|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
30.12.2008 14:03:26   
diamantina
PIKICA ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ojej, zdaj se je pa res začelo že dogajat. Moram mojmu povedat, ko pride dam user posted image  user posted image

Glede torbe - jaz sem kupila kar navadno boršo za 16€, ne vidim nobene razlike s tisto za 45 v BC user posted image  

A se je že kateri spustil trebuh? Meni se mi zdi, da se je za kakšna 2cm - to sem danes zjutraj v ogledalu opazila. Pa mislim, da se mi je mali v trebuhu kar precej umiril, če pogledam dva tedna nazaj je norel kot zmešan, zdaj pa komaj naštejem gibe. A se še kateri tako dogaja?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
30.12.2008 14:04:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Katjus jaz sem imela nekaj podobnega kot ti in nisem kupovala nobene posebne torbe in mislim da bo sedaj isto...In kako kaj Florjan??Kaj pa tvoje bolečine od padca??

Florjan že celo jutro bruha vse kar poje ali spije bruha... zjutraj sem mu dala sam kruh in ko je vstal od mize je že bruhaluser posted image user posted image user posted image user posted image potem sem mu dala mal čajeka (komarček, janež... pač bebe čaj)ga je zbruhal zdej je šal počivat ni nič jedel pa je bruhal sline.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam pojma kaj je dons bo zgleda a dijeti ju3 pa upam da bo vredu...

mene še vedno boli levi bok in koleno sam koleno je že mal boljše bok je pa odrgnjena koža in peče k hudič... pa bom že potrepela sej bo boljše malo je že malo še bo.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
30.12.2008 14:05:02   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: diamantina

PIKICA ISKRENE ČESTITKE!!! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Ojej, zdaj se je pa res začelo že dogajat. Moram mojmu povedat, ko pride dam user posted image  user posted image

Glede torbe - jaz sem kupila kar navadno boršo za 16€, ne vidim nobene razlike s tisto za 45 v BC user posted image  

A se je že kateri spustil trebuh? Meni se mi zdi, da se je za kakšna 2cm - to sem danes zjutraj v ogledalu opazila. Pa mislim, da se mi je mali v trebuhu kar precej umiril, če pogledam dva tedna nazaj je norel kot zmešan, zdaj pa komaj naštejem gibe. A se še kateri tako dogaja?

Men se tud vsake toliko zdi da se mi je trebuh spustil, pol gre pa spet mal gor. Pojej kak kos kruha z nutelo pa popij kak kakav, boš vidla kak bo skakal.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
30.12.2008 14:12:54   
glen
Pozdravljeneuser posted image .
Najprej čestitke pikici 5user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Drugače pa je danes fuuuuuuuul lep sončen dan,čeprav je mrzlo.
Sva bili z Lin kar dobri dve uri na sprehodu.
Obale se počasi polni turistov.
Drugače vse o.k.
Mene tudi velikokrat špikne odspodi,ma ne prov šikne ampak en občutek kot da kosti hodijo narazen.
Pa guzi se tudi dosti,da ne govorimo o brcah.
Punce vidim da je govora o torbah za na voziček.Ja res so drage od 40 eu dalje.prijatelca jo je kupla od pp in je dala zanjo neki čez 60 eu,so pa meli tudi eno za skori 80 eu od ppuser posted image .
Jaz sem si kupla eno od conversa in sem dala zanjo 45 eu ker sem hotela srebrno,je pa taka malo večja torba za čez rame ampak mi bo ful pasala na voziček.

Drugače pa si je soseda kupla v Dm-u ful lušno torbo za na voziček za 20 eu,pa not dobiš še veliko kremo,vlažilne robčke,podlogo za previjat,pa tako termos torbico za stekleničko,nevem mogoče še kej za samo 20 eu.Imajo jih pa v črni in rdeči barvi.tako za info,če kiro zanima,pa še prostorna se mi zdi.

Punce a vas tudi user posted image tako zelo pristska na mehur?
Jaz imam včasih občutek kot da mi bo ušlo,če negrem takoj na wc,pol pa grem pa dve kapli,seveda če sem bila pred 15 min in sem fJN lulala.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
30.12.2008 14:13:42   
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Katjus jaz sem imela nekaj podobnega kot ti in nisem kupovala nobene posebne torbe in mislim da bo sedaj isto...In kako kaj Florjan??Kaj pa tvoje bolečine od padca??

