Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 22:59:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pikica - boš jutri kaj na našem koncu? Bi skoknile na kavico? ma sem kura , mi je zdaj kliknilo, da je Lukec bolan in vejetno ne hodiš naokoli ne omenjaj kure, k bo Stipe uletu pa sam vprašal če pohana , ampak res sem se nasmejala, ker imam polni zmrzovalnik domačih kur Jih bomo glih do konca leta 2009 pojedli lej, da ne boš rekla, da te nisem opozorila.......zdej je že too late, naslednjič ko bomo na štajerskem ti bo zih na vrata pocingljal in po kuri spraševal Kure in base so zakon Pohana kura! Pohana kura! Ni ga, čez pohano kuro! Kure so zakon! Zdaj pa res grem, nočko! Meni tudi tile piščeti sedejo . Moj se mi pa smili, ker svinje nikoli ne jemo doma. Zato pa v službi s svinjino nadoknadi.
< Sporočilo je popravil srečka nosečka -- 29.12.2008 23:00:09 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 23:00:26
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pikica - boš jutri kaj na našem koncu? Bi skoknile na kavico? ma sem kura , mi je zdaj kliknilo, da je Lukec bolan in vejetno ne hodiš naokoli ne omenjaj kure, k bo Stipe uletu pa sam vprašal če pohana , ampak res sem se nasmejala, ker imam polni zmrzovalnik domačih kur Jih bomo glih do konca leta 2009 pojedli lej, da ne boš rekla, da te nisem opozorila.......zdej je že too late, naslednjič ko bomo na štajerskem ti bo zih na vrata pocingljal in po kuri spraševal Kure in base so zakon Pohana kura! Pohana kura! Ni ga, čez pohano kuro! Kure so zakon! Zdaj pa res grem, nočko! zdej si me pa do solz nasmejala in to dobesedno Stipetu ni nič jasno No, pa sej bo ju3 vse notri prinesel
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 23:01:29
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pikica - boš jutri kaj na našem koncu? Bi skoknile na kavico? ma sem kura , mi je zdaj kliknilo, da je Lukec bolan in vejetno ne hodiš naokoli ne omenjaj kure, k bo Stipe uletu pa sam vprašal če pohana , ampak res sem se nasmejala, ker imam polni zmrzovalnik domačih kur Jih bomo glih do konca leta 2009 pojedli lej, da ne boš rekla, da te nisem opozorila.......zdej je že too late, naslednjič ko bomo na štajerskem ti bo zih na vrata pocingljal in po kuri spraševal Kure in base so zakon Pohana kura! Pohana kura! Ni ga, čez pohano kuro! Kure so zakon! Zdaj pa res grem, nočko! Meni tudi tile piščeti sedejo . Moj se mi pa smili, ker svinje nikoli ne jemo doma. Zato pa v službi s svinjino nadoknadi. pri nas je tudi kralj živali sam 1x na leto na jedilniku
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 23:02:12
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pikica - boš jutri kaj na našem koncu? Bi skoknile na kavico? ma sem kura , mi je zdaj kliknilo, da je Lukec bolan in vejetno ne hodiš naokoli ne omenjaj kure, k bo Stipe uletu pa sam vprašal če pohana , ampak res sem se nasmejala, ker imam polni zmrzovalnik domačih kur Jih bomo glih do konca leta 2009 pojedli lej, da ne boš rekla, da te nisem opozorila.......zdej je že too late, naslednjič ko bomo na štajerskem ti bo zih na vrata pocingljal in po kuri spraševal Kure in base so zakon Pohana kura! Pohana kura! Ni ga, čez pohano kuro! Kure so zakon! Zdaj pa res grem, nočko! Meni tudi tile piščeti sedejo . Moj se mi pa smili, ker svinje nikoli ne jemo doma. Zato pa v službi s svinjino nadoknadi. pri nas je tudi kralj živali sam 1x na leto na jedilniku pa še takrat gre mož k mesarju, ne?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 23:02:49
