|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ***Avgustovčki '08 - 3.del***
24.12.2008 11:03:35   
naty13
Dannnnn.

Noč spet super. Spali od 17.30-4.30-7h. Spet 13,5 ur ničnega spanja. Pa še 45minutni spanec v vozičku. Smo že en krog naredili,., user posted image  Je bilo super na svežem zraku. Pa posesano in po tleh pomito imam tudi. En stroj perila se pere. Zdej vsaj zgleda naše stanovanje stanovanju podobno. user posted image

Tejka uff velik dela si si zadala. Res pridna. Pa še pospravit potem, saj veš ko otroci pacajo,... user posted image  

Erin preveč Božičkov si dala za izbirat, je potem težko izbrat. user posted image  Hvala za sms.  Pa lepo, da kaže s Tilnom vse ok. user posted image  Imam pa tudi jaz željo Nejca vpisat na plavanje tam pri kakšnih 4ih ali 5ih letih. user posted image

Zoja Miša si ti tako mudi poste nabirat, da žer črke spuščaš. user posted image  Mi smo šli v nedeljo iz LJ ob 16.40 pa je bil Jošt super priden. user posted image

Vsi avgustovčki ste pravi cukri. user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 351
24.12.2008 11:05:33   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Današnje obmesečnice:

user posted image

čipka - TIA

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 352
24.12.2008 11:13:05   
Erin
Evo še nekaj glede :

PREHRANEuser posted image

ZOBKOVuser posted image

vse to in še več --> http://otrocarije.blogspot.com/2008/01/dojenek.html

Neposredna povezava do sporočila: 353
24.12.2008 11:15:40   
čipka
Hvala za čestitke!!!!!!!!!! user posted image user posted image ne morem verjeti da je že 4 mesece stara..user posted image   HB-samo da je zdrava.. No, danes imam pa cel dan  skos ene peke pa kuhe..za predbožično večerjo morem nardit štrudelj pa pijano nevesto...pa francosko solato,  HB da bo svakinja nardila ostal...  Punce ne morem verjeti da naša Tia tok spi-čezdali bol-sem se že vprašala da ni kaj narobeuser posted image user posted image   Danes je spala od 22.3 do 10.15 zjutraj, sme jo preoblekla in nafutrala in zdej spi naprej. P aše pop ima zdej ure ko spi po 3,4 ure skupaj..hm...   ok, grem zdej začet pečt, komentiram vas malo kasneje. papa

my little babygirl - moja največja sreča
-

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 354
24.12.2008 11:38:55   
Ryssa
Dobro jutro oz. dober dan!

Zoja Miša me veseli da bi ti tudi najraje pumpo zabrisala v steno user posted image user posted image user posted image
Pol ko bova konc s pumpanjem se morva nekje dobit in jih razbit - vsaka svojo user posted image user posted image
Jaz mislim da nehaš tak da si vsakič spumpaš sam tolk da te ne tišči, potem pa počasi presahne...
Pa upam da boš čimprej čist zdrava user posted image

tejkaz luštn je Jaša, pa pravi suhec proti našmu user posted image

vilika ne se več sekirat, je že mimo, pa user posted image za stojkota user posted image

Tia čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 355
24.12.2008 12:22:22   
tejkaz
Krysia, Jaša tehta okoli 6200 g. Se je v zadnjem mesecu fajn poredil.

Smo šli lučke v Mercator kupit - ma kakšna gužva, kot da je konec sveta.

Zoja Miša, saj sva se odločala skupaj, jaz sem bila proti, on pa za, ampak sem potem jaz popustila, ker drugače bom res ta slabš izpadla, vsi bodo, nas pa ne bo. Smo pa bili tako kot Naty tudi mi v nedeljo tisti čas v Ljubljani v mestu na ogledu lučk in stojnic. Tam je ogromno vozičkov. Toplo jo obleci, pokrij z dekico in kar pojdite. Naš voziček je itak super terenski.

Eva spančka, Jaša igračke tepe, jaz pa samo še kuhinjo pospravim in teranov liker v kozarčke natočim.

Vilika, user posted image user posted image za Mr.Stojkota.

Čipka user posted image user posted image za Tio.

Vesele božične praznike vsem.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 356
24.12.2008 12:48:21   
Erin
Evo naš ima drugo rundo spanj, jaz sem si skuhala kavico, pospravljeno imam...vas pa ni...user posted image user posted image

Eh grem pa igrce igratuser posted image

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 357
24.12.2008 12:57:59   
tinka14
mi2 sva iz dveurne hoje, sva se fajn zmatrala, da bom lahk zvečer veeelik pojedla user posted image

čipka, čestitke za štirko!user posted image

mene zdej ne bo en čas, zdejle delo, pol večerja, polnočnice, jutri k mami na kosilo... no mogoče pa še vseeno malo pošpegam sem gor.
zato že zdej:
vsem želim en krasen dan, čaroben večer in jutri lep, družinski dan!!! 

