežani,ker je imel slavljenec 12 let in je bilo kar ureduuser posted image
In zdej se dam pred tv,a ni nič pametnega,čeprav imamo kabelskouser posted image ...in čakam,da pride moj iz sobe,ker se je šel preoblečt medtem,ko sem tamalo dajala spat in glej ga zlomka,grem pogledat in spi ko ubit user posted image
Ne vem kaj ga je tolko izmučilo,saj je spil le eno pivo user posted image
In zgleda,da bova z sinom lepo gledala en brezvezen film,pol pa spatuser posted image
Jutri smo nekaj študirali,da bi šli na tale andrejev semenj v Gorico,če bo seveda kaj od vremena in predvsem,če se nam bo dalo,bomo videli!
A ste že ble tam kdaj?

Aprilčica,ma kam pa gre tvoj za cel teden z letalom?No,boš že preživela sama cel teden,čeprav,če jaz pomislim,da sem cel teden brez mojega,kar ne bi zmogla,ker sva le parkrat bila za par dni narazenuser posted image
Ne vem al jaz nisem navajena,da ga ni al kaj user posted image Upam,da boš ti se imela lepo!user posted image

Ala,grem še malo čekirat po netu,dokler imam kaj voljeuser posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
1.12.2008 7:07:13   
aprilčica07
Jutro,

ona: ja, moj je šel za cel teden službeno v Grčijo.. ga je dajala taka panika, da sem mislila, da bom jst znorelauser posted image user posted image no, v glavnem zdej je na cilju in uživa tam dol, ker je bolj toplo in lahko skaklja okoli v  kratkih rokavihuser posted image vrne se pa iz sobote na nedeljo.

Glede tega, da sem sama z tamalim.. to mi ni problem, ker nisva prvič, sva bla že večkrat, za tolko dni skupaj pa res še ne... ma bomo preživeli, bo pa pol tolko lepše... sicer gre pa januarja ali februarja še v Belgijo, tako, da se bomo počasi kr prvadli, da ne skoz skupaj tiščimo.. :):):)

Tle pr nas dežuje, in je enih 13 stopinj zunaj.. rajši imam, da je fejst mrzlo in da ni dežja, ta dež mi je res odveč.

Tako, zdej grem še na kafe, pol pa novim delovnim zmagam naproti:):)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
1.12.2008 7:59:04   
lois
Jutro,

kako ste kaj na to deženo, megleno jutro? Ponedeljek?  Jaz sem čist fuč, se mi zdi, da je bil vikend prekratek user posted image

Trixi, kako, da sem tu gor (mamice iz Krasa); naprej sem od vas spoznala ono, potem me je ona povabila na vaš čvek, res sem se prijavila in NI MI ŽAL, ker ste zelo uredu punce. Preproste in to mi je všeč, da debatiramo o vsakdanjih stvareh. Zadnjič sem šla na eno debato, pa saj ni važno, vglavno ženska je povedala, kaj se ji je zgodilo, in kaj je naredila oz. kaj ni naredila in so jo ene tako "spluvale". Men se je kar zasmilila. To je en razlog, drugi pa je, da sem si vedno želela živeti ob morju user posted image .

Ona
, vidim, da si zamenjala svojo slikico.

Aprilčica, včasih je pa kar fajn, da si malo sam doma, kaj ne? Priznam, meni bi kar pasalo user posted image .

En lep pozdrav Lari Croft, saj se še ne poznava.

Je kaj snega pri vas, pri nas ga je kar nekaj pobralo, je včeraj cel dan padal dež in se je sneg kar topil. user posted image Mali je tako razočaran. Upam, da ga bo decembra še kaj zapadlo, potem pa tudi če ne več. user posted image

Otroci so naše največje bogastvo!

Neposredna povezava do sporočila: 1853
2.12.2008 7:00:44   
aprilčica07
Jutro,

lois: hvala za vse komplimente, ki si jih navedla user posted image   meni je tudi  bolano, da se v kašnih debatah malodanes kregajo, kdo ima prav in zakaj... bjakkk.... vsak ve zase zakaj je tako in mi nimamo nobene pravice nikogar obsojat, a ne?

pr nas je blo itak ful malo snega, ga je pobralo še isti popoldan, tako, da.. čakamo na novo rundo:):)

Mi2 sva itak sama, včeraj nisva niti noska dala ven iz bajte, ker je deževalo cel ljubi dan... Tatko naju je klical, ima se dobro, doli je toplo in je prav neki drugi svet:):)

Lepo se mejte in se beremo.

