Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:14:44
|
|
|
|
|
Dobro jutro Sunny ... Včeraj me pa ni bilo doma smo se mal potepali in se našim dvema kr ni mudilo domov sta bila kot dva ki prideta na obisk pol pa domov ne ...sem te pa pol mal požgečkala pa te ni bilo več mogoče pa bo danes več sreče...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:16:10
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.......dobro jutro no jaz sem izpod tuša.....še malo pa bom šla.........jjjjuuuuuuuuhhhhhhhhhhuuuuuu komi čakam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:17:39
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny.......dobro jutro no jaz sem izpod tuša.....še malo pa bom šla.........jjjjuuuuuuuuhhhhhhhhhhuuuuuu komi čakam in se hitro hitro vrni in nam poročajo kako napreduje vaša Hana....komaj čakamo novičke
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:21:03
|
|
|
|
sunny24
|
cita, sem vidla, ja, da si mi pisala, ampak je moj bil na netu in ni blo variante, da pridem zravn. Pol esm čez pol ure si končno zborila par minu, pa nisi bla več prjavljena... majchy, fajn UZ ti želim...ampak takoj, res takoj domov, da nam poveš kako in kaj, pol pa lahko greš še kam!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:31:46
|
|
|
|
sunny24
|
A zdej pa ni več nobene?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:31:50
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 shuka-ti pa počasi res rabiš en plan da vse skupaj preštudiraš kam b oste postavli dojenčka...sej važno je da maš postlco pa par cotik, ostalo pa lohk tud drugi poskrbijo ko bo čas, če še ne boš imela pripravljeno... JA rabim en konkreten plan, mi je mal žal da nisem arhitektka, da preuredim 20 m2 stoanovanja brez da bi kej ven vrgla k zdej itak ni čas za to, pa da umestimo vse otroške stvari v to malo čuzico. Ampak bomo že, važno bo da bomo skupaj.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:32:28
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 majchy, fajn UZ ti želim...ampak takoj, res takoj domov, da nam poveš kako in kaj, pol pa lahko greš še kam! Ja takoj domov
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:32:48
|
|
|
|
Čebel@
|
šibam v ZD......pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:36:01
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 shuka-ti pa počasi res rabiš en plan da vse skupaj preštudiraš kam b oste postavli dojenčka...sej važno je da maš postlco pa par cotik, ostalo pa lohk tud drugi poskrbijo ko bo čas, če še ne boš imela pripravljeno... JA rabim en konkreten plan, mi je mal žal da nisem arhitektka, da preuredim 20 m2 stoanovanja brez da bi kej ven vrgla k zdej itak ni čas za to, pa da umestimo vse otroške stvari v to malo čuzico. Ampak bomo že, važno bo da bomo skupaj. shuka-a 20m2 mate...pol boste pa res malo utesnjeni...ampak kot praviš važno da boste skupaj in se boste imeli fino in radi...to je the best...pa sej boš pogruntala kako in kaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:36:41
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny.......dobro jutro no jaz sem izpod tuša.....še malo pa bom šla.........jjjjuuuuuuuuhhhhhhhhhhuuuuuu komi čakam jst morem pa čakat do 5.1. fino zrihtaj držim pesti da te tokrat ne bo nič strašla tale tvoje G in da je Hana super zrasla
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:37:01
|
|
|
|
cati
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 OK, me je cati že prehitela... Oprosti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:39:24
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 shuka-ti pa počasi res rabiš en plan da vse skupaj preštudiraš kam b oste postavli dojenčka...sej važno je da maš postlco pa par cotik, ostalo pa lohk tud drugi poskrbijo ko bo čas, če še ne boš imela pripravljeno... JA rabim en konkreten plan, mi je mal žal da nisem arhitektka, da preuredim 20 m2 stoanovanja brez da bi kej ven vrgla k zdej itak ni čas za to, pa da umestimo vse otroške stvari v to malo čuzico. Ampak bomo že, važno bo da bomo skupaj. ti mi kr pošl dimenzije jst se rada s tem ukvarjam pr nas imamo vse na mm natančno postavljeno če kej za pol mm prestaviš ne gre več skupaj to je moj hobi mi vsake toliko kej obračamo in jst skos rišem sobe kako in kje nej kej stoji najraje to počnem za mizo na listu papirja in tehnični svinčnik ter ravnilo in riši briši tako dolgo da je vse na svojem mestu
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:39:35
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 IZVIRNO SPOROČILO: Shuka IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 shuka-ti pa počasi res rabiš en plan da vse skupaj preštudiraš kam b oste postavli dojenčka...sej važno je da maš postlco pa par cotik, ostalo pa lohk tud drugi poskrbijo ko bo čas, če še ne boš imela pripravljeno... JA rabim en konkreten plan, mi je mal žal da nisem arhitektka, da preuredim 20 m2 stoanovanja brez da bi kej ven vrgla k zdej itak ni čas za to, pa da umestimo vse otroške stvari v to malo čuzico. Ampak bomo že, važno bo da bomo skupaj. shuka-a 20m2 mate...pol boste pa res malo utesnjeni...ampak kot praviš važno da boste skupaj in se boste imeli fino in radi...to je the best...pa sej boš pogruntala kako in kaj Sej glede na plac si ne morm kej velik privoščit, samo za košaro bo plac, previjala bom na kolenih na postelji, kopali ga bomo v banci na komodi v dnevni, vsaj prvih par mesecev, pol pa upam, da se preselimo v večje stanovanje ker ga bojo od januarja začeli renovirati, do takrat bomo pa improvizirali. A zdej vidš zakaj še nimam nič kupljeno in prištimano, še vedno razmišljam vse možne variante kako naj preuredimo za 3 mesece stanovanje, brez večjih stroškov. Pol k bomo pa v večjem stanovanju pol bomo pa uredili otroško sobico malo bolj na komot.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:40:21
