![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 30.12.2008 11:09:04
|
|
|
|
leda
|
pa se ne spomnim te himne, pa moj tud ne ....oba pa nisma prešpricala ... ribca, to, da je naslov pionirska himna, sem zvedla par dni nazaj, ko sem guglala za besedilo. peli pa smo jo v OŠ pri pevskem zboru. pa zadnič, ko je anika horvat noter padla, je pokazala posnetek, kako triletna poje "...lastejo tlave in misli...". in glede na to, da je ona po moje drugo desetletje kot jaz, se je očitno obdržala tudi v 80ta.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 11:10:54
|
|
|
|
leda
|
Tudi jaz se ne spomnim tiste pionirske pesmice. jah nič, vam jo bova morali z laro zapet. če se kdaj srečamo
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 14:58:29
|
|
|
|
arabela*
|
midve pa sva bile na sprehodu Po dolgem času.Pa je tako pasalo,pa še sonček lepo sije zunaj.Malo sva še v H&M zavile,sva toplo kapico kuple in še nekaj za k darilom Zdaj pa grem malo v solarij se spočit. Se beremo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 15:14:46
|
|
|
|
pf
|
Mi smo tudi že nazaj iz Maribora, v Muelerju nakupili planičke in vse možne zadevščine za , potem pa še špecerijo v Tušu. Zdaj pa malo pospravljam, Lana spi, je pa šel delat nazaj, zvečer pa gre spet na zaključek. Že peti se mi zdi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 15:25:32
|
|
|
|
gloria
|
Danes ponoči sem jo dvakrat preoblekla, je imela napito pleničko in čisto mokro pižamico obakrat. Pa ji lepo gor nastavim, ne vem no. ..pri nas isto.....vsaj dvakrat je moker tak da mu za ponoči zdej dajem iz mulerja pamperske...morem rečt da mal dlje zdržijo je pa tudi že šlo preko....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 15:27:48
|
|
|
|
gloria
|
Zdaj pa grem malo v solarij se spočit. ...to sem te glih hotla vprašat če se lahk gremo sončit čeprav dojimo ....jaz bi tko šla da se mal pobarvam sem tako bela da že dolgo ne pa me je skoz neki strah da glih ni dober ...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 15:31:12
|
|
|
|
pf
|
Gloria jaz sem zadnjič šla v solarij k moji kozmetičarki in ker ve, da sem rodila in da dojim, me ni pustila. Je rekla, da ona je proti temu in da če si tako močno želim naj grem drugam. Mi je minilo, bom počakala še malo, saj ne mislim dojiti celo večnost. Kake tri, štiri mesece še in gotovo. Maksimalno tja nekje do konec maja, potem bomo pa naši pupici flaško ponudili, če ne bo že prej potrebe.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 15:32:03
|
|
|
|
gloria
|
...kr pišem DOBER DAN pa nisem rekla .... ...mali je še bogi....se mi tako smili.....tko ga zmatra da mi podnevi spi kaj prej ni nikoli...jaz se spravljam sarmo delat pa kremšnite,pa pecivo jajčka na oko če mi bo ratal vse to danes,ker smo tudi sama dva.... ... lepa potička...jaz je tudi pečem drugač letos mi pa nekak ni uspel...le zakaj .. GABRIEL
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 16:09:20
|
|
|
|
Lara Croft
|
zvečer pa gre spet na zaključek. Že peti se mi zdi. Ma čigavi so tej zaključki? Kaj ena firma jih toliko organizira? Lari pa edino Pamperske zdržijo noč... Je plenica ful polna in težka, ma ven pa ne gre..
