Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:15:07
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw: kak naj ji dam hrenovko, če se ji vse zaletava, tud pašteto nevem kako, ker še ne zna grickat ????????Men se bo tud odtrgalo s temi večerjami, ker ne vem več kaj ji devat. Danes sem ji dala 7 korn in e pojedla natanko 60ml Ko mine huda lakotra, pa noče več. Sem ji dala še mek jogurt to pa ja. Hudiča To tudi mene zanima - kako naj mu dam hrenovko, če pa še nima zobkov, da bi vsaj malo grizljal koščke? sej naša ima zobke pa jih ne zna uporabl oz. si z dvema ne more ne vem kako pomagat. Lahko mu probaš dati da se vsaj navadi na koščke. mi začnemo s koščki jutri Hvala za odgovor. Morda bomo probali tudi mi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:15:43
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ A bi ena od spoštovanih uporabnic FB-ja, lepo prosim, "ruknila" go. E.G. pod rebra in jo spomnila, da tudi RR še obstaja?? ene slike nalaga baje, ji bom sporočila
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:18:02
|
|
|
|
Anitka
|
Jaz sem pa mojemu dala danes nekaj požirkov iztisnjene pomaranče in mu je bil okus zelo všeč. Sicer pa vem, da naj mu teh stvari še ne bi dajali, amapk me je tako gledal, ko sem pila sok, da sem mu kar malce dala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:18:35
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta Mojga pa ne s praznovanja in k**** ga gleda. Ga ne kličem, zdaj pa je on začel sms-ati, amapk moji odgovori so kratki (ja, ne) in mu je full čudno in sprašuje če je kaj narobe, jaz pa kratko in jedrnato - ne Jaz mu sploh odgovorila ne bi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:20:04
|
|
|
|
barbaw
|
Sem dala Maji v spanju ihalacije, zdaj pa kašlja. Upam,da se ne bo prebudila in se ji pljučka umirjo in bo lahko spala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:20:47
|
|
|
|
barbaw
|
Hvala vsem, ki ste poslale pikapoke in pujske za srečo in objemčke zame. Moram pa tudi sama poslat vsem, ki jih rabite.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:21:10
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta Mojga pa ne s praznovanja in k**** ga gleda. Ga ne kličem, zdaj pa je on začel sms-ati, amapk moji odgovori so kratki (ja, ne) in mu je full čudno in sprašuje če je kaj narobe, jaz pa kratko in jedrnato - ne Jaz mu sploh odgovorila ne bi. Pustite dedce na miru, ko so doma so tako v napoto, pa še pod komando moramo v postlo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:21:11
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta Mojga pa ne s praznovanja in k**** ga gleda. Ga ne kličem, zdaj pa je on začel sms-ati, amapk moji odgovori so kratki (ja, ne) in mu je full čudno in sprašuje če je kaj narobe, jaz pa kratko in jedrnato - ne Jaz mu sploh odgovorila ne bi. Jaz bi mu pa na vprašanje, če je kaj narobe, napisala JA! Potem pa ne bi nič več odgovarjala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:21:15
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem dala Maji v spanju ihalacije, zdaj pa kašlja. Upam,da se ne bo prebudila in se ji pljučka umirjo in bo lahko spala. o ti revica mala, Nejc pa danes začuda mirno spi, upam da ne bom prehitro rekla.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:21:38
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta Mojga pa ne s praznovanja in k**** ga gleda. Ga ne kličem, zdaj pa je on začel sms-ati, amapk moji odgovori so kratki (ja, ne) in mu je full čudno in sprašuje če je kaj narobe, jaz pa kratko in jedrnato - ne Jaz mu sploh odgovorila ne bi. saj mu nisem takoj, šele po enem tretjem sms-u In odločila sem se, da si takoj po novem letu nabavim vinjeto in grem sama z Galom potovat po Sloveniji. Dedc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:21:54
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta Mojga pa ne s praznovanja in k**** ga gleda. Ga ne kličem, zdaj pa je on začel sms-ati, amapk moji odgovori so kratki (ja, ne) in mu je full čudno in sprašuje če je kaj narobe, jaz pa kratko in jedrnato - ne Jaz mu sploh odgovorila ne bi. Jaz bi mu pa na vprašanje, če je kaj narobe, napisala JA! Potem pa ne bi nič več odgovarjala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:21:59
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem dala Maji v spanju ihalacije, zdaj pa kašlja. Upam,da se ne bo prebudila in se ji pljučka umirjo in bo lahko spala.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:22:18
