Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:04:33
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud...čestitke za vstop v 35. teden Glede raznovrstne prehrane in bolezni...se ne strinjam...moj nečak že od nekdaj ne je zelenjave....to kar zelen rata ko jo vidi....od čokolade bi pa živel....in ga je enkrat presekirana mati peljala k zdravniku ,da mu preverijo kri...glede na to, da dejansko nič pametnega ni pojedel...in kaj....odlična kri.... itak je pa boleznina odvisna od tvojega imunskega sistema....sej nis huda....sam moje mnenje.... Glede popka...ne sekiraj se....meni je babca govorila...to jih nič ne boli...in potem ko sem ga pucala...sem si skoz to ponavljala in je šlo Tanci...men tudi v porodni ni blo jasn a bom mogla pa zdej rodit...tak smešn feeling.... Maksi....kako bo doma z dojenčkom.....švicala boš...potem pa se boš čez en mesec, ko boš že vse z levo roko delala...temu smejala.... KO sem Tarjo previjala....mi je teklo v potokih....pol pa je vse rutina..... Brkn...ti se pa čist naspidirano bereš.... Sunny....jst bi tudi odšla malo prej v P na tvojem mestu......
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:04:48
|
|
|
|
Maksi1
|
Claud - ja, je moralo bit zoprno it čez tiste luknje. Ampak si mislim, da je masaža res pasala.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:06:34
|
|
|
|
sunny24
|
Jst pa še kar okoli letam z avtom-ampak tle blizu in še to s ta velikim po večini-moj mi ne pusti lih s swiftom se furat, da se ne kaj zgodi... Sam je pa smotano ja, če te zvije v avtu...Pol mej kar lepo šoferje! Ej, je sodelavka od mame pravla, da je njeni znanki v soboto odtekla voda, so jo zadržali v P in v sredo še zmiri ni rodila, da so ji rekli v P, da bojo čakali, da se začne porod naravno...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:06:51
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 ajvy-ja sej smo bili zelo hitri...ene 40 min...tolk da smo en điro nardil...kako si kej ti? a si fejst zmatrana zdej? še dobro da je Tarja mal bolši...super...ja od mance ima pa zelo lepo ime ... ne...niti ne tolk..potolče me edino kadar je taka tečka....sam sej nimaš kej...razen da unmu gor naročiš naj dan mau prej zaključi
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:08:31
|
|
|
|
Ajvy
|
Claud,,,...jst nisem glih za rešilca....tko da me bo kar moj peljal..... Brkn...čestitke za vstop v 33.teden
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:09:54
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Claud - ja, je moralo bit zoprno it čez tiste luknje. Ampak si mislim, da je masaža res pasala. ne razumem sem mogla neki spregledat...kakšne lukne
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:12:49
|
|
|
|
tanci29
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Ej, je sodelavka od mame pravla, da je njeni znanki v soboto odtekla voda, so jo zadržali v P in v sredo še zmiri ni rodila, da so ji rekli v P, da bojo čakali, da se začne porod naravno... kam je pa šla ta rodit...sej to sploh ne smejo nardit..ko ti odteče vodo mora ven...nč jasn...al jest kej narobe vem
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:13:50
|
|
|
|
Maksi1
|
Tanci - na cesti na Pokljuko, ko sta šla s Claud na izlet. Mal prej je napisala.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:14:28
|
|
|
|
claud
|
Ajvy- nism huda....sam po sebi sklepam....morm priznat predn sm bla z mojim sm bla jst tud ful zbirčna in sm mela precej slab imunski sistem- skos sm bla neki prehlajena- ne glede na letni čas, pol sva pa skup pršla ( on je kuhar) in me je ful na hrano navadu in se mi je imunski sistem obrnu za 100%, letos sm bla prehlajena 1x, pa še to je trajal sam ene 3 dni....in on mi je skos govoru..vse je v hrani..pa očitno res tanci- včeraj sva šla na pokljuko in so ble ful luknje po cesti
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:16:14
|
|
|
|
claud
|
jst sm tud slišala da ko odteče voda je pol vedno akcija....ne čez par dni ampak takoj...ko je možn...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:18:16
|
|
|
|
tanci29
|
aja to sem prečitala da si bla na pokluki ampak lukne sem pa očitno spustila ...smotka jest...je moralo bit ful fajn gor na snegecu... pupe moj pravi da bi kockal tako da se bom mal poslovila...erik je zaspal...mava notr dvd od bon jovija pa samo lučke novoletne je prov fajn romantično...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:19:15
