|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 9.del
29.12.2008 15:35:47   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Naty*

Jutro!

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

IZVIRNO SPOROČILO: tally

to bi bilo preveč lepo da se ne bi zbujali user posted image kaj nas še čaka pa niti ne razmišljamuser posted image user posted image user posted image

Imaš prav. Uživaj v sedanjostiuser posted image

A js pa naj uživam v upanju na boljšo prihodnost??user posted image user posted image user posted image  No pri nas smo še zmer brez zize, čeprav sm pa js na dobri poti do mastitisa user posted image ...

A se lahk pohvalim, kaj zdele delam... PIJEM BELO KAVO ....Z MLEKOM ....ČIST TAPRAVIM KRAVJIM user posted image !!!! Ja derem se user posted image user posted image !

Ej sam js sm res mal čudna, a vete, da mam kr mal moralnega mačka, ko si stiskam mleko in razmišljam, da bi lahk še dojila user posted image . Ko pa tamau začne iskat pa itak... upam, da bo kmal minilo.

Drgač je ponoči ful zoprno.... ja jana... ker nismo navajene, je ful zoprno delat AM sred noči user posted image . Dons je jedel ob dveh pa ob pol šestih. Ga je blo pa ob pol šestih kr težko uspavat brez zize, ampak je ratalo pa sva spala pol do deset do sedmih. Ma sej bouser posted image ...

Estrella tvoja Alja je pa itak fenomen user posted image ! Kako se delajo taki otroci, da tolk spijo?user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za pitje ta prave kaveuser posted image user posted image user posted image user posted image in upam, da ne boš fasala mastitisauser posted image user posted image user posted image user posted image

Odgovor na zadnje vprašanje pa tudi mene zanimauser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
29.12.2008 15:38:00   
hijenca
Halo halo!

Malo se javim, pa čeprav vem, da me nobena ni pogrešalauser posted image user posted image .

Jaz še zmeraj lečem okrog zaradi mojega avta. Danes sem bila že pri prodajalcu, smo se zmenili s prejšnjim lastnikom, da vidim, če bo primaknil kak evro, ker nam je tak avto prodal. user posted image user posted image Trenutno smo zmetali približno 1000 € za nove dele, še malo pa bomo iz starega avta nardili novega user posted image user posted image .

Upam, da bom danes zvečer imela več časa, da pridem malo poklepetat, ker sedaj pa že pogrešam pravi babji čvek.user posted image

Videk mi še kar kašlja, ampak malo manj, danes zvečer mu bom podplate namazala s kremico iz materine dušice (Tilči bom preizkusla tvoj recept), jutri pa grema vseeno k P. Trenutno spi že več kot 2 uri in sem končno uspela posodo pospravit.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
29.12.2008 15:39:27   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

oj čveke

najprej prosim za opravičene ure brez rr-ja, ker sem čist padla v eno igrco in ne morem brez nje..user posted image

naty jst sem na istem... mi je hudo ker sem nehala dojit, po drugi strani pa vsaj spi ponoči, v primerjavi s prej, se zdej zbudi 1-2x. Me pa bolijo kot hudič.

Kaj za ene igriceuser posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
29.12.2008 15:43:55   
Anitka

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

a reeeees? vidiš kolk so forumi koristni, tega pa res nisem vedla user posted image , evo dons bo pa hitro user posted image ! hvalaaaa!!!

Naty imam občutek ko boš mela naštiman mlek, ga pa ne bo hotel jestiuser posted image

naty pr nas je isto ponoč, se dere dokler mu ne dam flaše, in včasih še preveč segrejem, eh kriza, ziza je bla bolj kamot.

zato verjetno Gal noče flašeuser posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
29.12.2008 15:47:21   
Anitka
Mi smo danes spali do 8.45, potem je šla mami pa na eno tako zaključno kosilo v službo in po božičnico - beri pohodne palice. Ob dveh naju je pa ati zapustil in šel na eno praznovanje RD, ki se bo zavleklo pozno v nočuser posted image user posted image user posted image user posted image in bom spet samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem si pa rekla, da ga pa tokrat niti enkrat ne pokličem!!!!!!!!!!Bom raje živčke šparala za kaj koristnejšega. Jutri zvečer pa gremo ženske malce plesat in se zabavat.

Gal še kar pokašljuje in ima poln nosek, amapk gre na bolje.

Se beremo kasneje

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
29.12.2008 16:09:33   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

oj čveke

najprej prosim za opravičene ure brez rr-ja, ker sem čist padla v eno igrco in ne morem brez nje..user posted image

naty jst sem na istem... mi je hudo ker sem nehala dojit, po drugi strani pa vsaj spi ponoči, v primerjavi s prej, se zdej zbudi 1-2x. Me pa bolijo kot hudič.

