|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
26.12.2008 9:58:48   
bačko
Jutro!
No pri nas smo se zmenili da bo raje nosil Dedek Mraz.Vseeno pa je Žana dobila od strice in tete jopico in majčko, ter od babice in tete žabice, nogavičke spodnji del trenirke, majčko in velik svinčnik.
Midva pa sva od moje mame dobila jaz copate, mož pa torbico za dokumente in mobitel.
Drugače pa bova midva vsem dala darila za Dedka Mraza.
Danes  pride moja sestra in njen fant na obisk.
Ajvy tudi Žana je bila en dan prej tečka.Nimaš kaj.Imajo svoje muhe.
Lepo se imejte!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
26.12.2008 10:09:59   
Freycha
dobro jutro!

mi čez praznike ni dalo miru, ker sem bila skoraj prepričana, da je ulla nekam šla, pa mi je sporočila, da je še v enem kosu user posted image user posted image user posted image

joj, jaz full uživam, da smo mi trije doma in da se igramo. Jaz sem že full pospravila in še ogromno imam za pospravit user posted image user posted image

jaz sem pa včeraj zvečer jedla smokije in mi je očitno en dol padel in ga je zjutraj Dita pojedla. Sej sploh ne bi vedela, če ga ne bi imela še nekaj napol prežvečenega v ustih. In posledica? Takoj je dobila alergijo po obrazu in oko je rdeče in zatečeno ratalo..... sem ji mogla dat takoj Zyrtec, zdej je pa že boljše... Še dobro, da ga imamo doma user posted image

No, kikirikija tut ne sme....... seznam se kar veča user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
26.12.2008 10:26:48   
bačko
Freycha Dita pa je res bošček!user posted image user posted image user posted image user posted image A pa bodo te alergije kdaj izginile ali boste morali skoz mirkati kaj sme in kaj ne sme jesti?

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
26.12.2008 10:40:27   
Češnca
Heeeej!

Upam, da ste zdravi in uživate v praznikih! Za vsak slučaj pa vsem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi smo ok, včeraj smo obiskali Anžejevo prababico -  Anžej je pa takole užival na sprehodu (spet s slinčkom seveda...):
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
26.12.2008 10:52:25   
bačko
Pravi frajer je!
Kakšno številko hlač vi kupujete svojim malčkom?Žana ima 92 od H&M in si jo v pasu že kar tesne.user posted image user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
26.12.2008 11:08:04   
Freycha
bačko, mi imamo 86, pa so ji po dolžini nekatere že skoraj malo kratke, samo so ji pa v širino še full prevelike, zato 92 ne more imet, ker bi ji dol padle user posted image user posted image user posted image  Kar se pa alergij tiče pa - možno je, samo meni niso....... upam pa, da s tem, ko na Dito veliko bolj pazimo, kot so name, da bodo alergije malo ali pa čisto izginile....

češnca full je frajerček. Pa kapa mi je všeč... kje ste jo našli? Dita pa zdej tudi kraljuje doma s slinčkom, ker se je full začela sliniti. Neki zobje so spet na pohodu......user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
26.12.2008 11:09:11   
Freycha
aja, btw... na blogu sem objavila vse besede, ki jih Dita uporablja. No, vse, katere sem se spomnila.... bom pa še dodajala, če se bom česa spomnila.... aja, je pa 45. beseduser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
26.12.2008 11:16:51   
Ronči
UAU, 45 BESED!!!!!
Klara govori nek čuden, meni nepoznat jezik  user posted image , nimam pojma kaj govori, edino kar razumem je mama, tata, pau (padlo), muca mijavka: bau, kuža laja uau,uau,
aja pa lepo reče duda user posted image , menda je bla to prva beseda user posted image .
Pa oponaša kravico, petelinčka, kaj več pa ne razumem user posted image user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
26.12.2008 18:36:50   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Pravi frajer je!
Kakšno številko hlač vi kupujete svojim malčkom?Žana ima 92 od H&M in si jo v pasu že kar tesne.user posted image user posted image

baćko, naš Izak še zmeraj nosi št. 80.... pa bo v hlačah kmalu tesna, ker ima trebušček kot Sudanci... dolžina pa še zmeraj štima ali se malo vleče za njim user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
26.12.2008 20:24:08   
Ajvy
oj...kako ste kaj preživeli dan....mi smo pupo zabarikadirali in odšli k tašči na kolkr božično kosilo....joj kolk je blo dobr za jest.....

