|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 07
23.12.2008 10:19:48   
zvesta
kup pikepok za vse bolančke.... da čimprej ozdravijo...

mi smo na srečo že boljši.... vsaj vročine ni več...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
23.12.2008 10:42:27   
Freycha
no, mnogo hrupa za nič user posted image  spet ima laringitis in ker je to virus, ne bakterija, antibiotika ni. Je pa dala par koristnih nasvetov, kaj počet, da bi bilo boljše.... aja, pa tak grd kašelj je tudi značilen za laringitis......

V glavnem čez praznike bomo očitno kar doma user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
23.12.2008 16:22:32   
Freycha
Ulla a si šla že rodit?user posted image

no, če še nisi, pa če še maš mojo cifro, mi lahko sporočiš (če hočeš seveda), ko bo nov bambino na svetu user posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
23.12.2008 20:36:23   
corfu
Dober večer punce

najprej en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse naše bolančke. Manca je bila tudi cel prejšni teden doma in tudi ta teden sem jo kar doma pustila, jaz sem tako čudno utrijena, kot bi bila pomlad, prav čudno res, nimam nekega elena. 25.12 gremo za teden dni v Kranjsko Goro, jutri zvečer še smrekico postavimo...Manca že kar dosti govori in skoz ponavlja da je ona stara tli (tri ) kot Aljaž in ne eno leto user posted image  Papirje za hišo sva oddala, me je skor kap ko je arhitekt prinesel tri velike polne fascikle papirjev, noro user posted image ...to je to, na šiht grem šele 5.1. user posted image user posted image user posted image

Upam, da ste vse ok...

Uživaj življenje...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
23.12.2008 20:46:02   
Ajvy
oj...mi smo ga orenk nasankali user posted image user posted image  
Smo bili pri zdravnici. nas je dala na inhalacijo, potem pa te pošljejo za 15 v čakalnico...in tam je TArja bruhala ven tisto sluz in še mal čaja seveda....jst pa sama..oz. v 2 v 1 garnituri....adijo pamet....no pol pa nazaj  k P, da je spet pljučka poslušala.....
Tarja ima bronhitis, vneta ušesa, učke , nos ...grlo...skratka vse možno.......adijo pamet....vročino ji zbijamo s kopeljo....in čakamo da antibiotik prime,.....

Siskamiska...hvala za nasvet...čeprav ne vem, zakaj kis povzroča zlome??

Zvesta...hvala Božičku Izaku za lepe želje.......user posted image user posted image user posted image
iiiiiiiiiiiii kak cortek je user posted image user posted image

Freycha...sej prav da ste šli k zdravnici.....pri tako majčkenih se nikoli ne ve.....
Kaj pa je to laringitis??Pa prosim še nasvete povej ,da bomo vedal...če se ti da seveda....
user posted image user posted image user posted image user posted image  da se pozdravite.....

Corfu....lepo da si se malo oglasila user posted image user posted image user posted image
Super za papirje.....user posted image user posted image  in za hiško user posted image user posted image
A Manca je pa že tolk stara user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
24.12.2008 8:24:31   
bačko
Jutro!
Ajvy Tarja se mi zelo smili.Ja bogapikica.Upam da se bo čim prej pozdravila.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se tudi tu!
Tudi Diti pošiljam veliko user posted image user posted image user posted image user posted image in da se tudi ona čim prej pozdravi.
Drugače pa vsem skupaj želim vesele božične praznike in vsi skupaj lepo praznujte!user posted image [/url]

< Sporočilo je popravil bačko -- 24.12.2008 8:25:04 >

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
24.12.2008 8:44:05   
Freycha
Ajvy TU imaš bolj "strokovno" razlago o laringitisu.... Predlog je pa dala, da delamo parne kopeli za inhaliranje - mešanica soli in kamilice, pa da je veliko v vodi, da je čimbolj vlažno, da se bo še naprej tako lepo odkašljevala......Pa dala ji je injekcijo nečesa (pojma nimam kaj) in je po tistem precej boljše user posted image

Joj Corfu, vam kar malo zavidam Kranjsko goro, čeprav smo mi mislili it na Krvavec, pa zdej ne gremo user posted image  Uživajte!!

za vse naše bolančke, da bi bili vsaj čez praznike malo boljši user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
24.12.2008 9:22:24   
Ronči
No, kaj je zdaj to, sami bolančki!!!

Klara ima hudo vnetje dlesni, sam gnoj, ne je, silim jo pit, joka, vročino ima od četrtka.
Jemlje antibiotike, 3x na dan voltaren, daktarin kremico.
Prav tako ji teče iz noska.

Je pa ta zadeva, vsaj tako je rekla zdravnica, hudo, hudo boleča. ponoči spi pri nas (kolikor pač spimo), čez dan je skoz na rokah, razen kakšne pol urice po svečki oživi, in jo drži uro, uro pa pol, potem je pa isto....
V soboto imamo kontrolo, zdravnica je rekla, da moramo v petek že opazit majčkeno izboljšanje, prej pa ne...

Sdaj spi, kar me čudi, včeraj sploh ni spala čez dan... Mogoče ji pa antibiotik že pomaga in manj boli...