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pikica - boš jutri kaj na našem koncu? Bi skoknile na kavico? ma sem kura , mi je zdaj kliknilo, da je Lukec bolan in vejetno ne hodiš naokoli ne omenjaj kure, k bo Stipe uletu pa sam vprašal če pohana , ampak res sem se nasmejala, ker imam polni zmrzovalnik domačih kur Jih bomo glih do konca leta 2009 pojedli lej, da ne boš rekla, da te nisem opozorila.......zdej je že too late, naslednjič ko bomo na štajerskem ti bo zih na vrata pocingljal in po kuri spraševal Kure in base so zakon da mi je to kdaj res doživet za vas vse kure spoham in base spečem bomo počakal, da Lana še mal zraste, pol pa pridemo, ker boš imela velik dela, pa ni lepo, da je cel dan brez mamice zaradi 1 skrinje kur
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 23:03:39
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pikica - boš jutri kaj na našem koncu? Bi skoknile na kavico? ma sem kura , mi je zdaj kliknilo, da je Lukec bolan in vejetno ne hodiš naokoli ne omenjaj kure, k bo Stipe uletu pa sam vprašal če pohana , ampak res sem se nasmejala, ker imam polni zmrzovalnik domačih kur Jih bomo glih do konca leta 2009 pojedli lej, da ne boš rekla, da te nisem opozorila.......zdej je že too late, naslednjič ko bomo na štajerskem ti bo zih na vrata pocingljal in po kuri spraševal Kure in base so zakon Pohana kura! Pohana kura! Ni ga, čez pohano kuro! Kure so zakon! Zdaj pa res grem, nočko! Meni tudi tile piščeti sedejo . Moj se mi pa smili, ker svinje nikoli ne jemo doma. Zato pa v službi s svinjino nadoknadi. pri nas je tudi kralj živali sam 1x na leto na jedilniku pa še takrat gre mož k mesarju, ne? Ne, verjetno jemo krvavice ali pa pečenice
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 23:05:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pikica - boš jutri kaj na našem koncu? Bi skoknile na kavico? ma sem kura , mi je zdaj kliknilo, da je Lukec bolan in vejetno ne hodiš naokoli ne omenjaj kure, k bo Stipe uletu pa sam vprašal če pohana , ampak res sem se nasmejala, ker imam polni zmrzovalnik domačih kur Jih bomo glih do konca leta 2009 pojedli lej, da ne boš rekla, da te nisem opozorila.......zdej je že too late, naslednjič ko bomo na štajerskem ti bo zih na vrata pocingljal in po kuri spraševal Kure in base so zakon da mi je to kdaj res doživet za vas vse kure spoham in base spečem bomo počakal, da Lana še mal zraste, pol pa pridemo, ker boš imela velik dela, pa ni lepo, da je cel dan brez mamice zaradi 1 skrinje kur ko bi ti mene videla v kuhinji , bi vedela, da ni panike, spretna kot Jamie Saj pol pa moj puca za mano
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 23:07:04
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pikica - boš jutri kaj na našem koncu? Bi skoknile na kavico? ma sem kura , mi je zdaj kliknilo, da je Lukec bolan in vejetno ne hodiš naokoli ne omenjaj kure, k bo Stipe uletu pa sam vprašal če pohana , ampak res sem se nasmejala, ker imam polni zmrzovalnik domačih kur Jih bomo glih do konca leta 2009 pojedli lej, da ne boš rekla, da te nisem opozorila.......zdej je že too late, naslednjič ko bomo na štajerskem ti bo zih na vrata pocingljal in po kuri spraševal Kure in base so zakon Pohana kura! Pohana kura! Ni ga, čez pohano kuro! Kure so zakon! Zdaj pa res grem, nočko! Meni tudi tile piščeti sedejo . Moj se mi pa smili, ker svinje nikoli ne jemo doma. Zato pa v službi s svinjino nadoknadi. pri nas je tudi kralj živali sam 1x na leto na jedilniku pa še takrat gre mož k mesarju, ne? Ne, verjetno jemo krvavice ali pa pečenice pečenice ja , krvavice pa lahko moj je v gostilni, pri moji mami, .... Samo doma ne
