Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 9:21:01
|
|
|
|
itata
|
ja pop bi lahko ja. zdejle šibava pa do stare mame. dej mi na sms pošlji kdaj ste mislile. jaz moram najprej videt kdaj bo šel destruktor spat. okol 12h/13h bova nazaj iz mesta
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 9:33:50
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Naša noč kar dobra, sam ne vem zakaj je bila budnica ob 1.30 sicer je nazaj zaspala potem, sam je pa sedela v postelji No,potem smo pa dali flaško 6.30 in spali do 8.20 Dol smo pa ob 9h prišli MMMM kako paše to razvajanje v troje Je pa včeraj spet spila 180 ml AM pred spanjem NO, zdaj pa kavico popijem, potem pa dobi princeska borovničke, jabolko in banano za malico in gre v mižule
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 9:34:27
|
|
|
|
ella79
|
februarka vreme imamo tako kot vi a sumiš da ima pikice od kuha ej, a ji ti daš kej šal okrog ličk, ko greste vn k naša ima takoj pikasto (vneto) brado, ko ima šal itata nimam pojma kdaj naj se dobimo 16:00
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 9:35:03
|
|
|
|
dolenjka
|
Februarka ni mi jasno kaj bi lahko bilo Dej mal na papir vrži vse kar je včeraj pojedla, mogoče kaj naumimo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 9:40:33
|
|
|
|
Janey
|
dan
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 9:44:31
|
|
|
|
Janey
|
sem malo za nazaj pogledala, pa vidim da ste preveč citirale, da bi kaj prebrala. ste ble pa pridne naša noč je bil za k****, jaka dobiva štirico(že malo ven kuka) in ima nizko vročino in je grozno siten, pa tudi spi ne kaj dobro. ker sma mi2 butla do 2h gledala novo sezono hausa ki sma jo dol potegnila da boma imela ob večerih kaj delat(pa sma v 3 dneh vseh 11 delobv ki so do zdaj pogledala) sem jaz ko zombi. zunaj prav lepo sije sonček, tako da čakam da se jaka zbudi in grema malo ven. dolgo ne ker je mel zjutraj 37,4 juhica se že kuha, kaj bo pa druga za kosilo se mi pa še sanja ne
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 9:48:53
|
|
|
|
ella79
|
februarka da niso lišajčki al pa kaka suha koža od mraza Zoja spi prvo rundo takole zgodaj ni šla spat pomoje že par mesecev očitno ve, da more bit spočita za obiske
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 9:52:43
|
|
|
|
blaža
|
Evo Blaž je šel spat. Upam, da bo zaspal. Vse tiho je, verjetno, da bo. No uspelo mi je segret dnevno na 19,5 stopinj . No sej bo kar v redu, sva pač malo bolj oblečena.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 9:54:32
|
|
|
|
Februarka08
|
Ja, ma vedno šal okrog ust, ko gremo ven samo pikice niso skoz No, včerajšnji meni: kruh z margarino, malo kruha pomočenega v rumenjak (kupljen kruh), 1 Fruhtzwerg, mleko, malo juhe s kroglicami, 2 žlice repe, malo kruha od pice, Hipp-ova kašica (breskev), kruh in sir, mleko. Vse je itak že kdaj jedla ah, ni mi jasno bom zdej vidla da se koža čist sčisti...
