Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Si mogoče katera shranjuje mleko? Meni ga ostane približno 20 ml na obrok in sem si ga začela črpat in zmrzovat. Bomo imeli kasneje za kašice.
Ma ne, se mi ne da to delat.... pa bi dopoldne, sploh zjutraj po prvem obroku, sigurno še kej blo... bi imela lahko za zvečer, ki mi zmanjka.... ma mi je bolj komot AM zmešat...
pri nas se ja pa HB uredila prehrana od ln. sedaj smo na hipp-u in ne morem verjeti kakšna razlika. sedaj kaka zlato rumeno, jemo na 3-4 ure, zelo poredko bruha..............
sem ful vesela, da je sprejela brez problemov novo mleko.
Dedka Mraza imamo pri nas... tku smo navajeni od vedno in tega ne bomo spreminjali....
Ma sem bolj to mislila.... jaz nič ne pečem in kake hrane na veliko pripravljam... v bistvu, kot vsak dan... nikogar ne vabimo in tudi k nobenmu ne gremo....
Dedka Mraza imamo pri nas... tku smo navajeni od vedno in tega ne bomo spreminjali....
Ma sem bolj to mislila.... jaz nič ne pečem in kake hrane na veliko pripravljam... v bistvu, kot vsak dan... nikogar ne vabimo in tudi k nobenmu ne gremo....
Pri nas je tudi dedek mraz, samo od letos naprej pa še božiček za ln. jaz tudi ne bom kej ekstra kuhala, pecivo, malo narezka, pa bo. kar se pa obiskov tiče............. ...............men se tudi glih ne da okol hodit. pa za ln pakirat, pa cote, pa hrano, pa potem oblačenje, slačenje, pa se dere, pa nekje majo vroče, da je čist rdeča (je tok boga k jaz, takoj ji je vroče), pol gremo ven začne kašljati, ker zunaj piha.............
Midva bova šla sigurno za kako uro ali dve. Jaz Gala ful oblečem, lička mu namažem z (ne se smejat) kremo za ritko, je ful dobra zaščita proti mrazu za obraz. Dam ga v košaro in grema.
jaz tudi tuhtam, da bi bilo pametno jo namazat po obrazu z kremo, ker je včeraj mela taka suha lička. jaz bom pa kar od nivea kremo uporabila-posebej za mraz.
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 pri nas je minus dve. aja, za kok časa pa boste šle ven????
Midva bova šla sigurno za kako uro ali dve. Jaz Gala ful oblečem, lička mu namažem z (ne se smejat) kremo za ritko, je ful dobra zaščita proti mrazu za obraz. Dam ga v košaro in grema.
Pri nas tudi... pa še močna burja piha, tko da deluje potem, kot da je minus 10.... brrrrrr..... Zato, v takem sploh ne hodim ven... Lari bi blo že ok, verjetno.... ma mene pa zebe ku psa... brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Imamo pa sonček... to pa ja.... Tku da.... imam za it na pošto in to bo čisto dovolj....
Ojla! Teli prazniki so pa prav neki posebnega. Večinoma vsi prijatelji in dedi pa babi, ki so komi čakal, da se bomo zdej več videli, ko bomo doma, so zboleli... Tko da smo kar sami. Oči vsak dan smuča in pride okrog 13h domov, naju pelje ven (na kak hrib, nad meglo, da sva mal na sončku). Od tašče in tasta ni niti glasu (če se spomnite, sta pred 10 dnevi dobila voščilnico z 'dodatkom').
Božička pri nas ni bilo. Bo dedek Mraz. Kaji bo prinesel kengurujčka in kombinezon. Pa plenice . Gremo dons v nabavo.
Pa vseeno ful hitro mineva. Jaz sem sicer upala, da bom lahko skočila kako dopoldne na Krvavec, pa so varuške bolne. Sej se mi moja dva kar smilita, ko ne moreta videti vnukinje.
Je bila pa Kaja v soboto stara 3 mesece.
Drugač pa se tud jaz sprašujem glede prehrane: oreščki, marelice, čokolada, svinjina... A je to odsvetovano v začetku dojenja zarad krčev ali česa drugega. Ker mislim, da se je pri nas zdaj umirilo kar se krčev tiče (že trkam).
Bi pa ful rada kakšno limonado spila zarad vitaminčkov. A se to tud odsvetuje?
Me to you, midva drugač delava v Sunnyju (no, letos ne, ker je Izola mal predaleč) ampak bi sigurno komu lahko bon 'poturila'.
Glede finoče pa se ne sekiri, naj te to ne moti. Men je blo tud težko v par centrih delat zarad tega, pa se navadiš. Tisti, ki so najbolj 'fini', se pol izkaže, da so najbolj zakompleksani.
Kakšen bon pa imaš? Mesečno karto ali obiske? Med vikendom bi pa mogoče lahko skupi šle na kak BodyPump. Al pa karkoli drugega. Sicer kakšno hudo skakanje jaz ne bi prakticirala zarad jošk .
Glede mazanja po obrazu - mojo Kajo je že patronažna namazala po celem telesu z 'ribjo kremo' (tisto modro, ki nima tako močnega vonja). In ima ful lepo kožo. Jaz jo s tem mažem - po obrazu vsak dan, po telesu pa vsak drug dan. In tud za ritko je fajn.
Zdele, ko sem vas mal za nazaj brala - lahko bi se pa zmenle, pa gremo skup v Sunnyja. Ampak to v roku enega tedna, pol gremo mi spet dol .
Midva bi tko al tko rada Kajo tja peljala pokazat.
jutro pri nas nič novega.Spala sem do zdaj.Hvalabogu,da je doma.Me vse boli,od ušes,do grla,do glave.Itak moja zdravnica dela popoldan,tak da bom mogoče šla,če nebo boljše.