metuljcek321
|
Danes dopoldne sva se z mami potepali po Supernovi, Leclercu, itd. Se nekaj daril(c) in je to to. Anjo je cuval dedi in sta spet zurirala na veliko - plesala, prepevala, skratka bilo je enkratno, malo je cist zdelalo in je potem spala kot topek. netki, za necaka. Velik fantek je! Zolcni kamni ... ajs ... zveni grozno! Naj bo hitro bolje! Danes je zunaj tako mraz - minus 6, pa piha k pr norcih - sva z malcico kar notri. Vau, nanka, vasa Natka ima pa prav dober ritem hranjenja. Prav zivopisana ponudba jedi je na njenem jedilniku. Le kdaj bomo mi tam?!? mirjam, bokvej, kaj je prijelo Ano - morda je imela samo dovolj vsega tega praznicnega srecevanja in kramljanja. Kdo bi vedel?! Majuska, a vi tudi 7. 1. cepljenje? Mi tud. Pa kdo se? auroraa, pri vas imate tudi ze prav fleten red pri hranjenju. sasi, ampak meni se zdita ful podobna. Ti tudi drugi to skoz govorijo? A beljak, da ni fajn za male? A potem, k si pa velik, lep in mocan kot Pahor, jih pa lahko dnevno celo vec konzumiras hec, hec ... pepa - joj, ze, ko je bila mala zabica stara 2 meseca, si morala dokoncati se en mesec pripravnistva. Uf, hudo! V kateri panogi pa si? rebeca, kolk sem se nasmejala za Omnio ... meni se je zdelo ful kul, da sem nasla, da je telefon, potem pa berem vceraj Story, in je notri intervju z Nikolino Pisek, hrvasko voditeljico itd. ... o lepoti ... in pravi, da ji je med drugim vsec tudi Bvlgarijev parfum Omnia .... in sem se potem sprasevala. ce si mogoce pa parfum dobila No, zdaj vidim, da si ponosna lastnica novega telefona Sem torej kar v prvo zadela. In tud pri vas imate dober ritem hranjenja. Samo tisto med drugo in tretjo uro zjutraj izgleda malo zgodaj. A spat gresta pa po 19-i? populis, could be, da so zobki. Teo ima pa ze prefinjen okus, ja. gr, dobr se cajtajte pri hisi! Todi, za zobek nr. 1! rovarka, dobr zrihtajte pri P! lili, za korenckovo obarvan vikend! Kri med polivanjem? To se mi slisi prav grozljivo? Kaj pa naj bi to bilo? Od kje? Joj, ej! Upam, da ni nic hudega! hd, to pa je brzina na kvadrat. Kar jutri ze krst. Rabis se krstno sveco in nekaj belega - ali oblekico ali robcek, ki jo zupnik polozi na otrocka, ko je le-ta krscen. 3jemi, za Lovrotove manevre nazaj-naprej! Tko se dela! No, mi sploh se nismo tam, ceprav nekaj krci kolena, ko je na trebuhu, ampak dlje od dviga rite in slabe volje, se nismo prisli. Pa na obrat tudi se kar cakamo, pa cakamo, pa cakamo ... dzizs ... nobenega interesa whatsoever! Krompir in bucke - ma, to je krasna kombinacija - mnjamsi! Gasilci so pri nas se bili, jep! zimska , pa lidijin moz tudi! In se moja babica ... Anjina prababica ... danes praznuje. "Sladkih" 81. Hm, kva bi blo fajn, ce bi obrnila stevilki ... 18 ... uf, kje je to ... se pomnite, tovarisi? Almera, sam, da se izboljsuje. Zdaj pa le kaj bolj konkretnega pojej, da ne bos prevec shujsala. In se Boru je ocitno zelo pri srcu, ce ga nosis - za to pa rabis misice in moc. Boru pa zdajle za novo leto prisepni, da naj posusa prespati noc. Kdo ve, morda pa je ta spodbuda tisto, kar mu manjka, in na kar caka? Oooo, Macek Muri - the best!!!! Ko zapoje zvoncek v uri, prebudi se macek Muri, z roko si oci pomane, dvigne rep in hitro vstane ........ lepoooooooo Anzej, hitro se pozdravi! Sasi, kateri Aptamil pa kupujes, da je drazji? Mi smo sli iz Aptamila AR1 na Aptamil AR 2, pa je 1 evro ceneje! glux3, za izboljsanje Tianovega zdravja, pa Majuskinemu Aleksandru tudi. Alarm .... Anji kruli .... zelo ....