|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
29.12.2008 11:53:59   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Aha, no hvala za odgovoreuser posted image
Ja, domače bo KM - od naših kravicuser posted image saj jaz sem tud mislila tisto smetano na vrhu stran pobrat... super, hvala za informacijeuser posted image

Ja sej ne moreš bit pameten. Eni pravijo da tako, eni, da sploh ne, eni,...user posted image

No meni se zdi tako ok. Napreduje zelo lepo, vsak dan spije mleko po flaši približno 600ml. čez dan je pa še dopoldne mlečna kašica iz 2 deci. No če bi odšteli vodo, bi blo malenkost manj, ma še vedno dovolj po moje.
Raste pa kot goba. Pa ful poje in se včsih kar skrivamo pred njim, če ni kaz primernega zanj, ki takoj  reče mam, mam,user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2526
29.12.2008 11:54:39   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Evo zdej pa je pečena potička, pa Blaž je ravno zdej zaspal. Končno.user posted image  Bom pa še popoldne ko moj pride spekla še dve, za mojo mamo.

zunaj je tak lep sonček, ampak je mrzlo kot user posted image . Niste mi še povedale kje boste za silvestra?

mi gremo...........................

.............................

iz kuhinje v dnevno sobo ali obratnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pol boste pa na istem placu kot mi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2527
29.12.2008 11:55:47   
blaža
moram postpravi zdej uno štalo v kuhinji. ponavadi jo sproti pospravim, ma kaj , ko mi danes Blaž ni spal. pa vedno spi dopoldne. No mu je že kej zadišalo.user posted image

Pol bom pa kakšno novo slikico naložla od Blaža.

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2528
29.12.2008 11:56:45   
srečka nosečka
dan, user posted image

Lana spančka pa imam čas, da se malo oglasim. user posted image  Je bila taka sitka dopoldan, se me je cel čas za "kiklo" držala. user posted image  Imam na sumu kak zob, ker si tudi prstke non-stop v usta tišči, pa kar nekaj ipično grize, ... . No, bi bil čas za kakšen nov zob, ker zdaj že lep čas ni nobenega dobila. user posted image

februarka - user posted image  za 10M user posted image

mala pikica - stiskam pesti, da ti podaljšajo P, saj si to zelo zaslužiš user posted image

blaža - jaz sem že zapisala, da bova z Lano samo za NL user posted image , ati bo v službi - nočna user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2529
29.12.2008 12:01:21   
blaža
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

dan, user posted image

Lana spančka pa imam čas, da se malo oglasim. user posted image  Je bila taka sitka dopoldan, se me je cel čas za "kiklo" držala. user posted image  Imam na sumu kak zob, ker si tudi prstke non-stop v usta tišči, pa kar nekaj ipično grize, ... . No, bi bil čas za kakšen nov zob, ker zdaj že lep čas ni nobenega dobila. user posted image

mala pikica - stiskam pesti, da ti podaljšajo P, saj si to zelo zaslužiš user posted image

blaža - jaz sem že zapisala, da bova z Lano samo za NL user posted image , ati bo v službi - nočna user posted image

Ja ti si pa res napisala, se spomnemuser posted image . Si bova pa tle malo krajšali čas. se ti bom na Novo leto kej javla, da ne boš sama. Al pa povabi koga k vam.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2530
29.12.2008 12:04:38   
srečka nosečka

dan, user posted image

Ja ti si pa res napisala, se spomnemuser posted image . Si bova pa tle malo krajšali čas. se ti bom na Novo leto kej javla, da ne boš sama. Al pa povabi koga k vam.user posted image

user posted image  da mi boš družbo delala, je bom prav vesela user posted image

Morda bo kdo prišel po polnoči voščit, da ne bom cele penine sama spila. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2531
29.12.2008 12:11:44   
blaža

dan, user posted image

user posted image  da mi boš družbo delala, je bom prav vesela user posted image

Morda bo kdo prišel po polnoči voščit, da ne bom cele penine sama spila. user posted image

ti jo kar rukni, ma lih tolko, da ne pozabiš da maš otročka, pa ni treba.user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2532
29.12.2008 12:19:58   
srečka nosečka

dan, user posted image

ti jo kar rukni, ma lih tolko, da ne pozabiš da maš otročka, pa ni treba.user posted image

user posted image  saj koliko jo obožujem, mi to res ne bo težko, da jo spraznim user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2533
29.12.2008 12:20:58   
blaža
Evo kuhinja je pospravljena, Blaževe slike so že prenešene, samo, da jih še shranim, pa bo.user posted image

O kriza Blaž se je že zbudil. user posted image  upam, da bo še kej malega zaspal nazaj.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2534
29.12.2008 12:22:15   
blaža

Evo kuhinja je pospravljena, Blaževe slike so že prenešene, samo, da jih še shranim, pa bo.user posted image

O kriza Blaž se je že zbudil. user posted image  upam, da bo še kej malega zaspal nazaj.user posted image