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 23:08:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pikica - boš jutri kaj na našem koncu? Bi skoknile na kavico? ma sem kura , mi je zdaj kliknilo, da je Lukec bolan in vejetno ne hodiš naokoli ne omenjaj kure, k bo Stipe uletu pa sam vprašal če pohana , ampak res sem se nasmejala, ker imam polni zmrzovalnik domačih kur Jih bomo glih do konca leta 2009 pojedli lej, da ne boš rekla, da te nisem opozorila.......zdej je že too late, naslednjič ko bomo na štajerskem ti bo zih na vrata pocingljal in po kuri spraševal Kure in base so zakon da mi je to kdaj res doživet za vas vse kure spoham in base spečem bomo počakal, da Lana še mal zraste, pol pa pridemo, ker boš imela velik dela, pa ni lepo, da je cel dan brez mamice zaradi 1 skrinje kur ko bi ti mene videla v kuhinji , bi vedela, da ni panike, spretna kot Jamie Saj pol pa moj puca za mano No no, dobro da vem, da te lahko za kak kuharski nasvet kdaj vprašam
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 23:12:14
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka pikica - boš jutri kaj na našem koncu? Bi skoknile na kavico? ma sem kura , mi je zdaj kliknilo, da je Lukec bolan in vejetno ne hodiš naokoli ne omenjaj kure, k bo Stipe uletu pa sam vprašal če pohana , ampak res sem se nasmejala, ker imam polni zmrzovalnik domačih kur Jih bomo glih do konca leta 2009 pojedli lej, da ne boš rekla, da te nisem opozorila.......zdej je že too late, naslednjič ko bomo na štajerskem ti bo zih na vrata pocingljal in po kuri spraševal Kure in base so zakon da mi je to kdaj res doživet za vas vse kure spoham in base spečem bomo počakal, da Lana še mal zraste, pol pa pridemo, ker boš imela velik dela, pa ni lepo, da je cel dan brez mamice zaradi 1 skrinje kur ko bi ti mene videla v kuhinji , bi vedela, da ni panike, spretna kot Jamie Saj pol pa moj puca za mano No no, dobro da vem, da te lahko za kak kuharski nasvet kdaj vprašam itak
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 23:13:34
|
|
|
|
dolenjka
|
Nič, spat greva, ker drugače me bo razneslo od hrane Dolgo in mirno nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 23:15:29
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Nič, spat greva, ker drugače me bo razneslo od hrane Dolgo in mirno nočko prav sta se odločila grem tudi jaz nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 8:01:39
|
|
|
|
blaža
|
Jutro! Vidim, da sem vam včeraj vrgla kost s tistim vicem. No midva z Blažem sva se zbudila v mrzlo jutro. Ena cev od centralne je počla na spoju in je bla poplava v kopalnici , v dnevni pa 15 stopinj. No pečka že kurbla, upam, da ne bo pregorela, če ne greva k sosedom . ja ma kerim? Bo že! No potica se je pol spekla in ni slaba ratala. Edibo za kosilo ne vem kaj sem dala ven iz skrinje, ki nisem napisala na posodo, sem pa morala nardit plac za moje dobrote, ki sem jih napekla.
