Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:05:38
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ja počasi bom šla, če ne bo nobene. Komaj čakam, da se jutri spet vsi zbudimo in cartamo v postelji. Jaz ful rabim cartanje, da mi nafila baterije. Blaža nočko, meni je tudi najlepše, ko se zjutraj zbudimo in se vsi pocartamo v topli postelji. Uff, Blaža a ti boš komaj 30 stara, jaz sem že skoraj pozabila kdaj je bilo to kolk maš pa ti? Jaz bom pa februarja rosnih 34 let. Me je pa pred mesecem dni vprašala medicinska sestra pri ginekologinji koliko sem stara in sem vtrelila 32 let , potem pa sem se zvečer v bani spomnila, da sem se zmotila in, da bom kmalu 34 . no ma jaz se itak počutim kot , da jih mam šele 20, zgledam pa še boljše kot takrat, za se ne hvalit.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:06:07
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ja počasi bom šla, če ne bo nobene. Komaj čakam, da se jutri spet vsi zbudimo in cartamo v postelji. Jaz ful rabim cartanje, da mi nafila baterije. ma pol pa ne dela kej prav, tu sem! Blaža nočko, meni je tudi najlepše, ko se zjutraj zbudimo in se vsi pocartamo v topli postelji. Ma dej povej še kej. mene od kar mamo comp. se mi ne da več sploh gledat TV. Blaža jaz bi pa še kdaj gledala TV, samo kaj, ko takoj zaspim zraven. Ma sej rada pogledam kakšen dober film, ma najraje gledam dokumentarce. Vse živo, al od živali, pa kako je narejeno, pa umazana dela,....pa forenzike tudi ful rada gledam. Ja jaz pa ful rada gledam Dr. G, a jo kdaj gledaš? Aha, a si pobegnila spati. Jaz tudi grem počasi proti kopalnici. Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:07:12
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ja počasi bom šla, če ne bo nobene. Komaj čakam, da se jutri spet vsi zbudimo in cartamo v postelji. Jaz ful rabim cartanje, da mi nafila baterije. Blaža nočko, meni je tudi najlepše, ko se zjutraj zbudimo in se vsi pocartamo v topli postelji. Ma dej povej še kej. mene od kar mamo comp. se mi ne da več sploh gledat TV. Blaža jaz bi pa še kdaj gledala TV, samo kaj, ko takoj zaspim zraven. Ma sej rada pogledam kakšen dober film, ma najraje gledam dokumentarce. Vse živo, al od živali, pa kako je narejeno, pa umazana dela,....pa forenzike tudi ful rada gledam. Ja jaz pa ful rada gledam Dr. G, a jo kdaj gledaš? Ne nisem še, kaj pa je to? kje pa je, na kerem programu? To je na Discovery , je pa to zdravnica patologije in potem obravnava razne smrtne primere in išče vzroke smrti.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:07:21
|
|
|
|
blaža
|
No pa si mi ušla. pol pa res grem še jaz. Nočko 2.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:08:14
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ja počasi bom šla, če ne bo nobene. Komaj čakam, da se jutri spet vsi zbudimo in cartamo v postelji. Jaz ful rabim cartanje, da mi nafila baterije. Blaža nočko, meni je tudi najlepše, ko se zjutraj zbudimo in se vsi pocartamo v topli postelji. Ma dej povej še kej. mene od kar mamo comp. se mi ne da več sploh gledat TV. Blaža jaz bi pa še kdaj gledala TV, samo kaj, ko takoj zaspim zraven. Ma sej rada pogledam kakšen dober film, ma najraje gledam dokumentarce. Vse živo, al od živali, pa kako je narejeno, pa umazana dela,....pa forenzike tudi ful rada gledam. Ja jaz pa ful rada gledam Dr. G, a jo kdaj gledaš? Ne nisem še, kaj pa je to? kje pa je, na kerem programu? To je na Discovery , je pa to zdravnica patologije in potem obravnava razne smrtne primere in išče vzroke smrti. A jaz pa gledam na Reality zoone medicinske detektive, forenzke
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:09:41
|
|
|
|
mala_pikica
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ja počasi bom šla, če ne bo nobene. Komaj čakam, da se jutri spet vsi zbudimo in cartamo v postelji. Jaz ful rabim cartanje, da mi nafila baterije. Blaža nočko, meni je tudi najlepše, ko se zjutraj zbudimo in se vsi pocartamo v topli postelji. Uff, Blaža a ti boš komaj 30 stara, jaz sem že skoraj pozabila kdaj je bilo to kolk maš pa ti? Jaz bom pa februarja rosnih 34 let. Me je pa pred mesecem dni vprašala medicinska sestra pri ginekologinji koliko sem stara in sem vtrelila 32 let , potem pa sem se zvečer v bani spomnila, da sem se zmotila in, da bom kmalu 34 . no ma jaz se itak počutim kot , da jih mam šele 20, zgledam pa še boljše kot takrat, za se ne hvalit. ja, 20 leta , jaz pa sem včasih ful utrujena.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:09:45
|
|
|
|
blaža
|
No zdej pa res grem V tretje gre Rado v četrto pa ...