Grem zdaj brat za nazaj, če bom pa kaj komentirala je pa odvisno, če se bejba prej zbudi...

You can't fix stupid.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 4258
24.12.2008 10:11:44   
Freycha
Ronči ja od česa pa pride to?

pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image  da bi čimprej ozdravela!!!

(odgovor članu Ronči)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
24.12.2008 14:01:22   
Ajvy
oj....

drage moje punce....lepo je bilo v vaši družbi preživeti še eno leto....upam,da jih bomo še mnogo....in da jih bomo popestrili še z kakim srečanjem.......

Želim vam, da vam Božiček prinese toplino , vas v njo ovije in odpihne vse skrbi in tegobe.....da vam prinese veliko veliko veliko zdravja.....sploh otročkom....

Punce drage...imejte en lep Božič.....

user posted image  

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
24.12.2008 14:25:32   
corfu
Ajvy, to si pa tako lepo napisala user posted image

Tudi jaz se pridružujem tvojim željam...želim vas vsega, predvsem pa zdravja in medsebojnega razumevanja.

Uživaj življenje...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
24.12.2008 14:27:01   
SANEK1
Dober dan...

VSE NAJLEPŠE IN SNEŽINK POLNE BOŽIČNE PRAZNIKE

user posted image

user posted image

user posted image
NAJ VAM TALE GOSPOD PRINESE ČIMVEČ DARIL

user posted image
IMEJTE SE RADI MED SEBOJ

user posted image

NAJ KOZARCI NE BODO PRAZNI

user posted image

NAJ SE VAM V NOVEM LETU URESNIČIJO VSE ŽELJE

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
24.12.2008 14:29:26   
madejka
Bačko, Ajvy hvala za voščilo!user posted image user posted image

Tud jaz vam želim lep in prijeten družinski božični večer, kakorkoli ga boste preživeli!!!

user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
24.12.2008 14:30:28   
madejka
Corfu, Sanekova hvala!

Sanek kak lepoooooooooooo!!!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
24.12.2008 14:54:44   
madejka
Aja pa Angel_Rebelde VSE NAJBOLJŠEEEEEE!!!user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4265
24.12.2008 19:07:27   
bačko
Vse ste napisale lepa voščila in Angel Rebelde vse najboljše!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4266
24.12.2008 20:19:32   
kapica
Punce, tud jaz vam zelim lepe praznike, upam, da ste imele lep danasnji dan in vecer. Pa da boste v novo leto sle spocite in cile, da bo cimmanj bolanckov.
V glavnem zelim vam vsega lepega in vas imam zeloo radauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4267
24.12.2008 21:06:14   
Češnca
Čudovit božič vam želim, novo leto pa naj bo sijajno!!!
user posted image

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
24.12.2008 23:56:54   
baja*
Ko prižgejo božične se luči,
vsak v srcu si nekaj zaželi.
Naj Božič bo prijazen,

naj bodo prijazni v njem ljudje,
naj misli bodo iskrene
in veselo bo srce.

user posted image

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
24.12.2008 23:58:31   
baja*
Angel rebelde vse najboljše za roj. dan!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
25.12.2008 11:32:30   
Ajvy
oj...en lep pozdrav na božičkov danuser posted image user posted image user posted image

vidim, da se vse uspešno ckrljate......

upam, da vam je božiček prinesel ,kar ste si želele.......

hvala vsem za čestitke........user posted image user posted image user posted image

pa naj bo lep dan še naprej......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
25.12.2008 12:02:17   
kapica
Ajvy, tud tebi naj bo lep danuser posted image .

Mi cakamo obiske, pa imam par minutk casa, da pocivam, mal keksov pojem, da zdrzim do kosilauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
25.12.2008 21:35:30   
Ajvy
danes je bila TArjica tečkica za 3..če ne mogoče clo za 4....sva jo dala dvakrat žez dan spat....zgleda je imela napad utrujenosti....no...da bo le jutri, ko sem jaz dežurna boljše volje user posted image user posted image

Božiček ji je prinesel plastelin....joj kolk ga je bila vesela....to smo cel dan nekaj modelirali user posted image user posted image user posted image

Taščica pa nas je razveselila s kosilom....ki nam ga jo dostavila na dom user posted image user posted image user posted image user posted image  sem tolk vesela, da je ta ženska tolk kul.....res....ena carica.....
Pa prinesla nam je Božička....Tarjica je dobila eno trenirko ( smo jo morali takoj probatiuser posted image user posted image  pol je pa paradirala po stanovanju)..midva pa spodnji del trenirke...točno to kar oba potrebujeva.....user posted image user posted image user posted image

Kaj ste pa ve kaj dobile???
Kako so se kaj razveselili vaši otroci????

Pr nas sicer bolj dedek Mraz nosi....samo pri tašči je pa Božiček...tak da malo kombiniramo....user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
25.12.2008 21:36:08   
Ajvy
Kapica....kako je bilo...si preživela do kosila user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
25.12.2008 21:55:03   
Ajvy
nočko punce.....

(odgovor članu angel_rebelde)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?