Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:15:56
|
|
|
|
claud
|
Sm pozabla povedat: Danes je prišel 35. teden
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:18:21
|
|
|
|
tanci29
|
claud-ja res nebi rada vidla da mi kdo tisto rine v hrbtenico,pa sej u bistvu ne vidiš baje ampak vseeno men je blo že skor tisto k ti dajo u roko not preveč, sem bolj reva za telče igle ni kaj... drugače se pa kar prepusti in ko bo bo...jest sploh nisem kej dost premišljevala in me sploh ni bilo strah, še pol ko sem bla u porodni mi ni blo jasno da bom mogla kar rodit
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:19:18
|
|
|
|
sunny24
|
claud, a ni fajn, ko pesmce igrajo, pa lučke...Kar uspava...Mi2 sva isto nardila kot vi2... Ni kej, otroci se igrajo! A tudi vaša ve kdaj je mehur pouhn? Naša tudi...pol je pa tko lepo hitro laufat na WC... Prebrisanke male! Aja, pa mene tudi ni nič strah poroda in tega, bolj me je strah tega (pa še to ni strah), če nam bo uspelo prit do Postojne, pa potem kako bo prvo noč oz dan doma-če bomo sploh znala... Za EA pa me sploh ne zanima kaka igla je, tudi če je konjska, itak je ne bom gledala...Sam da bo primla in da bo vse OK! Upam pa, da mi jo bojo vseeno dali, čeprav mam nizek prtisk-sem slišala da ti v tem primeru ne dajo, ker EA še zniža prtisk... Bom uprašala na predavanju...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:20:01
|
|
|
|
claud
|
tanci- pol pravš da je zanimivo tole hranjenje A je Erik kj zbirčen drugač? Al bo gurman? Moj nečak je tok zbirčen...sam juhico pa krompirček bi jedu.....pa je to kr mal hudo...sj brez normalne raznovrstne hrane lohk še zboli ane...sam k silt ga pa tud ne morš k je pol sam še slabš...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:22:59
|
|
|
|
tanci29
|
ja baje ne vidiš....do postojne se boste pa že pripeljali...sej ne gre tako hitro(razen redkih izjem), ampak če se pravočasno odpraviš ni panike...pravijo pa da gre drugič hitreje kot prvič tako da hvalabogu jest mam porodnišnico pet minut stran ...razen če se zgodi v največji gužvi popoldne pol bo pa hudič
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:26:02
|
|
|
|
claud
|
sunny- kolk časa pa porabš do postojne? Jst močno upam da se pr nas porodna akcija ne začne v kakem močnem sneženju al pa jutranji in popoldanski gužvi.... Jst mam do P ene 15-20 minut...če ni gužve... tanci- mene je tud babca mal šokirala u materinski ko je rekla da vsaki iglo v roko zapičjo- za vsak slučaj če bi blo treba kj dozirat...ker drugač baje težko najdejo žilo Kaj ti si kje s centra?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:26:16
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, to pa sta mela pestro večerjo! Ti pa verjamem ja, da si težko ostala resna ob tem... Pa sej me ne matra to, da ne bi pravočasno pršla do Postojne, ampak da ne bojo tam na Rebrnicah kaki zastoji (kamjoni), al pa smotano vreme...Pa itak sm študirala, da bi se odpravla, ko bojo popadki na 10 minut...rajši se pole šetam tam okoli porodnišnce...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:26:29
|
|
|
|
tanci29
|
claud-nebi glih rekla da je zbirčen, ful jedec pa tud ni...najbolj mi je smotan ker ne mara nč jogurtov, skut in sadja, tako da če kam grem nimam kej sabo vzet ker itak ne je...sem bolj vezana na uro in morm merkat da sem doma da mu kej skuham...je pa včasih zelo težko ko tako malo poje..pa proces tudi traja da ga nahraniš...pa če se slučajno kej okol dogaja ni šanse da bi on sedel in jedel ker bi čist preveč zamudu...no uglavnem hrana mu je ta zadnja briga
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:27:06
|
|
|
|
Maksi1
|
Claud - čestitam za 35. teden. Tanci - tale tvoj Erik te pa heca. Sunny - mene pa poroda (zaenkrat) ni strah. Pojma nimam, kako bo in zato se ne sekiram. Jaz sem se odločla, da za prvič probam naravno in če bo v prihodnosti ratala še kakšna nosečnost, se bom potem odločala glede na izkušnje iz prvega poroda. Me je pa tudi mene strah, kako bom potem doma z dojenčkom - verjetno bo treba par dni, da se bom navadila.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:28:22
