|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 8. del
29.12.2008 13:07:26   
Maj78
Ja danes sem jo dala ampak čist mal tko da pol polenta ni trda ko se shladi ampak bolj tekoča

Februarka bodi srečna da spi, naš se je že zbudil.

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 2551
29.12.2008 13:24:38   
srečka nosečka
Evo, midve sva siti, zdaj pa šibava v mesto. user posted image  Čeprav je zunaj mrzlo kot user posted image .

Pridne bodite user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 2552
29.12.2008 13:41:11   
blaža
Evo mi smo tudi siti. Ste mi dale idejo za polento, ki nimam nič takega doma, ven se mi pa ne gre z Blažem, ki noro piha. Bom že šla sama popoldne.user posted image

Tako, da je jedel polento in kislo smetano sem dala malo noter. Je bil kar zadovoljen in je lepo pojedel. Tudi mi danes nič meska, ki ga je jedel včeraj z zelenjavo in krompirjem.

No zdej sem ga dala spat. Za enkrat zgleda, da bo zaspal, ki je vse tiho. Ponavadi pa rogovili, če takoj ne zaspi in, če ga kregam, me grdo gleda.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

Neposredna povezava do sporočila: 2553
29.12.2008 15:43:16   
ella79
dan user posted image
danes nas je že obiskal Dedek mraz, očitno je bila Zoja res pridna, in nam prinesel PRVI ZOBEK user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 2554
29.12.2008 16:06:55   
ella79
gorenjke a bi se jutri dobile na prednovoletni 'kavi' ? Men je načeloma vseeno kdaj in kje user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2555
29.12.2008 16:30:59   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dan user posted image
danes nas je že obiskal Dedek mraz, očitno je bila Zoja res pridna, in nam prinesel PRVI ZOBEK user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  Zoja user posted image  user posted image  user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2556
29.12.2008 16:31:44   
srečka nosečka
Midve sva bile zunaj, ne da je mrzlo kot user posted image , mrzlo je kot user posted image  user posted image  user posted image . user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 2557
29.12.2008 18:31:14   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Larisa spiuser posted image sem jo dala 1 uro prej spat, da vaju ja ujamem na kaviuser posted image

Zdej pa eno ? za vse tiste, ki imate že izkušnje z uvajanjem KM:
ta teden imam namen začet mal... in ji bom najprej nardila kakšen gres ali polento na KM - kolk morm to redčituser posted image ali je prav, da začnem tako uvajatuser posted image bo pa to domače KMuser posted image hvala za odgovoreuser posted image

Kljub temu, da je domače KM ni potrebno, da ga redčiš. Pri mleku niso važne maščobe, pač pa beljakovine, ki jih je za malčke preveč. Samo zdaj je Larisa že toliko stara (od 9M naprej), da ni potrebno redčenje. Ima pa Aptamil npr. tudi precej več maščob kot 3.5%, kot ga je v Alpskem mleku. Lahko ga ji daš z AM, da se ga počasi privadi.
Pa čestitke za 10Muser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ¨!

Bravo za Zojin zobek user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ! Zdaj naj pa še nam prinese kakšnega user posted image !

blaža, dobro tebi uspevajo te dobrote, res user posted image ! Mala dva sta pa itak frajerja user posted image user posted image user posted image !

No, mi smo se tudi danes dobili z Taro in Lariso user posted image user posted image user posted image . Obe punci pridno rasteta. Nam se je potem že tako mudilo it čofotat, da smo prijetno druščino takoj po kavici zapustili user posted image . Potem pa s čofotenjem tudi ni bilo nič, saj ni bilo niti enega parkirnega mesta user posted image user posted image user posted image . Si ne predstavljam, kakšno je moglo šele biti noter user posted image user posted image . Škoda kart po mojemuser posted image ! Je bil pa Tim zelo užaljen, ker se je tako veselil kopanja user posted image user posted image user posted image . Ko sva mu končno dopovedala situacijo in mu obljubila, da bomo še prišli, ko bo manj gužve, se je končno pomiril. 

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 2558
29.12.2008 18:34:35   
Stipe air force
Bambi, pa to je pozitivni holesterolni zlocin... fantasticna Idrijska ocvirkovka... Hvalaaaa !!!! user posted image  user posted image  user posted image .

