gajka
|
Se pridružujem klubu prehlajenih, ampak zaenkrat samo jaz, ker drugi se prehladu še uspešno upirajo. Danes smo imeli v naši vasi žegnanje konj, sem še tejkoz s celo familijo srečala. Je moj najprej mislil, da ima kar 3 otroke, ker je imela še eno nečakinjo zraven. Roku zdaj za fruštik (včasih tudi za večerjo) uspešno futramo riževo kašico narejeno kar na mojem mleku (na AM očitno ne velja, nam je to Rok s svojimi grimasami jasno pokazal), je nad njo zelo navdušen. Navdušenje nad korenčkom je precej manjše (ja, saj vem, slika izpred nekaj dni laže ) in nam ne gre tako lepo po grlu, bom poskusila malo s kakšnim jabolčkom zmešat, da dobi vsaj kaj okusa. O recesiji pri mojih mlekarnah ni več ne duha, ne sluha, prej grožnja kakšnega mastitisa. Očitno je tisto črpanje tudi po 10 ml mleka po končanem podoju naredilo svoje in sedaj joški mislijo, da morajo celo hordo nafutrat. Samo škoda, da naš mali jedec še vedno rahlo štrajka, ko je govora o ''čistem'' mleku, riževe kašice pa mu, kot sem že omenila, skoraj ne morem dovolj hitro v usta dajat. Si bom pa mogla omislit kar en skafander za futranje, ker je s polnimi usti hrane tako luštno ''diža delat'' (kot se je enkrat izrazila Erin) ali pa je ravno takrat treba na veliko kihnit. No, toliko zaenkrat iz naših logov... miškolinček, cebrca, Zoja Miša, pa še katera druga - ena pika poka za vse vas in da se čimprej pozdravite. erta - za uspešno operacijo. Pa še zate ena , da se ti leto 2008 nikoli več niti približno ne ponovi.
< Sporočilo je popravil gajka -- 26.12.2008 16:58:52 >
|