Florjan že celo jutro bruha vse kar poje ali spije bruha... zjutraj sem mu dala sam kruh in ko je vstal od mize je že bruhaluser posted image user posted image user posted image user posted image potem sem mu dala mal čajeka (komarček, janež... pač bebe čaj)ga je zbruhal zdej je šal počivat ni nič jedel pa je bruhal sline.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nimam pojma kaj je dons bo zgleda a dijeti ju3 pa upam da bo vredu...

mene še vedno boli levi bok in koleno sam koleno je že mal boljše bok je pa odrgnjena koža in peče k hudič... pa bom že potrepela sej bo boljše malo je že malo še bo.....user posted image user posted image user posted image

A res bošček mali pošiljam mu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  da se to bruhanje konča in da bo lahko papcal lepo...sam da ni kaka viroza na pohudu...držim pesti za Florjana...

NO sam da je vsaj malo bolje tako kot si napisala polna poguma in optimizma še malo pa bouser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
30.12.2008 14:15:13   
Ajvy
Pikica 5 ...čestitke za dva korenjaka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
30.12.2008 14:16:55   
kayica24
Halo bejbike!!!Malo se vam še jaz oglašam...Ste  vredu??
Čestitke pikici5 za mala dva korenjaka...Samo da bodo vsi zdravi in srečni-to so moje želje...Drgač pa drage punce...Tudi nas slej kot prej čaka...Jaz računam da bom čez kak mesec ziher šla rodituser posted image
Potem bo pa glih tako,da bom po roku skakala okrog s trebuščkom...No,kako se bo naša Marinela mala odločila,tako pač bo...user posted image

Ej a vam malčki tud kolcajo, men po parkrat na dan čutim v trebuhu utripe enakomerne na 2 sek pa traka kar nekaj minut, če je to kolcanje ga mali ful pije revček, men pa hudo k ne neha po par minut.

Shuka
nam je babica pri telovadbi rekla,da tamali kolcajo, če smo me v prevelikem stresuuser posted image Da se je takrat treba samo sprostit-trije globoki vdihi in izdihi,pa bo pomagalo...
Ampak, če mene vprašaš, kolcajo naši user posted image zard popite plodovniceuser posted image

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
30.12.2008 14:17:47   
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

no js pa zdele kosilo delam - palačinke in kompot...................... se mi jih je fuul zaluštalo.

Sem prej mojmu razlagala, da je ena februarčica že rodila, pa pravi da potem mora pa mal pohiteti s sobico, da nas user posted image  slučajno ne prehiti in še ne bomo imeli pripravljeno.

joj joj kk dolg že nisem jedla palačinke njamiii se bom mogla pregrešit a ne kaj pravite???user posted image user posted image user posted image

Naj ti teknejo palačinke in kompotek...

cita hvala - pa sej mal se je treba pregrešiti. Če ne potem po porodu ne bomo imele kaj za delat. Sej veš, tk bomo pa mal več aktivne, da bomo kak kilogramček dol spravle.

ma ja sej veš kaj jaz se ne obremenjujem če bi dobila kako kilco več gor v nosečnosti ampak je moja G tako prijazna da me pol ozmirja ko eno smrkljo ko pridem k njejuser posted image user posted image user posted image ...zato pa pravim vsaki taki hrani pregreha moj kr ponori ko rečem da se bom pregrešila pa reče dej nehaj jej kar ti paše pa pust uno babo naj čveka kar hoče...in ko grem G me je kr strah kaj bo lepega mi povedalauser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
30.12.2008 14:19:47   
kayica24
Katjuša evo user posted image za tvojega Florjančka...Bo že minilo...Zdaj razhajajo ti virusi naokrog...Vse živo,pa ga je zgleda uhvatilouser posted image
Samo da bo jutri boljši, da ne bo stopil v Novo leto bolančkan...

Lepo ga polupčkaj od nas nosečkic,mogoče ga s skupnimi močmi pozdravimouser posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
30.12.2008 14:21:04   
kayica24
Cita tvoja ginekologinja pa je res ena čarovnica stara..Kolko pa si se že zredila da ti tako najeda???

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
30.12.2008 14:23:02   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: kayica24

Halo bejbike!!!Malo se vam še jaz oglašam...Ste  vredu??
Čestitke pikici5 za mala dva korenjaka...Samo da bodo vsi zdravi in srečni-to so moje želje...Drgač pa drage punce...Tudi nas slej kot prej čaka...Jaz računam da bom čez kak mesec ziher šla rodituser posted image
Potem bo pa glih tako,da bom po roku skakala okrog s trebuščkom...No,kako se bo naša Marinela mala odločila,tako pač bo...user posted image

Ej a vam malčki tud kolcajo, men po parkrat na dan čutim v trebuhu utripe enakomerne na 2 sek pa traka kar nekaj minut, če je to kolcanje ga mali ful pije revček, men pa hudo k ne neha po par minut.

