|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
28.12.2008 20:37:58   
*maja
Sam tolk na hitro da se javim in sporočim da smo še vedno vsi na broju user posted image .

Vidim da ste vse nekam pridne in pečete... men se pa letos tako hudo ne ljubi user posted image , sem lena ko sto hudičev. Po pravici povedano... komaj čakam da prazniki minejo in zaživimo v ustaljenem ritmu, ker imam že vsega polh kufer.

A sm čudna a ne user posted image ...

< Sporočilo je popravil *maja -- 28.12.2008 20:38:28 >

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
28.12.2008 20:48:36   
Ajvy
oj...dan  je bil...in to je to....user posted image

Zvesta...si spekla??Najbrž je bilo fino....jst nisem za te stvari.....

Maja....lepo da se kaj javiš...verjamem, da je pri vas pestro......

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
28.12.2008 21:44:46   
*maja
Mah ja čisto preveč vsega je, pol pa še vsa žlahta in imaš na koncu res polhn kufer vsega.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
28.12.2008 21:44:46   
kapica
Freycha, lepo da ste uzivali dneve skupaj, to je res cudovito.
Ajvy, jaz imam zelo malo stvari, kar se oblacil tice, ker nisem kaj veliko kupovala. In ker januarja tud moj brat dobi dojencka, fantka, sem obljubila stvari njemu. Vendar, punca moja, jaz bi ti z veseljem kaj kupila in ti poslala. Ti samo povej, cesar vec rabis, pajackov, ali bodijevuser posted image .
Ti posljem se zsuser posted image .
Glede konfekcijske stevlike: Dino ima se 80/86. Bodiji so ze 86, hlace se 80, sem pa tud opazila, da so ze malo knap.

Mi se imamo obiske, vse lepe tece, se imamo kr v redu. Dino je pa tak najbolj vesel druzbe. Moz gre jutri spet v sluzbo, tako da smo sami, obisk pa gre v torek nazaj. Silvestrovali bomo doma, sami, ker tak nimamo kam z dojenckom. Sploh ap upam, da bosta oba prespala pokanje...Jaz pa niti ne vem, ce bom zdrzala do polnociuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
28.12.2008 21:46:31   
kapica
Maja, ti cist verjamemuser posted image . Lepo da si se oglasilauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
28.12.2008 21:59:12   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: *maja

Mah ja čisto preveč vsega je, pol pa še vsa žlahta in imaš na koncu res polhn kufer vsega.

vas zna pa bit res veliko....to je res veliko enih obveznosti user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
28.12.2008 22:00:54   
Ajvy
Kapica...full dobr da imaš družbo...sem zelo vesela zate user posted image user posted image user posted image user posted image

A veš ,da sem jst tudi zadnjič premišljevala če bom zdržala do polnoči....to že..ampak kdo bo vjutro vstaluser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
28.12.2008 22:09:33   
Ajvy
nočko punce...grem...jutri sva spet sami.....user posted image

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
29.12.2008 8:24:00   
Ajvy
oj...jutro....spala sem bolj tak tak...sem mogla v sedečem položaju spat, ker drugače ni šlo.....

sej bo kmalu ura dvanajst in bo tu opoldanski počitek......jupi.....komaj čakam....

lep dan punce....

dejte se no kaj oglasit...da vem ,da ste še med migetajočimuser posted image

Ulla..a ti si že šla rodit.....

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
29.12.2008 9:03:49   
Freycha
Dobro jutro!

Evo, danes bi mogla z v.d. možekom it za par urc smučat na Pohorje, Dita pa k babici in dedku, pa sem tako prehlajena, da sem raje doma ostala. Je pa moj predlagal, da bi Dito vseeno odpeljal k babici in dedku in je pravi luksuz. Ležim v postelji, s škatlo robčkov ob sebi, pa s prenosnikom na nogah..... sam bom šla pa še malo spat, ker sem full zaspana in zmatrana. Se mi zdi, da je telo še zdržalo zdej, ko smo imeli še zadnji obisk planiran, zdej se je pa sesulouser posted image  Kakorkoli, raje danes in naslednje dneve ostanem doma in se cajtam, ker greva v soboto pa za cel dan smučat v AUT in ker je karte že kupil nočem, da bi 50€ stran vrgla user posted image

Sicer pa je Dita tudi spet bolj prehlajena user posted image  Mah tole je res neveranding story user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
29.12.2008 9:18:57   
Ajvy
Freycha....ti kar počivčkej...pa orenk čaj z medom si skuhaj....jst sem tudi čist zabasana...nimaš kej...je sezona takšna....zdrži do tega orenk smučanja.....

kar se pa otročkov tiče...je pa res....se mi zdi, da prav praznujem dan, ko ji nič ne priteče z noska.....

