Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 16:18:04
|
|
|
|
akvalina
|
ojla punce! Jaz mal počivam k sta šla moj mož in žan mal na sprehod, spet mi je fulll slabo , pa sploh nisem jedla nč takega pa tud velik nisem jedla . Smo šli dons na hitr v Kranj k mojim na obisk, pa me je mamica ful razveselila ker je govorila z njeno teto iz italije o tem da se jaz nč ne sramujem vzet kakšne že rabljene cotke za , teta je pa prov na hitro poslala ene 8 pajackov k so res lepo ohranjeni in sicer od njenih vnučkov. baki-dobrodošla med nami, nikol ni prepozn da postaneš čveka na kvadrat tako k smo me, a ne punce!!! no zdaj grem pa res mal ležat , pridne bodte!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 16:28:20
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Majchy - zelo pridna sta vidva s temi pripravami. . Samo ne vem, zakaj se čez vonj od barve pritožuješ, to je namreč vonj po novem. imaš prav ........si bila pridna s komentiranjem tanci.....si full pridna ........jaz bom po novem letu prala za pa tudi samo 56 in 62......uživejte na sprehodu-oblecite se ker je mraz ko baki......tvoj bo bolj velik,moja pa bolj mejčkena ampak važno da bosta oba zdrava akvalina........super za teto da je dala pajacke .......kar počivej da mine slabost....pazi nase
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 17:37:02
|
|
|
|
tanci29
|
maksi-pridem sam če me res kofe čaka...sej stroj bo že opral pol pa jest kidnem dam baki-nisem čist štekala a hočeš da je tvoj zraven ali ne? akvalina-lepo počivčkej...pa super za kompletke res fino... majchy-ja jest sem zdele raj tole oprala, ker bom šla januarja še delat pa da mi pol ne zmanjka cajta...sej veš...je blo prov fajn obešat tele male cotice in se zraven spominjat kako jih je naš Eik nosil...frov fletkano..pa še par novih sem zadnjič nabavla ko sem letala za božičkovimi darili.. drgač smo pa nazaj iz sprehoda in sem pršla nazaj ledena kocka...madonca je mrzlo tako da smo na hitrco en krog nardil pa šli raje domov na toplo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 18:39:48
|
|
|
|
sunny24
|
Čer! kako smo? Vidim, da ste se mela fajn čez praznike! In povrh vsega ste še pridne s pranjem cotk za vaše ! Pa tudi novo februarčico mamo! Baki, dobrodošla! Sem pa dobila SMS od naše witto ki se glasi tako: " Javljam ti, da sem šla danes opravit ctg, ker sem malega 2 dni zelo slabo čutla. Pa so mi na ctg-ju zazanali 2 popadka v 12 minutah, na UZ pa se mali sploh ni hotel premikat. Tako, da me je G zadržal v bolnici, ker mi baje grozi prezgodnji porod (?). Javim, ko izvem kaj več. Držite se in pridno čvekajte. LP witto." Punce, dejmo držat pestke za našo witto, da bo njen ostal čimveč časa v bušiju!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 18:49:29
|
|
|
|
Čebel@
|
witto........ pazi nase.........držim pestke da čim dlje ostaneš 2 v 1 tanci.......no sem se spravila prelagat te mini cotkice(sem ugotovila da imam ogromno bodijev 56 in 62) in sem jih naštimala da jih bom po novem letu oprala ker dele imava stanovanje čisto v razsulu........me je pa dele malo stisnilo k sem vidla od witto sporočilo-upam da nas ne prehiti in da bomo lahko vse poštimale do prihodov naših sunny........kaj kej delaš.........dej pošlji witto sms da mislimo nanjo in držimo pesti zanjo in njenga jaz sem pa lačna......moram neki jest-spet
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 18:54:21
|
|
|
|
tanci29
|
