|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
30.12.2008 9:21:01   
itata
ja pop bi lahko ja. zdejle šibava pa do stare mame. dej mi na sms pošlji kdaj ste mislile. jaz moram najprej videt kdaj bo šel destruktor spat. okol 12h/13h bova nazaj iz mesta

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
30.12.2008 9:33:50   
dolenjka
Jutro user posted image

Naša noč kar dobra, sam ne vem zakaj je bila budnica ob 1.30 user posted image  sicer je nazaj zaspala potem, sam je pa sedela v postelji user posted image  No,potem smo pa dali flaško 6.30 in spali do 8.20 user posted image  user posted image  user posted image  Dol smo pa ob 9h prišli user posted image  MMMM kako paše to razvajanje v troje user posted image
Je pa včeraj spet spila 180 ml AM pred spanjem user posted image  user posted image

NO, zdaj pa kavico popijem, potem pa dobi princeska borovničke, jabolko in banano za malico in gre v mižule user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
30.12.2008 9:34:27   
ella79
februarka vreme imamo tako kot vi user posted image a sumiš da ima pikice od kuha user posted image ej, a ji ti daš kej šal okrog ličk, ko greste vn user posted image k naša ima takoj pikasto (vneto) brado, ko ima šal user posted image

itata nimam pojma kdaj naj se dobimo user posted image 16:00 user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 2778
30.12.2008 9:35:03   
dolenjka
Februarka user posted image  ni mi jasno kaj bi lahko bilo user posted image  Dej mal na papir vrži vse kar je včeraj pojedla, mogoče kaj naumimo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
30.12.2008 9:40:33   
Janey
dan

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
30.12.2008 9:44:31   
Janey
sem malo za nazaj pogledala, pa vidim da ste preveč citirale, da bi kaj prebrala. ste ble pa pridneuser posted image user posted image
naša noč je bil za k****, jaka dobiva štirico(že malo ven kuka) in ima nizko vročino in je grozno siten, pa tudi spi ne kaj dobro. ker sma mi2 butla do 2h gledala novo sezono hausa ki sma jo dol potegnila da boma imela ob večerih kaj delat(pa sma v 3 dneh vseh 11 delobv ki so do zdaj pogledala) sem jaz ko zombi.

zunaj prav lepo sije sonček, tako da čakam da se jaka zbudi in grema malo ven. dolgo ne ker je mel zjutraj 37,4

juhica se že kuha, kaj bo pa druga za kosilo se mi pa še sanja neuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
30.12.2008 9:48:53   
ella79
februarka da niso lišajčki al pa kaka suha koža od mraza user posted image

Zoja spi prvo rundo user posted image takole zgodaj ni šla spat pomoje že par mesecev user posted image očitno ve, da more bit spočita za obiske user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
30.12.2008 9:52:43   
blaža
Evo Blaž je šel spat. Upam, da bo zaspal. Vse tiho je, verjetno, da bo. No uspelo mi je segret dnevno na 19,5 stopinjuser posted image . No sej bo kar v redu, sva pač malo bolj oblečena.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
30.12.2008 9:54:32   
Februarka08
Ja, ma vedno šal okrog ust, ko gremo venuser posted image samo pikice niso skozuser posted image

No, včerajšnji meni: kruh z margarino, malo kruha pomočenega v rumenjak (kupljen kruh), 1 Fruhtzwerg, mleko, malo juhe s kroglicami, 2 žlice repe, malo kruha od pice, Hipp-ova kašica (breskev), kruh in sir, mleko. Vse je itak že kdaj jedlauser posted image ah, ni mi jasnouser posted image bom zdej vidla da se koža čist sčisti...user posted image

< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 30.12.2008 9:56:18 >

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
30.12.2008 9:55:17   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Zoja spi prvo rundo user posted image takole zgodaj ni šla spat pomoje že par mesecev user posted image očitno ve, da more bit spočita za obiske user posted image user posted image

Blaž je imel izpuščaje po obrazu zaradi mraza. Taki fleki rdeči. No zdej ga vedno skrbno namažemo preden gremo ven z Nivea za veter in mraz in nima več nič. Če je pa osip, drobne pikice, pa ni to od mraza. Lahko je pa tudi od kakšnega olja lai kreme, če si jo mazala s čim novim. Lahko pa tudi od hrane, samo, če ima samo po obrazku, dvomim, da je od hrane. kaj pa KM? Ne vem sicer kakšna je alergena reakcija na mleko, po moje bi dobila od hrane in KM tudi po trebuščku. kaj pa mogoče kakšen materijal ali pa mehčalec?

