|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
29.12.2008 17:21:47   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: mafi

Madona, Gregi noče zaspat user posted image  Samo tekam sem in tja...

Ta sončna, hvala za KLIK user posted image  A veste, da se ti otroci celo šolajo doma?? Meni bi se zrolalo!!!!!!!!!!!

mogoče pa hoče nadoknadit čas z sestramauser posted image , al se pa boji da mu bosta spet ušle

Itak sta mu za čez noč ušli, ker stene še niso suhe - spita pri moji mami user posted image

Bi bilo bolje, da bi Gregi šel za kako noč na dopust k babiciuser posted image

Če bi spal, bi bilo to komot izvedljivo. Moja mami bi ga takoj vzela user posted image

Taščo bi pa pokopalo, ja...

Bi jo vsaj kozjih molitvic naučil. user posted image  babji

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
29.12.2008 17:21:50   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Špelin@

user posted image

user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

user posted image   user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
29.12.2008 17:21:55   
barbaw

Zbujanje ponoči: zame je mnogo lažje vstajat za večjega otroka, pri user posted image  je zame najtežje user posted image

Tule se pa jaz zelo strinjam. Ta veliki ti takoj nazaj zaspi, pa lahko ga pustiš, user posted image  pa se moraš čisto posvetit in skakt okrog njega. user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
29.12.2008 17:23:33   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Se javljam na raport. Nimam pojma kje sem ostala in sem zelo slabe volje tako da niti ne vem kje bom nadaljevala. Sem jezna na cel svet danes, pa še oba otroka imam bolana. user posted image  Jaka ni nič napredoval in je njegovo zdr. stanje kljub AB in inhalacijam obstalo na istem mestu, Maja pa je tako daleč prilezla, da ima tudi AB in inhalacije in je po mnenju zdravnice v zelo slabem stanju. Njene pljučke namreč. user posted image  Imam cel spisek kdaj moram dati zdravila kateremu otroku in je prav grozno. Si grem zdaj zaznamke na tel. nastvait, da bom dajala zdravila ob točnih urah.

Se bom probala kasneje kaj javit, če bo energije. Kuhinje nisem pospravila, pa še volje nimam več zato, ker so vsi doma in ne morem ob vseh nič naredit. Še bolj je razmetano kot ponavadi. user posted image  Me to ful jezi, ker sem planirala, da si bom vse naredila ko bo moj doma.

o ti boga sončica, sej za take ljudi kot si ti, s polno dobre volje, se vedno najde hitra prava pot, boš videla da se bo vse poštimalo. Pošiljamo ti velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za čimprejšnje okrevanje.
Glede pospravljanja se pa ne sekiraj, saj boš vse poštimala ko boste vsi zdravi in boš imela več časa, zdaj kar poskrbi za tvoja sončka, ker te bolj potrebujeta kot cota in omare.

Saj vem, da me otroci bolj rabijo, samo me jezi, ker naš ati ni za skoraj nobeno rabo. user posted image  Sem ga danes nagnala, ker je bil siten doma in je odšel. Moram vam povedat, da se dosti boljše sama počutim z otroci kot če je on doma. Ker ko je doma računam na njega in sem vsakič razočarana. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
29.12.2008 17:35:06   
darmar
koliko se odšteje če meriš vročino v rito? Zala ima 38 ???

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
29.12.2008 17:52:09   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

koliko se odšteje če meriš vročino v rito? Zala ima 38 ???

tklole men piše na termometru:
- ritka: 38
- uho: 37,4
- čelo 37,1

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3206
29.12.2008 17:54:20   
Soncnica Sandra ***
Drugače pa pozdravljene! user posted image

Evo, mi smo spet doma.