witto- držimo pesti in se pridružujem željam ostalih da čimdlje ostaneš 2v1, pa seveda da bo vse ok s tabo in .... majchy-sej bomo zdržali, tako ali tako bo 1,2,3 tukaj čas ko bomo brale kako naši februarčki vekajo na svet ....nič ne skrbi vsebo ok... sunny-ti pa poročaj ko bo kaj novega...punce počasi bomo začele ni kaj...ampak malo pa le še počakajmo vsi skupaj
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 18:56:28
|
|
|
|
sunny24
|
majchy, sem ji ravnokar poslala sms... Ja res upam, da zdrži čim več časa 2v1. Drugače pa nč kej posebnega ne delam, moja miss mi nagaja, moj dragi dela, jst pa mal TV gledam, pa malo na netu...Prej sem mineštro in frtaljo nardila za papcat, pospravljala sem, z mamo sem bla v DM in sem še par stvari zame kupla (pouštre za med noge po porodu) kolko maš kej bodijev 56 in 62? Da vidim, če sm abnormalna...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:00:43
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.........dele jih ne grem štet,jih bom poštela ko jih bom likala.....sem jih pa res full dobila tko da jih je res velik tanci.......tudi pri januarčicah berem da kar lepo po vrsti so odprte in hodijo rojevat.....madoniš kok bomo me hitro na vrsti-dober da sem konec meseca
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:07:58
|
|
|
|
rebeka84
|
cao punce! kako ste kaj? jaz sem slabo, trebuh me tak fejst boli že tretji dan , najbrž viroza. upam da bo kmalu bolje. upam da ste božič preživele lepo, v krogu najdražjih. midva z mojim sva še kr v mariboru, je včeraj tudi snegec zapadel.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:10:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao punce! kako ste kaj? jaz sem slabo, trebuh me tak fejst boli že tretji dan , najbrž viroza. upam da bo kmalu bolje. upam da ste božič preživele lepo, v krogu najdražjih. midva z mojim sva še kr v mariboru, je včeraj tudi snegec zapadel. punca dej vsaj pokliči k zdravniku.....neki je normalno bolečina,ne pa tri dni.......merki nase ......fajn da sta sta se mela luštno za božič
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:16:16
|
|
|
|
claud
|
Čer! Ojoj držim pestke za witto Naša bejbika mi vztrajno kosti ven rine, se premetava,....v glavnm-ma akcijo Sicer mamo pa današnji dan rezerviran samo za lenarjenje in cartanje...in nama kr uspeva .... Rebeka-upam da te kmal neha bolet.....bi pa jst tud na tvojem mestu vsaj poklicala zdravnika..... kako kj ostale?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:18:09
|
|
|
|
Shuka
|
Čerčka miške rebeka - tudi sama ti ptiporočam, da se oglasiš pri ginekologu. majchy - kako sta s Hanico? witto - upam,da se ti uredi stanje in ostanete še en mesec 2v1. kako je naša balonchy? nisem šla vsega brat upam, da ste dobro.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:18:53
|
|
|
|
Čebel@
|
naša bejba je pa danes malo lena.....ne premetava se prov veliko-je pa res da sem cel dan neki delala(beri belila) in niti nisem počivala........zdele greva pa verjetno z mojim na en sprehod v ljubljano.......fajn čvekejte.......pazite nase in na pikice v bušiju in se tipkamo kaj jutri.......pa pa
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:19:56
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka majchy - kako sta s Hanico? jaz uredu-hvala...hana pa bolj leno zdej pa res šibam
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:20:11
|
|
|
|
Shuka
|
majchy - lep sprehod pa kako fotko nared pa objavi to vašo osvetljeno Ljubljano.
