|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
26.12.2008 20:15:56   
claud
Sm pozabla povedat: Danes je prišel 35. tedenuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2726
26.12.2008 20:18:21   
tanci29
claud-ja res nebi rada vidla da mi kdo tisto rine v hrbtenico,pa sej u bistvu ne vidiš baje ampak vseeno men je blo že skor tisto k ti dajo u roko not preveč, sem bolj reva za telče igle ni kaj...
drugače se pa kar prepusti in ko bo bo...jest sploh nisem kej dost premišljevala in me sploh ni bilo strah, še pol ko sem bla u porodni mi ni blo jasno da bom mogla kar rodit

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2727
26.12.2008 20:19:18   
sunny24
claud, a ni fajn, ko pesmce igrajo, pa lučke...Kar uspava...Mi2 sva isto nardila kot vi2...user posted image user posted image user posted image  Ni kej, otroci se igrajo!user posted image
A tudi vaša ve kdaj je mehur pouhn? Naša tudi...pol je pa tko lepo hitro laufat na WC...user posted image  Prebrisanke male!

Aja, pa mene tudi ni nič strah poroda in tega, bolj me je strah tega (pa še to ni strah), če nam bo uspelo prit do Postojne, pa potem kako bo prvo noč oz dan doma-če bomo sploh znala...
Za EA pa me sploh ne zanima kaka igla je, tudi če je konjska, itak je ne bom gledala...Sam da bo primla in da bo vse OK!
Upam pa, da mi jo bojo vseeno dali, čeprav mam nizek prtisk-sem slišala da ti v tem primeru ne dajo, ker EA še zniža prtisk...user posted image  Bom uprašala na predavanju...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2728
26.12.2008 20:20:01   
claud
tanci-user posted image user posted image pol pravš da je zanimivo tole hranjenjeuser posted image A je Erik kj zbirčen drugač?  Al bo gurman?
Moj nečak je tok zbirčen...sam juhico pa krompirček bi jedu.....pa je to kr mal hudo...sj brez normalne raznovrstne hrane lohk še zboli ane...sam k silt ga pa tud ne morš k je pol sam še slabš...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2729
26.12.2008 20:22:59   
tanci29
ja baje ne vidiš....do postojne se boste pa že pripeljali...sej ne gre tako hitro(razen redkih izjem), ampak če se pravočasno odpraviš ni panike...pravijo pa da gre drugič hitreje kot prvič tako da hvalabogu jest mam porodnišnico pet minut stranuser posted image ...razen če se zgodi v največji gužvi popoldne pol bo pa hudič

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2730
26.12.2008 20:26:02   
claud
sunny- kolk časa pa porabš do postojne?
Jst močno upam da se pr nas porodna akcija ne začne v kakem močnem sneženju al pa jutranji in popoldanski gužvi....user posted image
Jst mam do P ene 15-20 minut...če ni gužve...

tanci- mene je tud babca mal šokirala u materinski ko je rekla da vsaki iglo v roko zapičjo- za vsak slučaj če bi blo treba kj dozirat...ker drugač baje težko najdejo žilouser posted image
Kaj ti si kje s centra?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2731
26.12.2008 20:26:16   
sunny24
tanci, to pa sta mela pestro večerjo!user posted image  Ti pa verjamem ja, da si težko ostala resna ob tem...user posted image
Pa sej me ne matra to, da ne bi pravočasno pršla do Postojne, ampak da ne bojo tam na Rebrnicah kaki zastoji (kamjoni), al pa smotano vreme...Pa itak sm študirala, da bi se odpravla, ko bojo popadki na 10 minut...rajši se pole šetam tam okoli porodnišnce...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2732
26.12.2008 20:26:29   
tanci29
claud-nebi glih rekla da je zbirčen, ful jedec pa tud ni...najbolj mi je smotan ker ne mara nč jogurtov, skut in sadja, tako da če kam grem nimam kej sabo vzet ker itak ne je...sem bolj vezana na uro in morm merkat da sem doma da mu kej skuham...je pa včasih zelo težko ko tako malo poje..pa proces tudi traja da ga nahraniš...pa če se slučajno kej okol dogaja ni šanse da bi on sedel in jedel ker bi čist preveč zamudu...no uglavnem hrana mu je ta zadnja briga

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2733
26.12.2008 20:27:06   
Maksi1
Claud - čestitam za 35. teden.

Tanci - tale tvoj Erik te pa heca. 