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:10:22
|
|
|
|
blaža
|
Ma ja utrujeni smo malo od nespanja, pa bo tudi to mimo.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:12:14
|
|
|
|
mala_pikica
|
Ja jaz tudi grem, nočko.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:12:47
|
|
|
|
blaža
|
No zdej pa grem spat, ki jutri bo spet akcija!
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:16:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica IZVIRNO SPOROČILO: blaža Ja počasi bom šla, če ne bo nobene. Komaj čakam, da se jutri spet vsi zbudimo in cartamo v postelji. Jaz ful rabim cartanje, da mi nafila baterije. Blaža nočko, meni je tudi najlepše, ko se zjutraj zbudimo in se vsi pocartamo v topli postelji. Uff, Blaža a ti boš komaj 30 stara, jaz sem že skoraj pozabila kdaj je bilo to kolk maš pa ti? Jaz bom pa februarja rosnih 34 let. Me je pa pred mesecem dni vprašala medicinska sestra pri ginekologinji koliko sem stara in sem vtrelila 32 let , potem pa sem se zvečer v bani spomnila, da sem se zmotila in, da bom kmalu 34 .
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:20:07
|
|
|
|
srečka nosečka
|
blaža - midve z Lano bova naše prvo skupno novo leto praznovali sami Ati ima nagradno v službi - nočno
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:20:43
|
|
|
|
srečka nosečka
|
mala pikica - a imaš kak link od poganjalca, jaz namreč od medvedka puja nič ne najdem
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:24:42
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Stipe air force IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka dolenjka - a ti ji daš AM, pol pa še joško? V kakšnem razmaku? Pa kdaj je imela večerjo? Midve z malo sva večerjali ob 18,30, kruh in sir pa čaj je zraven mala pila. Pred kakšne pol ure sem ji še joško ponudlila pred spanjem pa ni hotela. Pa za večerjo ni kaj dosti pojedla . Sama pa že tudi veliko razmišljam, da AM kupim in ji ga ponudim, če bo sploh želela. Se mi zdi, da je tudi moja proizvodnja bolj proti koncu. Carica je zmazala je 60 ml vode s polento pomesano s kislo smetano (ob 18.30)... tudi malo palacinke, potem ob 19.30 140 ml Aptamila... josk pa takoj potem ... Ceprav nocoj prvic bolj mal joska... zgleda da gredo prot koncu . Mogoce bo jotri bolje... Mi smo pa zvečer ob pol osmi zmazali flašo mleka ( 300ml) z osmimi žlicami rižilinota( čajnimi) Pa vseeno noče spustit mleko ob 5ih zjutraj 2 dcl, pa zbudi se ob šesti in deset, pa je pol spet še vedno lačen in ob sedmi in pol že je zajtrk. Pa a to Kravje mleko al aptamil Blaža?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:26:58
|
|
|
|
Februarka08
|
čveke, vas ni za lovit spet Se javim zjutraj, zdaj greva v mižule, Larisa se ni niti 1x še zbudila pridna!!! Nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:29:09
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Hojla še od mene , madona mi sploh ne rata vsega prečekirat. Tole je od nas za vas z malce zamude Drugače pa nič novega razen tega da dobivamo 7 zob ki nas temu primerno tudi matra. full dobr, sem se nasmejala Joj to sem že 3x pogledala in mi je tako smešno za crknit! Kako si to sfotomontirala? si že sebe predstavljam pa mojga kako plešemo! Greš na spletno stran www.elfyorself.com potem pa naložiš slikce v izbrane like in melodije in to je to, kako pa dol potegneš filmček pa nimam pojme, ker je moj to delu in je en informatik v bajti dovolj.