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
29.12.2008 9:32:59   
Anonimen
danuser posted image

evo, jst še kr strašim tule, v enem kosu, čakam da me kak grinpisovec pride rešituser posted image

zdej sva bla brez neta neki, je sesulo računalnik, pol je pa lubi to šlihtal in je trajaaaaloooo, ker pač ni časa, k nonstop nekje bluzimo okoli, ala pa so kaki obiskiuser posted image jst sem tolk naveličana teh praznikov, ma ne morm vam povedatuser posted image komi čaksiam da mine vse tole....k že itak nisem tip za takšno, zdej mi gre še pa ekstra nekam vse skp, k bi res najraj da me vsi pr mer pustijo....grozna sem, sej vemuser posted image

sem pa zdej ob tem internetnem mrku si cotke oprala, vidim da mi kr neki fali, sam nimam pojma kdaj bom nabavlauser posted image sem pa kupla končno kombinezonček, pa cotke v katerih bo user posted image pršu domov, to pa je tud vse , kar sem do zdej kupla zauser posted image ...groza...pri Uli sem mela že aprila vse parajtuser posted image pa torbo za v P. sem mela že dva mesca prej, zdej pa še nč, bom sam zobno ščetko zgleda pograbla pa šibala rodituser posted image

eh, kaj čmo....sej bo boljšeuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4312
29.12.2008 12:27:55   
Češnca
No, končno sem si še jst vzela mal časa, da naklofam par vrstic. user posted image  Anžej je ravnokar zaspal - sem kar presenečena, ker sva danes potegnila do 9h (aaaah, kako paše - je vedu, da sva sama in mi je privošču dolg spanec!!!). user posted image user posted image user posted image  Spokat se morm kuhat, juhca je že, kaj bo pa zraven se mi pa še ne sanja... user posted image  Krompir ne, ker nam že čez ušesa leze!!! user posted image

Men pa prazniki še ne grejo na živce, je tko fajn bit doma in se cartat s tamalim!!! Žal mi je še vedno noro slabo, le kakšen dan mi pa sploh ni. user posted image  Pa itak zvečer padem dol, bi lohk tud brez user posted image  spala. user posted image
Silvestrovali bomo verjetno - no, ziher - doma, čist na izi, pa čimprej user posted image .

maja lepo, da si se oglasila! user posted image

ulla drži se, saj bo kmalu! user posted image

Freycha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  zate in Dito!

Ajvy kako pa kaj Tarja in njeno zdravje? Pa ti? Nisem nič za nazaj brala, samo to stran sem preletela... user posted image

Jst bom tokrat tud morala kej več cotk nabavit, čeprav bo isti letni čas (samo, da ne bi bil še isti datum, ker bi bla rada z Anžejem za njegov r.d.!!!), ampak za Anžeja smo mel skor vse sposojeno za prvih par mesecev, zdej bojo pa tud tisti, od katerih smo si sposodli rabil cotke. Sej po svoje se kar veselim tega zapravljanja, samo enga sponzorja bi rabla! user posted image

No, tko, mal na kratko. Danes popoldne gremo k prjatlom voščit, pol en dan še k eni Anžejevi prababici in upam, da bo to-to, ker se mi že meša od daril! Sploh še nismo vseh razpakirali! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
29.12.2008 20:08:28   
*maja
Sam tolk da dvignem na prvo stran, da se ne zgubite user posted image .

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
29.12.2008 21:12:50   
Ajvy
oj...danes je bila končno spet na sporedu najina detektivka....user posted image user posted image user posted image
pa kila pomaranč zraven user posted image

Ulla...lepo da si se uspela javit...sm misnla da si šla že kar mau v Rim???
Meen tolk trebuh boli da ti ne znam povedat...me v prvo pol tolk ni....pa se mi zdi da user posted image  izvaja tak raztegovalni pilates, da je že kr orenk boleče.....

Verjamem, da ti prazniki presedajo.....meni ne...ker skoraj nikogar ni na obisk..in ker nikamor ne gremo, dokler se pupa do konca ne pozdravi......
Sem pa mau žalostna, ker šefica mojem- no vsem ni dala božičnice- se ne ve zakaj....tak da nam pu daril fali user posted image  nimaš kaj ...bodo morali razumeti.....

Češnca...tale tvoj Anžej je pa res en spalni model otroka user posted image user posted image user posted image  super ,da se ti je uspelo spočit.....
Kako napreduje user posted image  ?Bogica...berem ,da ti je orenk slabo....še malo pa bo izginla slabost....še čisto malo....držim pestke ,da čimprej.....

Tarja je vsak dan bolje....sva pa ugotovila da je alergična na pomaranče....sva ji stisnla svež sok...ga je celga spila....zdej je pa čist flekasta....tak da mandarin in pomaranč.....ne bomo jedliuser posted image
HB ji gre bronhitis na bolje...oz izzveneva.....ker je baje full teh pljučnic ......
Hvala za vprašanjeuser posted image user posted image

Danes je bil lep dan..je bila dobro razpoložena...pa sva lahko veliko počeli skupaj.....samo noro kolk mi trebuh otrdeva.....