< Sporočilo je popravil Februarka08 -- 30.12.2008 9:56:18 >
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 9:55:17
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka da niso lišajčki al pa kaka suha koža od mraza Zoja spi prvo rundo takole zgodaj ni šla spat pomoje že par mesecev očitno ve, da more bit spočita za obiske Blaž je imel izpuščaje po obrazu zaradi mraza. Taki fleki rdeči. No zdej ga vedno skrbno namažemo preden gremo ven z Nivea za veter in mraz in nima več nič. Če je pa osip, drobne pikice, pa ni to od mraza. Lahko je pa tudi od kakšnega olja lai kreme, če si jo mazala s čim novim. Lahko pa tudi od hrane, samo, če ima samo po obrazku, dvomim, da je od hrane. kaj pa KM? Ne vem sicer kakšna je alergena reakcija na mleko, po moje bi dobila od hrane in KM tudi po trebuščku. kaj pa mogoče kakšen materijal ali pa mehčalec?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 9:56:16
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Ne, ma vedno šal okrog ust, ko gremo ven No, včerajšnji meni: kruh z margarino, malo kruha pomočenega v rumenjak (kupljen kruh), 1 Fruhtzwerg, mleko, malo juhe s kroglicami, 2 žlice repe, malo kruha od pice, Hipp-ova kašica (breskev), kruh in sir, mleko. Vse je itak že kdaj jedla ah, ni mi jasno bom zdej vidla da se koža čist sčisti... Od bratranca ta mali je dobil od Hippove kašice izpuščaje okoli ust. Od sadne.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:01:10
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka da niso lišajčki al pa kaka suha koža od mraza Zoja spi prvo rundo takole zgodaj ni šla spat pomoje že par mesecev očitno ve, da more bit spočita za obiske Blaž je imel izpuščaje po obrazu zaradi mraza. Taki fleki rdeči. No zdej ga vedno skrbno namažemo preden gremo ven z Nivea za veter in mraz in nima več nič. Če je pa osip, drobne pikice, pa ni to od mraza. Lahko je pa tudi od kakšnega olja lai kreme, če si jo mazala s čim novim. Lahko pa tudi od hrane, samo, če ima samo po obrazku, dvomim, da je od hrane. kaj pa KM? Ne vem sicer kakšna je alergena reakcija na mleko, po moje bi dobila od hrane in KM tudi po trebuščku. kaj pa mogoče kakšen materijal ali pa mehčalec? kremce res ne uporabljam nobene za mraz evo, sem glih klicala mojga k je v Milerju da jo najde... Drugače pa ni nobenega novega praška, olja, mehčalca sploh ne uporabljam za njo... pojma nimam sej bom vidla ko se koža sčisti, pa bo zgleda spet treba probat kej KM pa tud še ne uporabljam
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:02:09
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka da niso lišajčki al pa kaka suha koža od mraza Zoja spi prvo rundo takole zgodaj ni šla spat pomoje že par mesecev očitno ve, da more bit spočita za obiske Blaž je imel izpuščaje po obrazu zaradi mraza. Taki fleki rdeči. No zdej ga vedno skrbno namažemo preden gremo ven z Nivea za veter in mraz in nima več nič. Če je pa osip, drobne pikice, pa ni to od mraza. Lahko je pa tudi od kakšnega olja lai kreme, če si jo mazala s čim novim. Lahko pa tudi od hrane, samo, če ima samo po obrazku, dvomim, da je od hrane. kaj pa KM? Ne vem sicer kakšna je alergena reakcija na mleko, po moje bi dobila od hrane in KM tudi po trebuščku. kaj pa mogoče kakšen materijal ali pa mehčalec? kremce res ne uporabljam nobene za mraz evo, sem glih klicala mojga k je v Milerju da jo najde... Drugače pa ni nobenega novega praška, olja, mehčalca sploh ne uporabljam za njo... pojma nimam sej bom vidla ko se koža sčisti, pa bo zgleda spet treba probat kej KM pa tud še ne uporabljam Ma nisem zasledila kako izgledajo tej spuščaji na tvoji tamali. kaj je osip( rdeča male pikice) Al so bolj lišaji?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:03:26
|
|
|
|
blaža
|
