Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 21:53:19
|
|
|
|
mala_pikica
|
Blaža, saj tudi Lana ni bila do pred kratkim, ampak odkar se je Luka začel zanimati za igrače pa je postala taka mala ljubosumnica. Pa ne zmeraj in moram rečti, da je že veliko boljše. Se pa imata tudi ona dva ful rada, pa carta ga in vse, samo občasno pa ima kakšen izpad. Seveda pa tudi mi zelo pazimo, da se tudi z njo zelo veliko ukvarjamo, igramo,... in jo cartamo. Srečka pa pridita v Šentilj, tukaj, ko sem jaz se še dve parceli prodajata, pa bova sosedi .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 21:53:55
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža Uh glede stanovanj, pa bolše da sem tiho. Mi smo gurali in gurali in sekira nam je padla v med. res, da smo se morali preselit iz obale v senožeče, ma iz podnajemnikov v 200m kvadrat za starih 5.900.000 sit, se je splačalo Sej tle je še ful nepremičnin znatno nižje cene, in ful mladih se je tle naselilo lih zaradi tega. to pa je dober nakup , saj na veter se pa že navadiš pri nas še pol parcele za to ne dobiš , pa ne v centru MB, ampak izven
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 21:55:40
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Blaža, saj tudi Lana ni bila do pred kratkim, ampak odkar se je Luka začel zanimati za igrače pa je postala taka mala ljubosumnica. Pa ne zmeraj in moram rečti, da je že veliko boljše. Se pa imata tudi ona dva ful rada, pa carta ga in vse, samo občasno pa ima kakšen izpad. Seveda pa tudi mi zelo pazimo, da se tudi z njo zelo veliko ukvarjamo, igramo,... in jo cartamo. Srečka pa pridita v Šentilj, tukaj, ko sem jaz se še dve parceli prodajata, pa bova sosedi . to pa bi bilo več kot krasno kakšne pa so cene in velikosti teh parcel? Vaš konec se mi zelo dopade
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 21:55:41
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ok, dejmo zdaj 1 bolj veselo temo...ima katera kak nov vic Joj tukaj pa sem jaz slaba, si nobenega ne zapomnim . Zgleda, da sva sami ostali, aja pa še zmeraj mi nisi povedala kateri je bil od Tare stric? a res ne? Cole keri Cole? Tih deževen dan A res, ali ****? Če je res, potem pa VI niste kar tako
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 21:56:12
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža Uh glede stanovanj, pa bolše da sem tiho. Mi smo gurali in gurali in sekira nam je padla v med. res, da smo se morali preselit iz obale v senožeče, ma iz podnajemnikov v 200m kvadrat za starih 5.900.000 sit, se je splačalo Sej tle je še ful nepremičnin znatno nižje cene, in ful mladih se je tle naselilo lih zaradi tega. to pa je dober nakup , saj na veter se pa že navadiš pri nas še pol parcele za to ne dobiš , pa ne v centru MB, ampak izven ja vem ja. zastonj. In še na 10 let, lahko bi nam dali pa tudi na 20 let. Moj dela na Pošti in so nam dali v odkup.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 21:56:56
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ok, dejmo zdaj 1 bolj veselo temo...ima katera kak nov vic Joj tukaj pa sem jaz slaba, si nobenega ne zapomnim . Zgleda, da sva sami ostali, aja pa še zmeraj mi nisi povedala kateri je bil od Tare stric? a res ne? Cole keri Cole? Tih deževen dan A res, ali ****? Če je res, potem pa VI niste kar tako itak, da niso! No še dobro, da te poznamo, al raje tvojga?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 21:57:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ok, dejmo zdaj 1 bolj veselo temo...ima katera kak nov vic Joj tukaj pa sem jaz slaba, si nobenega ne zapomnim . Zgleda, da sva sami ostali, aja pa še zmeraj mi nisi povedala kateri je bil od Tare stric? a res ne? Cole keri Cole? Tih deževen dan A res, ali ****? Če je res, potem pa VI niste kar tako res, res, pa februarja bo tudi on očka
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 21:58:10
