|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
24.12.2008 21:07:14   
Neža7
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Z Rokom vam vsem želiva lep predbožični večer in naj bo vaš jutrišnji dan čim lepše preživet!
user posted image user posted image

Ker pa smo pri nas eni redkih, ki nimamo kakšne božične oprave za našega fantolina, pa naj vam vsaj naš včerajšnji poskus s korenčkom nariše nasmeh na obraz user posted image :
user posted image

user posted image user posted image  SE VIDI KAKO SE VESEL user posted image  KORENČEK IN JABOLKA SKUPAJ MOJA FUL OBOŽUJE IN RES IMA DOBER OKUS user posted image

VESEL BOŽIČ, TER SREČNO IN ZDRAVO 2009!!!!

11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm

09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 376
24.12.2008 22:30:19   
Vilika
Ku kuc!

Še jaz vas na hitro ujamem za rep... Mali spi, oči gleda TV, jaz pa na hitro na net. Prej smo imeli božično večerjo, mmmmmmmmmmmm, sem se napokala. Pojedla skoraj pol kile pršutka user posted image , ker lani mi je bilo slabo če sem ga samo pogledala, zato letos nadoknadim.

Same luštkane fotke ste nalimaleuser posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsem (mamicam, očkom, najbolj pa otročkom) želim veliiiiko zdravja.
          Smejte se in radi se imejte.
     Preživite najlepše praznike ever!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa nekaj naših fotk:

Vidova zaloga mleka in kašic user posted image ,
smo včeraj na hitro skočili v Muller v LJ in nabavili robe še pa še..
user posted image

4. meseci
user posted image

Videk prvič v veliki kadi user posted image    user posted image user posted image user posted image
user posted image

Naša jelka
user posted image

Božična večerja za mami in očija
user posted image

uuuuuuuuu, jutri pa darila.... darila, darila, la la la laalalalaaaaa...

nočkaaaa user posted image

< Sporočilo je popravil Vilika -- 24.12.2008 22:32:56 >

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 377
25.12.2008 8:52:07   
anita goitan
jutroo
postrezite si z božično kavicouser posted image user posted image user posted image user posted image
lepo praznujteuser posted image

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 378
25.12.2008 9:12:28   
gajka
Dobro jutro!

Božične obmesečnice:
user posted image

erta - AJDIN

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

Lepo praznujte danes!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 379
25.12.2008 9:15:11   
gajka

Samo tole:

Vilika - a Vidu daješ Milumil kot AM? Ker Milumil naj bi bilo mleko za otroke s povečanimi potrebami po energiji, je bolj kalorično. Tvoj Vid je pa itak že orng ''gigantski''. user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 380
25.12.2008 9:17:35   
majči22
Tudi jaz vam želim čim lepši in mirni Božični dan.
Imejte se lepo in izkoristite dan za samo lepe stvari!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ni težko doseči, kar si želiš,
samo želeti si moraš dovolj močno!!!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 381
25.12.2008 9:55:47   
Vilika
Jutro!!!

Prijeten dan danes!

Samo tole:

Vilika - a Vidu daješ Milumil kot AM? Ker Milumil naj bi bilo mleko za otroke s povečanimi potrebami po energiji, je bolj kalorično. Tvoj Vid je pa itak že orng ''gigantski''.

Ja Gajka. Milumil imamo že od prvega meseca dalje - aptamil ga nikakor ni nasitil (če se morda spomniš, je že kot novorojenček pojedel od 150 - 200 ml na obrok) in so mi tako svetovali. Zdaj pa ne upam prešaltat nazaj , ko že imamo kar v redu ritem. Bom povprašala v posvetovalnici. Pa zdaj bo počasi itak vedno manj mlekca pupal, ko bomo bolj s kašicami začeli, do sedaj smo jih samo malo poskušali user posted image .

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 382
25.12.2008 10:07:57   
Ryssa
Dobro jutro user posted image

Ajdin čestitke za obmesečnico user posted image user posted image

Vilika vaš fant je pa taprav, zgleda ful starejši, pa čedalje bolj je luštkan user posted image
Vidim da imaš fredov obroč v banji, kaj mi lahko zmeriš fredov obroč, širino? Da vidim če bi v našo bano tudi pasal, ker zgleda zabavno user posted image

Naš tudi jé milumil, samo sam enkrat na dan. Pa tudi če bi večkrat bi mu ga še vseen dala. Fora tega milumila je da bolj nasiti zarad kalorij. "Težkokategorniki" pa radi bolj papcajo in jih drugo mleko ne nasiti dovolj. Posledično potem pojejo več mleka, kar pa potem tudi razširi želodček. Naš Lan je po milumilu prej sit kot pa recimo po mojem mleku in ga poje manj. Pa še za prebavo je fajn.
Otrok je tak takšen kot mora bit, mleko ima po moje bolj malo veze. Naš mali papa v večini moje mleko, pa ful raste in se lepo redi. Pa imam jaz 51 kg.

