dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža "Kaj naj storim, da mi bodo zrasle prsi?" je nesrečno zavzdihnila žena. "Čisto enostavno!" ji je rekel mož. "Vzemi toaletni papir in se briši med dojkama!" "In ti misliš, da bo to pomagalo?" "Seveda bo! Če na riti deluje, bo tudi na prsih!" Evo uni vic, ki si spraševala popoldne zanj! meni pa ta vic ni smešen, ker pri meni tudi zgleda, da to deluje, na riti mislim, ker od hrane mi ziher ne raste ritka pol se pa res začni še med joškami čohat z WC papirjem pa te bom čez 1 mesec vprašala kako in kaj Sam da me ne boš n*****, ker če pri meni ne bo delovalo, bom k tebi prišla, ker mogoče je pa čar v roki Evo, dolenjka velja. Bom danes začela vaditi, Saški je tudi z masažo uspelo. Če mi rata, si naslednja TI na vrsti . Stipe bo pa odslužil!!! hmmmm, sam na kak način bi ti rada, da on odsluži Veš v čem je on posebej dober zadnje čase V varstvu Vsega pa ti tudi ni treba vedeti. No ....... to z varstvom tudi ni slabo, pa še kuha baje dobro no, jajca dobro speče, hrenovke dobro skuha, solato lepo otrebi, jabolka lepo olupi za štrudel, palačinke dobro speče, pa Tara tudi vse poje kar ji skuha, tako da bi se ga dalo ponucat, definitivno - nije sapun da se iztroši Se vidi, da je Stipe aktiven na RR, ga ženkica mora samo hvalit No, saj to ga je tudi prej sam če sem čist odkrita, mi včasih zelo narobe hodi da se je vpletel ti šepnem na uho ZS reši vse dileme ja, bom kar vsem pošiljala ZSje