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ok, dejmo zdaj 1 bolj veselo temo...ima katera kak nov vic Joj tukaj pa sem jaz slaba, si nobenega ne zapomnim . Zgleda, da sva sami ostali, aja pa še zmeraj mi nisi povedala kateri je bil od Tare stric? a res ne? Cole keri Cole? Tih deževen dan A res, ali ****? Če je res, potem pa VI niste kar tako itak, da niso! No še dobro, da te poznamo, al raje tvojga? no, tut mene je fajn poznat, a ne
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 21:58:17
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Blaža, saj tudi Lana ni bila do pred kratkim, ampak odkar se je Luka začel zanimati za igrače pa je postala taka mala ljubosumnica. Pa ne zmeraj in moram rečti, da je že veliko boljše. Se pa imata tudi ona dva ful rada, pa carta ga in vse, samo občasno pa ima kakšen izpad. Seveda pa tudi mi zelo pazimo, da se tudi z njo zelo veliko ukvarjamo, igramo,... in jo cartamo. Srečka pa pridita v Šentilj, tukaj, ko sem jaz se še dve parceli prodajata, pa bova sosedi . to pa bi bilo več kot krasno kakšne pa so cene in velikosti teh parcel? Vaš konec se mi zelo dopade Parcele so velike po 500 kvadratov, lahko pa vzameš dve skupaj. Cene pa so približno 50 € kvadratni meter.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 21:58:32
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ok, dejmo zdaj 1 bolj veselo temo...ima katera kak nov vic Joj tukaj pa sem jaz slaba, si nobenega ne zapomnim . Zgleda, da sva sami ostali, aja pa še zmeraj mi nisi povedala kateri je bil od Tare stric? a res ne? Cole keri Cole? Tih deževen dan A res, ali ****? Če je res, potem pa VI niste kar tako res, res, pa februarja bo tudi on očka U februarčki so the best!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 21:59:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ok, dejmo zdaj 1 bolj veselo temo...ima katera kak nov vic Joj tukaj pa sem jaz slaba, si nobenega ne zapomnim . Zgleda, da sva sami ostali, aja pa še zmeraj mi nisi povedala kateri je bil od Tare stric? a res ne? Cole keri Cole? Tih deževen dan A res, ali ****? Če je res, potem pa VI niste kar tako res, res, pa februarja bo tudi on očka U februarčki so the best! itak
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 21:59:15
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ok, dejmo zdaj 1 bolj veselo temo...ima katera kak nov vic Joj tukaj pa sem jaz slaba, si nobenega ne zapomnim . Zgleda, da sva sami ostali, aja pa še zmeraj mi nisi povedala kateri je bil od Tare stric? a res ne? Cole keri Cole? Tih deževen dan A res, ali ****? Če je res, potem pa VI niste kar tako itak, da niso! No še dobro, da te poznamo, al raje tvojga? no, tut mene je fajn poznat, a ne Itak!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 21:59:40
|
|
|
|
blaža
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 22:00:12
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 22:02:27
|
|
|
|
blaža
|
Jao , jao, besedni zaklad imava isti!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 22:03:34
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ok, dejmo zdaj 1 bolj veselo temo...ima katera kak nov vic Joj tukaj pa sem jaz slaba, si nobenega ne zapomnim . Zgleda, da sva sami ostali, aja pa še zmeraj mi nisi povedala kateri je bil od Tare stric? a res ne? Cole keri Cole? Tih deževen dan A res, ali ****? Če je res, potem pa VI niste kar tako itak, da niso! No še dobro, da te poznamo, al raje tvojga? no, tut mene je fajn poznat, a ne Itak! malo pomagam do 135. strani
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 22:04:12
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka ok, dejmo zdaj 1 bolj veselo temo...ima katera kak nov vic Joj tukaj pa sem jaz slaba, si nobenega ne zapomnim . Zgleda, da sva sami ostali, aja pa še zmeraj mi nisi povedala kateri je bil od Tare stric? a res ne? Cole keri Cole? Tih deževen dan A res, ali ****? Če je res, potem pa VI niste kar tako itak, da niso! No še dobro, da te poznamo, al raje tvojga? no, tut mene je fajn poznat, a ne Itak! malo pomagam do 135. strani Pa še jaz malo, ki sem zadnja prišla.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 22:04:24
