blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica Pozdravljene! Jaz pa sem tako vesela, ker sem dobila podaljšano porodniško in grem v službo komaj MAJA . Srečka tudi mi bomo letos verjetno doma, ker je Luka danes dobil vročino in ga jutri zopet peljem k zdravniku. Pa sem bila nazadnje pri zdrvniku prejšno sredo, res mi je bogi moj Luka, se kar ne more sestaviti. Se pa lahko pohvalim, da gremo pa s prijatelji na po novoletni ples in sicer k Edru. Blaža tvoj Blaž pa izgleda že res čisto pravi luštni fantek, se mi zdi, da je Luka po izgledu še ful dojenčkast. Imaš krasna februarčka doma, koliko pa je star ta večji? Janey tako kot so ti že ostale napisale, meni se zdi boljše, da raje kupiš majnše stanovanje in je tvoje, kot pa, da plačuješ najemnino za večje stanovanje. Ta večji b pa imel 28. 2. ,6 let. pet let sta razlike. Blaža, pa se tvoja fanta vredu razumeta, ker moja Lana je na momente prava ljubosumnica. Saj ga ima rada, ampak na trenutke jo nekaj piči in mu noče pokazati ali dati nobene njene igrače. Pa pridna si ti s to peko. Jaz pa nimam veselja s keksi in drobnim pecivom, raje delam kremne stvari. Dolenjka, tudi jaz verjamem, da bo Luka zdrav, ko bo zime konec. Te pa občudujem in vem, da ti ni lahko ostati samo s Taro, tako daleč od doma. Saj bo hitro minilo in boste zopet doma . Moja dava sta nora en na drugega. matija je tako srečen, da se je Blaž rodil. Takoj ko je prvič prišel v porodnišnico je stegnil rokice in mi rekel: mamica prosim, da j mi ga. Še zdej se raznežim, ko se to spomnem. Ful mi pomaga okoli njega in ni čisto nič ljubosumen. seveda vseeno pazimo, pa itak imam oba fulll rada in cartam zelo dosti tudi Matijo. Vedno pazim, da se tudi njemu posvetim. On vse želi deliti z Blažem, pravi, da kar je njegovo, je tudi od Blaža. Tudi najljubšega medvedka, ki hodi z njim spat. Vse mu posodi. Na začetku sploh ni hotel it k mojim staršem malo na počitnice, da ki kaj bo on brez Blaža. In je tam pri moji mami ljubčkal njegovo sliko. Zdej gre za max tri dni in pol reče: Zdej mam pa dovolj, preveč pogrešam Blaža. Blaž ga pa tudi obožuje, ko ga sliši po telefonu takoj vriska. In ko pride Matija iz vrtca sta tako srečna , da kar vriskata.