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
2.12.2008 10:07:04   
ona
Jutro še z moje strani!
Ti dnevi kar letijo in kmalu bo spet vikend user posted image
Ponedeljke imam kar leteče,zjutraj sem skočila do Kopra in se izognila za las tistemu plomovanju,ker sem imela avto pri morju parkiran,samo sem prej šla domov kot je začelo zalivat avteuser posted image
Ste videle po tv kaj je bilo,vse zalito z morjem?Tisti avti tam pa se jim slabo piše,saj,ko jih morje zalije so kar fuč zaradi slane vodeuser posted image Sem pa že podobno doživela,ko sem živela v Izoli,le tako hudo ni bilo.Zanimivo je ko gledaš tiste barke,ko pridejo skoraj do ceste in se prav bojiš,da te barka ne povozi na cestiuser posted image
No,popoldne ima sin italijanščino,glih pridem domov,moram nazaj v Sežano,peljat tamalo plesat in pol sem zvečer prav out!
V nedeljo smo lenarili doma,smo imeli namen it na uni Andrejev semenj v Gorico,samo je tako lilo,da po moje je tam vse odpadlo,pa drugo leto!

LOIS,veš,da nismo me prav pri morjuuser posted image Ne želi si tam živet,ker sem jaz provala 8 let in sem v vseh teh 8 letih bila kar nekako razočarana nad ljudmi iz obale.Se mi zdi,da so vsi kar čudni in samo gledajo,kako ti bodo zavidali,pa pomagal ti nikoli ne bo nihče,ko boš kaj potreboval....kar se tiče pa krasa,smo tukaj vseeno bolj odprti ljudje in nismo tako zavidljivi,pa še zabavat se znamouser posted image
Ne vem,naj me katera popravi,če se motim?Je pa res,kot praviš,da smo tle same uredu punce,ki se ne pluvamo in si pomagamo,kolikor lahko,pa še razumemo se in to je prav super!
Slikco sem pa res zamenjalauser posted image Sem pač mahnjena  na beg iz zapora in mi je to taka super nadaljevanka,da je ne zamudim.Sedaj spremljam že 4 sezono in si vsak teden iz interneta povlečem dol nov del in ga skupaj z mojim pogledava in se kar ne moreva oba nagledat te nadaljevankeuser posted image

APRILČICA,kako lepo,da je tvoj na toplem,jaz bi tudi....user posted image mu prav zavidam,ti rečem!

Ostale,kako ste,zdravje...?

Ok,grem šivat zavese(menda jih bom še celo večnostuser posted image ),ob 15 greva z mojim na govorilne za hčerko v vrtec...saj ne,da se mi da it ali pa da je potrebno...moj še ni bil v vrtcu,odkar hosi tamala vanj in me je prav sram,da niti ne ve,kje ima hčerko v vrtcuuser posted image
No,no,saj mu je oproščeno,sem pač za vse te zadeve z otroci jaz in moj imam delavnico pri bajti,tako,da nima poti v Sežano in prilike tudi ni še imel jo it iskat in upam,da mu danes uspe it z mano,da ga vsaj vzgojiteljice spoznajouser posted image

Ala,lepo se imejte!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1855
2.12.2008 12:40:13   
lois
Ma sem prav slabe volje danes, najprej sem zjutraj malo zaspala, nato mi je v službi ratalo slabo, potem sem si še škornje uničla, ... ne vem, kaj me še čaka.

Ona si mela pa res srečo, da si taprav čas ušla. Vem ona, da ve niste dlih pri morju,  pa praviš, da so ob morju ljudje malo čudni? Meni imajo primorci dobero narečje. Jaz pa še nisem gledala beg iz zapora, saj to misliš na nadaljevanko, kaj ne?