Sunny - mene pa poroda (zaenkrat) ni strah. Pojma nimam, kako bo in zato se ne sekiram. Jaz sem se odločla, da za prvič probam naravno in če bo v prihodnosti ratala še kakšna nosečnost, se bom potem odločala glede na izkušnje iz prvega poroda. Me je pa tudi mene strah, kako bom potem doma z dojenčkom - verjetno bo treba par dni, da se bom navadila.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2734
26.12.2008 20:28:22   
sunny24
claud, do Postojne je tko ene 40 minut-če je prazna cesta, če so pa kamjoni na Rebrnicah, se da zavlečt še za dodatnih 10 minut al pa kaj več...user posted image  Ne vem zakaj, ampak mam že od zmiri občutek, da ko bom šla rodit, da bo to ponoči...Sej po eni strani bi mi full pasalo, k če prletimo v gužvo bo malo smotano...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2735
26.12.2008 20:31:06   
tanci29
claud-jest sem iz bežigrada...tisto pa ja ti zapičijo v roko v porodni tako da ni izbire...ampak sej ni hudo...takrat ti je ubistvu bolj malo mar

sunny-bolš ja da greš prej..tam na vašem koncu rado vse stoji, pa še tko te malo panika grabi tudi če ni treba...

jest se spomnm k sm mojga klicala da nej pride dam ker mi je vodo odtekla..je prdirkal se hitr preobleku, že stoji na vratih jest pa dej me slikaj da bom mela sliko ko grem od doma rodit...ta pa čist živčn kwa mi je kakšno slikanje gremo rodit kaj se hecam...no ampak na konc sem zmagala tako da mam spominčekuser posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2736
26.12.2008 20:31:28   
brkn83
čao souser posted image . Kako ste kaj? Js sem super. Zdej sva se ravno navečerjala in pomila posodo. Grem vas mal prebrati, da vidim kaj ste načvekale.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2737
26.12.2008 20:31:34   
Maksi1
Sunny - ja, je pametno, da gresta v Postojno mal prej, ker res na Rebernicah ne veš, kdaj bo kakšna bedarija. Februarja zna bit še zelo zimno. Pa januarja tudi - ko boš šla na predavanje. Po mojem bi morala čimprej to opravit.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2738
26.12.2008 20:35:19   
claud
O maksiuser posted image - Kako? user posted image brca? Mene pa za doma skrbi sam tisti del s popkovino....me je strah da bi kj s pleničko poškodovala al pa ne dobr očistla.... no sj nas bojo v P navadl tud tega verjetn...
Tud jst sm se odločla za 1. da bo naravno..no razen če bo prehudo da dajo kake une protibolečincke....

tanci- user posted image user posted image user posted image dobra si da si pomislla na slikanjeuser posted image   a ti je doma voda odtekla? pa sta šla s svojim avtom,. ne z rešilcem?  Jst pa ne vem če mi odteče a naj greva s svojim al izkoristm rešilcauser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2739
26.12.2008 20:35:36   
sunny24
Maksi, sej bom šla januarja, pomojem kar 9. ker sem ugotovila, da je moj dragi doma-k sama mi ni lih za vozit gor...

tanci, jst mam teto na Bežigradu...Sam ti si pa faca...Slikat si se hotla...Po mojem tvojmu ni blo nič jasno kaj je s tabo!user posted image  No, glavno, da maš spominček!user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2740
26.12.2008 20:43:09   
Ajvy
oj..kako ste kaj danes na tale vetrovno ledeni dan???

Balonchy...super za gibe user posted image user posted image user posted image ...le tako naprej
To pa je prehranjevanje....sej po mojem bomo vse samo kopičile kilce te dni.....kaj pa češ druzga...če je vse tako dobr user posted image

Baki....čestitke za user posted image ...dobrodošla med februarskimi trebuškarcami.....user posted image user posted image user posted image

Diamantina....super za samorazvajanje user posted image user posted image user posted image

Cati....lepo da si se vsaj malo uspela javit user posted image user posted image user posted image Lepe praznike tudi tebi in tvojim ......

Claud...to pa je bil bel Božič....superca user posted image user posted image user posted image

Orto...mene tudi medenica boli ko sam vrag...nimaš kej...kar naj boli...če to pomeni ,da bo šlo lažje čezuser posted image

Tanci...sploh nisme vedla, da je Manca Zver  noseča..no, da je bila....ma pa lepo ime njena pupauser posted image

Si pa že pridna s tem pranjem....jst še vedno čakam police......zgleda da se bom še načakalauser posted image

Majchy....uf..a tak sta bila pridna....pa sta belila....vav user posted image user posted image
Super za lep Božič in za kompletek za Hano user posted image user posted image user posted image

MAksi,,,jst se tudi ne morem pripravit do tega da bi peglala....ah sej bom.....
Super lepa darila user posted image user posted image user posted image

Kolumbo...super slikice...marija ste se imeli lepo......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2741
26.12.2008 20:46:44   
Ajvy
2.del.....

Akvalina....tebi se je pa user posted image  zgleda res usedel direkt na želodec...bogica...upam,da se čimprej premakne.....da boš lahko v miru jedla.....
Super za pajacke user posted image user posted image user posted image

Tanci...dobri ste da ste se sploh odločli za sprehod....jst v ta mraz...ne gre...user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2742
26.12.2008 20:47:18   
Maksi1
Claud - moj user posted image  brca zdej bolj zaspano. To pomeni ne preveč pogosto, ampak ko to naredi, naredi za prov. Se kar cela stresem. Ma na srečo teh brck čez cel dan ni premalo, zato se ne sekiram preveč. Če bo ostalo tako, pa bom, takoj po novem letu, ko imam pregled, to svoji G omenila.

