Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:23:00
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj a imamo danes spet ??????? Meni je možiček naštimal vročo kopel, prižgal svečke in dodal nek zvarek v vodo. Je tako dišalo, dokler ni moje idile pokvaril Andraž, ko se mi je brez dovoljenja pridružil Pa je bilo konec miru. Sem pa tako lena, da se mi bo zrolalo Se vidi, da praktično nič ne delam in se samo prekladam iz enega na drugi konec. za tvojega možeka!!!! pa za Andraža, ki je mamici pokvaril veselo namakanje v kadi
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:23:35
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju a dela sive laske mistru G
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:23:47
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* barbaw, Jaka čaka Sem mu umila zobke in zdaj me je nafehtal še za eno mini risanko potem pa grem res brat pravljico.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:24:29
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega priden Gregi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:24:31
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:24:36
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega hmmmm, a pol se sam jaz bunim, da je malo??? Tvoja poje največ. Mogoče jo kakšen majček šiša, samo nimamo podatkov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:25:42
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju a dela sive laske mistru G
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:26:05
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj a imamo danes spet ??????? Meni je možiček naštimal vročo kopel, prižgal svečke in dodal nek zvarek v vodo. Je tako dišalo, dokler ni moje idile pokvaril Andraž, ko se mi je brez dovoljenja pridružil Pa je bilo konec miru. Sem pa tako lena, da se mi bo zrolalo Se vidi, da praktično nič ne delam in se samo prekladam iz enega na drugi konec. za tvojega možeka!!!! pa za Andraža, ki je mamici pokvaril veselo namakanje v kadi drugič se spravta to delat ko otoci zaspijo, men verjam da bo bol, pa še noben te ne bo zmotil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:26:13
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega hmmmm, a pol se sam jaz bunim, da je malo??? Tvoja poje največ. Mogoče jo kakšen majček šiša, samo nimamo podatkov. Se je pa res zadnji mesec zredila 1kg, poprej nikoli več kot pol kile na mesec
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:27:09
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Dober dan! Tudi jaz se malo oglasim. Včeraj me cel dan ni bilo doma, božič je bil bolj tak tak, nisem imela nobenega vzdušja, darila so bolj ali manj kak naj rečem, dobila sem nekaj, ampak če tudi ne bi, ne bi pogrešala. Raje bi vidla, da mi dajo eno čokolado, kot pa neke puloverje, ko mi prvič ni prav, drugič pa še všeč ne. Od mojega sem dobila moje priljubljene rafaelote, pa vlečno vrv ( saj veste moja sreča na cesti) . Tako da, letos bi lahko božične praznike prespala, pa jih ne bi pogrešala. jz pa upam, da sedaj, ko boš imela vlečno vrv v pritljažniku, da je ne boš več potrebovala Mi je pa Videk včeraj zakuhal, potem je bil vredu, ampak danes ponovno nekam kuha, pa kašlja, pa ne vem kaj mu naj dam, da bi nehal kašljat. Anji Tii in Matevžu vse naj naj ob obmesečnici. Grem sedaj malo Vidka cartat, je nekam bogi danes in rabi mamino cartanje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:27:17
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj a imamo danes spet ??????? Meni je možiček naštimal vročo kopel, prižgal svečke in dodal nek zvarek v vodo. Je tako dišalo, dokler ni moje idile pokvaril Andraž, ko se mi je brez dovoljenja pridružil Pa je bilo konec miru. Sem pa tako lena, da se mi bo zrolalo Se vidi, da praktično nič ne delam in se samo prekladam iz enega na drugi konec. za tvojega možeka!!!! pa za Andraža, ki je mamici pokvaril veselo namakanje v kadi drugič se spravta to delat ko otoci zaspijo, men verjam da bo bol, pa še noben te ne bo zmotil sem bila sama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:27:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:27:58
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega Gregi hmmmm, a pol se sam jaz bunim, da je malo??? Jaaaaaaaaaaaaaa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:28:35
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Pa dober dan! Naša noč bi bila znosna, če le našega sončka ne bi ta presneti kašelj čedalje bolj mučil in pa zamašen nosek. Sva danes posegla po domačem zdravilu in bova videla, če bo kaj boljše. Vam potem zaupam recept, če bo katero zanimalo . za tvojega sončka! Recept pa le glej, da nam boš zaupala Sva pa jedla le enkrat ponoči in potem zjutraj ob šestih, nakar sva pančala do devetih .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:28:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju a dela sive laske mistru G Še vedno tečnari