(odgovor članu ona)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
2.12.2008 22:02:10   
MID
Hej punce!
Naj se vam samo na hitro oglasim in med prvim opravičim za mojo daljšo odsotnost.Tudi sedaj si tržem zadnje koščke prostega časa.
Se vam bom kar na brzino potožila,da tržem iz sebe zadnje atomčke,da ne vem kako bom sfurala ta NORI december.user posted image user posted image S 6.decembrom ostajam brez moje največje delovne sile,ker si je dobila(hvala bogu zanjo)boljšo službo,ta stara me je.be samo zaradi ene neopravljene naloge ki je totalno nepomembna za funkcioniranje,a njena volja ni bila izvedena zgolj zaradi nesporazuma.V najhujšem mesecu leta,je pljunila v lastno skledo samo da me lahko zaj.ebe,me pustila samo z eno 5 urno delavko,ki je pri meni 2 leti,z eno novo 5 urno in eno punco nosečo v začetku 6.meseca za 3,5 ure na dan!user posted image Dejte mi povedat,kako naj speljem mesec skoziuser posted image Od mene pričakuje,da bom vsak dan delala podaljške,pa naj vam ne povem,da že z normalnim urnikom prihajam domov ob 16.30-ih!Od vseh dni v tednu delam še 2-3 dni popoldne,tako,da mi ni treba posebej razlagat koliko ima od mene moja hčerka.Še dobro,da me sploh naziva z mamo.
Res ne morem več.Vse je na mojih ramenih,bojim se da bom iztirila.Postavit se ženski po robu ne morem,ker je to isto kot scat proti vetru.Edino rešitev za določen čas vidim v tem,da po novem letu res zanosim,če mi bo dano.In bog mi pomagaj!!!
Ne mi zamerit še enkrat,upam,da ste zdrave,da je vaša družina zdrava,da ste vsi ok!Sej vas gledam tu pa tam prebrat,ma trenutno res nimam časa za kaj več.Sem se vam hotla samo malenkost posvetit,čeprav vem,da sem vas zamorila,ma nekomu se pa moram pojokat in vem,da je to pravi naslov.
Hvala,če ste me upale brat do konca in obljubim,da ko bo ta nočna mora mimo,da se vam malo bolj posvetim.
V upanju,da vam bo vsaj vam ta mesec praznično razpoložen vas lepo pozdravljam!

P.S. meni deluje kot malo bolj hladen april...

MID

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
2.12.2008 22:03:38   
MID
Aja pa še to...tudi jaz bom morala spremenit avtar,ker njegova teza ne drži vednouser posted image !
MID

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
3.12.2008 7:14:35   
aprilčica07
Jutro,

MID: ma kaj naj ti rečem, da te potolažim?? a ta dama je tvoja šefica? brrrrrr...... groza...  očitno ni sposobna organizirat dela tako, da bi teklo ali pa nima kej v glavi poštimanegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma veš kaj ti želim; da bi zanosila takoj, ko se boš odločla... se pravi v  akcijo na lov za drugim dojenčkomuser posted image user posted image user posted image user posted image   in ta cajt, ko boš doma, na porodniškem, si lahko komot iščeš drugo službo, kjer bo urnik bolj normalen.

Z nami po starem, spali smo dobro, no jst bi zjutri  še kr spala, pa je blo treba vstat:):):) zvečer sem gledala tv in je blo tako lepo, da sem vse programe vidla čisto.. jupiiii, res dobro!

Danes je sreda in bomo tle do teme. No, zna bit, da bom jst frnila malo prej, če mi bojo dovolili, grem iskat kašne kocke za tamalga in zraven moram še kupit darilo za mojga brata, ki ima v nedeljo rd.

ona: kako napredujejo zavese?
lois: ne, tudi mi nismo  lih zraven morja... je pa res, da rabimo natanko 15 minutk, da pridemo do tja, no, ali pa še manj:):):)

Ala, letim na kafe, pol pa delat.

(odgovor članu MID)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
3.12.2008 8:58:36   
Anonimen
Oj oj
ufa koliko časa me ni bilouser posted image . Sej bom kmalu na šihtu, pa vam bom od tam reportirala še večkrat kot od domauser posted image .
Ta teden sm SAAAMAAA in teden je ZAAAMEEEE. V ponedeljek takoj zjutraj letela k zobarci, da pogleda stanje. Ker je kljub anestezii skelelo za pop...., sm šla zob slikat. In odločeno je, da mora zob izpulit, ker mi riva osmica izpod sedmice, a sedmica mi je napol gnila in je brezveze, da mi zdravi naprej. Tako, jutri bom brez enega zoba.
Včeraj sm malo tekala po trgovinah po Po in gledala kaj naj kupimo nečakom, mojim otrokom za božička. Zvečer sm si naredila spisek in do petka bom nabavila, da se ne zajeb.... zadnje dni, ko bom delala.
za miklavža sm že poštimala.
Moj pa je dobil predčasnega božičkeuser posted image , sm mu naročila eno plišasto majico (rdečo) s kapuco in kengurujskim žepom. Pa me firbec matral, če mu je prav. user posted image