Naj me katera popravi če ne razmišljam prav user posted image

Moram pohvalit še ostale malčke luštne, večkrat nalepite slikce jih je tak luštno gledat user posted image
Pa user posted image Roku za poskus korenčka.

Lep dan vam želim!

(odgovor članu majči22)
Neposredna povezava do sporočila: 383
25.12.2008 10:35:48   
dojenč
sem vas na hitro prišla pozdravit kersem šlakavico pit, pa kadit.upam da uživate

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 384
25.12.2008 10:42:29   
andrejaboris
Lep božič vsem! Upam, da ga preživljate s svojimi najdražjimi, Jaz sem samo z dvema mojima princema, ker je princ na belem konju mogo v službo it. Pa saj bo.

Lepo praznujte!! Jaz pa grem user posted image pit.

papa

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu dojenč)
Neposredna povezava do sporočila: 385
25.12.2008 11:17:15   
anaya
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika

Jutro!!!

Prijeten dan danes!

Samo tole:

Vilika - a Vidu daješ Milumil kot AM? Ker Milumil naj bi bilo mleko za otroke s povečanimi potrebami po energiji, je bolj kalorično. Tvoj Vid je pa itak že orng ''gigantski''.

Ja Gajka. Milumil imamo že od prvega meseca dalje - aptamil ga nikakor ni nasitil (če se morda spomniš, je že kot novorojenček pojedel od 150 - 200 ml na obrok) in so mi tako svetovali. Zdaj pa ne upam prešaltat nazaj , ko že imamo kar v redu ritem. Bom povprašala v posvetovalnici. Pa zdaj bo počasi itak vedno manj mlekca pupal, ko bomo bolj s kašicami začeli, do sedaj smo jih samo malo poskušali user posted image .

Mi mamo tut milomil, pa se je Neli po Novalacu dost bolj redila kot pa zdaj ko ma milumil.user posted image  Je pa edini ki ji odgovarja pri prebavi tako da tut če bo mela 12 kg ga bomo uporabljali, pa ni mela nikol večjih potreb po energiji. Kolk pa sem primerjala eng. vrednost pa ni blo neke velike razlike par kalorij.

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 386
25.12.2008 11:26:25   
K_a_t_j_a
Vilika vidim, da imate Milumil 2. Jaz ti ga lahko pošljem po pošti 450g, ker smo morali prešaltat na allernovo, zaradi alergije.

Midva z Janom sma pa daens pri mojh doma, ker moj dela do 14.00, potem pe tudi on pride k našim na kosilo. Se moram mal pohvalituser posted image , mi je moj user posted image za Božička kupil parfum od Celine Dion, ta novejši, sem si ga tako želela.user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 387
25.12.2008 11:33:30   
K_a_t_j_a

Dobro jutro!

Božične obmesečnice:
user posted image

erta - AJDIN

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

Lepo praznujte danes!

Se pridružujem voščilu! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 388
25.12.2008 12:11:52   
čipka
Dobro jutro!

Božične obmesečnice:

erta - AJDIN

Čestitke za 4 mesece!

Lepo praznujte danes!

tudi jaz se pridružujem voščilu!  user posted image user posted image user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 389
25.12.2008 12:16:41   
cebrca
HUH po dolgem času spet tukaj!
Toliko enih stvari, da se moram kar z nohti prikopat do računalnika, drugače me stran potegne. Pri meni se zadeve umirjajo, čeprav me učke še vedno pečejo. Bila pri zdravniku in zgleda da je spet ena tista 6 tedenska viroza, ki jo moraš pač enostavno pregurat.
Zdaj je pa še moj user posted image pokasiral in veselo nabija po hiši sem in tja!  user posted image

No pa še Ivan je pokasiral predvčerajšnjim, sva bil včeraj pri P in ima HB samo virozo. Je pa tako bogi, ko kašlja in kar piska ko diha. Sem se ustrašila za pljučka, pa so HB čista, pa tudi vročine nima. Samo se moramo pa ekstra pazit, da ne bo šlo naprej in imamo strogo prepovedane obiske user posted image . Pa ravno za praznikeuser posted image

Nič se bomo pa doma več stiskali!

Erin zanimivo razmišljanje. Tudi meni včlasih raznorazne misli bežijo po glavi, dosti podobno kot tebi. Je pa res, da je danes hrana čisto drugačna, polna pesticidov, hormonov, konzervansov, po moje tudi kakšnih steroidov. Sicer pa kakšna naj bosta zelenjava in sadje, če je že zemlja zastrupljena in meso, ko živali futrajo z vsem mogočim samo s pravo hrano ne!
Handling otroka, na rokah ga imam, dokler to njemu paše, pa se hitro začne odrivat in ga dam na tla v igralni center in je tam zadovoljen kot kralj, se smeji, reglja, igra, kobaca, brca, maha po mili volji! Se giblje kolikor se lahko in pri tem uživa. Ko bo dovolj močan gre pa v trip trap stolček, hojica absolutno odpade.

