|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
30.12.2008 12:56:53   
sunny24
shuka, super za prjatlco, da ti je vse šparala! user posted image user posted image user posted image

brkn, ja, ni kej...Jst jih mam na sumu že dosti časa da neki prepovedanega jemljejo... user posted image user posted image user posted image  Me ne so pa not v ta krog zvlekle in se ne morem odvadit...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
30.12.2008 12:57:48   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

shuka, pol moreš sam še v akcijo in po nakupih. Za kako boršo pa ne vem, kje bi kej pametnega dobila...Jst mam tudi same ruzake al pa prov potovalke, ampak sem par mescov nazaj dobila eno tako mini potovalko, k bo lih prov za v P.
Pa upam, da vam čimprej rata it v ta večje stanovanje!user posted image user posted image user posted image
Tud jest upam v slednje.

Ej a vam malčki tud kolcajo, men po parkrat na dan čutim v trebuhu utripe enakomerne na 2 sek pa traka kar nekaj minut, če je to kolcanje ga mali ful pije revček, men pa hudo k ne neha po par minut.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
30.12.2008 12:58:47   
sunny24
A tko drage so te torbe za na voziček? Jst sem jo dobila zravn vozička, tko, da nism nikoli gledala cen...Ma ja, znajo oskubit!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
30.12.2008 12:58:52   
Shuka

shuka, super za prjatlco, da ti je vse šparala! user posted image user posted image user posted image

brkn, ja, ni kej...Jst jih mam na sumu že dosti časa da neki prepovedanega jemljejo... user posted image user posted image user posted image  Me ne so pa not v ta krog zvlekle in se ne morem odvadit...user posted image user posted image user posted image
Jest sem sam na hormonih teh naravnih, aja pa mogoče ma nutela prste še vmes, pa itak vemo da je cukr energijsko pretiravanje, pol smo pa vse hiperaktivne v čvekanjuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
30.12.2008 13:01:14   
sunny24
Shuka, naša ga tudi pije očitno! Sam mi ni prov nič fajn ta občutek, ko kolca, ampak OK, se da potrpet tistih par minut...Zdej je pogruntala da je zelo lepo, če se cela naguzi na eno stran trebuha...Mene pa boli full...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
30.12.2008 13:01:47   
Shuka

A tko drage so te torbe za na voziček? Jst sem jo dobila zravn vozička, tko, da nism nikoli gledala cen...Ma ja, znajo oskubit!
So tm od 40€ pa naprejuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
30.12.2008 13:03:32   
Shuka

Shuka, naša ga tudi pije očitno! Sam mi ni prov nič fajn ta občutek, ko kolca, ampak OK, se da potrpet tistih par minut...Zdej je pogruntala da je zelo lepo, če se cela naguzi na eno stran trebuha...Mene pa boli full...
Ja naš malček se tud izboči ponavadi na desno stran trebuha, kar tako jajčasto obliko naredi al pa mi pri ledvicah ena bula pokuka na plano k bi bla deformiranauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
30.12.2008 13:04:21   
cati
Tako jaz počasi grem ginekologinjo pogledat.

Jutri pa greva z mojim po vozičkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
30.12.2008 13:04:48   
sunny24
U šit, a take cene? Pa k vse skupi ni nič, no, previjalna podloga je not, placa pa ni nevem kolko...user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
30.12.2008 13:05:21   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: cati

Tako jaz počasi grem ginekologinjo pogledat.

Jutri pa greva z mojim po vozičkauser posted image user posted image user posted image
Cati - upam, da bo vse dobro pri ginekologu, potem ko prideš domov pa javi kako je bilo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
30.12.2008 13:05:56   
Shuka

U šit, a take cene? Pa k vse skupi ni nič, no, previjalna podloga je not, placa pa ni nevem kolko...user posted image
Sej zato mi je pa zoprno kr neki kupovat, not pa nč nau šlo.user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
30.12.2008 13:15:52   
tanci29
cati-uspešno opravi pregled...

