Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:32:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju a dela sive laske mistru G Še vedno tečnari Gregi pa obvlada sceno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:32:27
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) To me sploh ne preseneča več. Oni so itak najbolj bogi. ja itek, sploh pa ko zbolijo. dobr da ne grejo rodit. moj je prejšni teden fasu viroto pa je zgledu k da je pršu iz porodne da je rodil dvojčke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:33:35
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju a dela sive laske mistru G Še vedno tečnari kkar nej vid kako je tebi. Joj, zdaj mu že malo prekipeva: ravnokar je malemu rekel "Utihn!" Zdaj samo še čakam, da se zadere, naj ga jaz prevzamem...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:33:38
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) To me sploh ne preseneča več. Oni so itak najbolj bogi. ja itek, sploh pa ko zbolijo. dobr da ne grejo rodit. moj je prejšni teden fasu viroto pa je zgledu k da je pršu iz porodne da je rodil dvojčke
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:33:52
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) To me sploh ne preseneča več. Oni so itak najbolj bogi. ja itek, sploh pa ko zbolijo. dobr da ne grejo rodit. moj je prejšni teden fasu viroto pa je zgledu k da je pršu iz porodne da je rodil dvojčke
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:34:17
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju a dela sive laske mistru G Še vedno tečnari kkar nej vid kako je tebi. Joj, zdaj mu že malo prekipeva: ravnokar je malemu rekel "Utihn!" Zdaj samo še čakam, da se zadere, naj ga jaz prevzamem... bo mamičina intervencija takoj zalegla
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:34:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega hmmmm, a pol se sam jaz bunim, da je malo??? Tvoja poje največ. Mogoče jo kakšen majček šiša, samo nimamo podatkov. Se je pa res zadnji mesec zredila 1kg, poprej nikoli več kot pol kile na mesec Da ne boš imela prave pujse Pepe doma. Drugače pa ker te je nehala sekirat. Zdaj pa malo pazi na svojo hibo in se sekiraj ko bo pojedla manj kot 500g. Mislim, da bi bilo najbolje, da ne bi vagala Ma kaj ko ne morem iz svoje kože. Je pa Alji zelo všeč, ko ji zapojem pujsaPepa pa bacek Jon
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:35:09
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega hmmmm, a pol se sam jaz bunim, da je malo??? Tvoja poje največ. Mogoče jo kakšen majček šiša, samo nimamo podatkov. Se je pa res zadnji mesec zredila 1kg, poprej nikoli več kot pol kile na mesec to punči se mal pa bo dohitela mojga si je pa tvoj tolk zaloge naredil v preteklih mesecih, da je mission imposible
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:37:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega hmmmm, a pol se sam jaz bunim, da je malo??? Tvoja poje največ. Mogoče jo kakšen majček šiša, samo nimamo podatkov. Se je pa res zadnji mesec zredila 1kg, poprej nikoli več kot pol kile na mesec to punči se mal pa bo dohitela mojga si je pa tvoj tolk zaloge naredil v preteklih mesecih, da je mission imposible ne ne jo čaka zdej. štrajka mi že en teden z hrano. komi da kej poje pa še to bi sam mlek. zgleda da ga je čist zdrmala ta viroza.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:38:20
|
|
|
|
špelin@
|
ok, sem se registrirala na FB, ampak mi že to ni všeč, ker gre za prava imena in priimke. No, jaz sem si kar nekaj izmislila Ampak mi je vse skupaj še vedno kr neki Gregi je utihnil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:39:34
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi ne ne jo čaka zdej. štrajka mi že en teden z hrano. komi da kej poje pa še to bi sam mlek. zgleda da ga je čist zdrmala ta viroza. Pa se nič ne sekiraš, ker noče jest? To je moja ahilova peta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:39:55
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, sem se registrirala na FB, ampak mi že to ni všeč, ker gre za prava imena in priimke. No, jaz sem si kar nekaj izmislila Ampak mi je vse skupaj še vedno kr neki Gregi je utihnil jaz sem se tudi in mi tudi ni kej preveč všeč zaenkrat ne vem bomo vidli. ti si si pa kr zmislila dobra si
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:39:57
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, sem se registrirala na FB, ampak mi že to ni všeč, ker gre za prava imena in priimke. No, jaz sem si kar nekaj izmislila Ampak mi je vse skupaj še vedno kr neki Gregi je utihnil bravo Gregi!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:41:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ ok, sem se registrirala na FB, ampak mi že to ni všeč, ker gre za prava imena in priimke. No, jaz sem si kar nekaj izmislila Ampak mi je vse skupaj še vedno kr neki Gregi je utihnil jaz sem se tudi in mi tudi ni kej preveč všeč zaenkrat ne vem bomo vidli. ti si si pa kr zmislila dobra si Ej, za vsakega dripca pipca pa res nočem, da ve moje resnično ime in priimek, po možnosti še s fotko zraven!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:41:20
|
|
|
|
Estrella*
|
špelin@: ja jaz sem rabila kar nekaj časa, da sem sprejela FB. Me pa nekaj zeloooo moti in to je, da ni smajijev, razen 2 osnovnih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:43:56
|
|
|
|
Estrella*
|
kaj ste vse na fb ju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:44:09
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi ne ne jo čaka zdej. štrajka mi že en teden z hrano. komi da kej poje pa še to bi sam mlek. zgleda da ga je čist zdrmala ta viroza. Pa se nič ne sekiraš, ker noče jest? To je moja ahilova peta veš da sem se začela. na začetku sem si mislila sej ma dost zaloge. pol sem pa v pon., spet klicala pa so mi rekli da more čimveč pit (no moj sploh noče), pa sem pogruntala da mu odgovarja direktno iz kozarca. panika me je še bol zagrabla zaradi infuzije , ki mi jo je omenila. zdej je blo 2dni o.k in evo ti ga na spet sračka k vidra
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:44:25
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* špelin@: ja jaz sem rabila kar nekaj časa, da sem sprejela FB. Me pa nekaj zeloooo moti in to je, da ni smajijev, razen 2 osnovnih jaz sem kr iskala smajlije pa jih ni , mislim da se bo kr RR držala
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:45:52
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj ste vse na fb ju neeeeeeeeeeeeeeeeeee. jz sploh nisem gor
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:46:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj ste vse na fb ju ne jaz lovim tamalga okol, je prov z...... to ko se plaz. sam gledam kam sklizne, kaj bo podru...., no saj veš saj si šla čez to.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:46:26
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj ste vse na fb ju neeeeeeeeeeeeeeeeeee. jz sploh nisem gor še
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:47:54
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj ste vse na fb ju ne jaz lovim tamalga okol, je prov z...... to ko se plaz. sam gledam kam sklizne, kaj bo podru...., no saj veš saj si šla čez to. ja sem pred dobimi 5 leti in takrat še ni bilo RR in mi je bilo lažje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:48:22
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj ste vse na fb ju Ne, jaz sem bila na
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:48:37
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* kaj ste vse na fb ju neeeeeeeeeeeeeeeeeee. jz sploh nisem gor še A govoriš iz lastnih izkušenj
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:48:55
|
|
|
|
tally
|
nič jaz grem počasi spat ker imamo danes atija doma pa bo mogoče kaj romantike Lahko nočko vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?