MID zdrži še ta mesec, vem, da ti je težko. Ma hvala bogu imaš doma vsaj varstvo za ta mičkeno. Ona ve, da jo imaš rada in ves trud se ti bo poplačal. Tisti tvoji stari, brrrruser posted image ......mi kocine rastejo, ker me jezi. Kaj kake študente ne morete zaposliti čez cel dan?

APRILČICA koliko kofetk spiješ na šihtu? ;))
Povej kaj boš bratu nabavla za rd.

LOIS kako si?

ONA sm si tud jz želela živeti na obali. Ma sm doživela tudi jz izkušnjo (ob prejšnji službi), kr človeku pusti slab vtis za zmeraj. Ljudje, njihovo obnašanje (ne hvala, ne prosim, grdo gledanje....), ....So bili tudi izjeme, ne rečem, samo je večina takih, da se buh usmili.
kako se je sinu zdel vrtec od sestrice?

grem počasi zakurit, je mrzlu .....

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1860
3.12.2008 11:29:04   
aprilčica07
anakarin: na šihtu spijem kafe samo zjutraj, redko tudi popoldan.. ker je jutranja doza zadosti, se pravi pijem itak že doma, in pol še tle, tako, da lahko stojim pokonci dokler je treba user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je zdej zob? še boli?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
3.12.2008 13:44:30   
lois
Oj pupe,

evo mene, malo nakupujem za Miklavža in Božička.

MID si pa res boga, ko boš imela malo časa, nam kar potarnaj, saj smo zato tukaj me. Pa res ne bi tvoja šefica nabavila še kako študentko, ti saj plača nadure, zato sprašujem, ker nekateri ne, pri nas že ne. Pa hitro v akcijo za dojenčka. Tudi jaz malo študiram o tem, da bi imela drugega.

Aprilčica meni se zdi prav fajn, da si oddaljena 15 minut od morja, saj tok ne čutiš kake burje, za sprehod do morja pa imaš tudi fajn.

Anakarin vidim, da uživaš. Meni se pa zdi, da včasih ko kupujem za Miklavža ali Božička mislim, da sem fino kupila, potem pa vidim, da bi lahko kupila še kaj boljšega user posted image .

Joj mali bo za Miklavža dobil hama perlice in malo sladkarij, nečakinji sem kupila nekaj za ustvarjati (barvanje prstanov in zapestnic), mlajšemu bratu pa sem kupila model - avion, da ga lahko sestavi in pobarva. Upam, da se bo Miklavž usmilil tudi mene in tudi meni kaj prinesel user posted image , sem bila celo leto pridna user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1862
3.12.2008 13:58:14   
aprilčica07
lois: sem se narobe izjasnila:):), do morja rabimo res 15 minut, ma za avtom, ne peš:)user posted image sem malo nerodno napisala, zato zdej  popravljam napako

meni pa ta darila grejo bolj kot ne na jetra.. ker nevem kaj komu dat in podarit in sem pol vsa nervozna in samo čakam, da to mine:):):)

ti kr v akcijo za drugega dojenčka... glede na to, da MID o tem razmišlja, ti tudi o tem razmišljaš, mi2 pa že delava na tem, ni hudič, da bo prej al slej uspelo vsem:)user posted image

(odgovor članu lois)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
3.12.2008 17:35:40   
Anonimen
 APRILČICA zob me ne boli, samo mi zaskeli, ko čuti un sesalec od zobarce. Pa še zdravlo mi je sala tablete od Summamed-a. Jutri okol poldne pa ga zruva ven.

