@lina
|
ojla! petek je, samo še tri dni v tem letu delam, pa še ta zadnji, tretji, bo bolj polovičen včeraj smo imeli okulista z Matjažem. Ni naredila nobenega posega. Povedala je, da če bi že morali (pa ni nujno, saj je oko zdravo, gre samo za lojnico v veki), bi ga morali pod splošno narkozo, saj je premajhen, da bi bil pri miru, če bi mu dali samo lokalno. Ampak zaradi enega ječmena ga res ne bom dala v narkozo Pa tudi če bi mu operativno odstranili, se to še vedno lahko ponavlja, nekatere veke so pač k temu bolj nagnjene.... V glavnem, moj otrok pač zdaj lahko šarmira samo z enim učkom, drugi ni tako privlačen Danes imamo še občinskega Dedka Mraza, pa sem Juretu že včeraj razlagala, da mu bo danes prinesel le eno malenkost, ne tisto, kar je on pisal Božičku (nekaj od tistega bo verjetno dobil pod smrečico), pa je bilo seveda milijonkrat zakaj pa ne in kaj mi bo prinesel? Jutri zjutraj se spokamo v Kranjsko Goro, naužit se malo snega, ker pri nas je samo ta mlakuža od dežja že cel teden Kot sem prej prebirala po spletnih straneh, imajo eno otroško predstavo na trgu jutri popoldne in prihod Božička, tako da dodatnih zanimivosti verjetno ne bo manjkalo. V nedeljo imamo še en obisk Dedka Mraza, tokrat iz moževe službe, ampak tam bo že eno darilo iz seznama želja, saj sta bila oči in mami pomagača pri zavijanju daril Tako da, frrrr, mi imamo tudi sama obdarovanja v parih dneh Aha, pa nosečkam čestitam za dobro opravljene UZ! Lepo se imejte in zdravi bodite!
|