Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Tudi jaz se malo oglasim. Včeraj me cel dan ni bilo doma, božič je bil bolj tak tak, nisem imela nobenega vzdušja, darila so bolj ali manj kak naj rečem, dobila sem nekaj, ampak če tudi ne bi, ne bi pogrešala. Raje bi vidla, da mi dajo eno čokolado, kot pa neke puloverje, ko mi prvič ni prav, drugič pa še všeč ne. Od mojega sem dobila moje priljubljene rafaelote, pa vlečno vrv ( saj veste moja sreča na cesti) . Tako da, letos bi lahko božične praznike prespala, pa jih ne bi pogrešala. jz pa upam, da sedaj, ko boš imela vlečno vrv v pritljažniku, da je ne boš več potrebovala Mi je pa Videk včeraj zakuhal, potem je bil vredu, ampak danes ponovno nekam kuha, pa kašlja, pa ne vem kaj mu naj dam, da bi nehal kašljat. Anji Tii in Matevžu vse naj naj ob obmesečnici. Grem sedaj malo Vidka cartat, je nekam bogi danes in rabi mamino cartanje.
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|