Smo bili v Mojstrani pri moji kolegici na obisku in je bilo super. Prav fino je bilo čvekati s staro kolegico user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Manca in Leon sta uživala in se igrala, samo na koncu sta bila pa oba taka zaspankota da ni bilo res, ampak zaspati pa ne user posted image

Potem smo bili še na Hrušici, in ne boste verjele kakšen mrazzzzzzzzzzzzzzzzz -10stopinj, ma da človek zmrzne user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
29.12.2008 17:56:27   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava

dobro jutro!

pozdravljena izgubljena duša user posted image

še od mene en glas: upam, da ste ok, mi preživljamo norice! živo je res zdelal, ima ful noric, nekaj celo zelo gnojnih... no zdej se že sušijo, smo že preživel ta hujše!
user posted image user posted image user posted image  zate in za Živo!!!!

bom dala eno slikco moje bogice gor, boste vidle... če jih nima ene 100 samo po glavi...

odpovedali smo novo leto v kranjski gori, tko da sem še zmeri zelo žalostna in zoprna... moj je šel kar v službo dons... me ima že dost...
Oh škoda za odpoved novega leta. Ma vi se samo hitro pozdravite in bo.
Tvoj bo pa še rad pri tebi doma user posted image

lpsvojeglava

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
29.12.2008 17:57:51   
Soncnica Sandra ***

Sončnica Sandra: sori, mal sem out ampak a nisi ti slikla neki v Muci maci, ko smo bile zadnjič? a so te slikce kje gor?

Te slikice so v albumu, samo jih vidijo samo moji prijatelji. Sej sem ti poslala povabilo, moreš ga imeti med ZS. Klikni na povezavo in boš videla slikice user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3209
29.12.2008 17:58:38   
Soncnica Sandra ***

Sem pogledala slikce iz Kitajca na FB! Zgleda, da ste uživale! Naslednjič pridem tud jaz ;)

Le glej da res prideš user posted image

Tudi do teh slik imaš link na ZS user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3210
29.12.2008 17:58:52   
Soncnica Sandra ***

Aja še to: naša se je včeraj prvič obrnila s trebuha na hrbet user posted image
Bolje pozno kot nikoli user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 3211
29.12.2008 18:00:07   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Jutro vsem skupaj. Kofi za vse, itak.user posted image
Mi2 z Vidkom sva nahodna in tečna. Vidku pa še zobki rastejo, verjetno bosta najprej dve enki ena za drugo glih zdej, pol pa se že dvojke zgoraj kažejo, tko de pričakujemo 4 zobke na hmal. O joj! Bo že.
Nč, lepo se mejte pa se še kej javm, pa slikce gor naložim iz toplic, k bom lahko spet do računalnika pršla.user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  za Videka!!!

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
29.12.2008 18:02:10   
Soncnica Sandra ***

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

user posted image  Dobro jutro! user posted image

Evo kavica se že kuha, postrezite si, .... user posted image

Aja, pa spali smo do 6.00 user posted image

user posted image user posted image za Manco!!!! Koliko ti sedaj spi v kosu, če je zadetek na lotu?

Naša je spala do 8h; 11ur v kosuuser posted image Andraž pa do 8.30h, samo je ponoč jokal in sem mogla okoli 3h do njega, da sem ga zmasirala in je zaspal nazajuser posted image Če ta mala da mir, ga ta večji neuser posted image

Špelin@ jaz sem včeraj obupala nad tvojo hitrostjo, sem imela prštiman en lep post za 7000, pa te nisem dočakalauser posted image  zato ti user posted image user posted image user posted image  za 7000user posted image user posted image user posted image

naša spi v kosu  9 ur
običajno od 20.30-5.30 ure
včeraj je pa drugo rundo spanja imela bolj pozno, tako da sva se tudi kopali kasneje in je zaspala ob 21.30 in posledično je tudi pol ure dlje spala kot ponavadi, amapk je bila še vseeno ob 6.00 auf

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3213
29.12.2008 18:05:39   
Soncnica Sandra ***
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: tally

to bi bilo preveč lepo da se ne bi zbujali user posted image kaj nas še čaka pa niti ne razmišljamuser posted image user posted image user posted image

Imaš prav. Uživaj v sedanjostiuser posted image

A js pa naj uživam v upanju na boljšo prihodnost??user posted image user posted image user posted image  No pri nas smo še zmer brez zize, čeprav sm pa js na dobri poti do mastitisa user posted image ...