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 30.12.2008 16:13:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: leda .... se je očitno obdržala tudi v 80ta. ...samo az sem iz 70tih
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 16:27:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...to sem te glih hotla vprašat če se lahk gremo sončit čeprav dojimo ....jaz bi tko šla da se mal pobarvam sem tako bela da že dolgo ne pa me je skoz neki strah da glih ni dober ... jaz hodim. Ma nima kaj bit
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 16:40:23
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lari pa edino Pamperske zdržijo noč... Je plenica ful polna in težka, ma ven pa ne gre.. ..jaz sem pa probala že mullerjeve, pa A pamperske, pa naše, pa babylove-dm...zdaj sprobavamo hoferjeve, pa mi še pri nobeni ni skoz prišlo....oz. ko mi je sem bila jaz kriva ...al nisem lepo zapognila al pa je bila notranja stran gume obrnjena navzven namesto lepo navzgor (upam, da veste o katerem delu govorim )
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 16:47:15
|
|
|
|
gold fish
|
croftova - ....hvala ...... je rekel moj pikec, da bi pa on tud mel en prstan , preden dam točke nečakinji ...za ori...... pa se še čujema
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 18:34:15
|
|
|
|
lana17
|
gloria, a ti je P kej rekel glede kašlja? A se mu lahko že kej da?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 18:47:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana17 gloria, a ti je P kej rekel glede kašlja? A se mu lahko že kej da? jaz naši nisem upala nič dat,razen bebival čaja,ki ima noter slez,pa je kar pomagal malo
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 30.12.2008 18:49:15
|
|
|
|
arabela*
|
naša si že sama flaško drži. Ravno zdaj pije iz nje že ves čas
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 30.12.2008 18:56:05
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya naša si že sama flaško drži. Ravno zdaj pije iz nje že ves čas Lara jo tudi prime.. z obema ročkama jo lepo objame.... samo, če jo jaz spustim, pol ji pade...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 18:57:58
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish croftova - ....hvala ...... je rekel moj pikec, da bi pa on tud mel en prstan , preden dam točke nečakinji ...za ori...... pa se še čujema Ja, zmenjeno.... pikecu pa reči, da imam še točk.... če je želja huda, ni druge....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 19:16:17
|
|
|
|
pf
|
Lara Croft s.p. ima in en zaključek je on organiziral za zaposlene in par poslovnih partnerjev, zdaj ga pa ti isti poslovni partnerji vabijo nazaj. Svašta. Eno čago bi lahko imeli, pa stroške razdelili, če itak so isti ljudje. No pa en zaključek je imel s kolegi, tako kot jaz v soboto s kolegicami. To imamo standard vsako leto, ampak nas je vsako leto manj. Danes je moja kolegica rodila punčko Zalo, je bila kar teden dni po PDP. Rodila je s carskim rezom, ampak glavno da sta obe dobro.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 19:18:07
|
|
|
|
pf
|
Lana je danes malo jokala med dojenjem sedaj zvečer. Sem imela občutek, da ima krčke, čeprav jih je imela le na začetku 14 dni. A je možno, da pršut škodi, ker sem prejle pojedla par rezin?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 19:24:36
|
|
|
|
pf
|
Gold fish jaz pa ne vem, če sem tak smotana ali kaj, ampak pamperske nama premočijo, druge pa ne. Verjetno ji res slabo naštimam. Danes sem kupila mulerjeve, so kar vredu na otip, drugače bomo pa še videli. Zadnjič sem ene bio kupila v DM-u, pa so bile tudi fajne, ampak tak debele, skoraj kak centimeter so bile debele. Mulerjeve so ful poceni, pa jih punce ful hvalijo. Kake so pa kaj hoferjeve?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 19:25:47
|
|
|
|
pf
|
Saraya saj jaz si tudi mislim, da nima kaj biti, ampak ko sem se že tak veselila, da se malo pregrejem, pa sem letela hitro dol v studio, potem pa je začela moralizirati, mi je kar minilo, da bi šla kam drugam, čeprav imamo dosti tega v našem kraju.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 19:26:44
|
|
|
|
pf
|
Punce kje je Me to you? Da ni kje resno mislila tisto o nesodelovanju na forumu. Upam, da ne.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 19:28:26
|
|
|
|
pf
|
Kje ste? Jaz imam cajt, Lana že debele pol ure spi kot krtek. Zaspi pa naša babika v minuti, to ne moreš verjeti, no pa saj mami in ati tudi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 30.12.2008 19:38:49
|
|
|
|
pf
|
Zdaj sem si en recept ven sprintala. Grem pecivo spečti, vmes pa pridem kaj na rr, ker imam samogovore in itak ni nobene.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiDojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.