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:28:55
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega hmmmm, a pol se sam jaz bunim, da je malo??? Tvoja poje največ. Mogoče jo kakšen majček šiša, samo nimamo podatkov. Se je pa res zadnji mesec zredila 1kg, poprej nikoli več kot pol kile na mesec to punči se mal pa bo dohitela mojga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:29:25
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tally IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* No sem se včer hvalila koliko je Alja spila 200AM pred spanjem, danes 30 in kak deci čaja. Mislim, da se je nalezla od Gregija in Lare Moja je zmazala 180ml in sladko spi. ne vem ali naj ali Dane je slab izkupiček, le 850 + čaj kaj porečeš na 700ml? Aja pa nisem ušla sem si tudi jaz zrihtala novo igračo Naš je bil danes extra priden, je pojedel dobrih 800g Ne pomnim česa takega hmmmm, a pol se sam jaz bunim, da je malo??? Tvoja poje največ. Mogoče jo kakšen majček šiša, samo nimamo podatkov. Se je pa res zadnji mesec zredila 1kg, poprej nikoli več kot pol kile na mesec Da ne boš imela prave pujse Pepe doma. Drugače pa ker te je nehala sekirat. Zdaj pa malo pazi na svojo hibo in se sekiraj ko bo pojedla manj kot 500g.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:29:26
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj a imamo danes spet ??????? Meni je možiček naštimal vročo kopel, prižgal svečke in dodal nek zvarek v vodo. Je tako dišalo, dokler ni moje idile pokvaril Andraž, ko se mi je brez dovoljenja pridružil Pa je bilo konec miru. Sem pa tako lena, da se mi bo zrolalo Se vidi, da praktično nič ne delam in se samo prekladam iz enega na drugi konec. za tvojega možeka!!!! pa za Andraža, ki je mamici pokvaril veselo namakanje v kadi drugič se spravta to delat ko otoci zaspijo, men verjam da bo bol, pa še noben te ne bo zmotil Jaz ponavadi čakam, da otroci spijo, samo 1x sem pa hotel imeti malo miru pa ni bilo nič iz tega, ker imamo samo en wc.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:29:30
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) To me sploh ne preseneča več. Oni so itak najbolj bogi.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:29:47
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:30:08
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* oj a imamo danes spet ??????? Meni je možiček naštimal vročo kopel, prižgal svečke in dodal nek zvarek v vodo. Je tako dišalo, dokler ni moje idile pokvaril Andraž, ko se mi je brez dovoljenja pridružil Pa je bilo konec miru. Sem pa tako lena, da se mi bo zrolalo Se vidi, da praktično nič ne delam in se samo prekladam iz enega na drugi konec. za tvojega možeka!!!! pa za Andraža, ki je mamici pokvaril veselo namakanje v kadi drugič se spravta to delat ko otoci zaspijo, men verjam da bo bol, pa še noben te ne bo zmotil sem bila sama no njemu reč naj ti to naštima zvečer, sam zgleda da maš ti več dela kje drugje (rr)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:30:18
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Jutro! Pozdravček majčicam in hroščkom, upam, da ste lepo praznovali božič ! Pri nas vse po starem... mamo dva zobka, se kobacamo okrog, postavljamo na nogice, tud ponoči bi se, če ne bi mamica vztrajala, da spimo ... Božiček je bil letos radodaren do vseh nas in smo se mel za božič ful lepo ... no tko na kratko, bom pa poskusla prebrat še za nazaj, kaj se kej dogaja tu gor. O izgubljena duša Smo že mislili poslati specialno enoto v Logatec, da malce poizveduje kaj se dogaja s tabo in Edino
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:31:03
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju a dela sive laske mistru G Še vedno tečnari kkar nej vid kako je tebi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:31:04
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: mafi IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Slišim, da se Gregi z vsemi štirimi upira spanju Saj ga ima g. v delu. Barbaw:tvoj pa zgleda da čaka da uspavaš otroke pol bo pa uletil dam (saj veš da njemu nič ne treba, pa še reku bo kolk je zmatran) Mogoče pa domov ne najde,ko imate novo ograjo Po moje je pa že pred ograjo, sam noter ne upa
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 9.del 26.12.2008 21:31:39
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ta sončna dej še men slikce pošlji,jih nisem dobila bom poslala še 1x
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?