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
30.12.2008 9:56:16   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Ne, ma vedno šal okrog ust, ko gremo venuser posted image

No, včerajšnji meni: kruh z margarino, malo kruha pomočenega v rumenjak (kupljen kruh), 1 Fruhtzwerg, mleko, malo juhe s kroglicami, 2 žlice repe, malo kruha od pice, Hipp-ova kašica (breskev), kruh in sir, mleko. Vse je itak že kdaj jedlauser posted image ah, ni mi jasnouser posted image bom zdej vidla da se koža čist sčisti...user posted image

Od bratranca ta mali je dobil od Hippove kašice izpuščaje okoli ust. Od sadne.

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2786
30.12.2008 10:01:10   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Blaž je imel izpuščaje po obrazu zaradi mraza. Taki fleki rdeči. No zdej ga vedno skrbno namažemo preden gremo ven z Nivea za veter in mraz in nima več nič. Če je pa osip, drobne pikice, pa ni to od mraza. Lahko je pa tudi od kakšnega olja lai kreme, če si jo mazala s čim novim. Lahko pa tudi od hrane, samo, če ima samo po obrazku, dvomim, da je od hrane. kaj pa KM? Ne vem sicer kakšna je alergena reakcija na mleko, po moje bi dobila od hrane in KM tudi po trebuščku. kaj pa mogoče kakšen materijal ali pa mehčalec?

kremce res ne uporabljam nobene za mrazuser posted image evo, sem glih klicala mojga k je v Milerju da jo najde...
Drugače pa ni nobenega novega praška, olja, mehčalca sploh ne uporabljam za njo...user posted image pojma nimamuser posted image sej bom vidla ko se koža sčisti, pa bo zgleda spet treba probat kejuser posted image KM pa tud še ne uporabljam

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
30.12.2008 10:02:09   
blaža

kremce res ne uporabljam nobene za mrazuser posted image evo, sem glih klicala mojga k je v Milerju da jo najde...
Drugače pa ni nobenega novega praška, olja, mehčalca sploh ne uporabljam za njo...user posted image pojma nimamuser posted image sej bom vidla ko se koža sčisti, pa bo zgleda spet treba probat kejuser posted image KM pa tud še ne uporabljam

Ma nisem zasledila kako izgledajo tej spuščaji na tvoji tamali. kaj je osip( rdeča male pikice) Al so bolj lišaji?

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2788
30.12.2008 10:03:26   
blaža
Ki če so lišaji sem skoraj sigurna, da je od mraza, ki jih je imel tudi Blaž, pa so izginili, ko smo ga začeli mazat. ta kremica od Niveje za veter in mraz  mi je prav dobra, čeprav nisem lih ljubitelj Niveje. jo je pa imel že Matija in je res dobra.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
30.12.2008 10:05:05   
Februarka08

Ma nisem zasledila kako izgledajo tej spuščaji na tvoji tamali. kaj je osip( rdeča male pikice) Al so bolj lišaji?

ima pikce po ličkih in okoli ust, lička ma pa tud rdeča (zadnjič je mela samo enega rdečega, danes ima obauser posted image ) ne znam drugače opisat... je pa samo na ličkih... zdele jo grem prav slečt, da vidim če je še kje...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
30.12.2008 10:05:37   
blaža

Ki če so lišaji sem skoraj sigurna, da je od mraza, ki jih je imel tudi Blaž, pa so izginili, ko smo ga začeli mazat. ta kremica od Niveje za veter in mraz  mi je prav dobra, čeprav nisem lih ljubitelj Niveje. jo je pa imel že Matija in je res dobra.

Je pa dobil te lišaje lih, ko smo imeli pri 9 m sistematski in sem tudi za to vprašala, pa mi je rekla, da je to od suhega zraka, paod spremembe, ko si doma, pa greš ven na mraz, pa zaradi burje oz. vetra. Še dobro, da smo bli lih takrat naročeni, da sem še zato vprašala, ki če ne bi ga pol morala naročit, ki me je matralo, da zakaj je ves flekast.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
30.12.2008 10:06:51   
blaža

ima pikce po ličkih in okoli ust, lička ma pa tud rdeča (zadnjič je mela samo enega rdečega, danes ima obauser posted image ) ne znam drugače opisat... je pa samo na ličkih... zdele jo grem prav slečt, da vidim če je še kje...

