|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
26.12.2008 16:18:04   
akvalina
ojla punce!

Jaz mal počivam k sta šla moj mož in žan mal na sprehod, spet mi je fulll slabouser posted image , pa sploh nisem jedla nč takega pa tud velik nisem jedlauser posted image user posted image user posted image . Smo šli dons na hitr v Kranj k mojim na obisk, pa me je mamica ful razveselila ker je govorila z njeno teto iz italije o tem da se jaz nč ne sramujem vzet kakšne že rabljene cotke za user posted image , teta je pa prov na hitro poslala ene 8 pajackov k so res lepo ohranjeni in sicer od njenih vnučkov.user posted image user posted image user posted image user posted image

baki-dobrodošla med nami, nikol ni prepozn da postaneš čveka na kvadrat tako k smo me, a ne punce!!!user posted image user posted image user posted image

no zdaj grem pa res mal ležat , pridne bodte!user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
26.12.2008 16:28:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1
Majchy - zelo pridna sta vidva s temi pripravami. user posted image . Samo ne vem, zakaj se čez vonj od barve pritožuješ, to je namreč vonj po novem.

imaš pravuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........si bila pridna s komentiranjemuser posted image user posted image user posted image

tanci.....si full pridnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ........jaz bom po novem letu prala za user posted image  pa tudi samo 56 in 62......uživejte na sprehodu-oblecite se ker je mraz ko user posted image
baki......tvoj user posted image  bo bolj velik,moja user posted image  pa bolj mejčkena ampak važno da bosta oba zdravauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
akvalina........super za teto da je dala pajackeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......kar počivej da mine slabost....pazi naseuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
26.12.2008 17:37:02   
tanci29
maksi-pridem sam če me res kofe čaka...sej stroj bo že opral pol pa jest kidnem damuser posted image

baki-nisem čist štekala a hočeš da je tvoj zraven ali ne?

akvalina-lepo počivčkej...pa super za kompletke res fino...

majchy-ja jest sem zdele raj tole oprala, ker bom šla januarja še delat pa da mi pol ne zmanjka cajta...sej veš...je blo prov fajn obešat tele male cotice in se zraven spominjat kako jih je naš Eik nosil...frov fletkano..pa še par novih sem zadnjič nabavla ko sem letala za božičkovimi darili..

drgač smo pa nazaj iz sprehoda in sem pršla nazaj ledena kocka...madonca je mrzlo tako da smo na hitrco en krog nardil pa šli raje domov na toplo...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
26.12.2008 18:39:48   
sunny24
Čer! kako smo? Vidim, da ste se mela fajn čez praznike! user posted image user posted image user posted image  In povrh vsega ste še pridne s pranjem cotk za vaše user posted image !user posted image
Pa tudi novo februarčico mamo! Baki, dobrodošla!user posted image

Sem pa dobila SMS od naše witto ki se glasi tako:

" Javljam ti, da sem šla danes opravit ctg, ker sem malega 2 dni zelo slabo čutla. Pa so mi na ctg-ju zazanali 2 popadka v 12 minutah, na UZ pa se mali sploh ni hotel premikat. Tako, da me je G zadržal v bolnici, ker mi baje grozi prezgodnji porod (?). Javim, ko izvem kaj več. Držite se in pridno čvekajte. LP witto."

Punce, dejmo držat pestke za našo witto, da bo njen user posted image  ostal čimveč časa v bušiju! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
26.12.2008 18:49:29   
Čebel@
witto........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pazi nase.........držim pestke da čim
dlje ostaneš 2 v 1
tanci.......no sem se spravila prelagat te mini cotkice(sem ugotovila da imam ogromno bodijev 56 in 62) in sem jih naštimala da jih bom po novem letu oprala ker dele imava stanovanje čisto  v razsulu........me je pa dele malo stisnilo k sem vidla od witto sporočilo-upam da nas ne prehiti in da bomo lahko vse poštimale do prihodov našihuser posted image user posted image user posted image
sunny........kaj kej delaš.........dej pošlji witto sms da mislimo nanjo in držimo pesti zanjo in njenga user posted image

jaz sem pa lačna......moram neki jest-spetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
26.12.2008 18:54:21   
tanci29
witto-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držimo pesti in se pridružujem željam ostalih da čimdlje ostaneš 2v1, pa seveda da bo vse ok s tabo in user posted image ....

