Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:22:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Evo, namesto da bi šla pakirat za v Moravske, se ne morem odlimat od stola... No, tolažim se s tem, da zraven v Excellu delam spisek stvari, ki jih moram vzeti o kolk ti zavidam jz bi tud šla mal na oddih
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:22:55
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** ojla! evo dobro, da sta prej tašča in tast prišla na obisk, ker drugače bi bilo spet 2 strani samo mojih postov pa bi me spet dali na stop listo sta prinesla DM za vse: vinčka, kavico, sladkarije, palični mešalnik, da bo mami ful bolj sodobra , pa hipove frutek za Manco, ... pa še za moje starše darilo za DM za tasta in taščo Meni se pa kuhano vino lušta in nimam začimb. Sem zadnje dala tašči.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:23:37
|
|
|
|
hijenca
|
Halo! Videk je skopan, sedaj pa v mamini postli kamelo je, je reko, da so njenen noge boljše od mleka . Prejšnji lastnik je celo primaknil nekaj evrotov za popravilo, po moje je imel slabo vest, ko je izvedo, da ga je kupila mlada mamica z dojenčkom. Sma se pa midva z Vidkom že zelo navadila na atijev avto in se kar z njim vozima. Ati ima namreč ta teden dopust in seveda šraufa mamin avto, midva pa uživama. Jaz pa sem tako lačna sedaj postala, do 1.1, je še čas, tako da si grem nekaj za jest nardit. .
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:23:59
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Uživačice. Res je škoda, da zamudiš tako srečanje, ker se tkole obsežno težko srečamo. Pa same taglavne šefice ste ble . Res vas je blo škoda zamudit in ne z vami poklepetat. Kolk vas je pol blo? blo nas je tam 17, 18, .... ma se ne spomnim več točno
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:25:02
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a mi lahk ena pove vsaj 5 različnih jedi ki jih lahko dam za večerjo, ob predpostavki da je čez dan že jedu zelenjavo, mesek in sadje, teh mlečnih kašic sem naveličana, pa Nejc tud verjetno...kdaj mu bom lahk dala salamo in klobaso?? Jaz bi mu dala hrenovko, salamo, pašteto .... jaz sem naši tud že dala kar je naštela barbaw, sicer ne za celi obrok, ampak pojedla je pa že kar nekaj tega
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:25:15
|
|
|
|
Svojeglava
|
OOOOOOOOO Darmar a si računalnik najdla po dolgem času??? A vi pa tkole bolni, no sej tko nebi mogle it skupi nikamor, ker je naša še kužna... Sončnica Sandra: v Škofji loki je plavanje za dojenčke, začne se takoj po praznikih, če te zanima povej, ti javim več, vem pa da je še nekaj prostih mest... barbaw: z deci je križ js pravim... bolš, da gredo u službo... lpsvojeglava
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:25:39
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo! Videk je skopan, sedaj pa v mamini postli kamelo je, je reko, da so njenen noge boljše od mleka . Prejšnji lastnik je celo primaknil nekaj evrotov za popravilo, po moje je imel slabo vest, ko je izvedo, da ga je kupila mlada mamica z dojenčkom. Sma se pa midva z Vidkom že zelo navadila na atijev avto in se kar z njim vozima. Ati ima namreč ta teden dopust in seveda šraufa mamin avto, midva pa uživama. Jaz pa sem tako lačna sedaj postala, do 1.1, je še čas, tako da si grem nekaj za jest nardit. . za ojrote Jaz bi na tvojem mestu kar vzela atijev avto in mu ga ne bi dala nazaj. Jaz še razmišljam kaj bi jedla. Jedla bi pico z zeleno papriko povrhu, ampak ne morem prit do nje. Bo treba alternativo poiskat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:25:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar Sončnica Sandra hvala za navodila. Zdaj vem da smo glih na meji. Zdravnica pravi, da je zaenkrat nekako OK. Ven na zrak naj ne hodimo, če je pod 0, saj ni dobro če je nos zabasan in gre ves mraz v usta. Zali so naredili SATURACIJO (ne vem če sem prav napisala). To je to koliko je kisika v krvi. Rezultat je bil 96. In tud to je zaenkrat OK. Če pa začne še bolj mokro kašljat ???? pa naj pridemo takoj nazaj oz. če bo prehitro dihala, več kot 35 vdihov na minuto. SS bravo za spanje vaše Mance. Pri nas so 3-4 na noč budnice. Včasih, da le dobi dudo, včasih še mal popije. Ampak vstat iz poslte pa morem. Vi se le čim prej pozdravite. Upam, da bo Zali ta malce povišana temperatura čim prej padla. Kaj pa če kak zobek ven rine?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:26:53