shuka-črpalka pa grelec stekleničk ni nujna zadeva tako da tega ne kupuj pred porodom, sej boš videla potem kako bo šlo in ti gre kdo kupit, jest sem vse to šla kupit ko sem šla iz porodnišnice smo se umes še u baby centru ustavli...ampak od obeh cimer v porodnišnici so pa malčki tko lepo papcali da sm jima bla kar mau fouš...pol je pa še ena z dvojčki not pršla in je tudi lepo dojila...sam naš je bil bolj zaspanček in se mu ni dalo vlečt...no zdej vidm da je bil že na začetku zbirčen za hrano oz. se mu ne da s tem ukvarjatuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
30.12.2008 13:17:10   
tanci29
aja shuka..jest sem kupla črpalko pa sterilizator...grelca pa ne...sem kar u eno džezvo nalila vodo in flašo notr pa pogrela use skp pa je blo lepo toplo...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
30.12.2008 13:17:59   
claud
Ohoj!user posted image

Mene dons vse boli spodi k user posted image ....smo pretiraval s sprehodom učeri....k je blo kr neki hribov tud umes-pa očitno ni to več preveč dobr...

Sm pa opazla da se naši malčki očitno vsi isto guzijo na desni straniuser posted image
očitno največ levih ovinkov prevozmo pa jih pol na desno meče, zdj so se pa tko navadluser posted image

Kako ste pa kj drugač?

Jst mam uno torbo iz neckermana....pa mi prou paše h vozičku pa je bla sam okol 15 eu....pa še previjalno podlogo zraven tko ne bom nobene druge nabavla....

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
30.12.2008 13:18:55   
claud
aja pa ful velik gre v to torbo...kolegica ma tud pa svašta sprav notuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
30.12.2008 13:19:45   
sunny24
Punce, jst vas malo zapuščam, ker dobim obisk-pride prjatlca malo poklepetat preden gre delat. Se tipkamo pole!
cati, fajn opravi na pregledu!user posted image user posted image user posted image

Lep dan!user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
30.12.2008 13:27:23   
Vi pa ste čveke tako kot reče sunny ste vse mal sumljiveuser posted image user posted image  sej kk dan sem tudi jaz mal sumljiva sunny a ne sam to je že druga zgodba...

Vidim da imate govore o teh torbah drage so ko user posted image  ampak sej tako kot pravite točno vedo kje nas morejo uskubit pač znajo to pa smo trgovciuser posted image user posted image user posted image  ampak jaz nč krivauser posted image user posted image user posted image ...

Cati le poročaj kaj si uredila pr G držim pestke in ti pošiljam user posted image user posted image pa hitro domov...

Sunny ja ja našo gospodično meče ne 100 na uro je premalo ampak še 300 ni dovolj pol ap pride do mene pa se začne neki muzat joj joj je pravi politik tale naša Laura...sedaj sva pa sami doma moj je šel delat pa da vidimo kako se bo obneslo se bom javljala kaj vmes da boste vedle da sem še doma in ne v Vojnikuuser posted image user posted image user posted image

Claud pol pa le danes počivaj in se pusti razvajat...

Vse tiste ki imate kosilo dober tek tudi midve z Lauro greva sedaj jest jaz sem lačna dans ni bilo konkretnega zajtrka sej kosilo je pa tudi nekako socialnouser posted image user posted image user posted image  se pač mami ne da kuhatuser posted image user posted image user posted image  sej Lauri je tk všeč da je kaj na hitro ko je izbirčna ko ne vem kaj...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
30.12.2008 13:31:29   
claud
Jst grem tud jest, ostalim pa tud dober tek...

cati- ja sj bom mogla res mal počivat ker komi hodm, ko pa hodm mi pa tok poka k hudič, pol je pa še slabš.....

No pridm še pol kj pogledat!

Lepo se imejte!

papa

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
30.12.2008 13:42:23   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

sunny-jaja vidim da si se predramilauser posted image ...sej sem se malo hecala...

shuka jest sem pa mela kar ruzak za v porodnišnico ta prvič pa zdej ga bom tud...sej je vseeno a je ruzak al torba...
Ma jest sem mislila nabavit eno tako boršo k bo pol še za otroške pripomočke če bomo šli kej na pot al pa k bomo šli ven pa da maš neki za seboj, sam originalnih za na voziček pa ne mislim kupovat, verjetno so te borše drage.
Sej če ne bomo pa tud mi v ruzak dal, pa tud nau nč hudga.