Bačko...full lepa darila ....user posted image user posted image user posted image

jah...imajo svoje dneve tile naši malčki.....nimaš kej....razen da klelele mau pojamraš user posted image

Št.hlač imamo mi še kar 86....mislim, da so ji 92 u iber predolge....

Freycha...jst za Ullo kar še pri januarčkih pošpegam.....pol če pa tam nič ni ...pol pa me že skrbi user posted image
Itak pa tvojo cifro ma...pa bo že sporočila user posted image

Tole s smokijem zna biti pa kriza...a ji dihalne poti tudi zatečejo ???Sploh ti ne zavidam situacije...vidim, pa da vedno full trezno reagiraš.....

super za blog....samo jst ga ne morem brati, ker je zaklenjen....user posted image

Aja....hvala za info glede laringitisa....

Češnca...hvala za pikepoke...sem si kar eno vzela user posted image user posted image user posted image
Full dobr za sprehod....jst sem danes komaj do avta prišla..pa sem bila že ledena kocka....user posted image

ronči...kako je Klara in njene dlesni???Je že kaj bolje???

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4285
26.12.2008 20:41:06   
Freycha
ajvy daj mi na ZS pošlji kak mail, pa ti vabilo pošljem za blog. Sem ga pa zaklenila, ker je bilo nujno potrebno....

kar se alergije tiče: zaenkrat še nismo tako daleč prišli, da bi jo dušiti začelo. Sva pa danes ugotovila, da Zyrtec zelo hitro prime in učinkuje, kar me zelo veseli. Če bi pa pomagalo, da ne bi dihalnih poti zaprlo pa še ne vem - upam, da ne bom prišla v situacijo, ko bom to ugotavljala user posted image

vam pa sploh ne morem povedat, kako sem srečna, da sem malo doma in da smo skupaj kot družinica user posted image  Danes sem se spravila tudi kuhati bolj tako - ne na hitro pripravljeno kosilo, pa full smo se igrali, pa cartali.... joj, kar ne bi šla nazaj v službo. Noro pogrešam mojedva sončka user posted image

zdej grem pa v posteljo brat knjigo. Dita full malo kašlja med spanjem pa upam, da tako ostane do jutra....

lahko noč punce!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4286
26.12.2008 21:10:46   
Ajvy
Freycha...bom ti poslala ZS...hvala....

A ta Zyrtec...to sje sirup. zdravilčka....kaj je to???
Me veseli, da tako dobro učinkuje.....user posted image user posted image user posted image

Jah,,,,tile skupni trenutki so res carksi....mi smo zdej skoz neki v plastelinu user posted image user posted image

nočko.....upam , da ne bo kašljala ponoči.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
26.12.2008 22:27:10   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

ronči...kako je Klara in njene dlesni???Je že kaj bolje???

Danes je bil kar ok dan, prej je cele dneve jokala.

Dlesni so boljše, je pa dobila (poleg antibiotikov in daktarina) afte po ustnicahuser posted image , sicer samo dve, a vseeno je malo hecno.

Poleg vsega ji rasteta dve štirici spodaj user posted image , na srečo (pod navednicami) je bila vneta zgornja dlesen, ne vem kako bi prenesla gnojno dlesen, če bi še dve štirke rastle user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
27.12.2008 10:50:29   
Ajvy
oj...noč je bila grozna...kakšne bizarne sanje...pa sej to ne moreš verjet.....

sem pa čist zabasana....me je en orenk prehlad ujel....uf...tko da zdejle bo treba čajčke konzumerat.....

Ronči....bogica...to mora biti pa full grozno....pol tudi najbrž ni nič jedla???
Od čega pa pride to???
Upam,da čimprej izgine.....držim pesti.....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
27.12.2008 18:35:33   
Ronči
Najprej je bila  2 tedna zabasana.  . iz nosa je teklo le prozorno.  Nos sem spirala z fiziološko pa ni nič pomagalo.
Potem je začela kašljat (zaradi sluzi), pa sm šla vseeno k dohtarju.
Po inhalacijah se ji je odprlo, gnoj je kar tekel iz nosa, narasla je vročina. Nato so se vnele še dlesni (po moje zaradi padca imunskega sistema), ne vem točno zakaj.  Baje pa je ful nalezljivo infektiologinja je menila, da se je okužila v vrtcu.