Kar se tiče daril, tud men gre na jetra, kr ne vem komu kaj. Pa sm si tako zadala: ta največja dobi posteljino od Sponch Bob-a, ta srednja likalnik (valjda otroški)user posted image , ta mali pa ene mini puzzle. Nečaki pa dobijo nogavičke in notraj napolnjeno s čokoladami. leta nazaj sm jim kupovala kako majco ali kaj podobnega pa ni bilo nč prav, četudi je bila obleka velika. Nogavice bodo itak nosili hehe. Igrač ne kupujem, ker nevem kaj imajo doma in nekatere mamice kake igrače ne marajo.
Drugi so me spraševali kaj na vzamejo, pa sm jim rekla, da naj ne pretiravajo. Itak bodo dobili polno cunj, ta večja pa sigurno kaj za ustvarjat, ker bi samo risala.

Zdej pa grem malo ta večjo crkljat, saj me malo ima za potolažit se. Je zgleda že v taki fazi.....

< Sporočilo je popravil anakarin -- 3.12.2008 17:36:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1864
4.12.2008 20:50:33   
aprilčica07
Dober večer,

ma kje ste vse? vas je vzela slana?user posted image user posted image user posted image

mi2 sva ok, jakob spi, jst sem pa še budna, ma ne bom več dolgo, ker sem zmatrana ko pes.... še jutri, pol pa pride naš tata nazaj domov:):)

Kaj boste počeli čez vikend?

Dejmo, no, oglasite se!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
5.12.2008 9:22:29   
ona
Jutro!
APRILČICA,ja res nas je slana pobralauser posted image
Meni dnevi tako letijo,da gre kar dva dni tik tak mimo,evo je že petek!
Včeraj sem bila pri psihologinji z sinom in bo dala izjavo na sodišče,da ni še pripravljen sin za stike,ker res ni pripravljen!
Joj,včasih se mi zdi,da ga tako vsi matramo brez veze....pa saj mu nič ne manjka,ljubevzni ima in to je najvažnejše!Edino za mojo napako mora revček plačevat,ker sem ga imela z napačnim moškim user posted image
Ma enkrat se bo že poštimalo,pa zrastel bo še bolj in bo bolj razumel!

Jutri je miklavž in moja dva sta prav že euforična kdaj bo.....samo je pa lepo,ko tako čakata,da jim kaj prinese.Zanimivo,da sin še zmeraj nekako verjame,da res hodijo ti dobri možje,čeprav me je že večkrat vprašal oz. rekel...ma ta darila,ti mama napraviš,kajne?Jaz mu vedno rečem,da ne,da pride res miklavž in božiček,samo priredit sem mogla tole njegovim letom primerno in sem mu rekla,da pustim odklenjena vrata,da lahko pride v hišouser posted image
Ja,za Božič imamo tudi mi navado si nekaj podarit in si damo oz. dam jaz pred hišna vrata na božični večer,da potem ta darila odvijamo!
Najhuje mi je,ko imam ta poslovna darila za delat in vsakemu od teh naših poslovnih partnerjev to nosit in se potuhnjeno nasmihat,ko bi jim včasih kateremu najraje kaj v glavo vrgla user posted image
Mah,tud to je kmalu mimo!
In to mi največ časa vzame.Saj nekaj naročim na netu,nekaj pa letam pol po trgovinah za darila.

Drugače je vse po starem,zavese sem naredila,sem tudi poslikala,samo ne utegnem dat slik gor,ma ko jih bom,vam javim.Sem tudi podstrešje poslikala,da vidite kako je ratalo,ok!
Sem pa dobila še nekaj za delat,mi je una od zaves,ki me fehta,da grem delat k njej prosila,če bi ji pomagala šivat in sem rekla,da lahko,tako,da bom doma naredila neke prevleke!Vsaj dolgcajt mi ne bo,pa glih zdej,ko imam polno dela,pa konec leta,pa zaloge moram obračunat,pa s tem standardom zaključit....uffff!

APRILČICA,no pa kmalu pride tvoj domov,kajne?Pa bo spet veselo!
ANAKARIN;zob je uredu?Zdravje?Jaz grem v ponedeljke k zobarci po dolgem času na tisto enoletno kontrolo in grem spet na obalo,se mi zdi da sem zadnje čase enkrat na teden tam doli...
LOIS,mi imamo tudi enih 15-20 minut z avtom do morja in ponavadi jaz poleti kar hodim v Italijo(Sesljan) tako za en dan kar med tednom,ko je manj gužve,da peljem otroke.
Povej,če se te bo Miklavž usmilil,ok?
MID,evo danes sem bla prav vesela,da sem te šla pogledat v službo!Saj bo enkirat boljše,verjemi,ti se kar potarnaj,saj veš,da te bomo poslušale in bodrile!