Sefla se ze base... jaz pa se bom ! user posted image  user posted image  user posted image

Bambi, ko ste odsli... je Februarka zacela govort o basah, odojckih in ostalih svinjarijah... komaj smo cakal domov prit kako so nam se sline cedile, se Carica je mislila da se nama je zmesalo user posted image ... in zdaj HOLESTEROLNA AKCIJA !!! user posted image  user posted image  user posted image

mmmmmmmmmmmm ...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2559
29.12.2008 18:40:18   
Stipe air force

dan user posted image

Bravo Zoja... za prvi zobek... user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2560
29.12.2008 18:45:51   
bamby
IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force

Bambi, pa to je pozitivni holesterolni zlocin... fantasticna Idrijska ocvirkovka... Hvalaaaa !!!! user posted image  user posted image  user posted image .

Sefla se ze base... jaz pa se bom ! user posted image  user posted image  user posted image

Bambi, ko ste odsli... je Februarka zacela govort o basah, odojckih in ostalih svinjarijah... komaj smo cakal domov prit kako so nam se sline cedile, se Carica je mislila da se nama je zmesalo user posted image ... in zdaj HOLESTEROLNA AKCIJA !!! user posted image  user posted image  user posted image

Stipe, naj vama holesterol dobro tekne user posted image user posted image user posted image . Jah, februarka se pa očitno s svojimi basami in ostalimi svinjarijah zna le pohvalit, a ne, da bi pa kaksen holesterol s sabo prinesla se pa ne spomni user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes jo je očitno Larisa čist iz tira vrgla, ker je tako dolgo spala, ker ni bilo treba user posted image . Očitno bo treba vajo ponovit! A ste ZA????

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 2561
29.12.2008 18:48:51   
Februarka08
Čer.

Najprej Dolenjka family in Bamby family, lepo da smo se spoznali v celotni zasedbiuser posted image bilo je superuser posted image moj dragi je istega mnenjauser posted image komaj čakamo tisti omenjeni piknikuser posted image user posted image

Evo, mi smo tudi že doma (žeuser posted image user posted image ), vmes sem hotla dat tamali Hipp kašico, ji vse naštimam v avtu in iščem kot zmešana žličkouser posted image doma sem jo pustilauser posted image user posted image user posted image user posted image še nikol se mi ni to nardilouser posted image pol sem letela v BC po nove žličke da sem ji dala lahko za jestuser posted image no, ko je bla ona sita, sva šla midva spotoma po en priboljšek in sva se glih namalcalauser posted image zih ni bil tako dober kot ocvirkovkauser posted image ampak sva vseeno sitauser posted image

Bamby, hvala tud teb za obrazložitev glede mlekauser posted image
Zoja user posted image user posted image user posted image user posted image za 1. zobek. Sva glih z Bamby premlevale kdo je še brezzobiuser posted image no, pa sva se zmotile glede tebeuser posted image

Stipe in Dolenjka, če boste še kdaj tako blizu kot včerajuser posted image user posted image se le oglasite na kakšni domači dobrotiuser posted image

Tako, zdaj dam pa še malčici večerjo, potem pa večerni ritual. Naj jo pa pohvalim, smo šopingirali in ni tud pisknilauser posted image user posted image pridna je bla ful. Valjda, zih je bla še sita od dolenjkine piceuser posted image

Lep večer!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2562
29.12.2008 18:49:46   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Stipe, naj vama holesterol dobro tekne user posted image user posted image user posted image . Jah, februarka se pa očitno s svojimi basami in ostalimi svinjarijah zna le pohvalit, a ne, da bi pa kaksen holesterol s sabo prinesla se pa ne spomni user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes jo je očitno Larisa čist iz tira vrgla, ker je tako dolgo spala, ker ni bilo treba user posted image . Očitno bo treba vajo ponovit! A ste ZA????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to morte pridt k nam in boste dobliuser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2563
29.12.2008 18:52:00   
Stipe air force

Vsekakor je treba vajo ponovit user posted image  user posted image  user posted image ... Smo pa imeli s Februarko resne bilateralno holesterolne pogovore, potem ko ste odsli... user posted image  user posted image  user posted image ...