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
27.12.2008 19:48:25   
Freycha
joj Ronči, me je kar stisnilo, ker so to vsi simptomi tudi pri Diti non stop prisotni user posted image  Res vam želim vso srečo, da se čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, jaz sem pa danes full zmatrana. Ob 6h me je Dita že vrgla pokonc, potem sem pa čisto cel dan pekla. Od piškotov, do muffinov, pa ostalega peciva. Jaz ne vem, kaj mi je, čisto sem čuknjena, ampak še v življenju nisem toliko napekla user posted image user posted image  V glavnem jutri gremo v LJ k staršem, kjer je tudi moj brat, ki je prišel iz NL in bo prav fajn dan user posted image user posted image user posted image  pa uživali bomo v mojem pecivu user posted image  Upam, da se kdo ne zastrupi user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
27.12.2008 20:00:15   
Ajvy
Punce, jst sem mal razmišljala...sicer mi je nerodn ....ampak vseen...

tiste ki 150 procentov ne nameravate imet več otrok in ne veste kam s premajhnimi oblačili.....jst se javim.....garantirano bodo kasneje tudi podarjene naprej tistemu, ki jih bo potreboval......

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
27.12.2008 20:02:39   
Ajvy
Ronči....ojoj...to pa je res nepredvidljivo.....shit...upam, da je Klara že boljše.....
Pa hvala, ker si s i vzela čas in mi-nam napisala......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Freycha...ti si pa čista domačica ratala user posted image user posted image user posted image user posted image  so te prazniki čist povlekli user posted image user posted image user posted image  me veseli ,da si se javla....vidm te na forumu...sam nečeš nič napisat semle user posted image ......

Imejte se super jutri....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4293
27.12.2008 20:07:51   
Freycha
Ajvy midva sva se sicer odločila, da bova dala v materinski dom tu v MB, ker tam ženske nimajo denarja za kruh ne, kaj šele za oblačilca za otroka.

AMPAK ker mi je full lepo, da si kdo še upa javno povedati, da bi si kaj želel, bom sigurno nate prej računala. Edino, a smo si že na jasnem, kaj boš imela - fantka ali punčko? No, sicer pa jaz itak na začetku nisem imela nič kaj dosti roza, ker se je še dalo dobiti kaj tudi v neutralnih barvah...... Imam pa vsega na tone, ker ne samo, da sem ogromno kupovala, sem tudi ogromno dobila vsega....... 

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4294
27.12.2008 20:19:16   
Ajvy
Freycha....hvala....že vnaprej....ne nismo si še na jasnem user posted image user posted image  bomo ko bo ven prišel user posted image user posted image user posted image
Mi je kar hudo...ti kar daj unim ko nimajo nič...kakšnega pajacka pa lahko za gušt nam.....no...sicer pa je odločitev res vajina.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
27.12.2008 20:36:19   
Freycha
ni panike... ti sam povej, do kdaj imam čas? Ker med temi prazniki pomoje ne bo šlo..... pa nič bat, za vse bo dost user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4296
27.12.2008 20:47:02   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Freycha

ni panike... ti sam povej, do kdaj imam čas? Ker med temi prazniki pomoje ne bo šlo..... pa nič bat, za vse bo dost user posted image

jst namrevam rodit user posted image  tam okoli 20. januarja..user posted image user posted image ...kaj pa user posted image  na to poreče...pa ne vem....maš čas....maš čas.....hvala še enkrat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
27.12.2008 21:42:33   
Ajvy
nočko punce.......

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
28.12.2008 13:24:39   
Ajvy
oj...kako ste kaj???

Najbrž v družinskem krogu preživljate vikend......lep dan še naprej....

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
28.12.2008 13:26:46   
zvesta
Jaz se ravno spravljam peči pecivo. pe se ne znam odločit kaj. Bom pa morala pohitet, ker se je Izakova botrca najavila na obisk.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?