|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009 - 4.del...
26.12.2008 21:04:33   
Ajvy
Claud...čestitke za vstop v 35. teden user posted image user posted image user posted image

Glede raznovrstne prehrane in bolezni...se ne strinjam...moj nečak že od nekdaj ne je zelenjave....to kar zelen rata ko jo vidi....od čokolade bi pa živel....in ga je enkrat presekirana mati peljala k zdravniku ,da mu preverijo kri...glede na to, da dejansko nič pametnega ni pojedel...in kaj....odlična kri....
itak je pa boleznina odvisna od tvojega imunskega sistema....sej nis huda....sam moje mnenje....

Glede popka...ne sekiraj se....meni je babca govorila...to jih nič ne boli...in potem ko sem ga pucala...sem si skoz to ponavljala in je šlo user posted image

Tanci...men tudi   v porodni ni blo jasn a bom mogla pa zdej rodit...tak smešn feeling....

Maksi....kako bo doma z dojenčkom.....švicala boš...potem pa se boš čez en mesec, ko boš že vse z levo roko delala...temu smejala....
KO sem Tarjo previjala....mi je teklo v potokih....pol pa je vse rutina.....

Brkn...ti se pa čist naspidirano bereš....

Sunny....jst bi tudi odšla malo prej v P na tvojem mestu......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu akvalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
26.12.2008 21:04:48   
Maksi1
Claud - ja, je moralo bit zoprno it čez tiste luknje. Ampak si mislim, da je masaža res pasala.

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2752
26.12.2008 21:06:34   
sunny24
Jst pa še kar okoli letam z avtom-ampak tle blizu in še to s ta velikim po večini-moj mi ne pusti lih s swiftom se furat, da se ne kaj zgodi...
Sam je pa smotano ja, če te zvije v avtu...Pol mej kar lepo šoferje!

Ej, je sodelavka od mame pravla, da je njeni znanki v soboto odtekla voda, so jo zadržali v P in v sredo še zmiri ni rodila, da so ji rekli v P, da bojo čakali, da se začne porod naravno...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
26.12.2008 21:06:51   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ajvy-ja sej smo bili zelo hitri...ene 40 min...tolk da smo en điro nardil...kako si kej ti? a si fejst zmatrana zdej? še dobro da je Tarja mal bolši...super...ja od mance ima pa zelo lepo imeuser posted image ...

ne...niti ne tolk..potolče me edino kadar je  taka tečka....sam sej nimaš kej...razen da unmu gor naročiš naj dan mau prej zaključi user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
26.12.2008 21:08:31   
Ajvy
Claud,,,...jst nisem glih za rešilca....tko da me bo kar moj peljal.....

Brkn...čestitke za vstop v 33.teden user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2755
26.12.2008 21:09:54   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1

Claud - ja, je moralo bit zoprno it čez tiste luknje. Ampak si mislim, da je masaža res pasala.

ne razumem sem mogla neki spregledat...kakšne lukneuser posted image

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2756
26.12.2008 21:12:49   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ej, je sodelavka od mame pravla, da je njeni znanki v soboto odtekla voda, so jo zadržali v P in v sredo še zmiri ni rodila, da so ji rekli v P, da bojo čakali, da se začne porod naravno...user posted image

kam je pa šla ta rodit...sej to sploh ne smejo nardit..ko ti odteče vodo morauser posted image  ven...nč jasn...al jest kej narobe vem

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2757
26.12.2008 21:13:50   
Maksi1
Tanci - na cesti na Pokljuko, ko sta šla s Claud na izlet. Mal prej je napisala.

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2758
26.12.2008 21:14:28   
claud
Ajvy- nism huda....sam po sebi sklepam....morm priznat predn sm bla z mojim sm bla jst tud ful zbirčna in sm mela precej slab imunski sistem- skos sm bla neki prehlajena- ne glede na letni čas, pol sva pa skup pršla ( on je kuhar) in me je ful  na hrano navadu in se mi je imunski sistem obrnu za 100%, letos sm bla prehlajena 1x, pa še to je trajal sam ene 3 dni....in on mi je skos govoru..vse je v hrani..pa očitno resuser posted image

tanci- včeraj sva šla na pokljuko in so ble ful luknje po cestiuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 2759
26.12.2008 21:16:14   
claud
jst sm tud slišala da ko odteče voda je pol vedno akcija....ne čez par dni ampak takoj...ko je možn...user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
26.12.2008 21:18:16   
tanci29
aja to sem prečitala da si bla na pokluki ampak lukne sem pa očitno spustilauser posted image ...smotka jest...je moralo bit ful fajn gor na snegecu...

pupe moj pravi da bi kockal tako da se bom mal poslovila...erik je zaspal...mava notr dvd od bon jovija pa samo lučke novoletne je prov fajn romantično...