Ki če so lišaji sem skoraj sigurna, da je od mraza, ki jih je imel tudi Blaž, pa so izginili, ko smo ga začeli mazat. ta kremica od Niveje za veter in mraz mi je prav dobra, čeprav nisem lih ljubitelj Niveje. jo je pa imel že Matija in je res dobra.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:05:05
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka da niso lišajčki al pa kaka suha koža od mraza Zoja spi prvo rundo takole zgodaj ni šla spat pomoje že par mesecev očitno ve, da more bit spočita za obiske Blaž je imel izpuščaje po obrazu zaradi mraza. Taki fleki rdeči. No zdej ga vedno skrbno namažemo preden gremo ven z Nivea za veter in mraz in nima več nič. Če je pa osip, drobne pikice, pa ni to od mraza. Lahko je pa tudi od kakšnega olja lai kreme, če si jo mazala s čim novim. Lahko pa tudi od hrane, samo, če ima samo po obrazku, dvomim, da je od hrane. kaj pa KM? Ne vem sicer kakšna je alergena reakcija na mleko, po moje bi dobila od hrane in KM tudi po trebuščku. kaj pa mogoče kakšen materijal ali pa mehčalec? kremce res ne uporabljam nobene za mraz evo, sem glih klicala mojga k je v Milerju da jo najde... Drugače pa ni nobenega novega praška, olja, mehčalca sploh ne uporabljam za njo... pojma nimam sej bom vidla ko se koža sčisti, pa bo zgleda spet treba probat kej KM pa tud še ne uporabljam Ma nisem zasledila kako izgledajo tej spuščaji na tvoji tamali. kaj je osip( rdeča male pikice) Al so bolj lišaji? ima pikce po ličkih in okoli ust, lička ma pa tud rdeča (zadnjič je mela samo enega rdečega, danes ima oba ) ne znam drugače opisat... je pa samo na ličkih... zdele jo grem prav slečt, da vidim če je še kje...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:05:37
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ki če so lišaji sem skoraj sigurna, da je od mraza, ki jih je imel tudi Blaž, pa so izginili, ko smo ga začeli mazat. ta kremica od Niveje za veter in mraz mi je prav dobra, čeprav nisem lih ljubitelj Niveje. jo je pa imel že Matija in je res dobra. Je pa dobil te lišaje lih, ko smo imeli pri 9 m sistematski in sem tudi za to vprašala, pa mi je rekla, da je to od suhega zraka, paod spremembe, ko si doma, pa greš ven na mraz, pa zaradi burje oz. vetra. Še dobro, da smo bli lih takrat naročeni, da sem še zato vprašala, ki če ne bi ga pol morala naročit, ki me je matralo, da zakaj je ves flekast.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:06:51
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka da niso lišajčki al pa kaka suha koža od mraza Zoja spi prvo rundo takole zgodaj ni šla spat pomoje že par mesecev očitno ve, da more bit spočita za obiske Blaž je imel izpuščaje po obrazu zaradi mraza. Taki fleki rdeči. No zdej ga vedno skrbno namažemo preden gremo ven z Nivea za veter in mraz in nima več nič. Če je pa osip, drobne pikice, pa ni to od mraza. Lahko je pa tudi od kakšnega olja lai kreme, če si jo mazala s čim novim. Lahko pa tudi od hrane, samo, če ima samo po obrazku, dvomim, da je od hrane. kaj pa KM? Ne vem sicer kakšna je alergena reakcija na mleko, po moje bi dobila od hrane in KM tudi po trebuščku. kaj pa mogoče kakšen materijal ali pa mehčalec? kremce res ne uporabljam nobene za mraz evo, sem glih klicala mojga k je v Milerju da jo najde... Drugače pa ni nobenega novega praška, olja, mehčalca sploh ne uporabljam za njo... pojma nimam sej bom vidla ko se koža sčisti, pa bo zgleda spet treba probat kej KM pa tud še ne uporabljam Ma nisem zasledila kako izgledajo tej spuščaji na tvoji tamali. kaj je osip( rdeča male pikice) Al so bolj lišaji? ima pikce po ličkih in okoli ust, lička ma pa tud rdeča (zadnjič je mela samo enega rdečega, danes ima oba ) ne znam drugače opisat... je pa samo na ličkih... zdele jo grem prav slečt, da vidim če je še kje... Na ličkih rdeči lišaji, mislim, da je kar res od vetra in bo izginilo, ko jo boš mazala s to kremo, rdeče pikice, pa ne vem. si prebrala, ko sem pisala za Hipp kašico?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:09:14