Na ličkih rdeči lišaji, mislim, da je kar res od vetra in bo izginilo, ko jo boš mazala s to kremo, rdeče pikice, pa ne vem. si prebrala, ko sem pisala za Hipp kašico?

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2792
30.12.2008 10:09:14   
ella79
gorenjke katera je danes za kavo ob 16:00 user posted image prinesem uno obljubljeno škatlo domačih piškotov user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
30.12.2008 10:13:16   
dolenjka

gorenjke katera je danes za kavo ob 16:00 user posted image prinesem uno obljubljeno škatlo domačih piškotov user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  piškoti so bili zame user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pikice pri Larisi pa res bolj zgledajo kot osip in ne lišaji user posted image  Jaz bi ti predlagala da mleko črtaš za nekaj dni, pa gluten pol pa počakaš da se koža ščisti in probaš najprej 1 npr spet mleko in potem gluten, samo problem je, ker flaško skoraj mora dobit user posted image  Močoče pa če črtaš vse razen AM in glutena za nekaj dni user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
30.12.2008 10:16:37   
lillchy123
ku ku user posted image

še sem živa, sam cajta nobenga. če ga ktera proda kako vrečo na obroke, pol prec kupim!

drugače vse po starem, smo meli pa rs pestro. božična večerja uspela, vetrci itaq da ne (sem namest 70g dala 700g) -kura, pa sem k sreč še hitr vidla in neki ven pobrala. se pa sneg vseen ni naredu, ampak je blo vseen dobr. en večer sem šla na nočno smučanje(1.v lifu), ponoč pa prespala ob školjki- neka trebušna viroza. Iz sobote na nedeljo mi je pa naša Ana celo noč bruhala. Luka pa tud nič ne spi, ker ga tolk zobki dajejo. tko da že mal ko zombi zgledam.user posted image
včeri sta pa moja starša prišla, da sva s fotrom drva nažagala in pospravla.
doma še vedno krizno stanje.
skratka-nič novga.user posted image
a bo še kako srečanje v kratkem, al sem že kej zamudila?
user posted image  se je zbudu, greva na spehod pa na kavico
mejte se, pridem spet enkrat drug tedenuser posted image  jokeuser posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
30.12.2008 10:18:19   
ella79
februarka kaj pa mandarine user posted image sicer ne vem kok ji jih daješ (če sploh) user posted image k ji daš tri koščke recmo ni reakcije, potem k pa mal več pa je user posted image al pa če se spomniš, če takrat k so zginile, ni jedla potem kaj takega...

dolenjka a se ti mal sline po piškotih cedijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
30.12.2008 10:20:02   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image  user posted image  user posted image  piškoti so bili zame user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

pikice pri Larisi pa res bolj zgledajo kot osip in ne lišaji user posted image  Jaz bi ti predlagala da mleko črtaš za nekaj dni, pa gluten pol pa počakaš da se koža ščisti in probaš najprej 1 npr spet mleko in potem gluten, samo problem je, ker flaško skoraj mora dobit user posted image  Močoče pa če črtaš vse razen AM in glutena za nekaj dni user posted image

mleko mora itak dobit, ja... gluten je pa itak povsod kar zdaj jeuser posted image bom probala ji kaj takega dajat k vem da bo okuser posted image user posted image zdele glih slikce dol vlečem, če boste kaj vidle kako izgledauser posted image
aja, ma pa ene 5 pikc po ritki, drugod pa nič...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
30.12.2008 10:21:10   
Blacky*
jutro,

no, valove počitnice se končujejo. Z lubijem pijeva kavo, nato zavijeva darilca in šibava v mesto po zadnjih nakupih.

Popoldan pa po Vala. Vrnemo se pa jutri dopoldan. Komaj čakam, ker bi res bila rada sama s svojo družinico.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
30.12.2008 10:21:22   
Februarka08
user posted image

user posted image

user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2799
30.12.2008 10:22:47   
Blacky*

februarka kaj pa mandarine user posted image sicer ne vem kok ji jih daješ (če sploh) user posted image k ji daš tri koščke recmo ni reakcije, potem k pa mal več pa je user posted image al pa če se spomniš, če takrat k so zginile, ni jedla potem kaj takega...

dolenjka a se ti mal sline po piškotih cedijo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Val ima po manarinah vneto rito... razen če poje en ali dva krhla.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?