Sem šla prav pogledat. 30 min! user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2535
29.12.2008 12:22:15   
srečka nosečka
Pa še malo slikic naše frkolinke, ki se je že zbudila, user posted image

tako vadi dvigovanje prstka, da pride do besede:
user posted image

tako pozira za božička, pač ne mara kapice user posted image :
user posted image

ko bo velik, pa bo glasbenica user posted image :
user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2536
29.12.2008 12:23:14   
srečka nosečka

pridna user posted image

naša tudi, točno 30min user posted image , lepotni spanecuser posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2537
29.12.2008 12:25:06   
Februarka08
No, da vam še povem, kaj sem včeri 1. za kosilo delala... če bo katera ponucala za kakšno idejouser posted image sem mela 2 puranja zrezka, sem ji razrezala na košče, popražla na čebuli, dodala zeleno papriko, paradižnik, korenje in koruzo ter seveda mal začimb. Pol se je vse to tenstalo cca. 1 uro in sem na koncu samo malo zagostila da je ratala taka super omaka s celimi koščki. Sem skuhala polento in dala v pekač spodaj mal polente, pa to omako čez in spet polento. Pol sem dala v pečico da se je polenta zapekla in čez naribala še mal sirčka. user posted image Blo je kar v redu, pa tud Larisa je jedlauser posted image No, tko, 1 ideja večuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2538
29.12.2008 12:28:05   
Februarka08
SN, Lana je cukeruser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2539
29.12.2008 12:32:56   
blaža
user posted image

Evo kako hitro rastemo.

user posted image

user posted image

Za Božično jutro sem uspel nafehtarit paneton. Mmmm kako mi je dober.

user posted image

Tako grdo pogledam, če me kaj kregajo

user posted image

Tako pa pogledam, ko nočem še spat.

user posted image

To sta oba moja februarčka.

Evo pa še par slikic današnje potičke

user posted image

user posted image

user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2540
29.12.2008 12:34:51   
Februarka08
Blaža super slikeuser posted image user posted image Blaž je res že velik fantuser posted image mmmmmmmmmmm, pa potica tud dobr izgledauser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2541
29.12.2008 12:35:26   
blaža

SN, Lana je cukeruser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2542
29.12.2008 12:38:12   
Februarka08
Dons mava pa zgleda sam midve samogovoreuser posted image
Tamala spi in spi... ko je treba kam it, ona vedno spi celo večnostuser posted image user posted image user posted image pol bo pa šefla mene kregalauser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2543
29.12.2008 12:38:34   
blaža
Ja naš je bil tudi 30 min lepotni spanec. Moram it.user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2544
29.12.2008 12:45:02   
Maj78
Dan

Žan spi šele prvo rundo in temu sledi da kosila ni pojedel več kot dve žlički, bom probala ko se zbudi če mu bo kaj do hrane. Matr kdaj bo konc iz temi zobmi ker se bo men strglal že itak od nespanja zdej bom pa še po desetkrat na dan mu kuhala al kaj, matr že zdej me okol prsta navija kaj šele bo?!

Zdej grem pa mal še za nazaj prebrat

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2545
29.12.2008 12:51:32   
srečka nosečka
blaža - tvoj fant pa je res veliiiiiiiiik user posted image , lušten pa ža pojest, pravzaprav oba Blaž in Matija user posted image .
Potica pa tudi božansko zgleda, verjamem, da bo še bolj božanska, ko jo boste jedli user posted image .

februarka - kaj bi jaz dala, da mi mala spi več kot pol ureuser posted image . Tako, pa se glih 2x obrnem, pa je že auf. user posted image

Lanino kosilo bo pa danes zelenjavna mineštra z zdrobom in en sirček not. Danes brez mesa. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 2546
29.12.2008 12:54:26   
Maj78
SN mi mamo pa mal podobno, polento s sladko smetano in zelenjava z mesekom, pa kaj k ni pojedel skoraj nič ma je tako dobro da bi še jaz zmlatla tole.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

Neposredna povezava do sporočila: 2547
29.12.2008 12:56:19   
itata
evo jakob pančka, jaz pa še mal po netu brkljam, sam bi bilo bolš, če bi šla še jaz mal spančkat... po mojem bom šla, ker sem zaspana sto na uro... pridne bodite, se mogoče kasnej še kej javim. 

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 2548
29.12.2008 12:56:56   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78

SN mi mamo pa mal podobno, polento s sladko smetano in zelenjava z mesekom, pa kaj k ni pojedel skoraj nič ma je tako dobro da bi še jaz zmlatla tole.

a ti daš v polento sladko smetano?

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 2549
29.12.2008 13:03:40   
Februarka08
Spi že 2 ure, kar se že ni naredlo nekaj časauser posted image dons pa, ko se nam mudiuser posted image ahhhhhhhhh

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  100 101 [102] 103 104   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?