Ok,letim v pisarno,ker se mi res mudi!
Lepo se imejteuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1866
5.12.2008 11:59:19   
Anonimen
Dež, dež, ta dež,....Zdej sm ga pa res sita, no.

Zob je zunaj, operacija uspela, se je zobarca kr namatrala. važno, da me ne bo bolel več :)
Odločila sm se, da še drugi teden ostanem doma (sej mam še letošnji dopust), ko šiša še šiht, kjer mi zdej šef govori, da nima dela zame. Dela je ogromno, ta ga vidi samo na terenuuser posted image user posted image

joj pozabla na govorilne, ala

(odgovor članu ona)
  Neposredna povezava do sporočila: 1867
5.12.2008 21:09:12   
aprilčica07
Večer,

anakarin: mene bo ta dež tudi ob pamet spravil... brrrrrrrrrrrrrrrrrrr, po poti domov je blo na določenih delih  že fejst poplavjeno.. Upam, da bo vsaj ponoči  nehalo  ulivat....

Sem pa danes šla po doooooooooolgem času na pevske vaje in je blo tako lepo. Se je tata odpovedal in je čuval malega, da sem lahko jst šla pet. Pač v cerkvenem zboru pojemo vsi trije, mama tata in jst:):) Smo bolj taka pevska familija:)

Moj je še v Nemčji,  čaka let iz Franfurta za Brnik. In se je let prestavil zaradi vremena:(

ona: pridna, da si se odločla, da boš pomagala šivat uni ženski. Jst pa nisem za take spretnosti.. sem nerodna do sto..user posted image user posted image user posted image

Grem pod tuš, pol tv ali pa knjiga in pol v mižue. Enkrat vmes pa upam, da pride moj lubi nazaj:)

lp.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
5.12.2008 22:10:31   
trixi
ojla,
še jaz da se malo oglasim. No, mi pa smo baje zaliti, piše na teletekstu, da je vipava zunaj, booo, naša frajla je šla pohajat v gorico pa bo povedala ko pride domov. Sem pa šla prej popoldne na banko tle v vasi in sem glisirala dol skoz, je voda tako lila čez cesto, ker so vse plante bolj visoko. Ma ja, enkrat na par let rabim denar v denarni obliki in ne plastiki in pole me toka glih po takem it ven.
Ben, drugače smo tudi pri naši hiši zboleli, tamali je zakuhal, še dolgo je zdržal, sem se kar bala pohvalit, lani smo bili vsak mesec bolani, al on, al jaz ali pa kar oba. Se spomnem, da sem ravno v tem času kot zdej pred koncem leta ostala brez glasu, vnetje glasilk. Ma sej familja ni mela nič protiuser posted image user posted image
Jutri je pri nas praznično, je moj povabil starše, nono in taščo na kosilo še na račun rd, ki prejšnji teden ni zneslo časovno. Tako sem zdaj spekla pecivo, župa se kuha, ostalo pa jutri. 
Ma nič, grem likat, ker če ne, hči ne bo mela kje spat, namreč zdaj ko je v ljubljani koristim njeno sobo za rumplkamro in ponavadi likam ob četrtkih, da je za petek pospravljeno in vse na mestu samo včeraj se mi pa ni dalo. Sej se mi danes tudi ne da, samo kaj ko moram...
aprilčica, kiro knjigo bereš?
ona, dobra si, da pr vsemu delu še šivaš. Kdaj bojo slikce? Sej vem, sm radovedna...
MID, kaj je novega? Jaz pa zdej pridem bolj poredko okoli, ko imamo tudi na našem koncu vašo trgovino, ma enkrat se bom prav namerno ustavla, samo ko  bi vedela, kdaj delaš.
LOIS, mi tudi nismo pr morju, mam pa samo par ovinkov na hrib, da ga vsaj vidim, drugače ga pa čutim, da je prav blizu. Meni ta občutek ful dosti pomeni, pa da se kar tako, na hitro lahko odpravimo na en sprehod k morju, imamo pa italijansko obalo bliže kot našo, tako, ene pol urce prav počasne vožnje.
anakarin, no, zdaj so pa zobki uredu, dopust si pa kar privošči, če pravi šef, da ni dela, ben, on že ve...ku vsi taki...
mucka, kako ste? dej se kaj oglasi
ala, zdej pa res moram it, se neče speglat samo, čau

Neposredna povezava do sporočila: 1869
6.12.2008 10:15:00   
mucka25
Živjo.