< Sporočilo je popravil blaža -- 30.12.2008 8:02:09 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 8:08:54
|
|
|
|
pina-1
|
Jutro. Včeri ste pa mele kar fajn debato. Dobro da nisem bila zraven, ker sem celo popoldne preležala. Me je namreč želodec tako bolel, da sem kar s školjko sklenila zavezništvo. JE bil pa včeri en tak čuden dan. Nama je počla postelja in sva letela v Harvey norman po nov okvir, da sva danes sploh lahko spala. POl sva pa to čudo sestavljala, vmes sem jaz bila na wc .. No, smo pa spali v novi postelji . Pa še centralna se nam je pokvarila včeri in je moj še to popravjlal.. Skratka una giornata da dimentichare Danes je že bolje. sem se že najedla panetona, pa upam, da ne bo kakih posledic ana se že dere..mater se ji da, na vse zgodi piskat
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 8:22:36
|
|
|
|
blaža
|
Joj pa kaj je to s centralnami?!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 8:25:54
|
|
|
|
itata
|
jutro, ponoč mal bolš. ella: kdaj danes kava torej? jaz nisem zihr a grem do stare mame al ne, tko da še povem a pridem in kdaj!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 8:33:11
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joj pa kaj je to s centralnami?! mahhh... naš je narjena samo da je- je bla že v bajti. Če bi mela denar, bi prvo predelala centralno zdej se pa grem z elektrom kregat,s amo se mi nihče ne oglasi na telefon. Mafija
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 8:35:21
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: blaža Joj pa kaj je to s centralnami?! mahhh... naš je narjena samo da je- je bla že v bajti. Če bi mela denar, bi prvo predelala centralno zdej se pa grem z elektrom kregat,s amo se mi nihče ne oglasi na telefon. Mafija No moj bo sam popravil naš ventil oz tam na spoju, ma do 15ih jue še kar dolgo. Upam samo, da ne crkne ta mala pečka.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 8:38:57
|
|
|
|
pina-1
|
sej moj je tudi sam popravu gorilc na peči.... še dobro, da sevsega loti.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 8:39:33
|
|
|
|
misar
|
obro jutro čveke ja včer zvečer ste pa kar turbo vžgale, vas momentalno ne folgam brat sicer pa naša noč , kar prec podpišem za take noči. sicer se je do 23 zbudila že 2x ampak to ne šteje, ker še nisem šla spat. pol se je zbudila pa sam še ob 3.20 in ob 6:15, pa smo skupaj produžili do 7:45 ma, če tko spimo do njenega 18 leta kar prec podpišem kot kaže sta zobka končno zunaj. sicer me pa zanima ena druga stvar. naša princess daje v usta vse kar ji pride pod roko, grize igrače, kavč, klubsko mizico, papir, vsaka smet, ki jo najde na tleh roma v usta. a je to normalno??? mene že mal skrbi kaj bi to bilo, ker dobesedno ne moreš met tal tako čistih, da ne bi ona še kaj našla na tleh in dala v svoj mali gobček saj razumem, da grize stvari, sploh, ker jo verjetno srbijo dlesni, sam, da poje pa čist vse smeti, ki jih najde pa ne vem... lep dan vsem čvekam in njihovim februarčkom
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 8:41:37
|
|
|
|
pina-1
|
misar, TO JE NORMALNO. Pri nas vsake tolko prste v usta tiščm in vlačim smeti iz ust. Pa čeprav sem ravnokar posesala, vedno najde kako smet. Se sploh ne sekiram več. Jaz temu pravim naravni antibiotik. Grem gledat, kaj se dogaja, ker cvilita kot nori tam v sobi.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 8:55:00
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Vas najprej malo preletim......
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 8:55:52
|
|
|
|
ella79
|
jutro misar ne še podpisat, k sigurno bo do osemnajstega še boljš spala tudi obdobje grizenja in dajanja v usta bo minilo sem bla zadnjič na enem obisku, pa rečem, če jim so imel mačka, k je bla mizica v dnevni čist pogrizena, pa pravno da jo je zgrizel itata a popoldan bi ti lahko listek? še katera?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 8:56:30
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Vas najprej malo preletim...... a si ti od stipeta sodelavka
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 9:09:11
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Jutro. Vas najprej malo preletim...... a si ti od stipeta sodelavka ne še sem vidla da sem zamudila en kup citatov in pohane kure Naša noč spet odlična (že trkam ) samo ma pa spet mal več pikc po obrazu in zdej je edini sum na tisti pici včeraj no, saj je bil samo testo... dolenjka, a veš ko smo premlevali samo ne razumem... do zdaj je normalno jedla kruh (a tam pa ni kvasa ), ko pa je domač kruh ali pa včeraj kruh od pice, je pa pikasta drugega ne vem zdej bom počakala da bo čist dobra, s KM bom mogla tud še mal počakat... ahhhhhhhhhhhh Sva pa spet sami in bova cel dopoldan sončka pa tud (še) ni, da bi šle ven... upam da se mal pokaže, da greva vsaj za pol urce. Ella, kakšno vreme imate vi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?