Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 15:35:47
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: tally to bi bilo preveč lepo da se ne bi zbujali kaj nas še čaka pa niti ne razmišljam Imaš prav. Uživaj v sedanjosti A js pa naj uživam v upanju na boljšo prihodnost?? No pri nas smo še zmer brez zize, čeprav sm pa js na dobri poti do mastitisa ... A se lahk pohvalim, kaj zdele delam... PIJEM BELO KAVO ....Z MLEKOM ....ČIST TAPRAVIM KRAVJIM !!!! Ja derem se ! Ej sam js sm res mal čudna, a vete, da mam kr mal moralnega mačka, ko si stiskam mleko in razmišljam, da bi lahk še dojila . Ko pa tamau začne iskat pa itak... upam, da bo kmal minilo. Drgač je ponoči ful zoprno.... ja jana... ker nismo navajene, je ful zoprno delat AM sred noči . Dons je jedel ob dveh pa ob pol šestih. Ga je blo pa ob pol šestih kr težko uspavat brez zize, ampak je ratalo pa sva spala pol do deset do sedmih. Ma sej bo ... Estrella tvoja Alja je pa itak fenomen ! Kako se delajo taki otroci, da tolk spijo? za pitje ta prave kave in upam, da ne boš fasala mastitisa Odgovor na zadnje vprašanje pa tudi mene zanima
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 15:38:00
|
|
|
|
hijenca
|
Halo halo! Malo se javim, pa čeprav vem, da me nobena ni pogrešala . Jaz še zmeraj lečem okrog zaradi mojega avta. Danes sem bila že pri prodajalcu, smo se zmenili s prejšnjim lastnikom, da vidim, če bo primaknil kak evro, ker nam je tak avto prodal. Trenutno smo zmetali približno 1000 € za nove dele, še malo pa bomo iz starega avta nardili novega . Upam, da bom danes zvečer imela več časa, da pridem malo poklepetat, ker sedaj pa že pogrešam pravi babji čvek. Videk mi še kar kašlja, ampak malo manj, danes zvečer mu bom podplate namazala s kremico iz materine dušice (Tilči bom preizkusla tvoj recept), jutri pa grema vseeno k P. Trenutno spi že več kot 2 uri in sem končno uspela posodo pospravit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 15:39:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 oj čveke najprej prosim za opravičene ure brez rr-ja, ker sem čist padla v eno igrco in ne morem brez nje.. naty jst sem na istem... mi je hudo ker sem nehala dojit, po drugi strani pa vsaj spi ponoči, v primerjavi s prej, se zdej zbudi 1-2x. Me pa bolijo kot hudič. Kaj za ene igrice
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 15:43:55
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Naty* a reeeees? vidiš kolk so forumi koristni, tega pa res nisem vedla , evo dons bo pa hitro ! hvalaaaa!!! Naty imam občutek ko boš mela naštiman mlek, ga pa ne bo hotel jesti naty pr nas je isto ponoč, se dere dokler mu ne dam flaše, in včasih še preveč segrejem, eh kriza, ziza je bla bolj kamot. zato verjetno Gal noče flaše
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 15:47:21
|
|
|
|
Anitka
|
Mi smo danes spali do 8.45, potem je šla mami pa na eno tako zaključno kosilo v službo in po božičnico - beri pohodne palice. Ob dveh naju je pa ati zapustil in šel na eno praznovanje RD, ki se bo zavleklo pozno v noč in bom spet samo . Sem si pa rekla, da ga pa tokrat niti enkrat ne pokličem!!!!!!!!!!Bom raje živčke šparala za kaj koristnejšega. Jutri zvečer pa gremo ženske malce plesat in se zabavat. Gal še kar pokašljuje in ima poln nosek, amapk gre na bolje. Se beremo kasneje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:09:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: jana81 oj čveke najprej prosim za opravičene ure brez rr-ja, ker sem čist padla v eno igrco in ne morem brez nje.. naty jst sem na istem... mi je hudo ker sem nehala dojit, po drugi strani pa vsaj spi ponoči, v primerjavi s prej, se zdej zbudi 1-2x. Me pa bolijo kot hudič. Kaj za ene igrice 5 v vrsto. TOLE
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:25:44
|
|
|
|
barbaw
|