No se nisem mogla nić oglasit, ker sem v bolnici na dopustu in sem zdaj prov žalostna, ker ne morem bit doma s tamalim za miklavža. ga res že pogršam, upam, da mi bo uspel pregovorit zdravnika naj me že enkrat spusti,ker drugać bom vse dni jokala. Zdaj pa res ne morem vć bit kle notr. no z otroki je vse vredu, tud z mano zdaj. Niti ni blo tko hudo al nevarno za otroke, sam sem preventivno rajš šla se mal pokazat,zdaj pa sam zato ker so dvojćki ne smem nić.

kakšen komentar vam bom napisala, ko pridem končno domov. Lepo se imejte

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
8.12.2008 9:48:30   
aprilčica07
Jutro,

mucka: ma kaj je pa blo, da ste bli v bolnici? upam, da je zdaj vse ok in da se že razvajaš domauser posted image
trixi: lahko neki vprašam? ma s katerega konca si? lahko mi na zs napišeš:):):) seveda če želiš, ni nujno:) jst ko sem šla v petek domov iz šihta sem tudi komi pršla na kras, ker je bla vipavska dolina cela na vodiuser posted image

ostale bejbe kje ste?

Naš tatko je prišel iz petka na soboto domov, je bil lih ko Miklavž:):):) Dobro, da je doma, ker zdaj je dol začelo eno sranje, neki nemiri in nevem kaj še vse. Pa lih ena njegova sodelavka je dol šla.. Upam, da bo vse ok:):):)

Miklavž je bil radodaren, sem dobila en ful dober parfumček, tamali je pa itak dobil več kot mu pripadauser posted image user posted image user posted image Sama sem si pa častila nove škornje, rjave, ful so dobri. Pa popust je bil tako da sem za škornje dala 41 eur.. Ma res so luškani, zdej sem vsa važna in skakljam tle okoli z njimiuser posted image

Moj brat je bil tudi zadovoljen z darilom, eno toaletno vodo od Chanela sem mu kupla, ful dobro diši, moram kupit še mojmu:):)

Grem delat. Joj, sem vsa založena:)

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
8.12.2008 10:07:18   
Anonimen
ma kako je fajn bit sam doma :) :) še ta teden user posted image in povrh še po dolgem času sonce sija, po stanovanju razmetano, men se pa ne da NIČ delat. Kak ljubi miruser posted image

Itak se takoj lotim delat, samo zdej mi je kofeta ostalo od jutra, pa z vami kej poklepetam user posted image

Vikend standard malo doma, malo k sosedom, malo našim,...Nč novega, nč pretresljivega. Ta teden moram it malo na lov za modercem. No ta bo težka, ker imam eno tako glupo mero in je težko dobiti (85D). Sm obrala par tgovinc v Po, samo še Lisca ostane, da vidim kaj imajo tam in kolikšne so cene, saj so njuhive drage. V Lj ali kje drugje nevem, kje imajo kak velik izbor modrcev za močnejše postave, pa da ni čipkasto. Čim manj čipkastim kupujem, ker se mi hitro raztegnejo in uničijo.
MUCKA upam,da si ok. ni mi problem pridet na obisk, ok? Ti samo povej!
APRILČICA joj doli je res sranje!

Aja za miklavža pa dobili pooooolnoooo čokolad, a bo katera?

Ala veselo na delouser posted image

< Sporočilo je popravil anakarin -- 8.12.2008 10:08:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1872
8.12.2008 10:08:17   
karolina*
Ojla

Spet sem bla  mal odsotna...ti,ti  user posted image user posted image . Prejšnji teden smo imeli ful gužvo, ker smo imeli v soboto ples in j eblo treba vse rihtat. Meli smo se fajn, js sm plesala cel večer (sem imela enga dobrega plesalca) taku da me še dns vse noge bolijo. Drugič si bom vzela s sabo kšne nizke čevlje, vsaj za plesat, ker v tistih petah je bla res mal kriza. No, ma glavno, da smo se zabavali.