|
|
|
|
ella79
|
gorenjke katera je danes za kavo ob 16:00 prinesem uno obljubljeno škatlo domačih piškotov
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:13:16
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 gorenjke katera je danes za kavo ob 16:00 prinesem uno obljubljeno škatlo domačih piškotov piškoti so bili zame pikice pri Larisi pa res bolj zgledajo kot osip in ne lišaji Jaz bi ti predlagala da mleko črtaš za nekaj dni, pa gluten pol pa počakaš da se koža ščisti in probaš najprej 1 npr spet mleko in potem gluten, samo problem je, ker flaško skoraj mora dobit Močoče pa če črtaš vse razen AM in glutena za nekaj dni
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:16:37
|
|
|
|
lillchy123
|
ku ku še sem živa, sam cajta nobenga. če ga ktera proda kako vrečo na obroke, pol prec kupim! drugače vse po starem, smo meli pa rs pestro. božična večerja uspela, vetrci itaq da ne (sem namest 70g dala 700g) -kura, pa sem k sreč še hitr vidla in neki ven pobrala. se pa sneg vseen ni naredu, ampak je blo vseen dobr. en večer sem šla na nočno smučanje(1.v lifu), ponoč pa prespala ob školjki- neka trebušna viroza. Iz sobote na nedeljo mi je pa naša Ana celo noč bruhala. Luka pa tud nič ne spi, ker ga tolk zobki dajejo. tko da že mal ko zombi zgledam. včeri sta pa moja starša prišla, da sva s fotrom drva nažagala in pospravla. doma še vedno krizno stanje. skratka-nič novga. a bo še kako srečanje v kratkem, al sem že kej zamudila? se je zbudu, greva na spehod pa na kavico mejte se, pridem spet enkrat drug teden joke
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:18:19
|
|
|
|
ella79
|
februarka kaj pa mandarine sicer ne vem kok ji jih daješ (če sploh) k ji daš tri koščke recmo ni reakcije, potem k pa mal več pa je al pa če se spomniš, če takrat k so zginile, ni jedla potem kaj takega... dolenjka a se ti mal sline po piškotih cedijo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:20:02
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 gorenjke katera je danes za kavo ob 16:00 prinesem uno obljubljeno škatlo domačih piškotov piškoti so bili zame pikice pri Larisi pa res bolj zgledajo kot osip in ne lišaji Jaz bi ti predlagala da mleko črtaš za nekaj dni, pa gluten pol pa počakaš da se koža ščisti in probaš najprej 1 npr spet mleko in potem gluten, samo problem je, ker flaško skoraj mora dobit Močoče pa če črtaš vse razen AM in glutena za nekaj dni mleko mora itak dobit, ja... gluten je pa itak povsod kar zdaj je bom probala ji kaj takega dajat k vem da bo ok zdele glih slikce dol vlečem, če boste kaj vidle kako izgleda aja, ma pa ene 5 pikc po ritki, drugod pa nič...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:21:10
|
|
|
|
Blacky*
|
jutro, no, valove počitnice se končujejo. Z lubijem pijeva kavo, nato zavijeva darilca in šibava v mesto po zadnjih nakupih. Popoldan pa po Vala. Vrnemo se pa jutri dopoldan. Komaj čakam, ker bi res bila rada sama s svojo družinico.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:21:22
|
|
|
|
Februarka08
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 30.12.2008 10:22:47
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 februarka kaj pa mandarine sicer ne vem kok ji jih daješ (če sploh) k ji daš tri koščke recmo ni reakcije, potem k pa mal več pa je al pa če se spomniš, če takrat k so zginile, ni jedla potem kaj takega... dolenjka a se ti mal sline po piškotih cedijo Val ima po manarinah vneto rito... razen če poje en ali dva krhla.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?