|
|
|
|
sunny24
|
claud, do Postojne je tko ene 40 minut-če je prazna cesta, če so pa kamjoni na Rebrnicah, se da zavlečt še za dodatnih 10 minut al pa kaj več... Ne vem zakaj, ampak mam že od zmiri občutek, da ko bom šla rodit, da bo to ponoči...Sej po eni strani bi mi full pasalo, k če prletimo v gužvo bo malo smotano...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:31:06
|
|
|
|
tanci29
|
claud-jest sem iz bežigrada...tisto pa ja ti zapičijo v roko v porodni tako da ni izbire...ampak sej ni hudo...takrat ti je ubistvu bolj malo mar sunny-bolš ja da greš prej..tam na vašem koncu rado vse stoji, pa še tko te malo panika grabi tudi če ni treba... jest se spomnm k sm mojga klicala da nej pride dam ker mi je vodo odtekla..je prdirkal se hitr preobleku, že stoji na vratih jest pa dej me slikaj da bom mela sliko ko grem od doma rodit...ta pa čist živčn kwa mi je kakšno slikanje gremo rodit kaj se hecam...no ampak na konc sem zmagala tako da mam spominček
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:31:28
|
|
|
|
brkn83
|
čao so . Kako ste kaj? Js sem super. Zdej sva se ravno navečerjala in pomila posodo. Grem vas mal prebrati, da vidim kaj ste načvekale.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:31:34
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - ja, je pametno, da gresta v Postojno mal prej, ker res na Rebernicah ne veš, kdaj bo kakšna bedarija. Februarja zna bit še zelo zimno. Pa januarja tudi - ko boš šla na predavanje. Po mojem bi morala čimprej to opravit.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:35:19
|
|
|
|
claud
|
O maksi - Kako? brca? Mene pa za doma skrbi sam tisti del s popkovino....me je strah da bi kj s pleničko poškodovala al pa ne dobr očistla.... no sj nas bojo v P navadl tud tega verjetn... Tud jst sm se odločla za 1. da bo naravno..no razen če bo prehudo da dajo kake une protibolečincke.... tanci- dobra si da si pomislla na slikanje a ti je doma voda odtekla? pa sta šla s svojim avtom,. ne z rešilcem? Jst pa ne vem če mi odteče a naj greva s svojim al izkoristm rešilca
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:35:36
|
|
|
|
sunny24
|
Maksi, sej bom šla januarja, pomojem kar 9. ker sem ugotovila, da je moj dragi doma-k sama mi ni lih za vozit gor... tanci, jst mam teto na Bežigradu...Sam ti si pa faca...Slikat si se hotla...Po mojem tvojmu ni blo nič jasno kaj je s tabo! No, glavno, da maš spominček!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:43:09
|
|
|
|
Ajvy
|
oj..kako ste kaj danes na tale vetrovno ledeni dan??? Balonchy...super za gibe ...le tako naprej To pa je prehranjevanje....sej po mojem bomo vse samo kopičile kilce te dni.....kaj pa češ druzga...če je vse tako dobr Baki....čestitke za ...dobrodošla med februarskimi trebuškarcami..... Diamantina....super za samorazvajanje Cati....lepo da si se vsaj malo uspela javit Lepe praznike tudi tebi in tvojim ...... Claud...to pa je bil bel Božič....superca Orto...mene tudi medenica boli ko sam vrag...nimaš kej...kar naj boli...če to pomeni ,da bo šlo lažje čez Tanci...sploh nisme vedla, da je Manca Zver noseča..no, da je bila....ma pa lepo ime njena pupa Si pa že pridna s tem pranjem....jst še vedno čakam police......zgleda da se bom še načakala Majchy....uf..a tak sta bila pridna....pa sta belila....vav Super za lep Božič in za kompletek za Hano MAksi,,,jst se tudi ne morem pripravit do tega da bi peglala....ah sej bom..... Super lepa darila Kolumbo...super slikice...marija ste se imeli lepo......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:46:44
|
|
|
|
Ajvy
|
2.del..... Akvalina....tebi se je pa zgleda res usedel direkt na želodec...bogica...upam,da se čimprej premakne.....da boš lahko v miru jedla..... Super za pajacke Tanci...dobri ste da ste se sploh odločli za sprehod....jst v ta mraz...ne gre...