Se javljam na raport. Nimam pojma kje sem ostala in sem zelo slabe volje tako da niti ne vem kje bom nadaljevala. Sem jezna na cel svet danes, pa še oba otroka imam bolana. Jaka ni nič napredoval in je njegovo zdr. stanje kljub AB in inhalacijam obstalo na istem mestu, Maja pa je tako daleč prilezla, da ima tudi AB in inhalacije in je po mnenju zdravnice v zelo slabem stanju. Njene pljučke namreč. Imam cel spisek kdaj moram dati zdravila kateremu otroku in je prav grozno. Si grem zdaj zaznamke na tel. nastvait, da bom dajala zdravila ob točnih urah. Se bom probala kasneje kaj javit, če bo energije. Kuhinje nisem pospravila, pa še volje nimam več zato, ker so vsi doma in ne morem ob vseh nič naredit. Še bolj je razmetano kot ponavadi. Me to ful jezi, ker sem planirala, da si bom vse naredila ko bo moj doma.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:28:01
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se javljam na raport. Nimam pojma kje sem ostala in sem zelo slabe volje tako da niti ne vem kje bom nadaljevala. Sem jezna na cel svet danes, pa še oba otroka imam bolana. Jaka ni nič napredoval in je njegovo zdr. stanje kljub AB in inhalacijam obstalo na istem mestu, Maja pa je tako daleč prilezla, da ima tudi AB in inhalacije in je po mnenju zdravnice v zelo slabem stanju. Njene pljučke namreč. Imam cel spisek kdaj moram dati zdravila kateremu otroku in je prav grozno. Si grem zdaj zaznamke na tel. nastvait, da bom dajala zdravila ob točnih urah. Se bom probala kasneje kaj javit, če bo energije. Kuhinje nisem pospravila, pa še volje nimam več zato, ker so vsi doma in ne morem ob vseh nič naredit. Še bolj je razmetano kot ponavadi. Me to ful jezi, ker sem planirala, da si bom vse naredila ko bo moj doma. upam, da se tvoja dva sončka čimprej pozdravita. Tebi pa pošiljam še eno ekstra za energijo.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:29:06
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se javljam na raport. Nimam pojma kje sem ostala in sem zelo slabe volje tako da niti ne vem kje bom nadaljevala. Sem jezna na cel svet danes, pa še oba otroka imam bolana. Jaka ni nič napredoval in je njegovo zdr. stanje kljub AB in inhalacijam obstalo na istem mestu, Maja pa je tako daleč prilezla, da ima tudi AB in inhalacije in je po mnenju zdravnice v zelo slabem stanju. Njene pljučke namreč. Imam cel spisek kdaj moram dati zdravila kateremu otroku in je prav grozno. Si grem zdaj zaznamke na tel. nastvait, da bom dajala zdravila ob točnih urah. Se bom probala kasneje kaj javit, če bo energije. Kuhinje nisem pospravila, pa še volje nimam več zato, ker so vsi doma in ne morem ob vseh nič naredit. Še bolj je razmetano kot ponavadi. Me to ful jezi, ker sem planirala, da si bom vse naredila ko bo moj doma. upam, da se tvoja dva sončka čimprej pozdravita. Tebi pa pošiljam še eno ekstra za energijo. Kuhinja pa bo že počakala. Ne se sedaj še zaradi kuhinje sekirat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:30:23
|
|
|
|
darmar
|
ja komi sem vas najdla!!! Dan!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:31:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
eh čveke, me zgleda res nite pogrešale... Sem vam prej pozabla povedat, da ima naša Taja novo pridobitev , ki jo že dva dni preizkuša.... se vozi v novem avtosedežu, ki ga je dedi kupil za božička, stric pa pripeljal iz nemčije in nam prihranil 80 €... Taja uživa v njem, ker vse lepo ven vidi, pa še naprej se vozi in mami končno dobiva spet kake šlateke po bedrci, ker se po dolgem času spet spredaj vozi. Barbaw- pa za mala dva, da se čimprej pozdravita...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:34:31
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika eh čveke, me zgleda res nite pogrešale... Sem vam prej pozabla povedat, da ima naša Taja novo pridobitev , ki jo že dva dni preizkuša.... se vozi v novem avtosedežu, ki ga je dedi kupil za božička, stric pa pripeljal iz nemčije in nam prihranil 80 €... Taja uživa v njem, ker vse lepo ven vidi, pa še naprej se vozi in mami končno dobiva spet kake šlateke po bedrci, ker se po dolgem času spet spredaj vozi. Barbaw- pa za mala dva, da se čimprej pozdravita... Bravo za Tajo . Čmrlika, ti pa reci možeku, da te naj ne šlata med vožnjo, ampak naj spremlja promet
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:39:41
