Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:55:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hrček se je spravil na mon cheri. Pujsek pa na lidlove piškote
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:55:55
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hrček se je spravil na mon cheri. naj mu prija
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:56:40
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hrček se je spravil na mon cheri. Pujsek pa na lidlove piškote Ta sončna pa na tortilje
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:56:45
|
|
|
|
Estrella*
|
pišanc, pikapoka, tweete, čupko in kr neki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:56:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hrček se je spravil na mon cheri. naj mu prija Pa še kako mu. Razmišljam, če bi si natočila en štamprl čokoladnega likerja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:56:56
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hrček se je spravil na mon cheri. Pujsek pa na lidlove piškote
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:57:22
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pišanc, pikapoka, tweete, čupko in kr neki
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:57:28
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: tally nič jaz grem počasi spat ker imamo danes atija doma pa bo mogoče kaj romantike Lahko nočko vsem A bom kakšen potres slučajno čutila, da prej krožnike pospravim ne sem prepozna ker že žaga Zeblo vas ne bo,ker bo dovolj drv
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:57:45
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hrček se je spravil na mon cheri. Pujsek pa na lidlove piškote Ta sončna pa na tortilje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:58:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Ooooo, mislim, da gorjača ne bo dovolj. Če pa meni kaj dvigne pokrovko je pa to, da ne dvigne telefona. Moj tega niti ne poiskuša, ker ve, da bi drugače spal na balkonu!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:58:33
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hrček se je spravil na mon cheri. naj mu prija Pa še kako mu. Razmišljam, če bi si natočila en štamprl čokoladnega likerja. mmmm mene pa mika baily z mlekcom
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:59:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hrček se je spravil na mon cheri. naj mu prija Pa še kako mu. Razmišljam, če bi si natočila en štamprl čokoladnega likerja. midva z mojim sva si pa kozarček terana privoščila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:59:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* pišanc, pikapoka, tweete, čupko in kr neki
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:59:08
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Ooooo, mislim, da gorjača ne bo dovolj. Če pa meni kaj dvigne pokrovko je pa to, da ne dvigne telefona. Moj tega niti ne poiskuša, ker ve, da bi drugače spal na balkonu!!!! Bi ga jaz pustila tam kjer je, ampak vem da bo pricapljal domov. Sem mu rekla, da naj tam spi, a kaj ko se ne bo dal in bo prikolovratil domov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:59:40
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hrček se je spravil na mon cheri. naj mu prija Pa še kako mu. Razmišljam, če bi si natočila en štamprl čokoladnega likerja. mmmm mene pa mika baily z mlekcom Nekaj bo treba ruknit.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:00:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Ooooo, mislim, da gorjača ne bo dovolj. Če pa meni kaj dvigne pokrovko je pa to, da ne dvigne telefona. Moj tega niti ne poiskuša, ker ve, da bi drugače spal na balkonu!!!! Bi ga jaz pustila tam kjer je, ampak vem da bo pricapljal domov. Sem mu rekla, da naj tam spi, a kaj ko se ne bo dal in bo prikolovratil domov. Joj mene je tega kar groza, ko vem, da nekaj spije in potem za volan
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:00:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Hrček se je spravil na mon cheri. naj mu prija Pa še kako mu. Razmišljam, če bi si natočila en štamprl čokoladnega likerja. mmmm mene pa mika baily z mlekcom Nekaj bo treba ruknit. Ja maš prav. Grem pogledat, če je kaj užitnega...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:00:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Mene bi v tej fazi že skrbelo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:01:25
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
katy82: ne morem ti poslati slik, ker te ne morem dodati med kontakte, ker me RR nekaj zaj*** dej mi poslji mail na ZS pa ti jih pošljem prek maila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:01:51
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Ooooo, mislim, da gorjača ne bo dovolj. Če pa meni kaj dvigne pokrovko je pa to, da ne dvigne telefona. Moj tega niti ne poiskuša, ker ve, da bi drugače spal na balkonu!!!! Bi ga jaz pustila tam kjer je, ampak vem da bo pricapljal domov. Sem mu rekla, da naj tam spi, a kaj ko se ne bo dal in bo prikolovratil domov. Joj mene je tega kar groza, ko vem, da nekaj spije in potem za volan To tud jaz sovražim!!!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:01:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Ooooo, mislim, da gorjača ne bo dovolj. Če pa meni kaj dvigne pokrovko je pa to, da ne dvigne telefona. Moj tega niti ne poiskuša, ker ve, da bi drugače spal na balkonu!!!! Bi ga jaz pustila tam kjer je, ampak vem da bo pricapljal domov. Sem mu rekla, da naj tam spi, a kaj ko se ne bo dal in bo prikolovratil domov. Joj mene je tega kar groza, ko vem, da nekaj spije in potem za volan Moj ne vem, če bo kaj pil, vem samo da ga ni in da naj bi bil pri kolegu, kateremu je šel samo steklokeramično in pečico priklopit. Ne vem ali naj se tolažim s tem, da je v najgrši trenirki kar je možno ali ne.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:03:16
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Ooooo, mislim, da gorjača ne bo dovolj. Če pa meni kaj dvigne pokrovko je pa to, da ne dvigne telefona. Moj tega niti ne poiskuša, ker ve, da bi drugače spal na balkonu!!!! Bi ga jaz pustila tam kjer je, ampak vem da bo pricapljal domov. Sem mu rekla, da naj tam spi, a kaj ko se ne bo dal in bo prikolovratil domov. Joj mene je tega kar groza, ko vem, da nekaj spije in potem za volan Moj ne vem, če bo kaj pil, vem samo da ga ni in da naj bi bil pri kolegu, kateremu je šel samo steklokeramično in pečico priklopit. Ne vem ali naj se tolažim s tem, da je v najgrši trenirki kar je možno ali ne. Ma jaz bom vseeno držala pesti, da se bo vse dobro izteklo!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:03:44
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Mene bi v tej fazi že skrbelo Sem ga dobila na tel. ker je klical 4x nazaj. Me pa najbolj jezi, ker me Jaka sprašuje kje je in ga čaka.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:05:03
|
|
|
|
tally
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Mene bi v tej fazi že skrbelo Sem ga dobila na tel. ker je klical 4x nazaj. Me pa najbolj jezi, ker me Jaka sprašuje kje je in ga čaka. Kje se je pa izgubil?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 22:05:59
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Ograjo imam že nekaj mesecev tako da to ni izgovor. Zdaj ga Jaka čaka. Sva ga klicala pa se sploh ne javi. Mene bi v tej fazi že skrbelo Sem ga dobila na tel. ker je klical 4x nazaj. Me pa najbolj jezi, ker me Jaka sprašuje kje je in ga čaka. Kje se je pa izgubil? Pri kolegu. Tale tiha maša bo pa trajala en čas. Kako ga bom jutri napizdila, da se mu bo bliskalo. Zdaj pa me že jeza grabi.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?