ADAPTIRANO MLEKO  pri nas so take izkušnje in HB zaenkrat še svoje mlekarne naženem na povpraševanje. Me je pa groza, kaj bo ko bo pri meni recesija. Za GH ne kaže še nobenega zanimanja (spljuva ven riževo kašico, korenček ali jabolko). Z adaptiranim mlekom je pa tako: aptamil poje v luftu potem pa vse zmeče nazaj v loku in še moje mleko, ki ga je pojedel pred tem in še potem dvakratuser posted image . novalac se dere zraven, kot da bi hotel kdo iz kože dat in se skoraj zadavi zraven, ko mu par kapljic le vsilim v usta user posted image , milumil potegne parkrat in se mu potem upre z vsemi štirimi in mu ne spravim več flaše v usta, za nameček se pa še rdeče flekice okoli ust naredijo user posted image
Kaj naj dam svojemu otroku, če jaz ne bom imela mleka in če bo še lačen? Na pomoč!!!

Toliko zaenkrat, vas grem še malo brat!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 390
25.12.2008 12:19:20   
tatly
oj.kako ste kaj na bozicni dan?vsem ki praznujejo zelim vse lepo,pa vsem enako za bozic.
glede kasic jaz pa se sploh nevem odlocit katero naj vzamem ker na nekaterih pise da se mesajo z vodo nekaterih pa da z mlekom,pol tiste ki pise z vodo nesmes z mlekom mesat?

a pol ce bi jaz nasi dajala samo ponoci milumil mislite bi bla dlje sita,ker mi je zacela po 2-jest.
ryssa-uu kako ti je pa ratalo na take kg prit al se nisi v nosecnosti nic zredila
ja pri nas pa sedaj zelo snezi.pol pa gremo na biftek in francosko k tasci
vilika-vid je pa ze velik fant,tudi meni se zdi to zabavno v veliki kadi
aja se to kako dolgo priblizno kopate svoje malcke ker jaz jo umijem in takoj ven,ker je tako dolga da v banjico skoraj ne pase vec

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 391
25.12.2008 12:37:44   
cebrca
Zoja Miša kar tole berem, upam, da še nisi zbolela!

Erin
kako je zdaj tvoj nosek? Ločevalna dojite, dokler dojim ne, mi je mleko še preveč deagoceno!

gajka kako kaj apetit pri Roku, že kakšna nova rešitev? Ivan pravi hvala za 5 mesecev!user posted image

buhtlčk očitno jaz zadeve vzamem zares in če ni oreng zame ni dobr!user posted image

tejkaz lepo si napisala, pa ko vaju berem z Erin se mi zdi, da se vajino razmišljanje kar ujame. Razni komentarji, vsaka ima svoje izkušnje in včasih katera ne zna to tako lepo spravit v besede kot to narediš ti. Jaz te vedno z veseljem berem in ravno tako tudi druge. Vsak otrok je drugačen in vsak drugače odrašča. HB da smo mame različne!

OK šibam, čene bomo brez božičnega kosila. Pridem še kasneje mam še nazaj za prebrat!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu iskanje)
Neposredna povezava do sporočila: 392
25.12.2008 12:40:50   
anita goitan
sayuri pogrešam te, povej kkao se imateuser posted image
zoja miša vse okuser posted image
naty&tejkauser posted image

bella, karmar, ....kje ste vse
matjechi
te bolijo kaj noge?

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 393
25.12.2008 12:50:46   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

sayuri pogrešam te, povej kkao se imateuser posted image

O, kako lepo je slišat, da me nekdo pogreša user posted image
Včeraj smo šli dopoldne v Lj še po zadnja darila. Jaoooo, kakšna gneča v City parku. Smo za nazaj že v garažni hiši stali v koloni user posted image user posted image user posted image . Sem bila pa vesela, da sem vse dobila in to dokaj hitro. L&Z pridna. Sta navdušena nad dogajanjem okrog sebe. Popoldne sem še darila zavijala, pa malce pospravila. Zvečer smo šli v zgornji štuk k Luciji na večerjo. Mmmmm, je blo dobro.user posted image  Celo L&Z sta zdržala do 20h user posted image . Filip je bil naspidiran zarad dariluser posted image .... Fajn je blo. Ponoči hranjenje (oba 2x), Lovro je zopet nekaj kričal. A je možno, da otrok pri 5 mesecih dobi krče? Mislim, tole je prav čudno. Vedno se dere zvečer in ponoči ob istem cajtuuser posted image  
DAnes je pri nas lepo umirjeno vse skupaj - primerno božiču. MOžek in Filip gresta zdajle k mojim na kosilo, jaz bom šla za njima, ko se L&Z zbudita. user posted image