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se javljam na raport. Nimam pojma kje sem ostala in sem zelo slabe volje tako da niti ne vem kje bom nadaljevala. Sem jezna na cel svet danes, pa še oba otroka imam bolana. Jaka ni nič napredoval in je njegovo zdr. stanje kljub AB in inhalacijam obstalo na istem mestu, Maja pa je tako daleč prilezla, da ima tudi AB in inhalacije in je po mnenju zdravnice v zelo slabem stanju. Njene pljučke namreč. Imam cel spisek kdaj moram dati zdravila kateremu otroku in je prav grozno. Si grem zdaj zaznamke na tel. nastvait, da bom dajala zdravila ob točnih urah. Se bom probala kasneje kaj javit, če bo energije. Kuhinje nisem pospravila, pa še volje nimam več zato, ker so vsi doma in ne morem ob vseh nič naredit. Še bolj je razmetano kot ponavadi. Me to ful jezi, ker sem planirala, da si bom vse naredila ko bo moj doma. Barbaw, prijateljica draga drži se in za tvoja sončka. Glede razmetanega stanovanja pa se ne sekiraj. Bo že.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:41:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika eh čveke, me zgleda res nite pogrešale... Sem vam prej pozabla povedat, da ima naša Taja novo pridobitev , ki jo že dva dni preizkuša.... se vozi v novem avtosedežu, ki ga je dedi kupil za božička, stric pa pripeljal iz nemčije in nam prihranil 80 €... Taja uživa v njem, ker vse lepo ven vidi, pa še naprej se vozi in mami končno dobiva spet kake šlateke po bedrci, ker se po dolgem času spet spredaj vozi. Barbaw- pa za mala dva, da se čimprej pozdravita... za novo pridobitev in čimveč šlatekov po bedrcah ti želim in seveda previdno!!!
< Sporočilo je popravil Anitka -- 29.12.2008 16:48:07 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:44:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se javljam na raport. Nimam pojma kje sem ostala in sem zelo slabe volje tako da niti ne vem kje bom nadaljevala. Sem jezna na cel svet danes, pa še oba otroka imam bolana. Jaka ni nič napredoval in je njegovo zdr. stanje kljub AB in inhalacijam obstalo na istem mestu, Maja pa je tako daleč prilezla, da ima tudi AB in inhalacije in je po mnenju zdravnice v zelo slabem stanju. Njene pljučke namreč. Imam cel spisek kdaj moram dati zdravila kateremu otroku in je prav grozno. Si grem zdaj zaznamke na tel. nastvait, da bom dajala zdravila ob točnih urah. Se bom probala kasneje kaj javit, če bo energije. Kuhinje nisem pospravila, pa še volje nimam več zato, ker so vsi doma in ne morem ob vseh nič naredit. Še bolj je razmetano kot ponavadi. Me to ful jezi, ker sem planirala, da si bom vse naredila ko bo moj doma.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:45:27
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar ja komi sem vas najdla!!! Dan!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:45:57
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar ja komi sem vas najdla!!! Dan! Ja ojla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:46:00
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Se javljam na raport. Nimam pojma kje sem ostala in sem zelo slabe volje tako da niti ne vem kje bom nadaljevala. Sem jezna na cel svet danes, pa še oba otroka imam bolana. Jaka ni nič napredoval in je njegovo zdr. stanje kljub AB in inhalacijam obstalo na istem mestu, Maja pa je tako daleč prilezla, da ima tudi AB in inhalacije in je po mnenju zdravnice v zelo slabem stanju. Njene pljučke namreč. Imam cel spisek kdaj moram dati zdravila kateremu otroku in je prav grozno. Si grem zdaj zaznamke na tel. nastvait, da bom dajala zdravila ob točnih urah. Se bom probala kasneje kaj javit, če bo energije. Kuhinje nisem pospravila, pa še volje nimam več zato, ker so vsi doma in ne morem ob vseh nič naredit. Še bolj je razmetano kot ponavadi. Me to ful jezi, ker sem planirala, da si bom vse naredila ko bo moj doma. o ti boga sončica, sej za take ljudi kot si ti, s polno dobre volje, se vedno najde hitra prava pot, boš videla da se bo vse poštimalo. Pošiljamo ti veliko , za čimprejšnje okrevanje. Glede pospravljanja se pa ne sekiraj, saj boš vse poštimala ko boste vsi zdravi in boš imela več časa, zdaj kar poskrbi za tvoja sončka, ker te bolj potrebujeta kot cota in omare.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:46:43