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:31:44
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Hojla še od mene , madona mi sploh ne rata vsega prečekirat. Tole je od nas za vas z malce zamude Drugače pa nič novega razen tega da dobivamo 7 zob ki nas temu primerno tudi matra. full dobr, sem se nasmejala Joj to sem že 3x pogledala in mi je tako smešno za crknit! Kako si to sfotomontirala? si že sebe predstavljam pa mojga kako plešemo! Greš na spletno stran www.elfyorself.com potem pa naložiš slikce v izbrane like in melodije in to je to, kako pa dol potegneš filmček pa nimam pojme, ker je moj to delu in je en informatik v bajti dovolj. meni pa ta filmček ne odpre
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:32:51
|
|
|
|
Stipe air force
|
Kva je zdej.. a greste ali ne greste spat? .... Ma ste hitre... ne uspem vsega prebrati ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:34:36
|
|
|
|
Maj78
|
Klikni nanjga in ko ti ga odpre na strani www.shrani.si daš play, men ga normalno odpre
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:37:44
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Hojla še od mene , madona mi sploh ne rata vsega prečekirat. Tole je od nas za vas z malce zamude Drugače pa nič novega razen tega da dobivamo 7 zob ki nas temu primerno tudi matra. full dobr, sem se nasmejala Joj to sem že 3x pogledala in mi je tako smešno za crknit! Kako si to sfotomontirala? si že sebe predstavljam pa mojga kako plešemo! Greš na spletno stran www.elfyorself.com potem pa naložiš slikce v izbrane like in melodije in to je to, kako pa dol potegneš filmček pa nimam pojme, ker je moj to delu in je en informatik v bajti dovolj. meni pa ta filmček ne odpre Probaj takole http://sendables.jibjab.com/view/XqDevD87lm4FAhelULMN
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:37:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Klikni nanjga in ko ti ga odpre na strani www.shrani.si daš play, men ga normalno odpre 100x sem tako naredila, pa žal ne gre
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:39:59
|
|
|
|
Maj78
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Klikni nanjga in ko ti ga odpre na strani www.shrani.si daš play, men ga normalno odpre 100x sem tako naredila, pa žal ne gre Si probala po linku?
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 22:40:57
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 IZVIRNO SPOROČILO: blaža IZVIRNO SPOROČILO: Blacky* IZVIRNO SPOROČILO: Maj78 Hojla še od mene , madona mi sploh ne rata vsega prečekirat. Tole je od nas za vas z malce zamude Drugače pa nič novega razen tega da dobivamo 7 zob ki nas temu primerno tudi matra. full dobr, sem se nasmejala Joj to sem že 3x pogledala in mi je tako smešno za crknit! Kako si to sfotomontirala? si že sebe predstavljam pa mojga kako plešemo! Greš na spletno stran www.elfyorself.com potem pa naložiš slikce v izbrane like in melodije in to je to, kako pa dol potegneš filmček pa nimam pojme, ker je moj to delu in je en informatik v bajti dovolj. meni pa ta filmček ne odpre Probaj takole http://sendables.jibjab.com/view/XqDevD87lm4FAhelULMN fuuuuuul dobro
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 26.12.2008 23:10:02
|
|
|
|
srečka nosečka
|
lepe sanje in nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 8. del 27.12.2008 5:22:37
|
|
|
|
buči
|
Jutro, imam napad kašlja, se davim že več kot pol ure, tako da sem se odstranla iz spalnice, da vse ne zbudim. Vas grem zdaj malo prebrat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?