majchy-sej bomo zdržali, tako ali tako bo 1,2,3 tukaj čas ko bomo brale kako naši februarčki vekajo na svetuser posted image user posted image user posted image ....nič ne skrbi vsebo ok...

sunny-ti pa poročaj ko bo kaj novega...punce počasi bomo začele ni kaj...ampak malo pa le še počakajmo vsi skupaj

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
26.12.2008 18:56:28   
sunny24
majchy, sem ji ravnokar poslala sms...user posted image  Ja res upam, da zdrži čim več časa 2v1. user posted image user posted image user posted image

Drugače pa nč kej posebnega ne delam, moja miss mi nagaja, moj dragi dela, jst pa mal TV gledam, pa malo na netu...Prej sem mineštro in frtaljo nardila za papcat, pospravljala sem, z mamo sem bla v DM in sem še par stvari zame kupla (pouštre za med noge po porodu)user posted image

kolko maš kej bodijev 56 in 62? Da vidim, če sm abnormalna...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
26.12.2008 19:00:43   
Čebel@
sunny.........dele jih ne grem štet,jih bom poštela ko jih bom likala.....sem jih pa res full dobila tko da jih je res velikuser posted image user posted image
tanci.......tudi pri januarčicah berem da kar lepo po vrsti so odprte in hodijo rojevat.....madoniš kok bomo me hitro na vrsti-dober da sem konec mesecauser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
26.12.2008 19:07:58   
rebeka84
cao punce!
kako ste kaj? jaz sem slabo, trebuh me tak fejst boli že tretji danuser posted image , najbrž viroza. upam da bo kmalu bolje. upam da ste božič preživele lepo, v krogu najdražjih. midva z mojim sva še kr v mariboru, je včeraj tudi snegec zapadel.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
26.12.2008 19:10:57   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

cao punce!
kako ste kaj? jaz sem slabo, trebuh me tak fejst boli že tretji danuser posted image , najbrž viroza. upam da bo kmalu bolje. upam da ste božič preživele lepo, v krogu najdražjih. midva z mojim sva še kr v mariboru, je včeraj tudi snegec zapadel.

punca dej vsaj pokliči k zdravniku.....neki je normalno bolečina,ne pa tri dni.......merki naseuser posted image user posted image user posted image ......fajn da sta sta se mela luštno za božičuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
26.12.2008 19:16:16   
claud
Čer!

Ojoj držim pestke za wittouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naša bejbika mi vztrajno kosti ven rine, se premetava,....v glavnm-ma akcijouser posted image
Sicer mamo pa današnji dan rezerviran samo za lenarjenje in cartanje...in nama kr uspevauser posted image ....

Rebeka-upam da te kmal neha bolet.....bi pa jst tud na tvojem mestu vsaj poklicala  zdravnika.....

kako kj ostale?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
26.12.2008 19:18:09   
Shuka
Čerčka miške user posted image

rebeka - tudi sama ti ptiporočam, da se oglasiš pri ginekologu.

majchy - kako sta s Hanico?

witto - upam,da se ti uredi stanje in ostanete še en mesec 2v1.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kako je naša balonchy?

nisem šla vsega brat upam, da ste dobro.

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
26.12.2008 19:18:53   
Čebel@
naša bejba je pa danes malo lena.....ne premetava se prov veliko-je pa res da sem cel  dan neki delala(beri belila) in niti nisem počivala........zdele greva pa verjetno z mojim na en sprehod v ljubljano.......fajn čvekejte.......pazite nase in na pikice v bušiju in se tipkamo  kaj jutri.......pa pa

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
26.12.2008 19:19:56   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

majchy - kako sta s Hanico?