A se lahk pohvalim, kaj zdele delam... PIJEM BELO KAVO ....Z MLEKOM ....ČIST TAPRAVIM KRAVJIM user posted image !!!! Ja derem se user posted image user posted image !

user posted image user posted image user posted image user posted image  evo pa si le dočakala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ej sam js sm res mal čudna, a vete, da mam kr mal moralnega mačka, ko si stiskam mleko in razmišljam, da bi lahk še dojila user posted image . Ko pa tamau začne iskat pa itak... upam, da bo kmal minilo.

Ah ne se sekirat. Men je bilo tud ful smotano, ker nisem mogla dojit, amapk mislim, da moji Manci zared tega prav čist nč ne manjka, zato se ne obremenjevat preveč

Drgač je ponoči ful zoprno.... ja jana... ker nismo navajene, je ful zoprno delat AM sred noči user posted image . Dons je jedel ob dveh pa ob pol šestih. Ga je blo pa ob pol šestih kr težko uspavat brez zize, ampak je ratalo pa sva spala pol do deset do sedmih. Ma sej bouser posted image ...

Kaj pa če mu ponudiš čaj al pa vodo ponoči. A misliš da je lačen?
ČE ti čez dan zadosti poje, potem bi bilo čisto OK, če mu ponoči ponudiš čaj

Estrella tvoja Alja je pa itak fenomen user posted image ! Kako se delajo taki otroci, da tolk spijo?user posted image user posted image
Ja, Alja je pa itak fenomen od otroka, kar se spanja tiče user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3214
29.12.2008 18:06:12   
Soncnica Sandra ***

No, v albumu so friški slikce, tu pa ste dve iz albuma ( sta 2 nova albuma):

user posted image
user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  ful je simpatiko

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 3215
29.12.2008 18:07:21   
mafi
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Se javljam na raport. Nimam pojma kje sem ostala in sem zelo slabe volje tako da niti ne vem kje bom nadaljevala. Sem jezna na cel svet danes, pa še oba otroka imam bolana. user posted image  Jaka ni nič napredoval in je njegovo zdr. stanje kljub AB in inhalacijam obstalo na istem mestu, Maja pa je tako daleč prilezla, da ima tudi AB in inhalacije in je po mnenju zdravnice v zelo slabem stanju. Njene pljučke namreč. user posted image  Imam cel spisek kdaj moram dati zdravila kateremu otroku in je prav grozno. Si grem zdaj zaznamke na tel. nastvait, da bom dajala zdravila ob točnih urah.

Se bom probala kasneje kaj javit, če bo energije. Kuhinje nisem pospravila, pa še volje nimam več zato, ker so vsi doma in ne morem ob vseh nič naredit. Še bolj je razmetano kot ponavadi. user posted image  Me to ful jezi, ker sem planirala, da si bom vse naredila ko bo moj doma.

za tvojadva pikcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3216
29.12.2008 18:26:48   
barbaw
Pri nas pokajo ampak ne s petardami temveč nekaj bolj močnim. user posted image  Upam, da jih pamet sreča. Me prav skrbi kako bo z Majo za novo leto. Nje ne moreš bolj dolgo obdržat pokonci kot je naš škratek lahko ostal. Kako so si otroci različni. Sem upala, da bo tudi pri zdravju tako, zdaj pa me skrbi, da bomo naslednja 3 leta non-stop letali k zdravniku. Se bom pustila presenetit kaj bo prinesla pomlad.

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
29.12.2008 18:47:36   
Srčekgirll

No, v albumu so friški slikce, tu pa ste dve iz albuma ( sta 2 nova albuma):

user posted image
user posted image

Iiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image  ful je simpatiko

Hvalauser posted image Sam na zgornji sliki zgleda da ma ful velika ušesa,user posted image pa drgač jih nima.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

Neposredna povezava do sporočila: 3218
29.12.2008 18:49:27   
Estrella*
Oj!

