Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 9:14:47
|
|
|
|
pf
|
Jaz tudi dam naši na dudo malo vetrovnih. Sploh ko je utrujena in zaspana ji paše.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 9:17:04
|
|
|
|
petra1978
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje................ Tomaž.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 9:27:50
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz tudi dam naši na dudo malo vetrovnih. Sploh ko je utrujena in zaspana ji paše. naša isto.................
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 9:30:34
|
|
|
|
Lara Croft
|
zakaj ne? Ker me že brez njih v zizo grize.... boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii našo pa zdaj ati fujtra po flaški,njemu lepo zaspi . Kaj pa ko kupček podira, se ne zbudi? Lara namreč se....
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 29.12.2008 9:32:15 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 9:34:19
|
|
|
|
Lara Croft
|
.....daj kako slikico gor, da vidim kaj sploh delaš ...pa o kakih škatlah govoriš Pa jih bom res poslikala.....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 9:35:09
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Danes pa praznuje................ Tomaž.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 9:39:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mislim, da bo še zadnje decemberske dni tukaj gor bolj zatišje...........edina dobra stran tega je, da uspem vse prebrati......... Prow žalostno je, ja.... meni so ti dnevi čist isti, ku kašni drugi....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 9:45:21
|
|
|
|
Lara Croft
|
Si mogoče katera shranjuje mleko? Meni ga ostane približno 20 ml na obrok in sem si ga začela črpat in zmrzovat. Bomo imeli kasneje za kašice. Ma ne, se mi ne da to delat.... pa bi dopoldne, sploh zjutraj po prvem obroku, sigurno še kej blo... bi imela lahko za zvečer, ki mi zmanjka.... ma mi je bolj komot AM zmešat...
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 9:51:13
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Drugače bo pa mrzlo danes. Bo treba fajn obleči, ko grema ven. Danes bo pa po mojem kar cel dan minus. pri nas je minus dve. aja, za kok časa pa boste šle ven????
< Sporočilo je popravil Me to you -- 29.12.2008 9:55:24 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 9:53:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft IZVIRNO SPOROČILO: Me to you mislim, da bo še zadnje decemberske dni tukaj gor bolj zatišje...........edina dobra stran tega je, da uspem vse prebrati......... Prow žalostno je, ja.... meni so ti dnevi čist isti, ku kašni drugi.... čez dobri 2 leti, ali pa že naslednji december bo pa čist druga pesem, saj bo lara večja, bo čakala na božička, dedka mraza........
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 9:55:02
|
|
|
|
ključek
|
pri nas se ja pa HB uredila prehrana od ln. sedaj smo na hipp-u in ne morem verjeti kakšna razlika. sedaj kaka zlato rumeno, jemo na 3-4 ure, zelo poredko bruha.............. sem ful vesela, da je sprejela brez problemov novo mleko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 9:56:10
|
|
|
|
ključek
|
ja kam ste spet vse šle????
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 9:56:48
|
|
|
|
Lara Croft
|
bo lara večja, bo čakala na božička, dedka mraza. Dedka Mraza imamo pri nas... tku smo navajeni od vedno in tega ne bomo spreminjali.... Ma sem bolj to mislila.... jaz nič ne pečem in kake hrane na veliko pripravljam... v bistvu, kot vsak dan... nikogar ne vabimo in tudi k nobenmu ne gremo....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 10:03:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft bo lara večja, bo čakala na božička, dedka mraza. Dedka Mraza imamo pri nas... tku smo navajeni od vedno in tega ne bomo spreminjali.... Ma sem bolj to mislila.... jaz nič ne pečem in kake hrane na veliko pripravljam... v bistvu, kot vsak dan... nikogar ne vabimo in tudi k nobenmu ne gremo.... Pri nas je tudi dedek mraz, samo od letos naprej pa še božiček za ln. jaz tudi ne bom kej ekstra kuhala, pecivo, malo narezka, pa bo. kar se pa obiskov tiče............. ...............men se tudi glih ne da okol hodit. pa za ln pakirat, pa cote, pa hrano, pa potem oblačenje, slačenje, pa se dere, pa nekje majo vroče, da je čist rdeča (je tok boga k jaz, takoj ji je vroče), pol gremo ven začne kašljati, ker zunaj piha.............
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 10:11:31
|
|
|
|
petra1978
|
[/quote] pri nas je minus dve. aja, za kok časa pa boste šle ven???? [/quote] Midva bova šla sigurno za kako uro ali dve. Jaz Gala ful oblečem, lička mu namažem z (ne se smejat) kremo za ritko, je ful dobra zaščita proti mrazu za obraz. Dam ga v košaro in grema.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 10:23:50
|
|
|
|
ključek
|
jaz tudi tuhtam, da bi bilo pametno jo namazat po obrazu z kremo, ker je včeraj mela taka suha lička. jaz bom pa kar od nivea kremo uporabila-posebej za mraz.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 10:59:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
Pri nas je tudi dedek mraz, samo od letos naprej pa še božiček za ln. Mi bomo pa samo pri enem ostali.... pa bo. kar se pa obiskov tiče.. Zakaj se v tem času že hodi na obiske več, kot ponavadi?
