|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
20.12.2008 23:52:52   
Ajvy
smo doma...bilo je super....ah te igrače...človek bi imel vse doma....če bi le lahko....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
21.12.2008 6:15:30   
zvesta
Jutro...

Zvesta sicer se strinjam s tabo, da je odhod v službo na nek način beg pred lastnimi mislimi, ampak naprezat telo zaradi tega ni vredno. Ne pretiravaj, pa ne glede na to, kaj počneš.....

Freycha, saj imaš prav. Če bi se šlo za nujen fizični počitek, bi najverjetneje ostala doma. Tako pa je z bolnišnice predlagan samo en teden staleža. Mi je pa zdravnik želel iti na roko, da pač med prazniki ne bi več šla delat, pa s psihičnega stališča, da se en bi rabila soočit z vsem skupaj še letos. Pa se, kolkor se poznam, to ne bi obneslo.
Mi je bilo v sredo ful čudno it v službo na Božička. Tisti pomilujoči pogledi. Ene niso upale blizu, druge bi rade vsak detajl, tretje še sploh vedele niso. Grozno. Ampak je za mano. In bom šla jutri lažje v službo, ker je led deloma že prebit. In upam, da bo gužva, da čimbolj zaposlim misli. Po šihtu pa takoj v Lj, na čvek in kuhančka z meni prijetnimi ljudmi.

Punce, kako bi zvedela priimek ginekologa, ki me je v bolnišnici sprejel? Me zanima, če ima tudi svojo ordinacijo oz. če si ga lahko izbereš za osebnega G.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
21.12.2008 12:14:35   
Ajvy
oj...sem se spočila.....sem bila potem včeraj zvečer v mongolski restavraciji--all you can eat..varianta.... o meri...je bilo dobr...sem ob dvanajstih dam prlezla....
in tko čist slučajno pošlatam TArjo, ker se mi je zdel da hitr diha....in je revca kuhala.....sem šla hitr v akcijo..čaj in Calpol....pa gremo zibat v naročje....
tak da sem danes popoldne spala do 11.00.....noro....upam, da je bila čina samo prehodnega značaja......drugače bo pa spet pač doma.....

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
21.12.2008 12:28:48   
Češnca
Hej!

Se nekaj časa nisem oglasila, sploh nism mogla za računalnikom sedet, se mi je kar vrtel... Trenutno nimam časa kaj dosti brat, sem pa na hitro preletela in že skoraj vse pozabila. user posted image

zvesta sama se najboljš poznaš, ampak vseeno ne pretiravej, prov. user posted image  

Jst sm bla ta teden v službi, še tri dni, pol so počitnice, po novem letu bom pa vidla kako in kaj.

Freycha user posted image user posted image user posted image  za izpit, Dita je pa res cukr! user posted image

Ajvy sporoči kako je s Tarjo. user posted image user posted image user posted image  Super za večerjo in čestitke za obletnico!!!

Še sto drugih stvari sm hotla pokomentirat... Ampak, kaj že??? user posted image  Mah, čist sm smotana, pa nč se mi ne da... Grem teste popravljat, da jih še pred počitnicami vrnem.

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
21.12.2008 17:36:39   
zvesta
Pa smo od dežurnega. Jaz čisto razočarana. :(

Ker Izak že od petka kar visoko kuha, zdaj popoldne pa je le še ležal in stokal, sva ga odpeljala k dežurnemu. Še najbolj zaradi strahu, ker je že 2x imel vnetje ušes, pa ga le-ta nikoli niso bolela.

So bili zelo prijazni. Hitro sva bila na vrsti. Je pa bistveno, da povem, da v Lenartu ni dežurnega pediatra. Samo splošni zdravnik. Le-ta nama je zadnjič napisal napotnico za pediatrijo, češ da on takšnih malčkov ne pregleduje.

Danes pa je bilo drugače. Zdravnica je pogledala ušesa, izjavila da zaradi ogromne količine masla bobničev sploh ne vidi in ne more vedet, če so vneti. Pogledala je grla, mandlji so rahlo rdeči. 100x se pocedila nad Izakom kako je sladek in kako lepo govori. Napisala recept za Hiconcil in Operil in povedala, da moramo pojesti antibiotik do konca, pol pa naj gremo k svoji zdravnici na spiranje ušes. Ni vedela, kdo predpiše stalež za otroka, ona nam ga ni odprla.

In to je to. Nič potipala bezgavk, nič poslušala pljučk.

In zdaj ne vem, ali naj jemo ta prekleti AB na blef, Naj mu ga dam? Naj ga jutri peljem k njegovi pediatrinji?