Tanci - ena moja kolegica stanuje blizu P in ko je šla rodit, je bla ful hecna. Ku ena manekenka na modni pisti. Šla je namreč peš in je pozirala vsakih par metrov. Veš, kake dobre slike ima.

Sunny - je že prav, da ne greš sama. Meni je tudi nasprotno se daleč sami vozit.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2743
26.12.2008 20:48:20   
Ajvy
Witto....držimo pestke za vaju user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2744
26.12.2008 20:54:41   
brkn83
kolumbo - res lepe slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

birdy - ja čokoladno fontano imam. No sej midva jo bova tudi enkrat v bližnji prihodnosti sprobala, ampak najprej morva najti čokolado.

baki - dobrodošla.

Js pa sem danes začela 33 teden. Joj kok bo hitro minilo.

witto - držim pestke za vaju z user posted image . Upam, da boste še malo počakali z rojstvom.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2745
26.12.2008 20:55:48   
Ajvy
Majchy...jst tudi kukam k januarčičam in me kar stiska..kako jih vleče v P....s tem da so še decemberke na vrsti......

Rebeka...mau beden cajt za virozo...sploh trebušno...zato ti želim ,d ate čimprej zapusti user posted image user posted image user posted image

kolumbo....kolk pa maš ti teh cotk....jst jih imam glih za eno škatlo...malo....dobra si....
JAh kar se pa genov tiče ima pa Maj sigurno kaj tvojih user posted image user posted image

Tanci...naša ga tudi serje, kar  se hrane tiče...zdej k je bla orenk bovčkana se je itak ni dotaknila- to razumem....zdej se pa zgleda mau boji...pa je full previdna....pol pa izsiljuje,...ona bi tekala in jedla...pa take stvari...ti naši mali lumpi

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2746
26.12.2008 20:58:23   
claud
sunny- jst se tud več ne vozm....sama....zdj mam šoferje, ker me včasih v sedečem položaju tok zvije da komi žvim, takrat pa ni fajn bit za volanom...user posted image
Sm bla pa včer živčna k user posted image , k je moj pelu na pokljuko in tam ful ovinki pa lukne, on pa k da je sam v avtu....tko da mi je prtiskal ful dol pa tamalo je čist preklompal v ovinkih pomoje....
No se mi je oddolžil z masažouser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2747
26.12.2008 20:59:39   
tanci29
claud-ja doma mi je voda odtekla...sva šla kar s svojim avtom  itak sem bla prej tam kot če bi čakala rešilca...sicer pravjo da ni fajn da hodiš ampak sej če te pride rešilc iskat je isto ker mene ziher nebi nesli iz ga štuka dol, tist voziček pa pomoje sploh nebi šel u dvigalo...
je bla pa zraven mene ena nevem kako nej rečem "smotana"mamica na ctg-ju, k ji je voda odterkla že okol enih ponoč in je čakala doma na popadke, jo je sestra kar mal nadrla oz. je bla huda...na ctgju sva ble pa okol 11h dopoldne...mene je skor kap k sm jo slišala, da je rekla pa sej govorite da dokler popadki niso na5 min nimamo kej tuki delatuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2748
26.12.2008 21:01:54   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

claud-ja doma mi je voda odtekla...sva šla kar s svojim avtom  itak sem bla prej tam kot če bi čakala rešilca...sicer pravjo da ni fajn da hodiš ampak sej če te pride rešilc iskat je isto ker mene ziher nebi nesli iz ga štuka dol, tist voziček pa pomoje sploh nebi šel u dvigalo...
je bla pa zraven mene ena nevem kako nej rečem "smotana"mamica na ctg-ju, k ji je voda odterkla že okol enih ponoč in je čakala doma na popadke, jo je sestra kar mal nadrla oz. je bla huda...na ctgju sva ble pa okol 11h dopoldne...mene je skor kap k sm jo slišala, da je rekla pa sej govorite da dokler popadki niso na5 min nimamo kej tuki delatuser posted image

user posted image user posted image user posted image ta je pa dobra ja....sj res govorijo da mormo it takrat ko bojo na 5 minut, sam one je pomoje preslišala tist del ko rečejo: RAZEN če vam voda odtečeuser posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2749
26.12.2008 21:03:34   
tanci29
ajvy-ja sej smo bili zelo hitri...ene 40 min...tolk da smo en điro nardil...kako si kej ti? a si fejst zmatrana zdej? še dobro da je Tarja mal bolši...super...ja od mance ima pa zelo lepo imeuser posted image ...

maksi-joj verjamem da ma dobre slike tvoja prijateljica...je lepo imet kakšen tak spominček...

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  108 109 [110] 111 112   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?