jaz uredu-hvala...hana pa bolj leno

zdej pa res šibamuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
26.12.2008 19:20:11   
Shuka
majchy - lep sprehod pa kako fotko nared pa objavi to vašo osvetljeno Ljubljano.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
   [Brisano sporočilo]
26.12.2008 19:38:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 2716
26.12.2008 19:41:47   
baki
tanci....jst bi rada da je moj zraven.a bo tvoj tudi zraven tebeuser posted image malo me je ze strah poroda.upam da bo slo kot je treba.za epiduralno sem se pa tudi ze zmenla.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
26.12.2008 19:47:52   
baki
tanci gdaj imas pa ti rokuser posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
26.12.2008 19:49:19   
sunny24
witto vas lepo pozdravlja in upa, d pride še pred silvestovim domov 2v1!user posted image

kolumbo, ste mali pa tudi danes en lep dan! user posted image user posted image user posted image

majchy, fajn se mej na sprehodu!user posted image

claud, a tudi vaša ma danes akcijo? Naša se že 1 uro non stop premetava in preteguje, kako kost mi vn porine, pa tudi na mehur se uspešno nabasa...Ku je fajn!user posted image  Pa lepo, da maste dan za crtanje!user posted image  Aja, kaj ste sprovali vrtiljak? Dej k me firbec...user posted image

rebeka, sam dej res pokliči zdravnika al pa se pejdi pokazat, k to mi je malo čudno, da te že 3 dni boli trebuh...

baki, sicer nisem tanci, ampak vseeno...moj bo zravn pr porodu (če je bil zravn, ko smo ga dali v bušija, bo pa tudi zravn, ko ga bomo vn dali user posted image ), EA bo itak v igri-sam še na "predavanje" morm it do Postojne. Nam še ni ratalo...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
26.12.2008 19:53:17   
Maksi1
Tanci - sem se malo nerodno izrazila, ampak ni važno. Če prideš na obisk, bova kofetkale in čvekale, nč drugega.

Witto - tudi jaz se pridružujem željam vseh trebuškarc, da bi še dolgo trajala tvoja nosečnost. Držim pesti za vaju. Srečno.

Kolumbo - kolko ste vi aktivni (Vogel, Soriška,...). Sploh ni opazit, da si nosečka. Sem vesela zate.  user posted image  

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
26.12.2008 19:58:11   
tanci29
cao

sunny-pridna da poročaš....ena zvezdica zate
rebeka-upam da bolečina kmalu gre stran ampak kar pejt se pokazat
kolumbo-vi ste pa res pridni da ste tolk na zraku
majchy-uživaj v ljubljani
baki-ja moj bo zrvn pri porodu, je bil prvič tudi...jaz bom rodila brez EA...me je tega bolj strah kot poroda...

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
26.12.2008 19:59:42   
tanci29
maksi-sej vem kaj si hotla...mal heca more bit....

baki jest mam rok po novem 17.2., po nuhalni pa 14.2.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
26.12.2008 20:09:16   
sunny24
Ja kje pa ste vse zdej? A se crtate?user posted image  OK, pol vam je oproščeno!user posted image user posted image user posted image

tanci, sm pridna, ne?user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
26.12.2008 20:11:33   
claud
Sunny- ja vrtiljak sva itak  sprobala...tisto prvo nočko k sva ga sestavla sva ugasnla vse lučke,  prklopla uspavanko, lučke in uživala...ko 2 majhna otrokauser posted image user posted image user posted image
Naša pupa sploh nč ne spi...to se skos neki premetava pa kobaca tuki...pa te otroc so že tok pametni...točno ve kdaj je mehur poln...me takrat pospešeno nabija...

Baki- moj bo tud zraven..... ej mene pa morm rečt trenutno ni nč strah...me je blo pa na začetku ko sm začela premišljevat kako bo to zgledal....zdj me nč...čez 2 tedna me bo pa pomoje začel spet stiskatuser posted image user posted image user posted image

Kolumbo lepo da tud vi uživate!user posted image

Tanči- si tko kot jst...mene je tud EA bolj strah kot poroda...sm vidla tisto igla kako zgleda...ma ne biuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
26.12.2008 20:14:46   
tanci29
sunny-ja pridna si pridna...to boš mela dela...boš rabla eno tajnico

zgleda da se res use cartajo...

prejle je Erik jedu večerjo in je use ven popluval ampak tko zanalašč in se ful režal zraven...sem prov težko ostala resna in bla kao huda ker mora jest...joj ne vem kdaj bo ta tamal začel normalno jest...upam da ne bo to zdej ratala navada da mu bo bolj zanimivo ven pljuvat kot pa u želodček pospravt

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?