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2761
26.12.2008 21:19:15   
sunny24
tanci, v šempetr je šla...Sej meni tudi ni lih najbolj jasno kaj se grejo...user posted image  Pa pol, da so šli starši od te punce tudi na net brskat in da je to stalna praksa povsod pr nas, tudi v tujini...user posted image user posted image user posted image
kolkr jst vem, more user posted image  čimprej vn...A ni tko?

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2762
26.12.2008 21:20:27   
sunny24
tanci, lej da zmagaš! Navijam zate!user posted image

ajvy, kaj Tarja je bujše? Sorry če sm spreledala, če si že napisala!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
26.12.2008 21:21:48   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Ajvy- nism huda....sam po sebi sklepam....morm priznat predn sm bla z mojim sm bla jst tud ful zbirčna in sm mela precej slab imunski sistem- skos sm bla neki prehlajena- ne glede na letni čas, pol sva pa skup pršla ( on je kuhar) in me je ful  na hrano navadu in se mi je imunski sistem obrnu za 100%, letos sm bla prehlajena 1x, pa še to je trajal sam ene 3 dni....in on mi je skos govoru..vse je v hrani..pa očitno resuser posted image

aha....zna bit ,da je to pr odraslih potem res drugače.....se mi zdi  pa super ,da si se tako obrnila in da si po zaslugi tvojega zdej veliko bolj zdrava user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
26.12.2008 21:22:22   
claud
Evo jst sm zdj nekje prebrala, da ko ti odteče plodovnica mora v roku 12 ur otrok bit zuni....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2765
26.12.2008 21:22:27   
brkn83
komaj sem vas prebrala, pa že spet načvekate eno stran. Človek vas sploh ne more dohajati.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2766
26.12.2008 21:23:50   
Ajvy

tanci, v šempetr je šla...Sej meni tudi ni lih najbolj jasno kaj se grejo...user posted image  Pa pol, da so šli starši od te punce tudi na net brskat in da je to stalna praksa povsod pr nas, tudi v tujini...user posted image user posted image user posted image
kolkr jst vem, more user posted image  čimprej vn...A ni tko?

če se še nič ne dogaja ...dobiš eno inekcijo....in potem lahko zdržiš še ne vem kolk ur...odvisno pa je ali ti odteče vsa voda ali pa samo pol....ker če je npr.samo pol....potem te lahko zadržujejo tolk kolkr si ti napisala...če je pa vsa ostekla...pol pa mislim da je 12 ur cajta....sam za te ure nisem sigurna

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
26.12.2008 21:24:28   
sunny24
claud, sej jst tudi mislim, da je tako...

Ej, sem brala pr decembrkah, da je ena rodila kar v rešilcu...ni zneslo do P...To je blo ekspresno!user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2768
26.12.2008 21:24:31   
Maksi1
Sunny - samo to, kar pišeš je pa res čudno. A veš, kiri dr je bil dežurn?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2769
26.12.2008 21:25:27   
Ajvy

tanci, lej da zmagaš! Navijam zate!user posted image

ajvy, kaj Tarja je bujše? Sorry če sm spreledala, če si že napisala!

jah je boljše...hvala...user posted image user posted image ..samo je tečka, ker neče jest ...pa mau smo jo razvadli....ker je bila res bogica...tak da se zdej počasi uvajamo na stare tire.....

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
26.12.2008 21:25:46   
sunny24
maksi, pojma nimam...Sej če bi bil kostadinović se sploh ne bi čudla (baje je že v penziji), ker pr njemu je moglo bit vse naravno...

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2771
26.12.2008 21:26:24   
Ajvy

claud, sej jst tudi mislim, da je tako...

Ej, sem brala pr decembrkah, da je ena rodila kar v rešilcu...ni zneslo do P...To je blo ekspresno!user posted image

jst sem tudi to prebrala....sam je bla huda.user posted image user posted image user posted image ..odtekla voda...začeli popadki...čez 20 minut rodila v rešilcu.....sanjski porod user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2772
26.12.2008 21:27:12   
Maksi1
A misliš, da zdej, ko je v penziji, še dela? Sicer se ne bi čudla, ker vem, da imajo pomanjkanje kadra.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2773
26.12.2008 21:27:29   
sunny24
ajvy, sam da je bujša! Ja no, malo boste še "potrpeli" dokler se ne vrnete nazaj na ustaljeno prakso! Sam je bla tokrat res bogica, tko, da lepo, da ste jo malo "razvajali"...user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2774
26.12.2008 21:29:02   
sunny24
maksi, upam, da ne...Ker ta tip je res za user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?