Shuka
nam je babica pri telovadbi rekla,da tamali kolcajo, če smo me v prevelikem stresuuser posted image Da se je takrat treba samo sprostit-trije globoki vdihi in izdihi,pa bo pomagalo...
Ampak, če mene vprašaš, kolcajo naši user posted image zard popite plodovniceuser posted image

Ta je pa dobrauser posted image user posted image user posted image , jest v stresu nisem že par mesecev, mam tolk nestresno življenje da je jojuser posted image , pomoje bo res zaradi popite plodovnice, očitno jo ima dovolj.

Kayica - drugače sta OK?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
30.12.2008 14:29:02   
kayica24
Midve sva ok...user posted image

malo večji apetit sva dobile,ampak..No panik!user posted image

Rok imam čez 47 dni,pa še me tamala zmeraj brca visoko pod rebra pa v želodec,tako da se še nič ne spuščamo..,.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
30.12.2008 14:30:38   
kayica24
PUNCE KJE BOSTE SILVESTROVALE???

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
30.12.2008 14:33:30   
Ajvy
oj...sploh nisem mogla verjet...kar prvo februarčico imamo user posted image user posted image user posted image user posted image
jah počasi se bliža naš čas.....user posted image

petrap...jst tudi smrčim oz. bolj glasno diham..zdej ko sem prehlajena user posted image user posted image  sam se sama od sebe zbudim user posted image

Claud....dobr si se sto spomnila spraznit hladilnik user posted image user posted image

Tanci..ti pa si pravi kockar user posted image user posted image  pol pa nič ne spiš......
Tarja in Erik si pa lahko sežeta v roke..nič ni htela kosila jest...če ni juha...se niti dotakne ne ...fina rit....

Katjuša...a tako sem te strašila ponoči user posted image user posted image  hecam se....user posted image user posted image
jah..vidiš, da kar ne morem spat..tako komaj čaka m,da skočiva v šoping user posted image

Majchy...jst tudi upam, da te možev prehladek preskoči.....fajn opravi na UZ...

Cita....ja...jst se tudi vriskala danes...ko sem zvedla za božičnico...sem zvečer razmišljala kaj bomo naredil, ko nisva imela darilc za nečake...to mi je bilo najhuj...sej ostalo bi že šlo....drugi morajo razumet....

Verjamem, da je težko..in da te Laura ves čas preizkuša...sploh zato, ker je njen ati izbral prijetnejšpo taktiko....delaj kar hočeš....vem da te srce boli ko ti tako prijavi, da jo ne maraš ker ji nečesa n epustiš...ampak jst ti svetujem, da se ne daš...ker bo bolj cenila tvojo vzgojo....ker zanjo potrebuješ več volje in ljubezni, kolkr za tisto, ki ji jo nudi ati....zdržat mati....druge ni....dokler ji ne kapne v glavo da si ena in edina....in bit dosledna.....to ti jst svetujem...
drugače pa vedno lahko tu pojamraš...zato smo tu...da kaj pametnega skupaj sestaavimo in prebrodimo tale obdobja naših otročkov.....

Brkn...user posted image user posted image  a bo jutrišnja noč lepša
Super za NIvein nahrbtnik...meni je že od nekdaj všeč user posted image user posted image

Balonchy..aha...seznamček je treba narest..pol se moram pa z Sunny. zment...pa hitr v akcijouser posted image
Sem te mau narobe razumela...sem misnla, da ga boš ti ,pol pa ga midve prevzamevako si ti v P...ni panike...se že menim...user posted image

Shuka...a veš da nisme vedla tega glede pomaranč....no, sej za nekaj časa so pri nas prepovedane....flekci so že skoraj šli...tako da so bili sigurno od tega....hvala za skrb....pa res vedno tako lepo vprašaš za TArjo...user posted image

Sem misnla da že finiširate user posted image ...ah sej ....tudi mi nismo niti blizuuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
30.12.2008 14:34:04   
orto2
Hej nosečke

je  pikica 5 prva od nas februarčic al je že katera šla? Smo kar pridne kokoške, a ne, če smo še vse doma. Mene že tudi vse tišči, pa ta trebuh samo raste in raste. Sem pa vsa polna vode, počutje pa kot nilski konj user posted image .

