|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
15.12.2008 14:10:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

dan.

jaz sem imela pa dane uz in je dohtarca za 100% potrdila da imamo user posted image .

je vse uredu, samo obseg trebuha ima bolj svoh. menda bo suhica.

čestitam!user posted image

no pa še altati za uspešno napoveduser posted image

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 1426
15.12.2008 15:40:51   
*anč*
piskot  boste meli pa manekenko, pa še rodila boš na izi user posted image user posted image

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
15.12.2008 21:16:24   
Lu
Ojla!

Mi smo se potepali po Kr.Gori, kjer smo full uživali. Je veliko snega. In bi šli kar nazaj, ker je tukaj dež :( Mami je smučala, otroci so se sankali. Super je bilo, res.

Zdaj pa k čestitkam.

anč user posted image user posted image za user posted image

Frrrčka vse naj naj pa čimprej še enega, da ti malo energije pokuri. user posted image user posted image user posted image

Vidim, da je Muki odpotovala. Kam so pa šli?

Kje boste praznovale novo leto? Mi bomo kar doma. Ali pa se bomo h komu povabiliuser posted image

Zdaj pa eno vprašanje. Maja ima eno bundo, ki ji premoči in ni za v sneg, je pa lepauser posted image Ima intersport zdaj boljše akcije kot januarja? Se mi splača še malo počakat?

Omenjam vse in čau bau

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
16.12.2008 9:06:44   
Lu
Dobro jutro č v e k e ! user posted image user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
16.12.2008 9:19:57   
psaša
Dobro jutro. Mi smo imeli včeraj v službi novoletno fešto. Sem bila full utrujena. Pa mali je prišel tudi malo pogledat, pa darilo ga je čakalo pod smrekico, je bil full vesel.
Danes se mi nič ne da, bom bolj na izi.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
16.12.2008 12:07:34   
lucika
pozdravček tudi od mene...
nič novega pri nas... grem zdaj v službi smrekco postavit, da bo vsaj malo vzdušja. drugače je bolj kakemu žalovanju podobno. tolk težijo s to krizo, da smo čisto poklapani vsi. nobenega veselja, nobene volje... no, ko pridem domov jo že nekje najdem...ampak škoda da se je treba trudit za to...

lepo se imejte!

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
   [Brisano sporočilo]
16.12.2008 19:28:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1432
16.12.2008 20:39:04   
Anonimen
http://www.booking.com/hotel/it/d-inghilterra.html?aid=305742;sid=ca55e9ee875dc5f6a59dde335f7175d3;checkin=2008-12-16;checkout=2008-12-17

evo semle grem pa jaz jutri......upam, da ne bomo samo delaluser posted image
pa upam, da ne bo spet kakšnega izrednega stanjauser posted image

drugače sem pa potem prosta (no razen torka), komaj čakam, da še malo doma okrasimo, da bo bolj praznično vzdušje.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1433
16.12.2008 21:43:31   
moci
čer. kaj sem zamudila?

me je zvila trebušna viroza, k sreči je trajala samo dva dni.
zdaj sva pa z zojo sami in se maksimalno zaposliva.

jaz imam v petek še novoletno zabavo. jejhata.

nisem nič brala, bom jutri.
vas pozdravljam in pogrešam.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1434
16.12.2008 23:07:14   
frrrr
pozdravčki tut od mene.

sem lenaaa. dela v službi full, doma kr mau prehitr mine. mali zvečer kr ne neha govorit... danes sem med crkljanjem zadremala in se zbudila po pol urce, on še kr čvekal. sem šla iz sobe in zaspal. v postelji je okrog 19:30, zaspi pa med 20:30 in 21:30 user posted image no, vsaj počiva. tut js sem bila take sorte, da sem klepetala do onemoglosti user posted image se še spomnem, da sem bila na brata huda, ker je zaspal in se ni hotel več pogovarjati z mano user posted image

Remy - lepo se mej!

sivkamivka - bosta uredila user posted image midve zorganizirava, onadva moreta pa pol kuhinjo sem in tja prenašat user posted image pridna sta, bosta prislužila eno masažo user posted image

nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1435
16.12.2008 23:23:33   
frrrr
mam vprašanje. mali se vsako jutro zbudi s krvavim povštrom. vlažimo zrak, ponoči enkrat mu namažem ustnico, pa vseeno mu poči. tut to ima po meni user posted image ali ima katera te probleme in kako to rešujete?

pikice smo pa rešili. smo se zdaj 2 nedelji zaporedoma kopali v Snoviku, pa nimamo pikic. vsakič sem ga namazala po kopanju in doma smo se vsak večer pridno namazali, pa so izginile.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
17.12.2008 11:57:03   
Anonimen
tudi za menoj še en pregled pri G....sem pa danes prav fletno videla otročka, ki je na velikoooooo zehal-a !!!