Rumba????KJe si???

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4315
29.12.2008 21:48:17   
Anonimen
Meen tolk trebuh boli da ti ne znam povedat...me v prvo pol tolk ni....pa se mi zdi da izvaja tak raztegovalni pilates, da je že kr orenk boleče.....

ne govor user posted image sma zadnjič z lubijem sedela na kavču in je ves zgrožen gledal kaj dela to čudo od otroka...to je pravi mali norcuser posted image iin me je spraševal če sem vredu, če me boli, če lohk kaj pomagauser posted image u glavnem čist je bil šokiran, ker je res noro kaj ta otrok počne.....težko verjet, da je samo eden notriuser posted image boli me pa k svina, te brcike sploh niso več tiste sorte, k si ves vzhičen in navdušen in se kar topiš zravenuser posted image pač pa je tečno in nadležnouser posted image k se mi zdi da mam že vse potrgano notri...ah....

drek to z božičnicouser posted image jst sm jo pa dobila neki, pa nisem glih pričakovala, pa regre zelo lep, tko da je blo kr neki gnara, pa sma vse spičilauser posted image groza no....

zmatrana sem za dol past....sam morm kle viset user posted image grem mandarine pojest, kolkr jih še mam, pol pa ajatuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4316
29.12.2008 22:06:00   
Ajvy
Ulla....se čist strinjam s teboj.....zdej se mi je user posted image  tak postavil, da ga imma čist na desni...in se mi zdi da me v kolk buta user posted image user posted image  sej se moraš smejat.....
Včeraj sem prav preverila ,če mi morda kaka rokica iz tamale gleda...tolk me je zabolel tam spodaj user posted image user posted image user posted image
Ah ja....pol se nam bo pa stožlo po brcikah user posted image user posted image

uživaj na mandarinanju user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
29.12.2008 22:32:15   
Ajvy
nočko punce.....

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
29.12.2008 22:40:15   
rumba
Ćer!
Ajvy, tukaj sem.user posted image user posted image
Bom hitra, brala vas žal nisem, sem taaakoooooooo bolana, kot ne pomnim, da bi kdaj bila.user posted image  Tri dni že samo ležim, prvo noč sem se dušila, prav grozljivo, sedaj lahko celo že sedimuser posted image  za kratek čas. Nimam pojma, kaj sem pobrala. Otroci so zdravi, upam, da ne bodo dobili za menoj.
No, kaj več napišem, ko bom bolj pri sebi.
Držite se in lep pozdrav!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
30.12.2008 8:02:33   
Ajvy
Jutro......

Rumba...sem prav vesela, da si se oglasla....žal mi je ...da te je nekaj tako grdo ujelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se čimprej pozdraviš

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
30.12.2008 8:07:00   
bačko
Jutro!
Ulla saj bo kmalu!
Freycha zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image , da se kmalu pozdraviš!
Vidim da imajo vaši malčki še majhne številke.Žana nosi hlače 92 ali celo 98.Bodije pa 92!Nimam kaj moja punca je močna in velika.
Ajvy tudi k nam ni nobenega na obisk in sploh ne vem da so kakšni prazniki.Pa še oba delava.Jutri sem začuda doma.V soboto pa moram iti delat.
Rumba user posted image user posted image user posted image in da se čim prej pozdraviš.
Jaz bom mogla pa za novega dojenčka vse na novo kupiti.Ker sem vse prodala ali dala.Nisem mislila da se bo moj mož premislil in da bomo imeli še enega user posted image .Samo počakala bom na morfologijo, da bom videla kaj bomo imeli potem pa bom počasi začela kupovati oblačila.No lepo se imejte!

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
30.12.2008 8:07:38   
bačko
Ajvy kako si?

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
30.12.2008 8:27:44   
Ajvy
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeee
dobili smo božičnico.......lahko bomo jedli orenk večerjico za novo leto user posted image user posted image user posted image in kupili malenkosti za nečakce user posted image user posted image user posted image

kolk sem vesela......

(odgovor članu *maja)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
30.12.2008 8:30:47   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: bačko

Ajvy kako si?

zdejle sem ko rožcauser posted image

veš kaj ....januarja ..so  razprodaje...se splača...sicer pa so poleti še ene....jst sem tako v prvo kupovala in je bilo manj stresno za denarničko........

lahko pa se zmeniva , pa ti jst posodim te majhne cunjice ,ki jih bomo mi prerasli oz, podarjene podarim..kolkr želiš

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
30.12.2008 8:31:02   
bačko
Ajvy me veseli da ste dobili božičnico.!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?