Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:58:05
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz sem ji dala do zdaj samo piščančje meso in jedla je govejo župo. Je pa bolj slab jedec oz. je raje mlečne jedi. Jaka pa je bil čisto drugačen in je jedel vse kar smo skuhali, mlečne jedi pa ne. Za njega smo zelo malo posebej kuhali, ker se je drl ko je videl, da jemo in sem mu dala kar s krožnika. Dala mu nisem edino zelja, fižola in podobne stvari. Hrenovko je jedel pri 7-ih mesecih tudi pašteto in zelo rad je jedel Maxi Poli. Še danes jo ima rad. Sem bila ful vesela, da je rad jedel in z njim res ni bilo komplikacij, s tole gospodično pa je sam križ. Gospodičnica morda že pazi na linijo . Ne s šalo na stran, upam, da kmalu ugotovi, da so tudi druge stvari fine . Naš Gal je bil danes kar fajn jedec. Po dolgem času je pojedel vso pripravljeno zelenjavo (krompir+bučka +sirček Kiri).
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:58:43
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo danes jedli špagete alla Matej in je mala skoraj da ne skoćila v Andraža in hotla jest(pol ure po njenem kosilu ) Sej ji narezala na čist dropcene kolutke in ji dala .Ene 2 žlički je šlo, pol se je pa začel zaletavat hvala vsem za odgovore bomo jutri probali nekaj spacat , me je pa tudi strah da se ji ne zaleti, ker ko je riž in ji ga ne zmiksam hoče kr bruhat, če ima pa koščke zelenjave (jo samo pretlačim) pa jih kr pogoltne, riža pa ne ga moram zmiksat Jaz mam podobne težave, samo enkrat bo treba začet. Dalj ko bomo čakale, težje bodo sprejel spremembe ja vem samo strah me je Mene tudi, a ti je sedaj kaj lažje??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:58:48
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally Estrella javi se na dolžnost na "drugi stolček" A veš da se mi ne da ga.E.G. te rabi
< Sporočilo je popravil tally -- 29.12.2008 22:01:55 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:59:20
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo danes jedli špagete alla Matej in je mala skoraj da ne skoćila v Andraža in hotla jest(pol ure po njenem kosilu ) Sej ji narezala na čist dropcene kolutke in ji dala .Ene 2 žlički je šlo, pol se je pa začel zaletavat hvala vsem za odgovore bomo jutri probali nekaj spacat , me je pa tudi strah da se ji ne zaleti, ker ko je riž in ji ga ne zmiksam hoče kr bruhat, če ima pa koščke zelenjave (jo samo pretlačim) pa jih kr pogoltne, riža pa ne ga moram zmiksat Jaz mam podobne težave, samo enkrat bo treba začet. Dalj ko bomo čakale, težje bodo sprejel spremembe ja vem samo strah me je Mene tudi, a ti je sedaj kaj lažje?? ja bo naju strah v duetu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:59:23
|
|
|
|
Estrella*
|
Mojga dedca še vedno ni s šihta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:59:52
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo danes jedli špagete alla Matej in je mala skoraj da ne skoćila v Andraža in hotla jest(pol ure po njenem kosilu ) Sej ji narezala na čist dropcene kolutke in ji dala .Ene 2 žlički je šlo, pol se je pa začel zaletavat hvala vsem za odgovore bomo jutri probali nekaj spacat , me je pa tudi strah da se ji ne zaleti, ker ko je riž in ji ga ne zmiksam hoče kr bruhat, če ima pa koščke zelenjave (jo samo pretlačim) pa jih kr pogoltne, riža pa ne ga moram zmiksat Jaz mam podobne težave, samo enkrat bo treba začet. Dalj ko bomo čakale, težje bodo sprejel spremembe ja vem samo strah me je Mene tudi, a ti je sedaj kaj lažje?? ja bo naju strah v duetu Kdaj štartaš??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 21:59:52
|
|
|
|
hijenca
|
Punce koliko je kaj minusa pri vas odzunaj. Sem šla v avto, ker sem mobitel pozabla, pa sem skoraj ledena kocka nazaj prišla. Moj termometer kaže -5,5 C.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:00:41
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Punce koliko je kaj minusa pri vas odzunaj. Sem šla v avto, ker sem mobitel pozabla, pa sem skoraj ledena kocka nazaj prišla. Moj termometer kaže -5,5 C. Pri nas kaže -8.8
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:00:58
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta
< Sporočilo je popravil tally -- 29.12.2008 22:01:35 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:01:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo danes jedli špagete alla Matej in je mala skoraj da ne skoćila v Andraža in hotla jest(pol ure po njenem kosilu ) Sej ji narezala na čist dropcene kolutke in ji dala .Ene 2 žlički je šlo, pol se je pa začel zaletavat hvala vsem za odgovore bomo jutri probali nekaj spacat , me je pa tudi strah da se ji ne zaleti, ker ko je riž in ji ga ne zmiksam hoče kr bruhat, če ima pa koščke zelenjave (jo samo pretlačim) pa jih kr pogoltne, riža pa ne ga moram zmiksat Jaz mam podobne težave, samo enkrat bo treba začet. Dalj ko bomo čakale, težje bodo sprejel spremembe ja vem samo strah me je Mene tudi, a ti je sedaj kaj lažje?? ja bo naju strah v duetu Kdaj štartaš?? jutr
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:01:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60ml Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudiča To tudi mene zanima - kako naj mu dam hrenovko, če pa še nima zobkov, da bi vsaj malo grizljal koščke?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:04:16
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jaz bi še vedno tisto pico z zeleno papriko. A pri vas noben ne dostavlja pic na dom? Ne, ker smo 1 km predaleč od mesta. Pa to ne moreš verjet..... Estrella*, a si ti res tako zelo "bogu iza leđa"?? Sem hotela napisat eno drugo frazo, ampak bi me ti z vudu tehniko prešpikala Ja v "vukojebini" živim Kje maš uno coprnco????? In kje maš dedca?!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:04:52