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 358
24.12.2008 13:21:55   
Erin
…………(¯`O´¯)
…………*./ | \ .*
…………..*♫*.
………, • '*♥* ' • ,
……. '*• ♫♫♫•*'
….. ' *, • '♫ ' • ,* '
….' * • ♫*♥*♫• * '
… * , • Merry' • , * '
…* ' •♫♫*♥*♫♫ • ' * '
' * ' • Christmas . • ' * ' '
' ' * • ♫♫♫*♥*♫♫♫• * ' '
…………..x♥x
…………….♥

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 359
24.12.2008 13:47:58   
anita goitan
me2 z vozičkanja, sva šle h frančiškanom po betlehemsko lučuser posted image in zdej sva jo na okno dale, pa kupila sm šop rdečih vrtnic, uau
Mojuser posted image me kliče z vrha Korena, je neki zabluzil, zdej bo čez en grabn smučal, ma sam da je dedc zadovolnuser posted image , šibam kaj skuhat , ob 18ih pa h družinski polnočnici

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 360
24.12.2008 13:51:18   
anita goitan
tile škornji so zdej In tolk da veste:
http://irena.blog.siol.net/2008/12/24/these-boots-were-made-for-walkin/

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 361
24.12.2008 14:09:56   
Zoja Miša
Ma, sej sem vedela, da danes ne boste veliko čvekale. MI2 tudi iz sprehoda. Sedaj grem pa malo porihtat, ko pa moj pride, pa šibnemo na večerjo.

Erin, če je tista s knjigami tvoja kolegica, ji prosim razloži, da bo dobila knjige plačane drug teden, ker so mi banko pred nosom zaprliuser posted image .

Tejkaz saj se mi je zdelo, da bo nekaj takega. No, pa nič hudega, kdaj bo pa on popustil, ne?user posted image

Nič, lep božični večer! Pa glejte, da bo tudi pri vas tako

user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 362
24.12.2008 14:12:19   
Ryssa
Lepe božične praznike vam želiva z Lanom  user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 363
24.12.2008 14:23:03   
čipka
http://album.ringaraja.net/index.php?page=image&ID=123014

ker ne znam da slikce gor, sem vam dala link naše Tie.

Drugače vam pa želimo vesele božične praznike...in veliiiiiiiiiiiiiiiiiko lepih daril, pa predvsem zdrave otročke.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                 vesel in lep
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
                       božič
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

my little babygirl - moja največja sreča
-

Neposredna povezava do sporočila: 364
24.12.2008 15:24:48   
gajka
Z Rokom vam vsem želiva lep predbožični večer in naj bo vaš jutrišnji dan čim lepše preživet!
user posted image user posted image

Ker pa smo pri nas eni redkih, ki nimamo kakšne božične oprave za našega fantolina, pa naj vam vsaj naš včerajšnji poskus s korenčkom nariše nasmeh na obraz user posted image :
user posted image

(odgovor članu čipka)
Neposredna povezava do sporočila: 365
24.12.2008 17:14:11   
tatly
lepe bozične praznike vam zelim

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 366
24.12.2008 18:24:24   
naty13
Želim vam VESELE BOŽIČNE PRAZNIKE. Preživite jih v družbi svojih najbližjih. Božiček pa naj vam pod smrekico prinese velikooooooooo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 367
24.12.2008 19:26:14   
ozziebo
Vesele praznike  vsem avgustovčkom želi tudi Lara!

user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 368
24.12.2008 19:28:36   
anita goitan
se vam samo na hitro oglasim,
družinska polnočnica ob 18ih ni padla, vauu kolk folkauser posted image , sploh se ni dalo v cerkev, ma kaj šele z vozičkom in smo šli, nazaj domov na toplo, no važn je bil namen a neuser posted image
Lep večer

Zoja, 14.08.2008

Ula, 19.01.2010

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 369
24.12.2008 19:32:47   
ozziebo
IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan

se vam samo na hitro oglasim,
družinska polnočnica ob 18ih ni padla, vauu kolk folkauser posted image , sploh se ni dalo v cerkev, ma kaj šele z vozičkom in smo šli, nazaj domov na toplo, no važn je bil namen a neuser posted image
Lep večer

Pa doma uživajte user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 370
24.12.2008 20:02:40   
K_a_t_j_a
S toplino Božič naj Vas greje,
naj vez med Vami utrdi!
A novo leto naj zaseje,
kar Vaše si srce želi.
Ljubezen, zdravje in obilje
bogato naj Vam obrodi,
a vse začrtane naj cilje
v uspeh usoda spremeni!

Katja, Matjaž in Jan

30.07.2008 - najina sreča JAN

04.03.2011 -06.04.2011 angelček Jure

(odgovor članu ozziebo)
Neposredna povezava do sporočila: 371
24.12.2008 20:04:46   
K_a_t_j_a
IZVIRNO SPOROČILO: gajka

Z Rokom vam vsem želiva lep predbožični večer in naj bo vaš jutrišnji dan čim lepše preživet!
user posted image user posted image

Ker pa smo pri nas eni redkih, ki nimamo kakšne božične oprave za našega fantolina, pa naj vam vsaj naš včerajšnji poskus s korenčkom nariše nasmeh na obraz user posted image :
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rok za korenčka!! Se vidi s kakšnim veseljem ga je jedu!user posted image

(odgovor članu gajka)
Neposredna povezava do sporočila: 372
24.12.2008 20:46:24   
andrejaboris
Vesel in miren božič!!!

Lan, Enej in Boris so moj smisel življenja!!!

22.11.2005 Lan
17.08.2008 Enej

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 373
24.12.2008 20:48:41   
Krysia
Evo, tudi nam ni uspelo k otroški polnočnici ... no, smo bili, pa se je Rok uprl - lačen in zaspan, pa smo šli domov, zdej pa vriskamo na kavču user posted image

Vsem želim lep in vesel božič!!

(odgovor članu K_a_t_j_a)
Neposredna povezava do sporočila: 374
24.12.2008 20:52:10   
K_a_t_j_a

user posted image

čipka - TIA

Čestitke za 4 mesece!

user posted image

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  13 14 [15] 16 17   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......