Kaj za ene igriceuser posted image user posted image user posted image user posted image

5 v vrsto. TOLE

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
29.12.2008 16:25:44   
barbaw
Se javljam na raport. Nimam pojma kje sem ostala in sem zelo slabe volje tako da niti ne vem kje bom nadaljevala. Sem jezna na cel svet danes, pa še oba otroka imam bolana. user posted image  Jaka ni nič napredoval in je njegovo zdr. stanje kljub AB in inhalacijam obstalo na istem mestu, Maja pa je tako daleč prilezla, da ima tudi AB in inhalacije in je po mnenju zdravnice v zelo slabem stanju. Njene pljučke namreč. user posted image  Imam cel spisek kdaj moram dati zdravila kateremu otroku in je prav grozno. Si grem zdaj zaznamke na tel. nastvait, da bom dajala zdravila ob točnih urah.

Se bom probala kasneje kaj javit, če bo energije. Kuhinje nisem pospravila, pa še volje nimam več zato, ker so vsi doma in ne morem ob vseh nič naredit. Še bolj je razmetano kot ponavadi. user posted image  Me to ful jezi, ker sem planirala, da si bom vse naredila ko bo moj doma.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
29.12.2008 16:28:01   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Se javljam na raport. Nimam pojma kje sem ostala in sem zelo slabe volje tako da niti ne vem kje bom nadaljevala. Sem jezna na cel svet danes, pa še oba otroka imam bolana. user posted image  Jaka ni nič napredoval in je njegovo zdr. stanje kljub AB in inhalacijam obstalo na istem mestu, Maja pa je tako daleč prilezla, da ima tudi AB in inhalacije in je po mnenju zdravnice v zelo slabem stanju. Njene pljučke namreč. user posted image  Imam cel spisek kdaj moram dati zdravila kateremu otroku in je prav grozno. Si grem zdaj zaznamke na tel. nastvait, da bom dajala zdravila ob točnih urah.

Se bom probala kasneje kaj javit, če bo energije. Kuhinje nisem pospravila, pa še volje nimam več zato, ker so vsi doma in ne morem ob vseh nič naredit. Še bolj je razmetano kot ponavadi. user posted image  Me to ful jezi, ker sem planirala, da si bom vse naredila ko bo moj doma.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se tvoja dva sončka čimprej pozdravita. Tebi pa pošiljam še eno ekstra user posted image za energijo.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
29.12.2008 16:29:06   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da se tvoja dva sončka čimprej pozdravita. Tebi pa pošiljam še eno ekstra user posted image za energijo.

Kuhinja pa bo že počakala. Ne se sedaj še zaradi kuhinje sekirat.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
29.12.2008 16:30:23   
darmar
ja komi sem vas najdla!!!

Dan!

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
29.12.2008 16:31:19   
Čmrlika
eh čveke, me zgleda res nite pogrešale...user posted image  Sem vam prej pozabla povedat, da ima naša Taja novo pridobitev , ki jo že dva dni preizkuša....user posted image  se vozi v novem avtosedežu, ki ga je dedi kupil za božička, stric pa pripeljal iz nemčije in nam   prihranil 80 €...user posted image  
Taja uživa v njem, ker vse lepo ven vidi, pa še naprej se vozi in mami končno dobiva spet kake šlateke po bedrci, ker se po dolgem času spet spredaj vozi.user posted image

Barbaw- user posted image user posted image    pa za mala  dva, da se čimprej pozdravita...user posted image user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
29.12.2008 16:34:31   
hijenca

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

eh čveke, me zgleda res nite pogrešale...user posted image  Sem vam prej pozabla povedat, da ima naša Taja novo pridobitev , ki jo že dva dni preizkuša....user posted image  se vozi v novem avtosedežu, ki ga je dedi kupil za božička, stric pa pripeljal iz nemčije in nam   prihranil 80 €...user posted image  
Taja uživa v njem, ker vse lepo ven vidi, pa še naprej se vozi in mami končno dobiva spet kake šlateke po bedrci, ker se po dolgem času spet spredaj vozi.user posted image

Barbaw- user posted image user posted image    pa za mala  dva, da se čimprej pozdravita...user posted image user posted image

Bravo za Tajo user posted image user posted image .
Čmrlika, ti pa reci možeku, da te naj ne šlata med vožnjo, ampak naj spremlja prometuser posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
29.12.2008 16:39:41   
Anitka

Barbaw, prijateljica draga drži se in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoja sončka.
Glede razmetanega stanovanja pa se ne sekiraj. Bo že.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
29.12.2008 16:41:50   
Anitka

user posted image user posted image user posted image user posted image za novo pridobitev in čimveč šlatekov po bedrcah ti želimuser posted image user posted image user posted image in seveda previdno!!!

< Sporočilo je popravil Anitka -- 29.12.2008 16:48:07 >

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
29.12.2008 16:44:28   
tilči

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3190
29.12.2008 16:45:27   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: darmar

Dan!

user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
29.12.2008 16:45:57   
Anitka

Dan!