BASE NA HORZONTU user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2564
29.12.2008 18:53:27   
Februarka08

gorenjke a bi se jutri dobile na prednovoletni 'kavi' ? Men je načeloma vseeno kdaj in kje user posted image

dopoldan sem brez avtauser posted image ga gre moj šele jutri registrirat, popoldne sem pa pri mami, ker praznuje obl. poroke in gremo na eno kavicouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2565
29.12.2008 18:56:27   
Stipe air force

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

to morte pridt k nam in boste dobliuser posted image user posted image user posted image

Vsekakor... magar nas pot vodila preko Bruslja... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2566
29.12.2008 18:57:12   
Februarka08

Vsekakor... magar nas pot vodila preko Bruslja... user posted image  user posted image  user posted image

no, te držim za besedouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2567
29.12.2008 18:59:30   
Stipe air force
Me ze Sefla zene stran user posted image  ker se hoce oglasit... Bamby in Februarka... lepo vas je bilo spoznati... tudi vajine druzine in Februarcke... user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2568
29.12.2008 19:04:50   
Februarka08

Me ze Sefla zene stran user posted image  ker se hoce oglasit... Bamby in Februarka... lepo vas je bilo spoznati... tudi vajine druzine in Februarcke... user posted image  user posted image  user posted image

hvala enakouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2569
29.12.2008 19:13:09   
bamby

. Jah, februarka se pa očitno s svojimi basami in ostalimi svinjarijah zna le pohvalit, a ne, da bi pa kaksen holesterol s sabo prinesla se pa ne spomni user posted image user posted image user posted image user posted image . Danes jo je očitno Larisa čist iz tira vrgla, ker je tako dolgo spala, ker ni bilo treba user posted image

Ne razglašaj tega preveč naglas,  da ne boš dobila celo invazijo februarčkov v vaš konc na base user posted image . Drgač boste mogli še najmanj dva pujsa v koline dat user posted image user posted image user posted image .
Je bilo pa tudi meni v veselje spoznat še boljše polovice mam februarkinj. Moram priznat, da sta oba fejst deca in super za dobro družbo user posted image user posted image user posted image !

stipe, kje je zdaj šefla??? A še zmerom malica, ali ji ti ne pustiš do compa???

Neposredna povezava do sporočila: 2570
29.12.2008 19:25:52   
dolenjka
Čer user posted image

Sej bi kaj napisala pa povedala, pa vidim, da sem čist ven padla, Stipe pa notr user posted image  user posted image  user posted image
Tamali sem že flaško naštimala, zdaj se bo hladila, mi3je gremo pa v zgornje sobane na čofa čofa potem ko carica zaspi pa ziher pade še en kos odlične ocvirkovke user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Bamby, nikol več je ne bom pekla, ker tako dobre itak ne morem nikol spečt user posted image  user posted image  
No, pol pa še sladica pade, sem Stipetu obljubila, da tisti ki izgubi stavo, drugemu sladoled in sadje naštima in jaz sem izgubila. Sva šla stavit koliko je Tara težka, ker smo šli prejle na kontrolno tehtanje (nas je pediatrinja naročila). Jaz sem rekla da ima okoli 7350 g, on pa 7300 g in  ima 7220 user posted image

No, se javim ko carica odide k palčkom user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 2571
29.12.2008 19:39:19   
Blacky*
čer,

mi2 se odpravljava v savno. Val še vedno uživa na počitnicah. Ima se enkratno... babi in dedi ustrežeta vsaki njegovi želji.
No, jutri greva ponj, pa bomo videli kako bo back to reality user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2572
29.12.2008 19:41:17   
Blacky*

dan user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za zobek user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2573
29.12.2008 19:41:44   
Blacky*
Pa fajn da ste tako uživali v SN na mini srečanju .

Z mojim sva bila sicer v hitrem šopingu na tistem koncu, a nisva utegnila prit pozdravit, a mislim da sva bila tudi prepozna. Sva bila šele okoli 15 ure tam.

No, šibam pakirat.

Papa

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 2574
29.12.2008 19:53:05   
listek1

JJJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Tud men, mogoče bi udarle kakšno tako kavo kot je bila običajno ob torkih user posted image , al pa kakšno minutko prej. In men bi qulandia čist sedla? Kaj pa ostale pravte? In ti ella bi ti blo tko ok?

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 2575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  101 102 [103] 104 105   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?