Mater, še bolj zmedena sem kot prej.

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
21.12.2008 18:22:14   
Ronči
No,  Klara je tudi zbolela. 
V četrtek smo bli pri dohtarci, saj ima zamašen nosek kakšna dva tedna, pa kašljat je začela.
Po inhalacijah se ji je oprlo, gnoj teče iz nosa, prav ko se ji približam voham gnoj. V petek je imela vročino, prav tako v soboto, danes je ok, zamašena je špe vedno, inhaliramo dvakrat na dan.
Maloprej sem jo okopala, in je že zaspala...sedaj pa ne vem, ali je to dnevni spanec al nočni????
Ponavadi gre spat okoli osme.
Jutri je vd doma, v torek in sredo pa jaz.

Grem zdaj malo brat za nazaj.

You can't fix stupid.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
21.12.2008 18:23:24   
Ronči
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

-all you can eat..

U madona, jaz bi imela en teden želodčne in črevesne težave, saj ne znam kdaj nehat jest user posted image

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
21.12.2008 18:31:44   
Ronči
http://static.ringaraja.net/1108347813/big/5a180c43f331215c2d9b03ff2c45d546.jpg

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
21.12.2008 18:32:58   
Ronči

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4234
21.12.2008 18:33:10   
Ronči
bemu, nč ni videt

You can't fix stupid.

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
21.12.2008 20:18:53   
Ajvy
oj....okrasili smo smrekico....nabili lučke.....vse utriplje....tak da smo zdej čist praznični user posted image user posted image

Češnca....jst bi bla kar malo doma na tvojem mestu.....sicer pa je odločitev tvoja.....

Tarja...ima še vedno čino in kašlja ...tak da smo najbrž lastniki kake virozice...jutri bo doma z menoj...pol pa še naprej , če ne bo bolje.....

Zvesta....jst bi ga jutri peljala k njegovi P...če nisi sigurna....user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdravite
Zdravil pa še ne bi dajala.....

Ronči....bogica...kakšne inhalacije pa delaste????
user posted image user posted image user posted image  da se čimprej pozdraviste.....
Ja, je kar dobra varianta tale all you can eat...sploh če si nosečuser posted image

Vav...a to je KLara????IIIIiiiiiiiiiiiiiii je že velika.....zdej je pa že res dolg nisi nič pokazala.....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
21.12.2008 20:43:08   
kapica
Zvesta, mogoce res raje k svoji P in pol AB jest. Nimam pojma kaj bi jaz naredila, mogoce bi tud dala zdravila, ker je pac zdravnica rekla. Sam ko pa tud ne morev vedno zaupat. Ja, nic ti nisem pomagala.
Freycha, luusna je Dita, pa taak velika. Ne vem, tako s emi zdijo ze veliki nasi malcki, ko jih na sliki gledamuser posted image .
Ajvy, upam, da ne bo od vrocine kaj resnega. Fajn za uspesne nakupe.
Ulla, te cist razumem, tvoje pocutje in ta trebuh, je mene tud taak vse mucilo.
Cesnca, cimprej se pozdravi, da bos imela zdrave praznikeuser posted image . Kontrolke pa daj sam otrokom z dobrimi ocenami nazajuser posted image , da ne bojo imeli pokvarjenih pocitnic. Eh, saj se hecamuser posted image .

Mi smo okej, zobki se kr precej mucijo Dinota, kdaaaj bojo ze prilezli ven no. Se mi zdi da mu vsi zobje niso delali tolk tezav, kot tale zdajuser posted image . Nias je pa tud srcek, lepo spancka, tud cez dan je miren, se sam zaigra z zvonckom, je prav hecen, kako udarja gor po igracki. Se mi zdi da bo tako hitro zrasel...
Moz ej doma do janurja in sem kr boljse voljeuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
21.12.2008 21:02:51   
Freycha
joj, kaki kramp od ženske sem jaz user posted image

popoldne sem dala malecki ameriški slamnik za spit (in to kar tri žličke, ker je tako pisalo v navodilih) in je full alergijo na to dobila in je spet čisto flekasta in full je prej čudno dihala. Zdej v.d. možek skoz hodi v sobico gledat, če ok diha, da se ne duši slučajnouser posted image . Je ravnokar prišel, pa je rekel, da se mu zdi, da zdej bolj umirjeno diha, kot je prej...... mah, jaz res nisem delana za mamo..... user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
21.12.2008 21:14:16   
Ajvy
Freycha....ah  dej ga no srat...sej ga vse userjemo....sej nisi mogla vedet......super mama si.....pač zdej veš, da tudi slamnika ne sme......
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  držim pesti, da se ji alergija pomiri.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
21.12.2008 21:27:06   
Zamima
zvesta user posted image , prideva ta teden kaj naokoli.