Ja ojlauser posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
29.12.2008 16:46:00   
jana81

o ti boga sončica, sej za take ljudi kot si ti, s polno dobre volje, se vedno najde hitra prava pot, boš videla da se bo vse poštimalo. Pošiljamo ti velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , za čimprejšnje okrevanje.
Glede pospravljanja se pa ne sekiraj, saj boš vse poštimala ko boste vsi zdravi in boš imela več časa, zdaj kar poskrbi za tvoja sončka, ker te bolj potrebujeta kot cota in omare.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
29.12.2008 16:46:43   
tilči

user posted image
Po pamet na cestiuser posted image user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
29.12.2008 16:48:38   
tilči

Mi smo danes spali do 8.45, potem je šla mami pa na eno tako zaključno kosilo v službo in po božičnico - beri pohodne palice. Ob dveh naju je pa ati zapustil in šel na eno praznovanje RD, ki se bo zavleklo pozno v nočuser posted image user posted image user posted image user posted image in bom spet samo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem si pa rekla, da ga pa tokrat niti enkrat ne pokličem!!!!!!!!!!Bom raje živčke šparala za kaj koristnejšega.
Prav imašuser posted image
Jutri zvečer pa gremo ženske malce plesat in se zabavat.
Uživajte!user posted image user posted image

Gal še kar pokašljuje in ima poln nosek, amapk gre na bolje.
user posted image user posted image user posted image da gre na bolje
Se beremo kasneje

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
29.12.2008 16:50:59   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Halo halo!

Malo se javim, pa čeprav vem, da me nobena ni pogrešalauser posted image user posted image .

Jaz še zmeraj lečem okrog zaradi mojega avta. Danes sem bila že pri prodajalcu, smo se zmenili s prejšnjim lastnikom, da vidim, če bo primaknil kak evro, ker nam je tak avto prodal. user posted image user posted image Trenutno smo zmetali približno 1000 € za nove dele, še malo pa bomo iz starega avta nardili novega user posted image user posted image .

Držim pesti,da bo lastnik kaj primakniluser posted image user posted image

Upam, da bom danes zvečer imela več časa, da pridem malo poklepetat, ker sedaj pa že pogrešam pravi babji čvek.user posted image

Videk mi še kar kašlja, ampak malo manj, danes zvečer mu bom podplate namazala s kremico iz materine dušice (Tilči bom preizkusla tvoj recept), jutri pa grema vseeno k P. Trenutno spi že več kot 2 uri in sem končno uspela posodo pospravit.
sporoči,če bo kaj boljeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3196
29.12.2008 16:54:50   
tilči
Hijenca in Anitka...ali sta probali za kašelj tudi skutni ali pa krompirjev obkladek.
Oba sta primerna za redčenje sluzi ter pomirjanje kašlja

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
29.12.2008 17:00:26   
darmar
tudi mi gremo ob 18.20 k zdravnici. Oba kašlata, zala noče jest, sumim, da jo peče grlo. Luka pa še po trebuhu zvija že dva dni in tekoče kaka. Da vidmo kako in kaj, sploh zato ker smo tik pred prazniki.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 3198
29.12.2008 17:01:38   
tilči

tudi mi gremo ob 18.20 k zdravnici. Oba kašlata, zala noče jest, sumim, da jo peče grlo. Luka pa še po trebuhu zvija že dva dni in tekoče kaka. Da vidmo kako in kaj, sploh zato ker smo tik pred prazniki.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
29.12.2008 17:21:45   
barbaw

Čer! Evo mal se javljam in sm mal prečekirala... se pritožujete, da se nč ne dogaja pa še zmer 20 strani od včeri user posted image ....kako zdej to?

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Naty* in jana81, torej počasi zaključujeta z dojenjem?

Midva sva čist zaključla....26. decembra ob 6.00 zjutri je blo nazadnje user posted image . Zdej pa mali kr išče pa se kr po meni plazi... mal mi je težko user posted image .

Anitka men je očitno res vsa zaloga šla za mleko, tko da predvidevam, da se bom zdej kej zredila, ko sva se nehala dojit. Sicer so zdele prazniki, pol se bom pa mal pazla, da bi vsaj približno taka ostala.

Naty user posted image user posted image user posted image user posted image saj bo.
Meni se zdi, da sem sedaj, ko se ne dojiva več čez dan šla že  za eno kilco goruser posted image user posted image user posted image user posted image . Mi je dragi danes kar čestitaluser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  To ti tudi jaz čestitam, ker najmanj 5 ti jih ne bi škodilo.

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.

baby
cupacups

kateri izdelki so vam najboljsi za otroka

hipp (26%)

mustela (18%)

jonsons (11%)

nivea (35%)

d&m (11%)

Število vseh glasov: 411

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!