Moj je naredu botaniko, je imel prejšnji teden še ustni del, tako da mu je dal pol končno oceno 9/10. Priden, res.

V petek smo se šlimal kopat u Žusterno, ta mala je uživala ful, midva pa tudi. Moj je plaval, js sm se pa bl namakala in masirala. Ta mala po v šlaufku in po svoje, smo jo mogli prou vlečt ven iz vode.

MID tudi ti bi si mogla kšn avtogeni trening umislit alpa it se mal poment h kšni psihologinji. Ker se boš mogla navadit postavt zase. Zdej pa že preveč tolčejo po tebi. Za začetek si preberi knjigo "Pridne punce pridejo v nebesa, poredne pa povsod".

ANAKARIN, avtogeni trening  je metoda zmanjševanja stresnega odzivanja. Kaj več si lahko tukaj prebereš: http://www.vrbov-log.org/a_kooperativa/avtogeni_trening.htm , je pa resnično super. Lahko se ga učiš sam, bolj priporčljivo pa je da to delaš v skupini, saj je bolj učinkovit. V naši skupini nas je cca 10 in resnično deluje. Sicer celega še ne znam, saj smo do sedaj imeli le 3x, lahko pa rečem, da me že to, kar sedaj izvajam sprosti. Je pa res, da ga moraš delat, če ne ni nč. Naša psihologinja pove, da je to treba tako redno delat, kot da bi moral vsak dan ob določeni uri vzeti tableto (npr. antidepresiv). Torej redno, vsak dan ob približno istem času. Potem se pokažejo rezultati. Ma js sm že zdej ful bl mirna, tako da resnično pomaga. Kako je pa s tvojim zobom?

LOIS js sm iz istega razloga zbežala iz enega foruma na tega. Mene je med drugim motilo tudi neprestano hvaljenje in poveličevanje lastnih otrok. Itakl da je za vsako mamo njen otrok najlepši, najboljši,... na svetu to je dejstvo in to vemo vsi. Ma nekaterim je to preveč stoplo u glavo in enostavno je ratu forum tekma, kar mi pa ni blo všeč. Zato sem prou vesela, da sm tle in tudi če nisi iz naših krajev smo prou vesele, da si tukaj z nami user posted image

Aprilčica je tvoj varno prispel domov? Kako se je imel? Uf, js bi tudi kam zbežala za kšn teden. Enkrat februarja bomo pa res kam šli. Ima moj v januarju še nekaj izpitov v planu, pol bomo šli pa mal se relaksirat.

Mucka, kako je s tabo? Si še v bolnici? Držim pesti, da boš čimprej spet doma.

Zdej pa ggrem kej nardit. Se prav lažje diha, ku je sobota za nami.

Lep dan

(odgovor članu mucka25)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
8.12.2008 16:53:57   
Anonimen
najprej tole:
http://24ur.com/novice/slovenija/nevarni-slincek.html

KAROLINA hvala za odgovoruser posted image ! To prvič slišim od tebe in srčno upam, da pomaga tebi in ostalim. No saj si že sama napisala, da si zadovoljna. tisto knjigo k predlagaš MID mi že dolgo časa daja pod nos moja mama in nikdar da vzamem, ker vem da nism mela časa. Zdej bom pa kr v službo jo odnesla za bratuser posted image .
Sproti nam napiši kako ti grejo treningi, ok?!

Moj kritični zob je zunaj. Samo še danes imam občutek kot da bi imela anestezio notri.

Moram it nadaljevat igro se z muloti.

(odgovor članu karolina*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1874
9.12.2008 9:06:34   
aprilčica07
Jutro,

kako ste ? jst imam gužvo na šihtu in sem posledično tečna in sitna in se sama sebe zeloo težko prenašam. Pa tulim na vse okoli sebe, tudi na tamalgauser posted image user posted image Oh ja, bo treba neki narest, ker je blo včeraj tu mačuser posted image

Sicer kr gre, v petek imamo službeni žur, v četrtek ga ima moj, v soboto pa gremo skupaj na en rd, v pondeljk pa grem ven z ženskami:):) Naši grejo v toplice drug teden, bom vzela malo dopusta, da razbremenim taščo.. Malo bomo na Krasu in malo v doliniuser posted image user posted image user posted image user posted image

Januajra pa smučat.. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiii!

Grem, je uber napeto tle.

lp vsem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.