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika eh čveke, me zgleda res nite pogrešale... Sem vam prej pozabla povedat, da ima naša Taja novo pridobitev , ki jo že dva dni preizkuša.... se vozi v novem avtosedežu, ki ga je dedi kupil za božička, stric pa pripeljal iz nemčije in nam prihranil 80 €... Taja uživa v njem, ker vse lepo ven vidi, pa še naprej se vozi in mami končno dobiva spet kake šlateke po bedrci, ker se po dolgem času spet spredaj vozi. Barbaw- pa za mala dva, da se čimprej pozdravita... Po pamet na cesti
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:48:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Mi smo danes spali do 8.45, potem je šla mami pa na eno tako zaključno kosilo v službo in po božičnico - beri pohodne palice. Ob dveh naju je pa ati zapustil in šel na eno praznovanje RD, ki se bo zavleklo pozno v noč in bom spet samo . Sem si pa rekla, da ga pa tokrat niti enkrat ne pokličem!!!!!!!!!!Bom raje živčke šparala za kaj koristnejšega. Prav imaš Jutri zvečer pa gremo ženske malce plesat in se zabavat. Uživajte! Gal še kar pokašljuje in ima poln nosek, amapk gre na bolje. da gre na bolje Se beremo kasneje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:50:59
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo halo! Malo se javim, pa čeprav vem, da me nobena ni pogrešala . Jaz še zmeraj lečem okrog zaradi mojega avta. Danes sem bila že pri prodajalcu, smo se zmenili s prejšnjim lastnikom, da vidim, če bo primaknil kak evro, ker nam je tak avto prodal. Trenutno smo zmetali približno 1000 € za nove dele, še malo pa bomo iz starega avta nardili novega . Držim pesti,da bo lastnik kaj primaknil Upam, da bom danes zvečer imela več časa, da pridem malo poklepetat, ker sedaj pa že pogrešam pravi babji čvek. Videk mi še kar kašlja, ampak malo manj, danes zvečer mu bom podplate namazala s kremico iz materine dušice (Tilči bom preizkusla tvoj recept), jutri pa grema vseeno k P. Trenutno spi že več kot 2 uri in sem končno uspela posodo pospravit. sporoči,če bo kaj bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 16:54:50
|
|
|
|
tilči
|
Hijenca in Anitka...ali sta probali za kašelj tudi skutni ali pa krompirjev obkladek. Oba sta primerna za redčenje sluzi ter pomirjanje kašlja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 17:00:26
|
|
|
|
darmar
|
tudi mi gremo ob 18.20 k zdravnici. Oba kašlata, zala noče jest, sumim, da jo peče grlo. Luka pa še po trebuhu zvija že dva dni in tekoče kaka. Da vidmo kako in kaj, sploh zato ker smo tik pred prazniki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 17:01:38
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar tudi mi gremo ob 18.20 k zdravnici. Oba kašlata, zala noče jest, sumim, da jo peče grlo. Luka pa še po trebuhu zvija že dva dni in tekoče kaka. Da vidmo kako in kaj, sploh zato ker smo tik pred prazniki.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 17:21:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Čer! Evo mal se javljam in sm mal prečekirala... se pritožujete, da se nč ne dogaja pa še zmer 20 strani od včeri ....kako zdej to? IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naty* in jana81, torej počasi zaključujeta z dojenjem? Midva sva čist zaključla....26. decembra ob 6.00 zjutri je blo nazadnje . Zdej pa mali kr išče pa se kr po meni plazi... mal mi je težko . Anitka men je očitno res vsa zaloga šla za mleko, tko da predvidevam, da se bom zdej kej zredila, ko sva se nehala dojit. Sicer so zdele prazniki, pol se bom pa mal pazla, da bi vsaj približno taka ostala. Naty saj bo. Meni se zdi, da sem sedaj, ko se ne dojiva več čez dan šla že za eno kilco gor . Mi je dragi danes kar čestital To ti tudi jaz čestitam, ker najmanj 5 ti jih ne bi škodilo.
|
kater ime?marjetica23:)viljam (
4%)
fabijan (
8%)
saša (
24%)
živa (
41%)
marko (
24%)
Število vseh glasov: 130Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!