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, v šempetr je šla...Sej meni tudi ni lih najbolj jasno kaj se grejo... Pa pol, da so šli starši od te punce tudi na net brskat in da je to stalna praksa povsod pr nas, tudi v tujini... kolkr jst vem, more čimprej vn...A ni tko?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:20:27
|
|
|
|
sunny24
|
tanci, lej da zmagaš! Navijam zate! ajvy, kaj Tarja je bujše? Sorry če sm spreledala, če si že napisala!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:21:48
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Ajvy- nism huda....sam po sebi sklepam....morm priznat predn sm bla z mojim sm bla jst tud ful zbirčna in sm mela precej slab imunski sistem- skos sm bla neki prehlajena- ne glede na letni čas, pol sva pa skup pršla ( on je kuhar) in me je ful na hrano navadu in se mi je imunski sistem obrnu za 100%, letos sm bla prehlajena 1x, pa še to je trajal sam ene 3 dni....in on mi je skos govoru..vse je v hrani..pa očitno res aha....zna bit ,da je to pr odraslih potem res drugače.....se mi zdi pa super ,da si se tako obrnila in da si po zaslugi tvojega zdej veliko bolj zdrava
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:22:22
|
|
|
|
claud
|
Evo jst sm zdj nekje prebrala, da ko ti odteče plodovnica mora v roku 12 ur otrok bit zuni....
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:22:27
|
|
|
|
brkn83
|
komaj sem vas prebrala, pa že spet načvekate eno stran. Človek vas sploh ne more dohajati.
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:23:50
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 tanci, v šempetr je šla...Sej meni tudi ni lih najbolj jasno kaj se grejo... Pa pol, da so šli starši od te punce tudi na net brskat in da je to stalna praksa povsod pr nas, tudi v tujini... kolkr jst vem, more čimprej vn...A ni tko? če se še nič ne dogaja ...dobiš eno inekcijo....in potem lahko zdržiš še ne vem kolk ur...odvisno pa je ali ti odteče vsa voda ali pa samo pol....ker če je npr.samo pol....potem te lahko zadržujejo tolk kolkr si ti napisala...če je pa vsa ostekla...pol pa mislim da je 12 ur cajta....sam za te ure nisem sigurna
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:24:28
|
|
|
|
sunny24
|
claud, sej jst tudi mislim, da je tako... Ej, sem brala pr decembrkah, da je ena rodila kar v rešilcu...ni zneslo do P...To je blo ekspresno!
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:24:31
|
|
|
|
Maksi1
|
Sunny - samo to, kar pišeš je pa res čudno. A veš, kiri dr je bil dežurn?
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:25:27
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 tanci, lej da zmagaš! Navijam zate! ajvy, kaj Tarja je bujše? Sorry če sm spreledala, če si že napisala! jah je boljše...hvala... ..samo je tečka, ker neče jest ...pa mau smo jo razvadli....ker je bila res bogica...tak da se zdej počasi uvajamo na stare tire.....
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:25:46
|
|
|
|
sunny24
|
maksi, pojma nimam...Sej če bi bil kostadinović se sploh ne bi čudla (baje je že v penziji), ker pr njemu je moglo bit vse naravno...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:26:24
|
|
|
|
Ajvy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 claud, sej jst tudi mislim, da je tako... Ej, sem brala pr decembrkah, da je ena rodila kar v rešilcu...ni zneslo do P...To je blo ekspresno! jst sem tudi to prebrala....sam je bla huda. ..odtekla voda...začeli popadki...čez 20 minut rodila v rešilcu.....sanjski porod
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:27:12
|
|
|
|
Maksi1
|
A misliš, da zdej, ko je v penziji, še dela? Sicer se ne bi čudla, ker vem, da imajo pomanjkanje kadra.
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:27:29
|
|
|
|
sunny24
|
ajvy, sam da je bujša! Ja no, malo boste še "potrpeli" dokler se ne vrnete nazaj na ustaljeno prakso! Sam je bla tokrat res bogica, tko, da lepo, da ste jo malo "razvajali"...
|
|
|
|
RE: Februarčice 2009 - 4.del... 26.12.2008 21:29:02
|
|
|
|
sunny24
|
maksi, upam, da ne...Ker ta tip je res za
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?