Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 13:07:26
|
|
|
|
Maj78
|
Ja danes sem jo dala ampak čist mal tko da pol polenta ni trda ko se shladi ampak bolj tekoča Februarka bodi srečna da spi, naš se je že zbudil.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 13:24:38
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Evo, midve sva siti, zdaj pa šibava v mesto. Čeprav je zunaj mrzlo kot . Pridne bodite
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 13:41:11
|
|
|
|
blaža
|
Evo mi smo tudi siti. Ste mi dale idejo za polento, ki nimam nič takega doma, ven se mi pa ne gre z Blažem, ki noro piha. Bom že šla sama popoldne. Tako, da je jedel polento in kislo smetano sem dala malo noter. Je bil kar zadovoljen in je lepo pojedel. Tudi mi danes nič meska, ki ga je jedel včeraj z zelenjavo in krompirjem. No zdej sem ga dala spat. Za enkrat zgleda, da bo zaspal, ki je vse tiho. Ponavadi pa rogovili, če takoj ne zaspi in, če ga kregam, me grdo gleda.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 15:43:16
|
|
|
|
ella79
|
dan danes nas je že obiskal Dedek mraz, očitno je bila Zoja res pridna, in nam prinesel PRVI ZOBEK
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 16:06:55
|
|
|
|
ella79
|
gorenjke a bi se jutri dobile na prednovoletni 'kavi' ? Men je načeloma vseeno kdaj in kje
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 16:30:59
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dan danes nas je že obiskal Dedek mraz, očitno je bila Zoja res pridna, in nam prinesel PRVI ZOBEK Zoja
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 16:31:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
Midve sva bile zunaj, ne da je mrzlo kot , mrzlo je kot .
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 18:31:14
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 Larisa spi sem jo dala 1 uro prej spat, da vaju ja ujamem na kavi Zdej pa eno ? za vse tiste, ki imate že izkušnje z uvajanjem KM: ta teden imam namen začet mal... in ji bom najprej nardila kakšen gres ali polento na KM - kolk morm to redčit ali je prav, da začnem tako uvajat bo pa to domače KM hvala za odgovore Kljub temu, da je domače KM ni potrebno, da ga redčiš. Pri mleku niso važne maščobe, pač pa beljakovine, ki jih je za malčke preveč. Samo zdaj je Larisa že toliko stara (od 9M naprej), da ni potrebno redčenje. Ima pa Aptamil npr. tudi precej več maščob kot 3.5%, kot ga je v Alpskem mleku. Lahko ga ji daš z AM, da se ga počasi privadi. Pa čestitke za 10M ¨! IZVIRNO SPOROČILO: ella79 danes nas je že obiskal Dedek mraz, očitno je bila Zoja res pridna, in nam prinesel PRVI ZOBEK Bravo za Zojin zobek ! Zdaj naj pa še nam prinese kakšnega ! blaža, dobro tebi uspevajo te dobrote, res ! Mala dva sta pa itak frajerja ! No, mi smo se tudi danes dobili z Taro in Lariso . Obe punci pridno rasteta. Nam se je potem že tako mudilo it čofotat, da smo prijetno druščino takoj po kavici zapustili . Potem pa s čofotenjem tudi ni bilo nič, saj ni bilo niti enega parkirnega mesta . Si ne predstavljam, kakšno je moglo šele biti noter . Škoda kart po mojem ! Je bil pa Tim zelo užaljen, ker se je tako veselil kopanja . Ko sva mu končno dopovedala situacijo in mu obljubila, da bomo še prišli, ko bo manj gužve, se je končno pomiril.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 18:34:35
|
|
|
|
Stipe air force
|
Bambi, pa to je pozitivni holesterolni zlocin... fantasticna Idrijska ocvirkovka... Hvalaaaa !!!! . Sefla se ze base... jaz pa se bom ! Bambi, ko ste odsli... je Februarka zacela govort o basah, odojckih in ostalih svinjarijah... komaj smo cakal domov prit kako so nam se sline cedile, se Carica je mislila da se nama je zmesalo ... in zdaj HOLESTEROLNA AKCIJA !!! mmmmmmmmmmmm ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 18:40:18
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dan danes nas je že obiskal Dedek mraz, očitno je bila Zoja res pridna, in nam prinesel PRVI ZOBEK Bravo Zoja... za prvi zobek...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 18:45:51
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Bambi, pa to je pozitivni holesterolni zlocin... fantasticna Idrijska ocvirkovka... Hvalaaaa !!!! . Sefla se ze base... jaz pa se bom ! Bambi, ko ste odsli... je Februarka zacela govort o basah, odojckih in ostalih svinjarijah... komaj smo cakal domov prit kako so nam se sline cedile, se Carica je mislila da se nama je zmesalo ... in zdaj HOLESTEROLNA AKCIJA !!! mmmmmmmmmmmm ... Stipe, naj vama holesterol dobro tekne . Jah, februarka se pa očitno s svojimi basami in ostalimi svinjarijah zna le pohvalit, a ne, da bi pa kaksen holesterol s sabo prinesla se pa ne spomni . Danes jo je očitno Larisa čist iz tira vrgla, ker je tako dolgo spala, ker ni bilo treba . Očitno bo treba vajo ponovit! A ste ZA????