|
|
|
|
tanci29
|
cati-mislm da je sunnyka že velka punca in da je že prebolela tole krizo....pa sej si je sama kriva da tako dolgo spi ...sej ne bo več dolgo katjuša-jest mam pa 6.1....nas je kar veliko na kupu takrat kaj, se vidi da so prazniki umes in noben ne dela
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:40:29
|
|
|
|
sunny24
|
O shuka! Kako si? Sem vidla, da se "matraš" s tem, kaj še rabiš za . A ti še full manka? Se mse zdej še spomnla, kaj sm kej prebrala prej...Očitno je spet vzpostavljena povezava med glavo in kabli! kolumbo, super za vlakca! Sam res fajn, da sta se ustavla v tisti trgovini! claud, super, da dobiš še eno škatlo cotk-upam, da bojo tokrat tiste ta prave! ajvy, super za božičnico! cita, a tko fajn meče Lauro? Se mi prov smiliš..Ma sej bo bujše, boš vidla!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:40:45
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 sunny.......dobro jutro no jaz sem izpod tuša.....še malo pa bom šla.........jjjjuuuuuuuuhhhhhhhhhhuuuuuu komi čakam jst morem pa čakat do 5.1. fino zrihtaj držim pesti da te tokrat ne bo nič strašla tale tvoje G in da je Hana super zrasla 5.1 je čez 6 dni to bo 1,2,3, tukaj
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:41:39
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: cati Pikica Jaz grem danes popoldne do ginekologinje punce držite pesti da je vse ok. Prosim!!! kako pa je s tabo? se je umirilo???? no sej je prav da se greš pokazat ziher je zihet upam da nas ne boš presenetla..... punce držite se vrstnega reda in se ne prerivajte rojevajte po vrsti tak da počakajte najprej tiste k majo januarja pol smo pa me na vrsti sezname vam pa tak balonchy sproti lepi tak da se ne morte zgubit....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:42:39
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 O shuka! Kako si? Sem vidla, da se "matraš" s tem, kaj še rabiš za . A ti še full manka? Se mse zdej še spomnla, kaj sm kej prebrala prej...Očitno je spet vzpostavljena povezava med glavo in kabli! Sunny - mamo vsi iste izzive s spominom , kabli so krivi ne glava, pa hormoni Seznamček za tosamo mam pripravljen, zdej sam pride v poštev lekarna pa nekje morm eno boršo najti za v porodnišnico, mamo same ruzake doma
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:44:07
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, pa sej strašim po RR že več kot 1 uro... A me ne vidiš??? cati, ni panike, pomoč je zmiri dobrodošla... Jst sem pa itak en zaspanc, tko da...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:44:14
|
|
|
|
tanci29
|
shuka-pa sej maš že vse splanirano...vse je kot po maslu...sam par stvari rabiš še za pa bo...a košarico imaš že...do takrat pa itak ne rabiš posteljice, košek čisto zadostuje. naš erik je spal v zibki do 6 al 7 mesca se mi zdi...no to je res dolgo ponavadi jih dajo prej v postelco, ampak meni je lepo spal in ni blo problema...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:47:06
|
|
|
|
tanci29
|
sunny-jaja vidim da si se predramila ...sej sem se malo hecala... shuka jest sem pa mela kar ruzak za v porodnišnico ta prvič pa zdej ga bom tud...sej je vseeno a je ruzak al torba...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:49:43
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 shuka-pa sej maš že vse splanirano...vse je kot po maslu...sam par stvari rabiš še za pa bo...a košarico imaš že...do takrat pa itak ne rabiš posteljice, košek čisto zadostuje. naš erik je spal v zibki do 6 al 7 mesca se mi zdi...no to je res dolgo ponavadi jih dajo prej v postelco, ampak meni je lepo spal in ni blo problema... Koška nimam še doma mam ga pri prijateljici in naslednji teden ga greva iskat. Mam eno zelo dobro prijateljico, ki je vse šparala zame, čeprav ni vedela kdaj bomo zanosili in zdaj mi vse daje, res je enkratna, tako da mi je dala košek in prenosno posteljico, banco, voziček - le košaro za na voziček moram dokupit, jajček, cotice, blazino za na tla za igranje, ležalnik, ma ni da ni pa še igračke, pa črpalko za mleko, pa grelnik flašk, ....ma ti rečem vse mi da, jest pa vsega nimam kam dati . Zaenkrat bomo sem privlekli le košaro in banco, ostalo bomo tko rabili kasneje. Res sem srečna, da je moja prijateljica
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:49:51
|
|
|
|
sunny24
|
shuka, pol moreš sam še v akcijo in po nakupih. Za kako boršo pa ne vem, kje bi kej pametnega dobila...Jst mam tudi same ruzake al pa prov potovalke, ampak sem par mescov nazaj dobila eno tako mini potovalko, k bo lih prov za v P. Pa upam, da vam čimprej rata it v ta večje stanovanje!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:52:42
|
|
|
|
brkn83
|
ej, ve niste normalne kolk čvekate. Mal grem stran, pa načvekate že kr tri strani.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 30.12.2008 12:56:04
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 sunny-jaja vidim da si se predramila ...sej sem se malo hecala... shuka jest sem pa mela kar ruzak za v porodnišnico ta prvič pa zdej ga bom tud...sej je vseeno a je ruzak al torba... Ma jest sem mislila nabavit eno tako boršo k bo pol še za otroške pripomočke če bomo šli kej na pot al pa k bomo šli ven pa da maš neki za seboj, sam originalnih za na voziček pa ne mislim kupovat, verjetno so te borše drage. Sej če ne bomo pa tud mi v ruzak dal, pa tud nau nč hudga.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?