Češnca
|
No, končno sem si še jst vzela mal časa, da naklofam par vrstic. Anžej je ravnokar zaspal - sem kar presenečena, ker sva danes potegnila do 9h (aaaah, kako paše - je vedu, da sva sama in mi je privošču dolg spanec!!!). Spokat se morm kuhat, juhca je že, kaj bo pa zraven se mi pa še ne sanja... Krompir ne, ker nam že čez ušesa leze!!! Men pa prazniki še ne grejo na živce, je tko fajn bit doma in se cartat s tamalim!!! Žal mi je še vedno noro slabo, le kakšen dan mi pa sploh ni. Pa itak zvečer padem dol, bi lohk tud brez spala. Silvestrovali bomo verjetno - no, ziher - doma, čist na izi, pa čimprej . maja lepo, da si se oglasila! ulla drži se, saj bo kmalu! Freycha zate in Dito! Ajvy kako pa kaj Tarja in njeno zdravje? Pa ti? Nisem nič za nazaj brala, samo to stran sem preletela... Jst bom tokrat tud morala kej več cotk nabavit, čeprav bo isti letni čas (samo, da ne bi bil še isti datum, ker bi bla rada z Anžejem za njegov r.d.!!!), ampak za Anžeja smo mel skor vse sposojeno za prvih par mesecev, zdej bojo pa tud tisti, od katerih smo si sposodli rabil cotke. Sej po svoje se kar veselim tega zapravljanja, samo enga sponzorja bi rabla! No, tko, mal na kratko. Danes popoldne gremo k prjatlom voščit, pol en dan še k eni Anžejevi prababici in upam, da bo to-to, ker se mi že meša od daril! Sploh še nismo vseh razpakirali!