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 11:03:08
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 pri nas je minus dve. aja, za kok časa pa boste šle ven???? Midva bova šla sigurno za kako uro ali dve. Jaz Gala ful oblečem, lička mu namažem z (ne se smejat) kremo za ritko, je ful dobra zaščita proti mrazu za obraz. Dam ga v košaro in grema. Pri nas tudi... pa še močna burja piha, tko da deluje potem, kot da je minus 10.... brrrrrr..... Zato, v takem sploh ne hodim ven... Lari bi blo že ok, verjetno.... ma mene pa zebe ku psa... brrrrrrrrrrrrrrrrrrr Imamo pa sonček... to pa ja.... Tku da.... imam za it na pošto in to bo čisto dovolj....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 11:28:56
|
|
|
|
Marsy
|
Ojla! Teli prazniki so pa prav neki posebnega. Večinoma vsi prijatelji in dedi pa babi, ki so komi čakal, da se bomo zdej več videli, ko bomo doma, so zboleli... Tko da smo kar sami. Oči vsak dan smuča in pride okrog 13h domov, naju pelje ven (na kak hrib, nad meglo, da sva mal na sončku). Od tašče in tasta ni niti glasu (če se spomnite, sta pred 10 dnevi dobila voščilnico z 'dodatkom'). Božička pri nas ni bilo. Bo dedek Mraz. Kaji bo prinesel kengurujčka in kombinezon. Pa plenice . Gremo dons v nabavo. Pa vseeno ful hitro mineva. Jaz sem sicer upala, da bom lahko skočila kako dopoldne na Krvavec, pa so varuške bolne. Sej se mi moja dva kar smilita, ko ne moreta videti vnukinje. Je bila pa Kaja v soboto stara 3 mesece. Drugač pa se tud jaz sprašujem glede prehrane: oreščki, marelice, čokolada, svinjina... A je to odsvetovano v začetku dojenja zarad krčev ali česa drugega. Ker mislim, da se je pri nas zdaj umirilo kar se krčev tiče (že trkam). Bi pa ful rada kakšno limonado spila zarad vitaminčkov. A se to tud odsvetuje?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 11:34:13
|
|
|
|
Marsy
|
Me to you, midva drugač delava v Sunnyju (no, letos ne, ker je Izola mal predaleč) ampak bi sigurno komu lahko bon 'poturila'. Glede finoče pa se ne sekiri, naj te to ne moti. Men je blo tud težko v par centrih delat zarad tega, pa se navadiš. Tisti, ki so najbolj 'fini', se pol izkaže, da so najbolj zakompleksani.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 11:36:34
|
|
|
|
Marsy
|
Kakšen bon pa imaš? Mesečno karto ali obiske? Med vikendom bi pa mogoče lahko skupi šle na kak BodyPump. Al pa karkoli drugega. Sicer kakšno hudo skakanje jaz ne bi prakticirala zarad jošk .
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :) 29.12.2008 11:46:58
|
|
|
|
Marsy
|
Glede mazanja po obrazu - mojo Kajo je že patronažna namazala po celem telesu z 'ribjo kremo' (tisto modro, ki nima tako močnega vonja). In ima ful lepo kožo. Jaz jo s tem mažem - po obrazu vsak dan, po telesu pa vsak drug dan. In tud za ritko je fajn. Zdele, ko sem vas mal za nazaj brala - lahko bi se pa zmenle, pa gremo skup v Sunnyja. Ampak to v roku enega tedna, pol gremo mi spet dol . Midva bi tko al tko rada Kajo tja peljala pokazat.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 12:06:02
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ma sem bolj to mislila.... jaz nič ne pečem in kake hrane na veliko pripravljam... v bistvu, kot vsak dan... nikogar ne vabimo in tudi k nobenmu ne gremo....
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 12:08:34
|
|
|
|
arabela*
|
jutro pri nas nič novega.Spala sem do zdaj.Hvalabogu,da je doma.Me vse boli,od ušes,do grla,do glave.Itak moja zdravnica dela popoldan,tak da bom mogoče šla,če nebo boljše.
|
|
RE: Septembrski sončki - drugič :) 29.12.2008 12:13:54
|
|
|
|
ključek
|
oj!! mene je tud začel neki matrat. glava me ful boli, v grlu me skoz praska, kašljam............še to se manjka, da zbolim za novo leto. si bom en čaj z limono in medom naredila, pa z justom se bom namazala, upam, da bo pomagalo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.