Kako pa ste kaj ve? JAz že malo pripravljam za jutrišnjo silvestrsko večerjo, še zadnjič v dvojeuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
30.12.2008 14:35:18   
Shuka
glen - ja mene včasih z glavico tolk prbije v mehur, da me prav zapeče in imam občutek, kot da mi bo ušlo, pa ga primem spodaj in mu rečem naj tega ne dela, da mamico boli, pol pa neha, ampak si nč ne zapomne, me še vseeno spet drugič butneuser posted image

Silvestrovali bomo kr doma, po dolgem času doma, bo prav pasalo.user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
30.12.2008 14:37:57   
kayica24
Kje hodi Majchy tako dolgo'??

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
30.12.2008 14:40:31   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

Shuka...a veš da nisme vedla tega glede pomaranč....no, sej za nekaj časa so pri nas prepovedane....flekci so že skoraj šli...tako da so bili sigurno od tega....hvala za skrb....pa res vedno tako lepo vprašaš za TArjo...user posted image

Sem misnla da že finiširate user posted image ...ah sej ....tudi mi nismo niti blizuuser posted image

user posted image

Ja brala sem in tud po TV je bilo kolk majo te agrumi pesticidov v sebi me je kr groza, sej če primeš pomarančo ali limono ima kar tako mastno prevleko, pri limoni sploh težko pol roke umiješ kr noče dol, to je to, zato če jaz zunaj pijem čaj ga nikoli ne pijem z limono ker menim, da gostinci ne umivajo limon na tak način. Pa če pogledamo kolk hitr morjo te sadeži dozoreti in morjo biti lepi zato pa je toliko alergij, pa jabolka so tud med njimi. Lupino je treba vedno odstranit, razen če veš da so res natud, sam te pa vemo da ne zgledajo lih zelo lepo. Roke je treba vedno dobro umiti po luplenju pomaranč. Mene je kr groza k ni nč več natur.

No sam da izpuščajčki izginjajo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
30.12.2008 14:41:23   
Shuka

Je rekla, da grejo še po voziček če se ne motimuser posted image čeprav jo vidim je že tu.user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
30.12.2008 14:42:44   
diamantina
Sem ravno pojedla malo čokolade, pa se je mali vsaj malo pomigal. Sem se že pošteno prestrašila, ker ni bilo ne duha ne sluha o njem. Zdaj vem, daje ok.

Se mi pa res zdi, da se je spustil, ker me tudi brca več ne tako visoko.

Silvestrovala bom pa jaz doma - starši (eni kot drugi) in midva. Nič posebnega.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
30.12.2008 14:43:49   
kayica24
Punce a tudi vas kaj koža srbi?Kar po celem..Enkrat tu,drugič tam..Grozno..Pa ne fejst,glih tolko da živcira

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
30.12.2008 14:45:10   
claud
shuka- ti bom zvečer torbo nalimala ker zdj nism doma pa nimam več slike shranjene......Al pa kodo da v neckermanu vtipkaš....ker če jo tko iščeš jo ne najdeš....ampak majo sam v modri barvi!

Mi bomo tud kr doma za silvestrovo!

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
30.12.2008 14:48:01   
Ajvy
2.del...

Balonchy..najboljš da mu seznam napišešuser posted image ...

Tanci...super za imena ....lepa so user posted image user posted image

Majchy..uf tole pa je ljubosumje....bo treba pa kar resno pazit pri njih....uf...

Shuka...za nakupe  je še čas....to lahko tudi dokupiš...sej večino stvari lahko.tak da se ne sekiraj tudi če te prehiti....drugače so pa tudi naši možeki oz. v.d. možeku tako sposobni, kadar gre na tank...da si še mislt ne morte....
Super za tako enkratno prijateljico user posted image user posted image user posted image

Držim pestke da boste čimprej v večjem stanovanju user posted image user posted image user posted image

KOlcanje...mojemu se skoz neki kolca..pa to tako ,da mi včasih trebuh kar poskakuje....noro

Cati...lepo opravi pri G user posted image user posted image  pol pa hitro poročaj....

Claud...potem pa lepo počivat danes...da te neha boleti.....

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
30.12.2008 14:48:45   
Ajvy
zdej se je pa princeskovje zbudilo...tak da grem.....

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
30.12.2008 14:52:38   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Je rekla, da grejo še po voziček če se ne motimuser posted image čeprav jo vidim je že tu.user posted image

evo mene.......cati gre po voziček-površno bereteuser posted image user posted image user posted image .........sem vas še za nazaj brala-čvekeuser posted image user posted image user posted image

no poročilo:
moja pupa(še vedno trdi da je user posted image ) ima 1850guser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,lepo raste in je z glavico še vedno odbrnena navzdoluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......za seznamček:14.1.
imam spet pregled(UZ).........možek je šel z mano tko da sva oba full vesela da hana pridno raste.....sem rekla da bo na koncu prava bajsikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?