Blacky30
|
Glu3, babyvac lahko kupiš tudi tukaj na RR preko uporabnice rije. Neboglasnica, recept za rižev narastek prileti takoj, samo da ga poiščem. Netki, čestitke za nečaka!!!!!!!!!!!!!!!! Končno ste ga dočakali!!!!!!!!!!!! Pa ful lepe mere ima!!! Jaz sem bila na gastroskopiji, pa je bilo za preživet. Če bi imela napade žolčnih kamnov, bi ziher raje šla na gastro kot trpela take muke vsake toliko, ker bodo napadi vedno hujši, to veš, ne? Poleg tega so moji teti na ugotovili kamne in je niso pošiljali na gastroskopijo, kar na operacijo. HD, rumenjak bi lahko dala po 7m, beljaka pa do 1l ne smeš dat. Tole kašico hipp (breskev banana) sem jaz danes dala Teji in je bila prva hrana, ki jo je z užitkom jedla in dobesedno pojedla. Ostalo je samo nekaj prčkala v ustih, danes pa se je kar tresla zraven, ko sem ji žličko nosila k ustom. Za krst so ti že povedale: belo blago in svečo nabavi ponavadi botra, pa res raje vprašaj, ker vidiš, da so povsod drugače navajeni. Da ne boste slučajno brez potem. Rabiš še torto, fotoaparat, kamero, pecivo, druga se zdaj ne spomnim. Pa želim vam prečudovit krst. Majuska, glu3, katero cepljenje po vrsti pa imata vidve z malčkoma? Mi smo imeli že 2, kaj zdaj sledi še tretje al je konec zaenkrat? Metuljcek, mi imamo pa 8.1., samo kot pravim, ne vem, če imamo cepljenje tudi. Metuljcek, ja, maš prav, sanja svinja kukuruz, ko sem si začela dol vlečt serije. Nekak sem si mislila, da bom vsak večer lahko eno pogledala, ker bo tukaj zdaj tak tako zatišje. Hmmm, ja, to bo. Samo prazniki so bili krivi, danes se že spet štarta in se kar hitro vrstijo posti. Tak da ne vem, če bom kdaj prišla do gledanja tega. Rebeca, tvoja dva srčka še vedno ponoči jesta?? Tinky, razsvetli me, plis - kanotjera???? Almera, hvalaaaaaaaaaa ti 100x, komaj čakam na nove skodelice. Ti pa si jih ne greš iskat? Zimska, vse najboljše za tvoj rojstni dan!!!!!!!!!!!!!!! Uf, s kakšnimi dobrotami si nam postregla. Ok, danes si ne kvari dneva z božičnimi prazniki, ker je danes tvoj dan, en drugi dan nam pa le postrezi z razlago, kdo te je tak razkuril, ok? Lunica, populis, kaj pa je to z vilmo? A ona jo je napadala al kaj? Sasi13, jaz pri 37,5 še ne bi zbijala vročine s Calpolom. Naj se najprej telo bori z vročino, mora prit vsaj do 38,5, da lahko ti posežeš vmes. Ker sicer se bo težje zlizal, pa tudi drugač je potem bolj bolehen. Naj čimprej ozdravi, revček mali. Pa kupončke ti poiščem in ti javim, če imam. Mirjam, uživajte na silvestrovanju! Pepa6, ne se sekirat, saj dejansko Lara Tisa dobiva tvoje mleko, to pa je največ, kar ji lahko nudiš. Ni važno, če ziza al ne. Komaj sem se prebila skozi. Midva pa sva včeraj gledala Mamma mio, super film, čisto res!!!!!!!!!!!!!!
|