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 18:48:51
|
|
|
|
Februarka08
|
Čer. Najprej Dolenjka family in Bamby family, lepo da smo se spoznali v celotni zasedbi bilo je super moj dragi je istega mnenja komaj čakamo tisti omenjeni piknik Evo, mi smo tudi že doma (že ), vmes sem hotla dat tamali Hipp kašico, ji vse naštimam v avtu in iščem kot zmešana žličko doma sem jo pustila še nikol se mi ni to nardilo pol sem letela v BC po nove žličke da sem ji dala lahko za jest no, ko je bla ona sita, sva šla midva spotoma po en priboljšek in sva se glih namalcala zih ni bil tako dober kot ocvirkovka ampak sva vseeno sita Bamby, hvala tud teb za obrazložitev glede mleka Zoja za 1. zobek. Sva glih z Bamby premlevale kdo je še brezzobi no, pa sva se zmotile glede tebe Stipe in Dolenjka, če boste še kdaj tako blizu kot včeraj se le oglasite na kakšni domači dobroti Tako, zdaj dam pa še malčici večerjo, potem pa večerni ritual. Naj jo pa pohvalim, smo šopingirali in ni tud pisknila pridna je bla ful. Valjda, zih je bla še sita od dolenjkine pice Lep večer!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 18:49:46
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Bambi, pa to je pozitivni holesterolni zlocin... fantasticna Idrijska ocvirkovka... Hvalaaaa !!!! . Sefla se ze base... jaz pa se bom ! Bambi, ko ste odsli... je Februarka zacela govort o basah, odojckih in ostalih svinjarijah... komaj smo cakal domov prit kako so nam se sline cedile, se Carica je mislila da se nama je zmesalo ... in zdaj HOLESTEROLNA AKCIJA !!! mmmmmmmmmmmm ... Stipe, naj vama holesterol dobro tekne . Jah, februarka se pa očitno s svojimi basami in ostalimi svinjarijah zna le pohvalit, a ne, da bi pa kaksen holesterol s sabo prinesla se pa ne spomni . Danes jo je očitno Larisa čist iz tira vrgla, ker je tako dolgo spala, ker ni bilo treba . Očitno bo treba vajo ponovit! A ste ZA???? to morte pridt k nam in boste dobli
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 18:52:00
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Bambi, pa to je pozitivni holesterolni zlocin... fantasticna Idrijska ocvirkovka... Hvalaaaa !!!! . Sefla se ze base... jaz pa se bom ! Bambi, ko ste odsli... je Februarka zacela govort o basah, odojckih in ostalih svinjarijah... komaj smo cakal domov prit kako so nam se sline cedile, se Carica je mislila da se nama je zmesalo ... in zdaj HOLESTEROLNA AKCIJA !!! mmmmmmmmmmmm ... Stipe, naj vama holesterol dobro tekne . Jah, februarka se pa očitno s svojimi basami in ostalimi svinjarijah zna le pohvalit, a ne, da bi pa kaksen holesterol s sabo prinesla se pa ne spomni . Danes jo je očitno Larisa čist iz tira vrgla, ker je tako dolgo spala, ker ni bilo treba . Očitno bo treba vajo ponovit! A ste ZA???? Vsekakor je treba vajo ponovit ... Smo pa imeli s Februarko resne bilateralno holesterolne pogovore, potem ko ste odsli... ... BASE NA HORZONTU
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 18:53:27
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 gorenjke a bi se jutri dobile na prednovoletni 'kavi' ? Men je načeloma vseeno kdaj in kje dopoldan sem brez avta ga gre moj šele jutri registrirat, popoldne sem pa pri mami, ker praznuje obl. poroke in gremo na eno kavico
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 18:56:27
|
|
|
|
Stipe air force
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Bambi, pa to je pozitivni holesterolni zlocin... fantasticna Idrijska ocvirkovka... Hvalaaaa !!!! . Sefla se ze base... jaz pa se bom ! Bambi, ko ste odsli... je Februarka zacela govort o basah, odojckih in ostalih svinjarijah... komaj smo cakal domov prit kako so nam se sline cedile, se Carica je mislila da se nama je zmesalo ... in zdaj HOLESTEROLNA AKCIJA !!! mmmmmmmmmmmm ... Stipe, naj vama holesterol dobro tekne . Jah, februarka se pa očitno s svojimi basami in ostalimi svinjarijah zna le pohvalit, a ne, da bi pa kaksen holesterol s sabo prinesla se pa ne spomni . Danes jo je očitno Larisa čist iz tira vrgla, ker je tako dolgo spala, ker ni bilo treba . Očitno bo treba vajo ponovit! A ste ZA???? to morte pridt k nam in boste dobli Vsekakor... magar nas pot vodila preko Bruslja...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 18:57:12