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: tally čer o čem teče debata čer o t.i.č.i.h mogoče bo kera, ki zdej samo bere, gor priletela
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:05:45
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60ml Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudiča To tudi mene zanima - kako naj mu dam hrenovko, če pa še nima zobkov, da bi vsaj malo grizljal koščke? sej naša ima zobke pa jih ne zna uporabl oz. si z dvema ne more ne vem kako pomagat. Lahko mu probaš dati da se vsaj navadi na koščke. mi začnemo s koščki jutri
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:06:58
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mi smo danes jedli špagete alla Matej in je mala skoraj da ne skoćila v Andraža in hotla jest(pol ure po njenem kosilu ) Sej ji narezala na čist dropcene kolutke in ji dala .Ene 2 žlički je šlo, pol se je pa začel zaletavat hvala vsem za odgovore bomo jutri probali nekaj spacat , me je pa tudi strah da se ji ne zaleti, ker ko je riž in ji ga ne zmiksam hoče kr bruhat, če ima pa koščke zelenjave (jo samo pretlačim) pa jih kr pogoltne, riža pa ne ga moram zmiksat Jaz mam podobne težave, samo enkrat bo treba začet. Dalj ko bomo čakale, težje bodo sprejel spremembe ja vem samo strah me je Mene tudi, a ti je sedaj kaj lažje?? ja bo naju strah v duetu Kdaj štartaš?? jutr Jaz tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:07:06
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Punce jaz odhajam v miževo deželo Manca je donc zaspala že pred 20.uro, ker je čez dan spala minimalno in še to vse samo v avtu, tako da zjutraj najbrž zgodaj budnica. NOČKO vsem skupaj Lahko in mirno noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:08:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60ml Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudiča To tudi mene zanima - kako naj mu dam hrenovko, če pa še nima zobkov, da bi vsaj malo grizljal koščke? sej naša ima zobke pa jih ne zna uporabl oz. si z dvema ne more ne vem kako pomagat. Lahko mu probaš dati da se vsaj navadi na koščke. mi začnemo s koščki jutri Naš ful rad je koščke kruha s sirnim namazom, se mu nič ne zaletava. Drugo pa kar raje zmiksam (tu mislim na riž in testenine), ker drugače poje samo 2 žlički in fertik
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:09:07
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60ml Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudiča To tudi mene zanima - kako naj mu dam hrenovko, če pa še nima zobkov, da bi vsaj malo grizljal koščke? sej naša ima zobke pa jih ne zna uporabl oz. si z dvema ne more ne vem kako pomagat. Lahko mu probaš dati da se vsaj navadi na koščke. mi začnemo s koščki jutri Saj s sekalci res ne more prežvekovati, ampak lahko trga koščke. Tako, da bi moral tud brez zob jest, če je dovolj na majhno naseckano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:12:09
|
|
|
|
špelin@
|
A bi ena od spoštovanih uporabnic FB-ja, lepo prosim, "ruknila" go. E.G. pod rebra in jo spomnila, da tudi RR še obstaja??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:12:21
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60ml Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudiča To tudi mene zanima - kako naj mu dam hrenovko, če pa še nima zobkov, da bi vsaj malo grizljal koščke? sej naša ima zobke pa jih ne zna uporabl oz. si z dvema ne more ne vem kako pomagat. Lahko mu probaš dati da se vsaj navadi na koščke. mi začnemo s koščki jutri Saj s sekalci res ne more prežvekovati, ampak lahko trga koščke. Tako, da bi moral tud brez zob jest, če je dovolj na majhno naseckano Saj lahko "grizejo" z dlesnimi. Ni finta v tem, da ne morejo ampak da ne znajo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:12:23
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta A je šel na pir?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:12:28
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce nasvet prosim: s čim si naj namžem roke, ker mi je na skelpih poknala koža, sklepam da od mraza, in me peče da je za znoret ognjičeva krema, če jo imaš v kaki bolj mastni verziji imam domačo ognjićevo mast, pa mi ne bo še bolj izsušila? Jaz sem si vedno pozimi mazala, pa je bilo takoj boljše.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:12:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta Mojga pa ne s praznovanja in k**** ga gleda. Ga ne kličem, zdaj pa je on začel sms-ati, amapk moji odgovori so kratki (ja, ne) in mu je full čudno in sprašuje če je kaj narobe, jaz pa kratko in jedrnato - ne
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:13:27
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60ml Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudiča To tudi mene zanima - kako naj mu dam hrenovko, če pa še nima zobkov, da bi vsaj malo grizljal koščke? sej naša ima zobke pa jih ne zna uporabl oz. si z dvema ne more ne vem kako pomagat. Lahko mu probaš dati da se vsaj navadi na koščke. mi začnemo s koščki jutri Saj s sekalci res ne more prežvekovati, ampak lahko trga koščke. Tako, da bi moral tud brez zob jest, če je dovolj na majhno naseckano Ja koščke pa lahko trga, ko dam jaz Emiliji jabolko odtrga kr lep košček pa ga valja po ustih in na koncu vn pljune
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:14:05
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A bi ena od spoštovanih uporabnic FB-ja, lepo prosim, "ruknila" go. E.G. pod rebra in jo spomnila, da tudi RR še obstaja??
|
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.