Nekoč sem sanjala,.... zdaj živim svoje sanje <3

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
21.12.2008 21:53:46   
Ajvy
nočko punce.....lepo pančkajte ve in vaši otročki in seveda ves moški del user posted image user posted image

bodite v cvetju.....

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
22.12.2008 8:24:55   
bačko
Jutro!
Freycha saj nisi mogla vedeti da bi Dita na to alergična.Ne se sekirat preveč.Vsake toliko časa ga moramo tudi malo zatupiti.
Za vse bolane user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da se kmalu pozdravijo.
Ajvy čestitam za postavitev smrekice in lučk.Upam da bo Tarja kmalu bolj!
Mi smo še vedno zaenkrat zdravi.Jaz sem sita službe in komaj čakam da bom šla po noven letu na dopust.No lepo se imejte!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
22.12.2008 9:34:44   
Ajvy
jutro....nočka je bila grozna...smo dvakrat zbijali vročino....groza....upam, da se ji bo uspelo čez dan naspati...
Je tolk kašljala da je še bruhala , tak da smo imeli še to za zrihtat....nimaš kej...revca....moti me , k ji vročina neče padit....mah...sej bo...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
22.12.2008 9:39:57   
Anonimen
moti me , k ji vročina neče padit....mah...sej bo...

sj nč hudga....nej vročina nardi tasvoje....važno da ji tolk pade, da revca nekak prenaša za silo....da je ne matra prevč...ste pa bogi res, tud kt pr nas, kar naprej bolaniuser posted image evo, jst sm jo dons peljala na božička v vrtec...pa upam da ne bo v tej uri kaj fasalauser posted image groza res...

sm pa bolj tko drgač....nikakvouser posted image

aja, jutro babeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4244
22.12.2008 10:00:13   
Freycha
Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Tarjo user posted image  Sej vročina ni nič slaba, ker se telo bori proti bacilom in virusom in vsem, kar ji škoduje. Fajn je le, da ni previsoka, ker s tem obremenjuje celotno telo - najbolj pa srčka.....

no, naša noč je bila pa relativno ok. Zvečer se ji je potem stanje umirilo in je začela spet počasneje dihati in tudi srček ji ni več tako noro hitro bil. Potem je imela še en hud napad kašlja, ampak se je pomirila in je spala do 7.30 zjutraj user posted image  je ponoči nisva slišala nič kašljat. Danes je pa še malo pikasta in flekasta ampak precej boljše, kot včeraj......

Mah meni gre tole že počasi na živce. Tamala je od 1.12. bolna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
22.12.2008 14:33:08   
Ajvy
punce dejte mi prosim povedat, kolikšno mora bit razmerje med vodo in kisom za tele okladke na nogice in ali obstaja še kakšna varianta obkladkov.....hvala vnaprej.....

Freycha..Ulla,..točno vem kaj mislita....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
22.12.2008 19:33:44   
siskamiska
Ajvy razmerja žal ne vem, pazi samo da ne boš dala premočne koncentracije ker je kis nevaren za zlom kosti. Probaj še s surovim krompirjem, ta je baje tud fajn za zbijat vročino.

Mi smo bili pa danes v mestu in smo šli gledat lučkeuser posted image user posted image user posted image . Fanta sta uživala, midva pa tud.

Za vse bolančke in nosečke ki jih tarejo tegobe user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
23.12.2008 8:32:40   
Ajvy
jutro...mi gremo zdravniku, ker je tole vse skupaj samo še slabše....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
23.12.2008 8:53:04   
zvesta
user posted image
Naj bodo prazniki topli in ljubeči.

Novo leto pa naj bo sreče in zdravja polno.

Srečno!

PS: Naj vam božiček Izak prikliče nasmeh na obraz.

user posted image

< Sporočilo je popravil zvesta -- 23.12.2008 8:56:25 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
23.12.2008 9:58:17   
Freycha
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

jutro...mi gremo zdravniku, ker je tole vse skupaj samo še slabše....

moj je tudi šel...... danes zjutraj je imela tak čuden kašelj, da mi ni dalo miru in sem malo brskala po netu in ugotovila, da obstaja možnost (bog ne daj), da bi lahko imela tudi oslovski kašelj......  mah, sej verjetno ni..... sam najmanj kar lahko naredimo je, da jo zdravnica pregleda, vzame bris, če je potrebno in nas "pomiri"....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?