|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki - drugič :)
29.12.2008 9:14:47   
pf
Jaz tudi dam naši na dudo malo vetrovnih. Sploh ko je utrujena in zaspana ji paše.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
   RE: Septembrski sončki 2008 - drugič :)
29.12.2008 9:17:04   
petra1978
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Danes pa praznuje................

user posted image  Tomaž.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
29.12.2008 9:27:50   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz tudi dam naši na dudo malo vetrovnih. Sploh ko je utrujena in zaspana ji paše.

naša isto.................user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
29.12.2008 9:30:34   
Lara Croft
zakaj ne?

Ker me že brez njih v zizo grize.... boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

našo pa zdaj ati fujtra po flaški,njemu lepo zaspi .

Kaj pa ko kupček podira, se ne zbudi? Lara namreč se.... user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 29.12.2008 9:32:15 >

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
29.12.2008 9:34:19   
Lara Croft
.....daj kako slikico gor, da vidim kaj sploh delaš ...pa o kakih škatlah govoriš

Pa jih bom res poslikala..... user posted image

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
29.12.2008 9:35:09   
Lara Croft

Danes pa praznuje................

user posted image  Tomaž.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
29.12.2008 9:39:44   
Lara Croft

mislim, da bo še zadnje decemberske dni tukaj gor bolj zatišje...........edina dobra stran tega je, da uspem vse prebrati.........user posted image user posted image user posted image

Prow žalostno je, ja.... meni so ti dnevi čist isti, ku kašni drugi....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
29.12.2008 9:45:21   
Lara Croft

Si mogoče katera shranjuje mleko? Meni ga ostane približno 20 ml na obrok in sem si ga začela črpat in zmrzovat. Bomo imeli kasneje za kašice.

Ma ne, se mi ne da to delat.... pa bi dopoldne, sploh zjutraj po prvem obroku, sigurno še kej blo... bi imela lahko za zvečer, ki mi zmanjka.... ma mi je bolj komot AM zmešat... user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
29.12.2008 9:51:13   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Drugače bo pa mrzlo danes. Bo treba user posted image fajn obleči, ko grema ven. Danes bo pa po mojem kar cel dan minus.

pri nas je minus dve.user posted image

aja, za kok časa pa boste šle ven????

< Sporočilo je popravil Me to you -- 29.12.2008 9:55:24 >

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
29.12.2008 9:53:03   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

mislim, da bo še zadnje decemberske dni tukaj gor bolj zatišje...........edina dobra stran tega je, da uspem vse prebrati.........user posted image user posted image user posted image

Prow žalostno je, ja.... meni so ti dnevi čist isti, ku kašni drugi....

čez dobri 2 leti, ali pa že naslednji december bo pa čist druga pesem, saj bo lara večja, bo čakala na božička, dedka mraza........user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
29.12.2008 9:55:02   
ključek
pri nas se ja pa HB uredila prehrana od ln. sedaj smo na hipp-u in ne morem verjeti kakšna razlika. sedaj kaka zlato rumeno, jemo na 3-4 ure, zelo poredko bruha..............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sem ful vesela, da je sprejela brez problemov novo mleko.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
29.12.2008 9:56:10   
ključek
ja kam ste spet vse šle????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
29.12.2008 9:56:48   
Lara Croft
bo lara večja, bo čakala na božička, dedka mraza.

Dedka Mraza imamo pri nas... tku smo navajeni od vedno in tega ne bomo spreminjali....

Ma sem bolj to mislila.... jaz nič ne pečem in kake hrane na veliko pripravljam... v bistvu, kot vsak dan... nikogar ne vabimo in tudi k nobenmu ne gremo.... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
29.12.2008 10:03:44   
ključek

bo lara večja, bo čakala na božička, dedka mraza.

Dedka Mraza imamo pri nas... tku smo navajeni od vedno in tega ne bomo spreminjali....

Ma sem bolj to mislila.... jaz nič ne pečem in kake hrane na veliko pripravljam... v bistvu, kot vsak dan... nikogar ne vabimo in tudi k nobenmu ne gremo.... user posted image

Pri nas je tudi dedek mraz, samo od letos naprej pa še božiček za ln. jaz tudi ne bom kej ekstra kuhala, pecivo, malo narezka, pa bo. kar se pa obiskov tiče.............user posted image user posted image user posted image ...............men se tudi glih ne da okol hodit. pa za ln pakirat, pa cote, pa hrano, pa potem oblačenje, slačenje, pa se dere, pa nekje majo vroče, da je čist rdeča (je tok boga k jaz, takoj ji je vroče), pol gremo ven začne kašljati, ker zunaj piha.............

Neposredna povezava do sporočila: 2039
29.12.2008 10:11:31   
petra1978

[/quote]

pri nas je minus dve.user posted image

[/quote]

Midva bova šla sigurno za kako uro ali dve. Jaz Gala ful oblečem, lička mu namažem z (ne se smejat) kremo za ritko, je ful dobra zaščita proti mrazu za obraz. Dam ga v košaro in grema.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
29.12.2008 10:23:50   
ključek

jaz tudi tuhtam, da bi bilo pametno jo namazat po obrazu z kremo, ker je včeraj mela taka suha lička. jaz bom pa kar od nivea kremo uporabila-posebej za mraz.