|
|
[Brisano sporočilo] 26.12.2008 19:38:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:41:47
|
|
|
|
baki
|
tanci....jst bi rada da je moj zraven.a bo tvoj tudi zraven tebe malo me je ze strah poroda.upam da bo slo kot je treba.za epiduralno sem se pa tudi ze zmenla.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:47:52
|
|
|
|
baki
|
tanci gdaj imas pa ti rok
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:49:19
|
|
|
|
sunny24
|
witto vas lepo pozdravlja in upa, d pride še pred silvestovim domov 2v1! kolumbo, ste mali pa tudi danes en lep dan! majchy, fajn se mej na sprehodu! claud, a tudi vaša ma danes akcijo? Naša se že 1 uro non stop premetava in preteguje, kako kost mi vn porine, pa tudi na mehur se uspešno nabasa...Ku je fajn! Pa lepo, da maste dan za crtanje! Aja, kaj ste sprovali vrtiljak? Dej k me firbec... rebeka, sam dej res pokliči zdravnika al pa se pejdi pokazat, k to mi je malo čudno, da te že 3 dni boli trebuh... baki, sicer nisem tanci, ampak vseeno...moj bo zravn pr porodu (če je bil zravn, ko smo ga dali v bušija, bo pa tudi zravn, ko ga bomo vn dali ), EA bo itak v igri-sam še na "predavanje" morm it do Postojne. Nam še ni ratalo...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:53:17
|
|
|
|
Maksi1
|
Tanci - sem se malo nerodno izrazila, ampak ni važno. Če prideš na obisk, bova kofetkale in čvekale, nč drugega. Witto - tudi jaz se pridružujem željam vseh trebuškarc, da bi še dolgo trajala tvoja nosečnost. Držim pesti za vaju. Srečno. Kolumbo - kolko ste vi aktivni (Vogel, Soriška,...). Sploh ni opazit, da si nosečka. Sem vesela zate.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:58:11
|
|
|
|
tanci29
|
cao sunny-pridna da poročaš....ena zvezdica zate rebeka-upam da bolečina kmalu gre stran ampak kar pejt se pokazat kolumbo-vi ste pa res pridni da ste tolk na zraku majchy-uživaj v ljubljani baki-ja moj bo zrvn pri porodu, je bil prvič tudi...jaz bom rodila brez EA...me je tega bolj strah kot poroda...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 19:59:42
|
|
|
|
tanci29
|
maksi-sej vem kaj si hotla...mal heca more bit.... baki jest mam rok po novem 17.2., po nuhalni pa 14.2.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:09:16
|
|
|
|
sunny24
|
Ja kje pa ste vse zdej? A se crtate? OK, pol vam je oproščeno! tanci, sm pridna, ne?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:11:33
|
|
|
|
claud
|
Sunny- ja vrtiljak sva itak sprobala...tisto prvo nočko k sva ga sestavla sva ugasnla vse lučke, prklopla uspavanko, lučke in uživala...ko 2 majhna otroka Naša pupa sploh nč ne spi...to se skos neki premetava pa kobaca tuki...pa te otroc so že tok pametni...točno ve kdaj je mehur poln...me takrat pospešeno nabija... Baki- moj bo tud zraven..... ej mene pa morm rečt trenutno ni nč strah...me je blo pa na začetku ko sm začela premišljevat kako bo to zgledal....zdj me nč...čez 2 tedna me bo pa pomoje začel spet stiskat Kolumbo lepo da tud vi uživate! Tanči- si tko kot jst...mene je tud EA bolj strah kot poroda...sm vidla tisto igla kako zgleda...ma ne bi
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 20:14:46
|
|
|
|
tanci29
|
sunny-ja pridna si pridna...to boš mela dela...boš rabla eno tajnico zgleda da se res use cartajo... prejle je Erik jedu večerjo in je use ven popluval ampak tko zanalašč in se ful režal zraven...sem prov težko ostala resna in bla kao huda ker mora jest...joj ne vem kdaj bo ta tamal začel normalno jest...upam da ne bo to zdej ratala navada da mu bo bolj zanimivo ven pljuvat kot pa u želodček pospravt
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?