Drugače pa po starem.....tudi najstarejši navihanček pridno čeblja in raste ! Je pa iz dneva v dan bolj maza in se takooo rad stiska in crklja. Je to kako novo obdobje ?

Frrr....jest nimam teh izkušenj !

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1437
17.12.2008 16:42:00   
*anč*
frrrr   tristan ma zadnje čase tut full suhe ustnice,sam krvavo pa nasrečo nima. a je kri ziher iz ust, kaj pa nos?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1438
17.12.2008 16:52:49   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: *anč*

frrrr   tristan ma zadnje čase tut full suhe ustnice,sam krvavo pa nasrečo nima. a je kri ziher iz ust, kaj pa nos?
včeraj sme mau zmedeno napisala. zihr je iz ustnice, ker ima razklano ustnico na pol. zgornja je kritična. labelo mu bom šla nabavt, pa da sam ugotovi zakaj je to in ne bo lizal dol tega. posledično je manj kislega sadja - mandarine in klementine morajo biti res zelo sladke, da jih je. user posted image skoz kr neki...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
17.12.2008 16:55:28   
frrrr
dans sem šla mau prej iz službe in smo se že mau igrali v lesninini igralnici. smo se kar tam dobili in je mali skakal po žogicah, se po toboganu vozil v žogice. tam je tolk luštno, ker nikoli ni nobenega v igralnici. še mi jo imamo skoraj pred nsoom, pa smo bili zdej drugič. pač v takem vremenu jo izkoristim. nikoli še nismo imeli družbe, vedno sami notr.
grem pogledat kaj jim je dedek mraz v vrtcu prinesel... bova mogla zgleda ustvarjat, ker so dobili lesene okvirje za sliko, kamor prilepiš še muco in miško, pa pobarvat je še treba prej...
kmau bo večerja, pol pa spat...

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
18.12.2008 10:22:09   
psaša
Dan.
Jaz sem pa cela čudna, se mi zdi, da me kuha, pa vse me boli. Nekaj še naredim in pičim domov pod kovter.
Mali je v OČI fazi. Jaz ne smem nič, vse samo oči user posted image .

Lu dobila paket, hvala.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
18.12.2008 10:26:23   
pikapolona2
slabo pišemo..ejej

midva sva nazaj s smučanja...sva se imela fajn čeprav so nama v petek zaprli smučisšče ker so imeli izpade elektrike pa prevč snega. Sva pa nato uživala v savni in bazenu......sav bila v čisto novem hotelu .....papica vrhunska in vse self servis......fajn. briona je uživala na počitnicah....sat jo dedi in babi peljala z vlakom v Celje in ko sem prišla domov mi je takoj hitela razlagat da vlak ne dela čuču....hehe. So se imeli fajn.

sva pa imela v torek in sredo z mojim neke želodčne težave...moj je driskal jaz pa kozlala...ampak danes sva že OK.....če odmislim to da me je ponoči tako treslo da do druge ure nisem mogla zaspat.....potem sem se oblekla v termoflis in nataknila štunfe in sem. To je kriv tale dež in čudne temperature.......naj bo že mraz in sneg da pobije vse kar je v luftu.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1442
18.12.2008 10:26:59   
Maxica
Kje ste, štrajkate?
Mi imamo ta teden pestro v službi, potem pestro doma, skoz je nekaj, en dan se bom samo srečala nekje.
Včeraj smo imeli tako Dedka Mraza, prej pa še predstavo Mojca Pokrajculja (Frrr, ne Muca Copatarica, kot sem ti dejala), en dan telovadbo z enim, drug dan z drugim, pestro, v glavnem. Še dobro, da se bližajo prazniki in malo izprežemo.
Me pa grlo prav fino boli, Max je pa včeraj jamral, da ga trebušček, tako da sem ga potem nalivala s kuminovim in janeževem čajem, tako da upam, da bo danes bolje. Baje razsajajo ene trebušne viroze, ma naj gredo mimo nas.

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
18.12.2008 16:30:38   
*anč*
midva šibava v vtrec na dedka mrza. se mi zdi,da ta december kr leti mimo mene user posted image .

pozdravčki vsem!