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem dala Maji v spanju ihalacije, zdaj pa kašlja. Upam,da se ne bo prebudila in se ji pljučka umirjo in bo lahko spala. Boga revica, upam, da boste imeli mirno noč
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:22:19
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta Mojga pa ne s praznovanja in k**** ga gleda. Ga ne kličem, zdaj pa je on začel sms-ati, amapk moji odgovori so kratki (ja, ne) in mu je full čudno in sprašuje če je kaj narobe, jaz pa kratko in jedrnato - ne Jaz mu sploh odgovorila ne bi. Pustite dedce na miru, ko so doma so tako v napoto, pa še pod komando moramo v postlo Komande dajem samo jaz.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:22:50
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta Mojga pa ne s praznovanja in k**** ga gleda. Ga ne kličem, zdaj pa je on začel sms-ati, amapk moji odgovori so kratki (ja, ne) in mu je full čudno in sprašuje če je kaj narobe, jaz pa kratko in jedrnato - ne Jaz mu sploh odgovorila ne bi. saj mu nisem takoj, šele po enem tretjem sms-u In odločila sem se, da si takoj po novem letu nabavim vinjeto in grem sama z Galom potovat po Sloveniji. Dedc
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:23:00
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta Mojga pa ne s praznovanja in k**** ga gleda. Ga ne kličem, zdaj pa je on začel sms-ati, amapk moji odgovori so kratki (ja, ne) in mu je full čudno in sprašuje če je kaj narobe, jaz pa kratko in jedrnato - ne Jaz mu sploh odgovorila ne bi. Pustite dedce na miru, ko so doma so tako v napoto, pa še pod komando moramo v postlo Se strinjam Klinc jih gleda
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:23:05
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem dala Maji v spanju ihalacije, zdaj pa kašlja. Upam,da se ne bo prebudila in se ji pljučka umirjo in bo lahko spala. o ti revica mala, Nejc pa danes začuda mirno spi, upam da ne bom prehitro rekla. Moj čmrlek tudi spi kot raketa. On čuti, da ima danes mamo samo za sebe in je čisto umirjeno zaspal. Ljubosumnež mali
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:23:51
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta Mojga pa ne s praznovanja in k**** ga gleda. Ga ne kličem, zdaj pa je on začel sms-ati, amapk moji odgovori so kratki (ja, ne) in mu je full čudno in sprašuje če je kaj narobe, jaz pa kratko in jedrnato - ne Jaz mu sploh odgovorila ne bi. Jaz bi mu pa na vprašanje, če je kaj narobe, napisala JA! Potem pa ne bi nič več odgovarjala Ideja za drugič, ko bom ugasnila še telefon.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:24:14
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Mojga dedca še vedno ni s šihta Mojga pa ne s praznovanja in k**** ga gleda. Ga ne kličem, zdaj pa je on začel sms-ati, amapk moji odgovori so kratki (ja, ne) in mu je full čudno in sprašuje če je kaj narobe, jaz pa kratko in jedrnato - ne Jaz mu sploh odgovorila ne bi. Pustite dedce na miru, ko so doma so tako v napoto, pa še pod komando moramo v postlo Komande dajem samo jaz. Zato pa ne moreš po pico
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:24:17
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem dala Maji v spanju ihalacije, zdaj pa kašlja. Upam,da se ne bo prebudila in se ji pljučka umirjo in bo lahko spala. o sonček mali da bo mirno spala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:24:30
|
|
|
|
jana81
|
Grem jst mal zzzzzzzzzzzz, me očke pečejo.. sladke sanje vašim hroškom in vam.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:24:58
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Sem dala Maji v spanju ihalacije, zdaj pa kašlja. Upam,da se ne bo prebudila in se ji pljučka umirjo in bo lahko spala. o ti revica mala, Nejc pa danes začuda mirno spi, upam da ne bom prehitro rekla. Moj čmrlek tudi spi kot raketa. On čuti, da ima danes mamo samo za sebe in je čisto umirjeno zaspal. Ljubosumnež mali Lepo, da pridno panča .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:25:22
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Grem jst mal zzzzzzzzzzzz, me očke pečejo.. sladke sanje vašim hroškom in vam. Hvala enako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:25:35
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Grem jst mal zzzzzzzzzzzz, me očke pečejo.. sladke sanje vašim hroškom in vam. lahko in mirno nočko vam želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 22:25:36
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 Grem jst mal zzzzzzzzzzzz, me očke pečejo.. sladke sanje vašim hroškom in vam. Lahko noč in lepe
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.