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Bambi, pa to je pozitivni holesterolni zlocin... fantasticna Idrijska ocvirkovka... Hvalaaaa !!!! . Sefla se ze base... jaz pa se bom ! Bambi, ko ste odsli... je Februarka zacela govort o basah, odojckih in ostalih svinjarijah... komaj smo cakal domov prit kako so nam se sline cedile, se Carica je mislila da se nama je zmesalo ... in zdaj HOLESTEROLNA AKCIJA !!! mmmmmmmmmmmm ... Stipe, naj vama holesterol dobro tekne . Jah, februarka se pa očitno s svojimi basami in ostalimi svinjarijah zna le pohvalit, a ne, da bi pa kaksen holesterol s sabo prinesla se pa ne spomni . Danes jo je očitno Larisa čist iz tira vrgla, ker je tako dolgo spala, ker ni bilo treba . Očitno bo treba vajo ponovit! A ste ZA???? to morte pridt k nam in boste dobli Vsekakor... magar nas pot vodila preko Bruslja... no, te držim za besedo
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 18:59:30
|
|
|
|
Stipe air force
|
Me ze Sefla zene stran ker se hoce oglasit... Bamby in Februarka... lepo vas je bilo spoznati... tudi vajine druzine in Februarcke...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 19:04:50
|
|
|
|
Februarka08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force Me ze Sefla zene stran ker se hoce oglasit... Bamby in Februarka... lepo vas je bilo spoznati... tudi vajine druzine in Februarcke... hvala enako
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 19:13:09
|
|
|
|
bamby
|
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08 IZVIRNO SPOROČILO: bamby . Jah, februarka se pa očitno s svojimi basami in ostalimi svinjarijah zna le pohvalit, a ne, da bi pa kaksen holesterol s sabo prinesla se pa ne spomni . Danes jo je očitno Larisa čist iz tira vrgla, ker je tako dolgo spala, ker ni bilo treba . to morte pridt k nam in boste dobli Ne razglašaj tega preveč naglas, da ne boš dobila celo invazijo februarčkov v vaš konc na base . Drgač boste mogli še najmanj dva pujsa v koline dat . Je bilo pa tudi meni v veselje spoznat še boljše polovice mam februarkinj. Moram priznat, da sta oba fejst deca in super za dobro družbo ! stipe, kje je zdaj šefla??? A še zmerom malica, ali ji ti ne pustiš do compa???
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 19:25:52
|
|
|
|
dolenjka
|
Čer Sej bi kaj napisala pa povedala, pa vidim, da sem čist ven padla, Stipe pa notr Tamali sem že flaško naštimala, zdaj se bo hladila, mi3je gremo pa v zgornje sobane na čofa čofa potem ko carica zaspi pa ziher pade še en kos odlične ocvirkovke Bamby, nikol več je ne bom pekla, ker tako dobre itak ne morem nikol spečt No, pol pa še sladica pade, sem Stipetu obljubila, da tisti ki izgubi stavo, drugemu sladoled in sadje naštima in jaz sem izgubila. Sva šla stavit koliko je Tara težka, ker smo šli prejle na kontrolno tehtanje (nas je pediatrinja naročila). Jaz sem rekla da ima okoli 7350 g, on pa 7300 g in ima 7220 No, se javim ko carica odide k palčkom
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 19:39:19
|
|
|
|
Blacky*
|
čer, mi2 se odpravljava v savno. Val še vedno uživa na počitnicah. Ima se enkratno... babi in dedi ustrežeta vsaki njegovi želji. No, jutri greva ponj, pa bomo videli kako bo back to reality
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 19:41:17
|
|
|
|
Blacky*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 dan danes nas je že obiskal Dedek mraz, očitno je bila Zoja res pridna, in nam prinesel PRVI ZOBEK za zobek
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 19:41:44
|
|
|
|
Blacky*
|
Pa fajn da ste tako uživali v SN na mini srečanju . Z mojim sva bila sicer v hitrem šopingu na tistem koncu, a nisva utegnila prit pozdravit, a mislim da sva bila tudi prepozna. Sva bila šele okoli 15 ure tam. No, šibam pakirat. Papa
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 29.12.2008 19:53:05
|
|
|
|
listek1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 gorenjke a bi se jutri dobile na prednovoletni 'kavi' ? Men je načeloma vseeno kdaj in kje JJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Tud men, mogoče bi udarle kakšno tako kavo kot je bila običajno ob torkih , al pa kakšno minutko prej. In men bi qulandia čist sedla? Kaj pa ostale pravte? In ti ella bi ti blo tko ok?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?