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
18.12.2008 19:51:23   
moci
pri nas v vrtcu pa smo danes imeli skupni zajtrkuser posted image
sem sedela na mini stolčku in pila čaj. sta se mi pa smilila punčka in fantek, ki sta v vrtcu že od šestih in sta bila samauser posted image

drugače sva pa sami tudi midve.
jaz imam jutri novoletno zabavo, v soboto imamo pa delavnico, bomo delali svečke. v nedeljo pa šibava k atiju.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
18.12.2008 19:52:06   
moci
maxica, pri nas smo že imeli trebušno virozo. user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
19.12.2008 8:51:03   
frrrr
dan.

js mau zmačkana v službi. včeraj blo super. pivo je po čevapih full sedlo user posted image mogoče mau preveč. za zdravje sem mogla še jegija vsake tolk časa ruknit. zdej sm pa vsa čudna user posted image
mož je pa včeraj imel divje... najprej delo, pol tamauga iskat v vrtec. sta komi domov prišla, sta mogla že na telovadbo šibat. še sreča sem jima vse spakirala zjutraj. tam so imeli spet božička. kaj si mali kaj misli, ker je ta teden 3x bil obdarovan od dobrih možičkov user posted image doma pa akcija igra, hrana, kopanje, spat. vse uspelo user posted image
grem na en ročni nogomet, da mi neha ropotat po glavi user posted image

mi šibamo dans na koroško se crkljat k babicam. jutri svoje babnce peljem na žur. v nedeljo grem pa s taščo gledat 5moških.com.

lep vikend!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1447
19.12.2008 9:41:50   
piskot
huh, sej smo ze cel teden na isti strani user posted image .

pri nas nic posebnega novega. upamo da bo kaj vremena za vikend. oziroma upamo vsaj da ne bo dezevalo, da gremo lahko malo ven in naokoli.

no, lepo prezivite vikend!

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
19.12.2008 9:51:47   
Anonimen
dobro jutro,

no že skoraj zadnji delovni dan je pred menoj, no pol ga je že, glede na vso evforijo in norijo....

tudi mi bežimo za en teden na dopust, gremo kar v čateške toplice, ker saj veste, da je naš otrok nor na BAZEN IN VODAAAA ! In kar komaj čakam, da se bomo spet na veliko crkljali in uživali....

Ampak teh dedkov mrazov je pa tooo much...naš mulc me zdaj vsak dan, ko prinesem domov kakšno vrečko iz trgovine vpraša: KAJ JE PA DONES DEDEK MRAZ PRINESEL TRISTANU ?

skratka, lepo se imejte in uživajte predbožični čas !

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 1449
19.12.2008 9:57:12   
@lina
ojla!

petek je, samo še tri dni v tem letu delam, pa še ta zadnji, tretji, bo bolj polovičenuser posted image

včeraj smo imeli okulista z Matjažem. Ni naredila nobenega posega. Povedala je, da če bi že morali (pa ni nujno, saj je oko zdravo, gre samo za lojnico v veki), bi ga morali pod splošno narkozo, saj je premajhen, da bi bil pri miru, če bi mu dali samo lokalno. Ampak zaradi enega ječmena ga res ne bom dala v narkozouser posted image   Pa tudi če bi mu operativno odstranili, se to še vedno lahko ponavlja, nekatere veke so pač k temu bolj nagnjene.... V glavnem, moj otrok pač zdaj lahko šarmira samo z enim učkom, drugi ni tako privlačenuser posted image user posted image

Danes imamo še občinskega Dedka Mraza, pa sem Juretu že včeraj razlagala, da mu bo danes prinesel le eno malenkost, ne tisto, kar je on pisal Božičku (nekaj od tistega bo verjetno dobil pod smrečico), pa je bilo seveda milijonkrat zakaj pa ne in kaj mi bo prinesel?user posted image

Jutri zjutraj se spokamo v Kranjsko Goro, naužit se malo snega, ker pri nas je samo ta mlakuža od dežja že cel tedenuser posted image  Kot sem prej prebirala po spletnih straneh, imajo eno otroško predstavo na trgu jutri popoldne in prihod Božička, tako da dodatnih zanimivosti verjetno ne bo manjkalo.

V nedeljo imamo še en obisk Dedka Mraza, tokrat iz moževe službe, ampak tam bo že eno darilo iz seznama želja, saj sta bila oči in mami pomagača pri zavijanju dariluser posted image

Tako da, frrrr, mi imamo tudi sama obdarovanja v parih dnehuser posted image

Aha, pa user posted image  nosečkam čestitam za dobro opravljene UZ!user posted image

Lepo se imejte in zdravi bodite!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.