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 22:04:51
|
|
|
|
blaža
|
dolenjka kje boste za silvestra?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 22:05:12
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: blaža
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 22:05:35
|
|
|
|
blaža
|
A smo kej pile?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 22:06:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Blaža, saj tudi Lana ni bila do pred kratkim, ampak odkar se je Luka začel zanimati za igrače pa je postala taka mala ljubosumnica. Pa ne zmeraj in moram rečti, da je že veliko boljše. Se pa imata tudi ona dva ful rada, pa carta ga in vse, samo občasno pa ima kakšen izpad. Seveda pa tudi mi zelo pazimo, da se tudi z njo zelo veliko ukvarjamo, igramo,... in jo cartamo. Srečka pa pridita v Šentilj, tukaj, ko sem jaz se še dve parceli prodajata, pa bova sosedi . to pa bi bilo več kot krasno kakšne pa so cene in velikosti teh parcel? Vaš konec se mi zelo dopade Parcele so velike po 500 kvadratov, lahko pa vzameš dve skupaj. Cene pa so približno 50 € kvadratni meter. morda nas bodo počakali, da mi denar zberemo Lokacija je res super, samo mislim, da mi še kmalu ne bomo mogli o hiški razmišljat. Ker se namreč cca. trem dopustom na leto ne odpovem. Vsega pa žal ne moremo imet. Sicer pa nam je stanovanje OK, samo manjka kakšna zelenica, da bi klobase pekli.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 22:07:06
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Blaža, saj tudi Lana ni bila do pred kratkim, ampak odkar se je Luka začel zanimati za igrače pa je postala taka mala ljubosumnica. Pa ne zmeraj in moram rečti, da je že veliko boljše. Se pa imata tudi ona dva ful rada, pa carta ga in vse, samo občasno pa ima kakšen izpad. Seveda pa tudi mi zelo pazimo, da se tudi z njo zelo veliko ukvarjamo, igramo,... in jo cartamo. Srečka pa pridita v Šentilj, tukaj, ko sem jaz se še dve parceli prodajata, pa bova sosedi . to pa bi bilo več kot krasno kakšne pa so cene in velikosti teh parcel? Vaš konec se mi zelo dopade Parcele so velike po 500 kvadratov, lahko pa vzameš dve skupaj. Cene pa so približno 50 € kvadratni meter. morda nas bodo počakali, da mi denar zberemo Lokacija je res super, samo mislim, da mi še kmalu ne bomo mogli o hiški razmišljat. Ker se namreč cca. trem dopustom na leto ne odpovem. Vsega pa žal ne moremo imet. Sicer pa nam je stanovanje OK, samo manjka kakšna zelenica, da bi klobase pekli. Stipe, si slišal? Klobase?!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 22:07:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Blaža, saj tudi Lana ni bila do pred kratkim, ampak odkar se je Luka začel zanimati za igrače pa je postala taka mala ljubosumnica. Pa ne zmeraj in moram rečti, da je že veliko boljše. Se pa imata tudi ona dva ful rada, pa carta ga in vse, samo občasno pa ima kakšen izpad. Seveda pa tudi mi zelo pazimo, da se tudi z njo zelo veliko ukvarjamo, igramo,... in jo cartamo. Srečka pa pridita v Šentilj, tukaj, ko sem jaz se še dve parceli prodajata, pa bova sosedi . to pa bi bilo več kot krasno kakšne pa so cene in velikosti teh parcel? Vaš konec se mi zelo dopade Parcele so velike po 500 kvadratov, lahko pa vzameš dve skupaj. Cene pa so približno 50 € kvadratni meter. morda nas bodo počakali, da mi denar zberemo Lokacija je res super, samo mislim, da mi še kmalu ne bomo mogli o hiški razmišljat. Ker se namreč cca. trem dopustom na leto ne odpovem. Vsega pa žal ne moremo imet. Sicer pa nam je stanovanje OK, samo manjka kakšna zelenica, da bi klobase pekli. Stipe, si slišal? Klobase?! jap, klobase domače kranjske - najboljše na svetu , samo zelenica fali
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 22:08:01
|
|
|
|
blaža
|
evo moj me že čaka v postelji. Bom šla še jaz, ki pol bo zaspal in ne bo nič z stiskancem. Nočko!
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?