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava OOOOOOOOO Darmar a si računalnik najdla po dolgem času??? A vi pa tkole bolni, no sej tko nebi mogle it skupi nikamor, ker je naša še kužna... Sončnica Sandra: v Škofji loki je plavanje za dojenčke, začne se takoj po praznikih, če te zanima povej, ti javim več, vem pa da je še nekaj prostih mest... barbaw: z deci je križ js pravim... bolš, da gredo u službo... lpsvojeglava Ojla! ja dej prosim sporoči, pa bom videla, če se bo dalo kej zrihtat da bi hodila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:27:44
|
|
|
|
špelin@
|
Soncnica Sandra ***, za taščo in tasta. barbaw, odhajamo jutri po kosilu. Kdaj pa boš ponoči morala dajati malima dvema zdravila? A si morala omeniti kuhano vino?! Jaz imam začimbe, vina pa ne!!!!!!!! hijenca, ex-lastnik bi se moral bolj bati zaradi tožbe in bi morala to biti boljša motivacija za "primaknjena sredstva" kot usmiljenje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:27:49
|
|
|
|
hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Halo! Videk je skopan, sedaj pa v mamini postli kamelo je, je reko, da so njenen noge boljše od mleka . Prejšnji lastnik je celo primaknil nekaj evrotov za popravilo, po moje je imel slabo vest, ko je izvedo, da ga je kupila mlada mamica z dojenčkom. Sma se pa midva z Vidkom že zelo navadila na atijev avto in se kar z njim vozima. Ati ima namreč ta teden dopust in seveda šraufa mamin avto, midva pa uživama. Jaz pa sem tako lačna sedaj postala, do 1.1, je še čas, tako da si grem nekaj za jest nardit. . za ojrote Jaz bi na tvojem mestu kar vzela atijev avto in mu ga ne bi dala nazaj. Jaz še razmišljam kaj bi jedla. Jedla bi pico z zeleno papriko povrhu, ampak ne morem prit do nje. Bo treba alternativo poiskat. Ja kaj pa, sedaj si mi pa lušte nardila, jaz bi tudi pico. Samo danes boma sama z Vidkom, pa ne morem do nje. Bom si raje kruheca s sirom nardila, bo tudi OK
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:27:54
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: darmar IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava Aja še to: naša se je včeraj prvič obrnila s trebuha na hrbet Bolje pozno kot nikoli Živa Morem še jest se hit pohvalit, naša tud zdej to kar obvlada, od 24., torej od 7. meseca. Samo se bolj švoh kontrolira in z bučko mal udar. Enkrat bolj enkrat manj. Pri nas je bilo isto. Sedaj je pa že tako korajžna, da se meče na eno veliko pikapolonico, potem pa kdaj slabo nacilja in bum na nos. Joj kakšno dretje mamo pol
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:27:54
|
|
|
|
Svojeglava
|
SS nobenega ZS nisem dobila od tebe... hmmm, a mi pošlješ še enkrat? lps
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:29:06
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jedla bi pico z zeleno papriko povrhu Če bi to vedela, bi ti kakšen kos prihranila, ne pa da sva z ravnokar celo požrla!!!!!! Z zeleno papriko povrhu, ja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:29:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas pokajo ampak ne s petardami temveč nekaj bolj močnim. Upam, da jih pamet sreča. Me prav skrbi kako bo z Majo za novo leto. Nje ne moreš bolj dolgo obdržat pokonci kot je naš škratek lahko ostal. Kako so si otroci različni. Sem upala, da bo tudi pri zdravju tako, zdaj pa me skrbi, da bomo naslednja 3 leta non-stop letali k zdravniku. Se bom pustila presenetit kaj bo prinesla pomlad. pa to pokanje naša bo tudi šla za silvestrovo spat kot ponavadi, tam okrog 20.30, na novega leta dan bomo pa spet zarana vstali, tako kot vsak dan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:29:47