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:47:18
|
|
|
|
Maksi1
|
Claud - moj brca zdej bolj zaspano. To pomeni ne preveč pogosto, ampak ko to naredi, naredi za prov. Se kar cela stresem. Ma na srečo teh brck čez cel dan ni premalo, zato se ne sekiram preveč. Če bo ostalo tako, pa bom, takoj po novem letu, ko imam pregled, to svoji G omenila. Tanci - ena moja kolegica stanuje blizu P in ko je šla rodit, je bla ful hecna. Ku ena manekenka na modni pisti. Šla je namreč peš in je pozirala vsakih par metrov. Veš, kake dobre slike ima. Sunny - je že prav, da ne greš sama. Meni je tudi nasprotno se daleč sami vozit.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:48:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Witto....držimo pestke za vaju
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:54:41
|
|
|
|
brkn83
|
kolumbo - res lepe slike birdy - ja čokoladno fontano imam. No sej midva jo bova tudi enkrat v bližnji prihodnosti sprobala, ampak najprej morva najti čokolado. baki - dobrodošla. Js pa sem danes začela 33 teden. Joj kok bo hitro minilo. witto - držim pestke za vaju z . Upam, da boste še malo počakali z rojstvom.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:55:48
|
|
|
|
Ajvy
|
Majchy...jst tudi kukam k januarčičam in me kar stiska..kako jih vleče v P....s tem da so še decemberke na vrsti...... Rebeka...mau beden cajt za virozo...sploh trebušno...zato ti želim ,d ate čimprej zapusti kolumbo....kolk pa maš ti teh cotk....jst jih imam glih za eno škatlo...malo....dobra si.... JAh kar se pa genov tiče ima pa Maj sigurno kaj tvojih Tanci...naša ga tudi serje, kar se hrane tiče...zdej k je bla orenk bovčkana se je itak ni dotaknila- to razumem....zdej se pa zgleda mau boji...pa je full previdna....pol pa izsiljuje,...ona bi tekala in jedla...pa take stvari...ti naši mali lumpi
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:58:23
|
|
|
|
claud
|
sunny- jst se tud več ne vozm....sama....zdj mam šoferje, ker me včasih v sedečem položaju tok zvije da komi žvim, takrat pa ni fajn bit za volanom... Sm bla pa včer živčna k , k je moj pelu na pokljuko in tam ful ovinki pa lukne, on pa k da je sam v avtu....tko da mi je prtiskal ful dol pa tamalo je čist preklompal v ovinkih pomoje.... No se mi je oddolžil z masažo
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:59:39
|
|
|
|
tanci29
|
claud-ja doma mi je voda odtekla...sva šla kar s svojim avtom itak sem bla prej tam kot če bi čakala rešilca...sicer pravjo da ni fajn da hodiš ampak sej če te pride rešilc iskat je isto ker mene ziher nebi nesli iz ga štuka dol, tist voziček pa pomoje sploh nebi šel u dvigalo... je bla pa zraven mene ena nevem kako nej rečem "smotana"mamica na ctg-ju, k ji je voda odterkla že okol enih ponoč in je čakala doma na popadke, jo je sestra kar mal nadrla oz. je bla huda...na ctgju sva ble pa okol 11h dopoldne...mene je skor kap k sm jo slišala, da je rekla pa sej govorite da dokler popadki niso na5 min nimamo kej tuki delat
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:01:54
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 claud-ja doma mi je voda odtekla...sva šla kar s svojim avtom itak sem bla prej tam kot če bi čakala rešilca...sicer pravjo da ni fajn da hodiš ampak sej če te pride rešilc iskat je isto ker mene ziher nebi nesli iz ga štuka dol, tist voziček pa pomoje sploh nebi šel u dvigalo... je bla pa zraven mene ena nevem kako nej rečem "smotana"mamica na ctg-ju, k ji je voda odterkla že okol enih ponoč in je čakala doma na popadke, jo je sestra kar mal nadrla oz. je bla huda...na ctgju sva ble pa okol 11h dopoldne...mene je skor kap k sm jo slišala, da je rekla pa sej govorite da dokler popadki niso na5 min nimamo kej tuki delat ta je pa dobra ja....sj res govorijo da mormo it takrat ko bojo na 5 minut, sam one je pomoje preslišala tist del ko rečejo: RAZEN če vam voda odteče
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:03:34
|
|
|
|
tanci29
|
ajvy-ja sej smo bili zelo hitri...ene 40 min...tolk da smo en điro nardil...kako si kej ti? a si fejst zmatrana zdej? še dobro da je Tarja mal bolši...super...ja od mance ima pa zelo lepo ime ... maksi-joj verjamem da ma dobre slike tvoja prijateljica...je lepo imet kakšen tak spominček...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?