Jutri bom pa prvič v življenju kruh pekla. In to anitin koruzni kruh user posted image  Moram najti, na kateris trani je recept user posted image

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 394
25.12.2008 13:01:21   
sayuri
Želimo vam miren božič!

user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 395
25.12.2008 14:52:01   
bella02
user posted image

user posted image

čipka - TIA
erta - AJDIN

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

Hej!
Na božični dan imam čas tle gor viset, kako nenavadnouser posted image . Pa niti ni. Sva šla z mojim k polnočnici, potem pa je šel on s kolegi še na pijačo, jaz pa domov, ker je od 22h na malidve pazila tašča. Saj sta spali, samo samih ju ne pustim. Sva šla že ob 22h k prijateljema, so fantje malo kartali. Tako, da nisem smela izkoriščat taščine dobre volje, pa je tudi mene vleklo na pijačo. In so prišli čez cca 2 urci kar malce utrujeni in moj zdaj dela družbo Teji - spita, Tjaša se pa igra. Pa sem prišla malo pogledat, kaj se dogaja, da ne bo jutri preveč za brat. Včeraj sva šli dopoldne s taščo še v nabavo, popoldne pa smo okrasili jelko in oči je naredil jaslice. po večerji pa smo malo gledali Tv. Pa skopat in ura je bila tik tak 22.

Zoja Miša, mi smo šli brez Teje. Ti pa priporočam kengurujčka, kajti v tisti gužvi bo z bo z vozičkom zoprno, čeprav se vozijo. Jaz bi vzela kengurujčka. Aja, pa na moje veliko veselje sem sinoči našla Bepope, so se mi nekako skrili med ostalimi CD-ji, ker je tisti papirnat ovitek. Sem bla ful vesela!

Sayuri, krasna slikca! Moji nameni so bili podobni, pa smo spali do 10h, potem sem štimala kosilo, nato pa je zaspala. Bom že!

Juhu, sneži!!!!!!!!!!!!! In to na božič!!!!!!!!!!!!! Kaj češ lepšega!!!!
user posted image

< Sporočilo je popravil bella02 -- 25.12.2008 14:59:26 >

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 396
25.12.2008 14:57:12   
bella02
Naj vam čestitam kar tako:

user posted image

Pa lep in vesel božič, kar nedvomno je, saj ga prvič preživljamo z malimi štručkami, ki so nas razveselile že za lanski božič!

Pa naj vam ob tej priložnosti povem, da vas imam rada! Lepe praznike!

(odgovor članu bella02)
Neposredna povezava do sporočila: 397
25.12.2008 14:57:51   
Ryssa
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

ryssa-uu kako ti je pa ratalo na take kg prit al se nisi v nosecnosti nic zredila

Kr samo je šlo dol, v nosečnosti sem se 12 kg zredila. Mi pumpanje topi kg user posted image
Sem pa že od nekdaj bolj suhica user posted image

cebrca welcome back user posted image
Se spomnim da si ti pred časom govorila da se Ivan poti v nogice, ampak se ne spomnim kako si zadevo rešila?
Lanu lahko obujem samo tanke bombažne nogavičke, pa ima čez nekaj časa čist prepotene nogice user posted image

sayuri joj kaka lepa slikca user posted image

Eh jaz sem pa slabe volje user posted image , pa glih na božič. Smo bli na obisku pri tastu in tašči, naprej mi pa tak ni treba pisat ker vam bo že jasno od kod slaba volja user posted image

Ko pogledam skozi okno in vidim da sneži sem pa takoj boljš volje user posted image

Joj bella sta luštni tvoji punčki user posted image

< Sporočilo je popravil Ryssa -- 25.12.2008 14:58:41 >

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 398
25.12.2008 15:21:25   
bella02
user posted image
Moram še to povedat, da je zdaj božič popoln: svoje stanovanje, dober mož, 2 krasni punčki, zdravje, pa še sneži! Kar toplo mi je postalo pri srcu! Želim si, da tudi ve občutite podobno! Lepo praznujte!
user posted image

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 399
25.12.2008 17:01:45   
Erin

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Kakšen zadovoljen obrazuser posted image

erta - ajdin- čestitke za 4 mesece!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

anita - 1000x hvala za recept od sladice, sem samo namesto višenj uporabila češnjev kompotuser posted image user posted image user posted image ..sem jo včeraj naredila in ravno sedaj pojedla zadnji kos..njami je dobra pa tako preprosta. Hvalaaaaaaaaaaaauser posted image PA imam nekaj novega za pocrkljat...

(odgovor članu Neža7)
Neposredna povezava do sporočila: 400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  14 15 [16] 17 18   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......