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava SS nobenega ZS nisem dobila od tebe... hmmm, a mi pošlješ še enkrat? lps bom še 1x poslala pa še darmar, če je tud ona zgrešila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:30:43
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava SS nobenega ZS nisem dobila od tebe... hmmm, a mi pošlješ še enkrat? lps bom še 1x poslala pa še darmar, če je tud ona zgrešila spet neki zaj*** kontakti tu na RR, dej ti meni na ZS pošlji svoj mail pa ti jih pošljem kar na mail, ok?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:31:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a mi lahk ena pove vsaj 5 različnih jedi ki jih lahko dam za večerjo, ob predpostavki da je čez dan že jedu zelenjavo, mesek in sadje, teh mlečnih kašic sem naveličana, pa Nejc tud verjetno...kdaj mu bom lahk dala salamo in klobaso?? Jaz bi mu dala hrenovko, salamo, pašteto .... a ti to resno? JA! Mogoče me bo katera ****.... a jaz sem Jaku v tej starosti že to vse dala, ker ni hotel nič na mleku, to pa je rad jedel. JST SEM SE PA RAVN DANES spraševala kdaj mu bom lahk dala pašteto in hrenovko, čeprav če se prav spomnem je kasso pisala da je Varji že dala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:31:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Svojeglava OOOOOOOOO Darmar a si računalnik najdla po dolgem času??? Kdo to reče?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:31:43
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, za taščo in tasta. barbaw, odhajamo jutri po kosilu. Kdaj pa boš ponoči morala dajati malima dvema zdravila? A si morala omeniti kuhano vino?! Jaz imam začimbe, vina pa ne!!!!!!!! hijenca, ex-lastnik bi se moral bolj bati zaradi tožbe in bi morala to biti boljša motivacija za "primaknjena sredstva" kot usmiljenje Ja, sem mogla omenit kuhano vino. Pri nas imamo vedno veliko vina, ker ga dobivamo, pije pa ga nihče.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:31:45
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Jedla bi pico z zeleno papriko povrhu Če bi to vedela, bi ti kakšen kos prihranila, ne pa da sva z ravnokar celo požrla!!!!!! Z zeleno papriko povrhu, ja mmmmmmm, jaz pa sem lačna
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:31:48
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Pri nas pokajo ampak ne s petardami temveč nekaj bolj močnim. Upam, da jih pamet sreča. Me prav skrbi kako bo z Majo za novo leto. Nje ne moreš bolj dolgo obdržat pokonci kot je naš škratek lahko ostal. Kako so si otroci različni. Sem upala, da bo tudi pri zdravju tako, zdaj pa me skrbi, da bomo naslednja 3 leta non-stop letali k zdravniku. Se bom pustila presenetit kaj bo prinesla pomlad. pa to pokanje naša bo tudi šla za silvestrovo spat kot ponavadi, tam okrog 20.30, na novega leta dan bomo pa spet zarana vstali, tako kot vsak dan Vstali boste sigurno tako kot vsak dan. zato sem jaz šla prvo Jakovo novo leto kar normalno spat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:32:42
|
|
|
|
jana81
|
barbaw te čist štekam kok je to z AB, midva sva bila oba z Nejcem na njih, in jst sem jih jemala 4 ure za njim, se pravi sem se sredi noči zbujala zarad njega ihn zarad sebe. kriza ti povem...sej HB da je to samo en teden a ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 29.12.2008 20:33:17
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: jana81 a mi lahk ena pove vsaj 5 različnih jedi ki jih lahko dam za večerjo, ob predpostavki da je čez dan že jedu zelenjavo, mesek in sadje, teh mlečnih kašic sem naveličana, pa Nejc tud verjetno...kdaj mu bom lahk dala salamo in klobaso?? Jaz bi mu dala hrenovko, salamo, pašteto .... a ti to resno? JA! Mogoče me bo katera ****.... a jaz sem Jaku v tej starosti že to vse dala, ker ni hotel nič na mleku, to pa je rad jedel. JST SEM SE PA RAVN DANES spraševala kdaj mu bom lahk dala pašteto in hrenovko, čeprav če se prav spomnem je kasso pisala da je Varji že dala. Ene so že dale, pa otroci jejo, moja pa je probala pa skoraj bruhala. Za Varjo sem 100%, da je jedla. Saj če mu malo daš mu ne škodi. Če pa te preveč skrbi pa mu ne daj. Vsak po svoji vesti.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?