Jaz sem še sama doma, Alja je vstala pred pol ure in sedaj gruntam kaj naj ji dam za večerjo.

barbaw: user posted image  pusti kuhinjo in deca, itak te sam v slabo voljo spravljata in energijo raje vloži v kaj bolj koristnega.

darmar: za vas pa user posted image user posted image user posted image da se čimprej stanje izbolljša.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
29.12.2008 19:21:28   
darmar

dobro jutro!

pozdravljena izgubljena duša user posted image

še od mene en glas: upam, da ste ok, mi preživljamo norice! živo je res zdelal, ima ful noric, nekaj celo zelo gnojnih... no zdej se že sušijo, smo že preživel ta hujše!
user posted image user posted image user posted image  zate in za Živo!!!!

bom dala eno slikco moje bogice gor, boste vidle... če jih nima ene 100 samo po glavi...

odpovedali smo novo leto v kranjski gori, tko da sem še zmeri zelo žalostna in zoprna... moj je šel kar v službo dons... me ima že dost...
Oh škoda za odpoved novega leta. Ma vi se samo hitro pozdravite in bo.
Tvoj bo pa še rad pri tebi doma user posted image

lpsvojeglava

Svojeglava user posted image user posted image user posted image . A zdej pa še to. Sej mal se ti je pa zdelo. Kako pa je s plavanjem??? Kaj poklič, da mal poklepetava.

Neposredna povezava do sporočila: 3220
29.12.2008 19:24:22   
darmar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Živa

Morem še jest se hit pohvalit, naša tud zdej to kar obvlada, od 24., torej od 7. meseca. Samo se bolj švoh kontrolira in z bučko mal udar. Enkrat bolj enkrat manj.

< Sporočilo je popravil darmar -- 29.12.2008 19:25:42 >

Neposredna povezava do sporočila: 3221
29.12.2008 19:29:35   
jana81
a mi lahk ena pove vsaj 5 različnih jedi ki jih lahko dam za večerjo, ob predpostavki da je čez dan že jedu zelenjavo, mesek in sadje, teh mlečnih kašic sem naveličana, pa Nejc tud verjetno...kdaj mu bom lahk dala salamo in klobaso??user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
29.12.2008 19:30:34   
barbaw
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Živa

Morem še jest se hit pohvalit, naša tud zdej to kar obvlada, od 24., torej od 7. meseca. Samo se bolj švoh kontrolira in z bučko mal udar. Enkrat bolj enkrat manj.

A te potolažim, da moja to ni naredila niti 5x, obvlada pa druge stvari.

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3223
29.12.2008 19:30:37   
barbaw

Oj!

Jaz sem še sama doma, Alja je vstala pred pol ure in sedaj gruntam kaj naj ji dam za večerjo.

barbaw: user posted image  pusti kuhinjo in deca, itak te sam v slabo voljo spravljata in energijo raje vloži v kaj bolj koristnega.

darmar: za vas pa user posted image user posted image user posted image da se čimprej stanje izbolljša.

Deca sem nagnala od doma, kuhinja je površinsko pospravljena. Sedaj se ubadam z otrokoma. Kaj bom pa potem delala pa še ne vem.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3224
29.12.2008 19:31:13   
darmar
Sončnica Sandra hvala za navodila. Zdaj vem da smo glih na meji.

Zdravnica pravi, da je zaenkrat nekako OK. Ven na zrak naj ne hodimo, če je pod 0, saj ni dobro če je nos zabasan in gre ves mraz v usta. Zali so naredili SATURACIJO (ne vem če sem prav napisala). To je to koliko je kisika v krvi. Rezultat je bil 96.  In tud to je zaenkrat OK. Če pa začne še bolj mokro kašljat ???? pa naj pridemo takoj nazaj oz. če bo prehitro dihala, več kot 35 vdihov na minuto.

SS user posted image user posted image user posted image  bravo za spanje vaše Mance. Pri nas so 3-4 na noč budnice. Včasih, da le dobi dudo, včasih še mal popije. Ampak vstat iz poslte pa morem.

Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

Katero ime vam je bolj všeč?
tiamia

Aljaž (49%)

Anej (34%)

Tjan (16%)

Število vseh glasov: 310

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!