jst sem v šparu kupla eno tako torbo (šolsko) za neki 6€ in jo še zdej imamo not sem si pa dala vse kar sem rabla za user posted image torej v DM sem kupla tiste previjalne podloge (k so kao za nekratno uporabo.... jst sem jo mela tolk časa da se ni al uničla al pa da mi jo je polulal 10 kosov stane neki mal manj k 5€ če se ne motim) potem sem si not dala vedno neki za preoblečt nekaj planičk in še termovko z vročo vodo flaške tak da ko smo kam šli sem mela vse za user posted image v eni torbi od hrane do previjanja.....
pol sem jo pa dala v voziček spodaj v tisto košaro kasneje k smo mel marelco pa sem jo kr na ročaje obesla....user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 30.12.2008 13:43:22 >

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
30.12.2008 13:48:25   
Katjus jaz sem imela nekaj podobnega kot ti in nisem kupovala nobene posebne torbe in mislim da bo sedaj isto...In kako kaj Florjan??Kaj pa tvoje bolečine od padca??

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
30.12.2008 13:48:27   
brkn83
no js pa zdele kosilo delam - palačinke in kompot...................... se mi jih je fuul zaluštalo.

Sem prej mojmu razlagala, da je ena februarčica že rodila, pa pravi da potem mora pa mal pohiteti s sobico, da nas user posted image  slučajno ne prehiti in še ne bomo imeli pripravljeno.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
30.12.2008 13:49:57   
IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

no js pa zdele kosilo delam - palačinke in kompot...................... se mi jih je fuul zaluštalo.

Sem prej mojmu razlagala, da je ena februarčica že rodila, pa pravi da potem mora pa mal pohiteti s sobico, da nas user posted image  slučajno ne prehiti in še ne bomo imeli pripravljeno.

joj joj kk dolg že nisem jedla palačinke njamiii se bom mogla pregrešit a ne kaj pravite???user posted image user posted image user posted image

Naj ti teknejo palačinke in kompotek...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
30.12.2008 13:57:11   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

aja shuka..jest sem kupla črpalko pa sterilizator...grelca pa ne...sem kar u eno džezvo nalila vodo in flašo notr pa pogrela use skp pa je blo lepo toplo...
Sej grelc pa črpalko mi tud ta prijateljica da tko da tega res ne bom kupovala, sej itak se sproti vse da kupit, sterilizator bom pa tud od ene druge dobila tko da mamo vse sposojeno in nič ne bomo kupovali. Včasih se splača met kasneje otroka, čeprov je to slab izgovor, če bi blo možno bi ga mela pred 10 leti.user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
30.12.2008 13:59:54   
brkn83
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

joj joj kk dolg že nisem jedla palačinke njamiii se bom mogla pregrešit a ne kaj pravite???user posted image user posted image user posted image

Naj ti teknejo palačinke in kompotek...

cita hvala - pa sej mal se je treba pregrešiti. Če ne potem po porodu ne bomo imele kaj za delat. Sej veš, tk bomo pa mal več aktivne, da bomo kak kilogramček dol spravle.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
30.12.2008 14:00:25   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ohoj!user posted image

Mene dons vse boli spodi k user posted image ....smo pretiraval s sprehodom učeri....k je blo kr neki hribov tud umes-pa očitno ni to več preveč dobr...

Sm pa opazla da se naši malčki očitno vsi isto guzijo na desni straniuser posted image
očitno največ levih ovinkov prevozmo pa jih pol na desno meče, zdj so se pa tko navadluser posted image

Kako ste pa kj drugač?

Jst mam uno torbo iz neckermana....pa mi prou paše h vozičku pa je bla sam okol 15 eu....pa še previjalno podlogo zraven tko ne bom nobene druge nabavla....

Claud - jest ponavadi k se vležem na levi bok, slišim kako mi črevesje dela pa spahuje se mi  zvečer predno zaspim, pa mali se bolj na levi strani obrača, če ležim na levem boku, na desnem boku pa nič od tega, razen ko ležim na hrbtu mi naredi piramido na desni strani trebuha ali pa izboklino na desnem boku. 

Kero torbo maš iz neckermana, a poiščeš kako slikco pa jo prilepiš, če ti ni težko?user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?