Neposredna povezava do sporočila: 2041
29.12.2008 10:59:42   
Lara Croft

Pri nas je tudi dedek mraz, samo od letos naprej pa še božiček za ln.

Mi bomo pa samo pri enem ostali.... user posted image

pa bo. kar se pa obiskov tiče..

Zakaj se v tem času že hodi na obiske več, kot ponavadi? user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
29.12.2008 11:03:08   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978
pri nas je minus dve.

Midva bova šla sigurno za kako uro ali dve. Jaz Gala ful oblečem, lička mu namažem z (ne se smejat) kremo za ritko, je ful dobra zaščita proti mrazu za obraz. Dam ga v košaro in grema.

Pri nas tudi... pa še močna burja piha, tko da deluje potem, kot da je minus 10.... brrrrrr..... Zato, v takem sploh ne hodim ven... Lari bi blo že ok, verjetno.... ma mene pa zebe ku psa... brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Imamo pa sonček... to pa ja.... user posted image
Tku da.... imam za it na pošto in to bo čisto dovolj.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2043
29.12.2008 11:28:56   
Marsy
Ojla!
Teli prazniki so pa prav neki posebnega. Večinoma vsi prijatelji in dedi pa babi, ki so komi čakal, da se bomo zdej več videli, ko bomo doma, so zboleli... Tko da smo kar sami. Oči vsak dan smuča in pride okrog 13h domov, naju pelje ven (na kak hrib, nad meglo, da sva mal na sončku). Od tašče in tasta ni niti glasu (če se spomnite, sta pred 10 dnevi dobila voščilnico z 'dodatkom').

Božička pri nas ni bilo. Bo dedek Mraz. Kaji bo prinesel kengurujčka in kombinezon. Pa plenice user posted image . Gremo dons v nabavo.

Pa vseeno ful hitro mineva. Jaz sem sicer upala, da bom lahko skočila kako dopoldne na Krvavec, pa so varuške bolne. Sej se mi moja dva kar smilita, ko ne moreta videti vnukinje.

Je bila pa Kaja v soboto stara 3 mesece.

Drugač pa se tud jaz sprašujem glede prehrane: oreščki, marelice, čokolada, svinjina... A je to odsvetovano v začetku dojenja zarad krčev ali česa drugega. Ker mislim, da se je pri nas zdaj umirilo kar se krčev tiče (že trkam).

Bi pa ful rada kakšno limonado spila zarad vitaminčkov. A se to tud odsvetuje?

Neposredna povezava do sporočila: 2044
29.12.2008 11:34:13   
Marsy
Me to you, midva drugač delava v Sunnyju (no, letos ne, ker je Izola mal predaleč) ampak bi sigurno komu lahko bon 'poturila'.

Glede finoče pa se ne sekiri, naj te to ne moti. Men je blo tud težko v par centrih delat zarad tega, pa se navadiš. Tisti, ki so najbolj 'fini', se pol izkaže, da so najbolj zakompleksani.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
29.12.2008 11:36:34   
Marsy
Kakšen bon pa imaš? Mesečno karto ali obiske? Med vikendom bi pa mogoče lahko skupi šle na kak BodyPump. Al pa karkoli drugega. Sicer kakšno hudo skakanje jaz ne bi prakticirala zarad jošk user posted image .

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
29.12.2008 11:46:58   
Marsy
Glede mazanja po obrazu - mojo Kajo je že patronažna namazala po celem telesu z 'ribjo kremo' (tisto modro, ki nima tako močnega vonja). In ima ful lepo kožo. Jaz jo s tem mažem - po obrazu vsak dan, po telesu pa vsak drug dan. In tud za ritko je fajn.

Zdele, ko sem vas mal za nazaj brala - lahko bi se pa zmenle, pa gremo skup v Sunnyja. Ampak to v roku enega tedna, pol gremo mi spet dol user posted image .

Midva bi tko al tko rada Kajo tja peljala pokazat.

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
29.12.2008 12:06:02   
arabela*

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2048
29.12.2008 12:08:34   
arabela*
jutrouser posted image
pri nas nič novega.Spala sem do zdaj.Hvalabogu,da je user posted image doma.Me vse boli,od ušes,do grla,do glave.Itak moja zdravnica dela popoldan,tak da bom mogoče šla,če nebo boljše.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
29.12.2008 12:13:54   
ključek
oj!!

mene je tud začel neki matrat. glava me ful boli, v grlu me skoz praska, kašljam............še to se manjka, da zbolim za novo leto.user posted image user posted image user posted image

si bom en čaj z limono in medom naredila, pa z justom se bom namazala, upam, da bo pomagalo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zakaj tako obožujemo buckasta lička pri do...
Preberite, zakaj so buckasta lička normalen in zdrav pojav pri dojenčkih ter zakaj starši v večini primerov ne bi smeli ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.